Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jessica Biel
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
CheerFuL-F
Jessica Biel

”Никога не съм се снимала в романтични комедии, за разлика от повечето момичета. Може би защото съм умна, хората си мислят, че не съм забавна.”

Биография:
Рожденото име на актрисата е Jessica Claire Biel, но приятелите я наричат Jesse.
Jessica Biel (Джесика Биел) става известна с ролята на благоразумна дъщеря на проповедник в продукцията на Warner Bros 7th Heaven. Прославя се и когато опитва да се махне от шоуто с гола фотосесия за мъжкото списание ”Gear”. С изявления от сорта на ”Mary Camden is dead” 17-годишната Biel наистина прекратява договора и обръща поглед към филмова кариера. Когато нещата не се получават така, както ги е замислила, тя преосмисля своята прибързаност и се завръща с епизодични появи в същия сериал.

Biel е родена на 3 март 1982г. в Ели, Минесота, но израства в Кънектикът. Бъдещата актриса е открита на събрание на IMTA в Лос Анджелис през 1994г. Тя получава стипендия за школата за актьори на Даян Хардин в същия град. През 1996г. започва да се снима в сериала 7th Heaven на Aaron Spelling. Скоро след това играе внучката на Peter Fonda във филма на Victor Nunez Ulee's Gold (1997). През 1998г. участва във филма I'll Be Home for Christmas.

Но Biel се уморява от ролята на добро момиче и опитва да принуди продуцентите на сериала да я уволнят. Тя заявява, че чистият й образ е факторът, попречил й да получи ролята изпълнена от Thora Birch в American Beauty (1999). Когато продуцентите не я освобождават от договора, тя позира за корицата на мартенския брой от 2000г. на мъжкото списание Gear, под заглавието Паднал ангел (Fallen Angel). Снимките я показват толкова разголена, че дори за занижените в това отношение принципи на списанието това е прекалено. Броят става един от най-популярните за списанието в цялата му история. След него Biel е изгонена от 7th Heaven.

Въпреки тези противоречия и показност, кариерата й не отбелязва моментален напредък. Първата роля след снимките й в Gear е на разголена мадама в бейзболния филм на Freddie Prinze Jr. Summer Catch (2001). Лентата отбелязва слаби печалби, предвид факта, че премиерната му дата е променена. Biel продължава с гостувания в 7th Heaven, а през 2002г. се снима и в The Rules of Attraction на Roger Avary.

Може да бъде видяна с Josh Lucas и Jamie Foxx в Stealth (2005), драма за трима пилоти на свръхсекретна мисия, борещи се да си възвърнат компютърна програма преди тя да причини Трета световна война. Снима се и в Elizabethtown на Cameron Crowe(2005) с участието на Orlando Bloom, Kirsten Dunst и Susan Sarandon. Jessica играе в продукцията на New Line Cinema Blade: Trinity (2004) с Wesley Snipes, Kris Kristofferson and Ryan Reynolds.

Сред другите й роли са The Texas Chainsaw Massacre (2003) и Cellular от (2004) с Kim Basinger и Chris Evans.

Филмография:
1. I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007)
2. Next (2007)
3. Home of the Brave (2006)
4. 7th Heaven (1996-2006) – телевизионен сериал
5. The Illusionist (2006)
6. Elizabethtown (2005)
7. London (2005)
8. Stealth (2005)
9. Family Guy (2005) – телевизионен сериал
10. Blade: Trinity (2004)
11. Cellular (2004)
12. It's a Digital World (2004)
13. The Texas Chainsaw Massacre (2003)
14. The Rules of Attraction (2002)
15. Summer Catch (2001)
16. I'll Be Home for Christmas (1998)
17. Ulee's Gold (1997)

Снимки:

Аватари:
Jolly_GirL
Гледала съм само The Illusionist,Next,Summer catch и Elizabethtown с нейно участие,но съм доволна...има талант rolleyes.gif
divata_airis
Аз я гледах в Блей: Троица и в други нали, ама там ме уби просто - мъжкарана, малий, малий. Ми въобще не ми хареса, съгласна съм с едно предаване по тв, че има рамене на мъж и една такава грубовата. Незнам, ама не ми харесва, това естествено си е мое мнение.
vasinka_{P}
Гледала съм много малко филми с нея, но останах с добро впечатление. Има потенциал момичето biggrin2.gif
Gossip Girl
Тцтц..и не съм видяла, че има тема за нея..Ами какво да кажа..Една от любимите ми актриси...Много красива, сладка и талантлива..На мен лично ми харесва като Абигейл в Блейд..Също много ме кефи и в Тексаско клане, На седмото небе и тн..Голяма фенка съм й.
Peyton___
Според мен става за актриса...радва окото и е доста добра smile.gif
ladysunshine
Цитат(vasinka_{P} @ Jun 24 2007, 20:08) *
Гледала съм много малко филми с нея, но останах с добро впечатление. Има потенциал момичето biggrin2.gif

И аз не съм гледала много филми с нея, но то тези, които съм гледала ме впечатли. И като визия, и като актриса. Харесва ми, а като излязоха слуховете за нея и Джъстин мн се зарадва, защото двамата биха били много сладки заедно smile.gif
Катeто
гледала съм я в 7th Heaven и Елизабеттаун и в двата мн ми хареса,даже следях 7th Heaven ,но вече нз кога го дават..направи ми много добро впечатление,изглежда много мила..голяма сладурана е,дано да прави повече филми,а ако ходи с джъстин много ще се радвам smile.gif
ladysunshine
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Aug 28 2007, 13:33) *
гледала съм я в 7th Heaven и Елизабеттаун и в двата мн ми хареса,даже следях 7th Heaven ,но вече нз кога го дават..направи ми много добро впечатление,изглежда много мила..голяма сладурана е,дано да прави повече филми,а ако ходи с джъстин много ще се радвам smile.gif

Да и аз в 7th Heaven я гледах и много ми харесваше сериала, ама там тя е доста по младичка. И в Тексаско клане я мярнах в малката част , която съм гледала от тоя филм
jivitu
От нейните филми съм гледала само "Тексаско клане",където си изигра ролята доста добре,но на външен вид не е нищо особено dry.gif
dragon_girl
Сега ходи с Джъстин Тимбърлейк,сладка е,в "Тексаско клане" кърти отвсякъде!

Plamie
На мен лично не ми харесва... blush.gif Какво да направя... Най-странното е, че не мога да обясня защо.. wacko.gif Просто ми е една такава не лигава, ами... абе просто не ми е чаровна...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.