Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Pokemon
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
Крадец на рози

Аниме: Pokemon
Издадено: 211 епизода, 9филма
Дата: септември, 1997
Компания: 4Kids Ent.
Категория:Tv
Жанр:Екшън,комедия,Драма,Приключение,Семейство
Студио:Oriental Light and Magic
Рейтинг:5,4/10.0

Участници:
Аш Кетчъм
Историята на Аш започва когато е на 10. Тръгва за да стане треньор на покемони. Успива се, и така получава последния останал покемон - Пикачу. Аш намира и двама приятели по пътя си. Брок, от който печели първата си значка, и Мисти, която тръгва с него защото и чупи колелото.

Брок
Когато Аш, печели значката си от Брок, Брок тръгва с него. Той се заглежда по абсолютно всяко момиче. Намира дори разлика и между Сестрите Джой и Офицерките Джени. Хех, това се казва памет!

Гери Оук
Гари е внук на професор Оук. Разбира много от покемони. Вечен враг на Аш.

Джеймс
Джеймс е един от екип Ракета. Неговият партньор е Джеси. Той идва от много богато семейство. Той можел да има всичко.... докато неговите родители не го накарали за се ожени жена на име Дейзибел. Но Джейм избягал. Той се среща с Джеси във Покемон училище.

Джеси
Джеси е една от екир Ракета. Нейният партньор е Джеймс. Идва от бедно и нещастно семейство. Нейната майка е била един от най-добрите агенти на екип Ракета.
Сега Джеси е лидер във нейното партньорство с Джеймс и Мяут. Тя иска да хване Пикачу, и да го даде на Джовани, за да заеме мястото на такава, каквато е била майка и.

Джовани
Джовани е злият и откачен шеф на Екип Ракета. Той иска да събере екземпляри от всички покемони на света. Направи лаборотория, в която създаде МюТу!
Когато МюТу се откъсна от него, Джовани продължи търсеното му в филмът "Завръщането на МюТу", тогава МюТу направи така че да изчезне от паметта на Джоване. Тогава той не помнеше нищо.

Дилая Кетчъм
Това е майката на Аш. Тя често го излага пред приятелите му, като му казва да си сменя гащите smile.gif (преди всичко хигиена!). Тя много харесва Пикачу и Тогепи. Дилая притежава покемонът Мистър Майм. Той и помага в домакинската работа. Чисти, пере, готви, глади, простира и други. Във "Pokemon 3! The Movie!" тя бива отвлечена от Ентей. Естествено не за дълго....

Ентей
Ентей е един от легендарните покемони. Той е легендарното свирепо куче, бог на слънцето. Може би изглежда като лъв но не е. За пръв път се появява в "Pokemon 3! The Movie!", като Ентей от фантазиите, създаден от Ъноунс. Във този филм, той щеше да убие Чаризард!

Мяут
Мяут е необикновен. Той може да говори. Мяут се е научил да говори, от приятелката му Мияуси, в която бил влюбен.

Мю
Мю има 10 появявания във епизодите, и участие във "Pokemon! The first movie!". Том се прави негов клонинг МюТу. Мю се опитва да обясни че клониран или не, той също е същество и има право да живее, без да прави разруха.

Мю Ту
Приключението прераства в сражение с появата на МюТу - биороботът, създаден от ДНК-то на най-редкия покемон - Мю. Решен да докаже надможието си, МюТу подмамва Аш, Пикачу и компания в битка, невиждана досего. МюТу срещу Мю, суперклонинги срещу покемони... решаващ сблъсък, от който зависи бъдещото на света!
След това МюТу се завръща за битка срещу своят най-голям противник!
Дълбоко в усамотената област Джото има място с кристално чисти води, недостъпни планини и... една тайна. МюТу и неговият приятел суперклонинг Покемони най-накрая са намерили дом, където да живеят спокойно, далеч от любопитните очи и суровите наказания на хората. В първият филм, МюТу заличи всички следи за битката си с Мю, клонингите и дори за собственото си съществуване! Изтрити бяха спомените на всички, с изключение на Джовани - злата сила, стояща зад създаването на МюТу. Сега непочтеният водач на Екип Ракета е открил идилично скривалище на МюТу. Но за щастие, същото са направили Аш, Пикачу и техните приятели. Скоро Джовани отправя на МюТу мъчително предизвикателство: да се одчиниш на властта на хората или да стои безучастно докато супер клонингите бъдат принасяни в жертва. Битката изглежда неизбежна, но внезапно поразителните ефекти на необикновената природа наоколо влизат в действие... оставяйки съдбата на МюТу в ръцете на Аш.

Мисти

Райкоу
Подобно на Ентей, Райкоу е легендарен кучи покемон. Той се появява само в един от епизодите и то като сянка. Той е бог на гръмотевичните покемони.

Сестра Джой
Тя много прилича на офицер Джени. Подобно на нея, има братовчеди във всички градове, което работят същата професия.

Трейси

Офицер Дженни
Тя много прилича на Сестра Джой . Подобно на нея, има братовчеди във всички градове, което работят същата професия.
K1llerAngel
Добре си се постарал за темата ех като бях на 6-7 години мн го гледах по Нова Тв т'ва детско
ogata
дам бях 3-4 клас като го даваха ... освен, че го гледах , ами бях си купил и албума за лепенки .. и всеки ден яко нагъвах 7 days ... щото от там падаха картинките ... абе бях фен зарибен biggrin.gif ...
Крадец на рози
И аз като вас, обожавах го този сериал, особено ми се е набил момента, в който Чаризард и Аш стават приятели :> Тоест само това и помня.
f0rgy
Йее преди го гледах като го даваха до нова..стигнаха точно до момента за който каза Крадеца...ко се не лъжа четох из форумите че тва е 107 епизод..
P.S.
Епизоди:
Сезон 1
Сезон 2
Сезон 3
Сезон 4
Сезон 5
Сезон 6
Сезон 7
Сезон 8
storm
Екип Ракета - предай се или се готви за бой, те и Мяут са уникални. biggrin.gif. f0rgy, евала за линковете към сезоните, ще си го гледам biggrin.gif.
3pacalypse Now
ШШш оле още си пазя имам плюшено Пикачу от Франция голямо дето катои го астиснеш за ръчичката и говори biggrin.gif
Крадец на рози
Цитат(3pacalypse After @ Jun 24 2007, 01:39) *
ШШш оле още си пазя имам плюшено Пикачу от Франция голямо дето катои го астиснеш за ръчичката и говори biggrin.gif

В наш'то даскало имаме една мадама, дето й казват Покемон, като я стиснеш за ръката и се кефи biggrin.gif
3pacalypse Now
Bahahah biggrin.gif Омг ся се сещам за ония покеонските кръгчета дето се събираха ... майко колко много имах ... А иначе за най-як момент от анимацията може би във филма Покемон 2000 много ми хареса на времето !
Dilka
Само на мен ли като гледам някоя от сериите от 3 сезон ме изхвърля от BSPlayer-a, Windows Media Player & Winamp? sad.gif Плс хелп cry.gif
Крадец на рози
Цитат(Dilka @ Jul 13 2007, 22:49) *
Само на мен ли като гледам някоя от сериите от 3 сезон ме изхвърля от BSPlayer-a, Windows Media Player & Winamp? sad.gif Плс хелп cry.gif

За теб smile.gif
qwe123
Цитат(Крадец на рози @ Jun 24 2007, 01:42) *
Цитат(3pacalypse After @ Jun 24 2007, 01:39) *

В наш'то даскало имаме една мадама, дето й казват Покемон, като я стиснеш за ръката и се кефи biggrin.gif
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
И аз го гледах това като малка biggrin2.gif Даже си събирах кръгчетата biggrin2.gif Нищо, че не играех mrgreen[1].gif А даже имах познати, които до преди 1-2 години играеха biggrin2.gif Много ми бяха смешни biggrin2.gif 16.gif
Titan
Фък само аз ли помня толкова работи. biggrin2.gif Тия кръгчета са Тазове, това си е цяла игра, просто картинките отгоре на тия "кръгчета" са различни. Преди 2-3 клас и аз бях страшно зарибен по тоя покемон. Всеки филм, които излезеше ми го пазеха в видеотеката още пристига, неразопакован пакет и ми се обаждат да отида да си го купя. biggrin2.gif Eх спомени...
an4ito
ехеее като бях малка мн го гледах тва .... biggrin.gif
Gossip_Girl
Дам много сладко аниме.Същност тези преди Наруто което знаех че аниме ги мислех за децки нареждам гледаните от мен по БТв-ЮГИО и Ишизо.Та по темата супер аниме много забавно и не толкова кърваво много сладичко и забавно.Понякога го гледам но вече по рядко.
muhumorko
Може би, Югио сега не го харесвам вече, но виж Покемон си остава дъ бест оф дъ бестест!
Мноого яко, винаги съм се кефил страшно много на епизодите. Дори и на Nintendo - то си имах игри на Покемон и цъках често... Даже преди няколко дена и на компютъра поиграх на една игра, жалко обаче, че емулатора беше мноого гаден biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.