Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Да похапнем сладолед на "Стената"
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
adoration_

В Събота (23 юни 2006) да хапваме мелби в "Стената".Място на срещата - срещу спирката на НТГ(Национална търговска гимназия),където преди се чакахме за срещите на форума.Час - 18:30.

Кой е съгласен?smile.gif

П.П.Ще добавям никовете ви в този пост,за да се знае кой ще дойде! smile.gif

Ще присъстват: adoration_ , ZzoOoMeR, Hermes, never_mind,Angel-oF-DeatH,kunlao, .::MITAKA::.
ZzoOoMeR
Съгласен smile.gif tongue.gif smile.gif
Хайде хора идвайте smile.gif Заендо да се спасим от Жегите с по 1-2 Мелбички smile.gif

П.П. Ако има съгласни мисля че ще е по-добре да се отвори отделна тема ...
Hermes

Пишете и мене, аз ще ям двойна порция мелба "Мокри сънища"...............smile.gif

never_mind
Pick me pick me smile.gif
sanuvam
Ей сеги4ка слизам да видя смяната ми в събота smile.gif и ако успея да се уредя първа ще дойдаааа smile.gif))))

П.П. След 2 4аса ще си едитна поста и ще ви кажа smile.gif !
SoARoN
ако свърша работа на време ще съм с вас...
ZzoOoMeR
eхеее smile.gif 6-ма потенциaлни tongue.gif tongue.gif tongue.gif Суперрррр smile.gif

П.П. Искаме още ... ощее tongue.gif tongue.gif tongue.gif

P.s. Eййй Хермес таз мелба изглежда мнооОооого изкусително продължавай да пускаш снимки и ще съберем аудиторията на срещата biggrin.gif tongue.gif
adoration_
Аз се надявам и някой др да се включи! smile.gif
3pacalypse Now
Петя (приятелката ми) има Рожден ден този уикенд и ще го празнува два дни първия ден с мен втояри я с мен и приятелите и тъй , че Наско сори за пореден път брат , но и сега няма да мога tongue.gif Не спирам да те игнорирвам без да искам и се чувствам некомфортно вече смисъл все днес не мога , утре не мога и някви такива tongue.gif При първа възможост , ако ми хрумне нещо ще пиша
Ледено_момиче
С удоволствие бих дошла,ама точно тогава съм на работа и след това имам др важни планове :/ ..Но ако др път пак се събриате за "Стената" и аз ще дойда. unsure.gif
Angel-oF-DeatH
Ще намина :> да хапна и аз един сладолет или мелба biggrin2.gif
K_f_R
80% имам път натам :}
Craft
И аз ще мога да дойда ,бройте и мен. smile.gif
LiQuIfY
Аз със удоволствие ще хапна една мелба МОКРИ СЪНИЩА
ИДВАМ
sanuvam
Без мен .. на работа съм .. 2 смяна sad.gif Мн съжалявам че няма да успея да дойда !
ogata
Без мен тоя път :/
club135
Вчера пропуснахте киното, но днес ще ходим на плажче. Ако има желаещи заповядайте... иначе за Стената сме навити, но не се знае дали ще стигнем до там...
adoration_
club135,надявам се да успеете да дойдете!:)

Hermes
Ей да не забравите да си вземете снимачките - да се щракаме. Ако има свободен папарак нека да дойде да ни щрака, за това му нещо ще го кешираме. Просто частно парти и всяко удоволствие се заплаща.
ZzoOoMeR
Е щом ще се кешира smile.gif Аз взимам снимачката и обещавам бързо да кача снимките smile.gif А също и тези от официалната среща на форум , които не съм ги качил ... smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(ZzoOoMeR @ Jun 23 2007, 15:27) *
Е щом ще се кешира smile.gif Аз взимам снимачката и обещавам бързо да кача снимките smile.gif А също и тези от официалната среща на форум , които не съм ги качил ... smile.gif

Мхм, прати ми ги и тях то май само от теб остана да взема па и от днес и бомба. happy.gif
Иначе и аз идвам!
SoARoN
мислих да идвам но ще пропусна поради здравословни причини!
K_f_R
много яка среща :} дано на club153 запалката му е от полза 18.gif[18]жалко че бяхме за малко sad.gif другия път повече cool.gif
ogata
Беше супер , жалко че с K_F_R трябваше да се изнесем толкова рано . Причината - търсете в моя блог утре , заедно със снимков материал :} .

Шефе , снимките от мини форум мийтинга днес , търси утре от мен , че сега ми се затварят очите :}
vIkToRsHeFa
Цитат(ogata @ Jun 24 2007, 02:47) *
Шефе , снимките от мини форум мийтинга днес , търси утре от мен , че сега ми се затварят очите :}

Пусни ми ги да се сендват по скайпа утре като се върна ще ги дръпна и кача в галерията барабар със всички останали... happy.gif
Също така всички които не са ми ги пратили да ми ги сенднат за да ги кача.

Иначе Шоколадовият граал ми се отрази добре, а компанията още по-добре... tongue.gif
Hermes
Цитат
В Събота (23 юни 2006) да хапваме мелби в "Стената".Място на срещата - срещу спирката на НТГ(Национална търговска гимназия),където преди се чакахме за срещите на форума.Час - 18:30.

Кой е съгласен?smile.gif

Ще присъстват: adoration_ , ZzoOoMeR, Hermes, never_mind,Angel-oF-DeatH,kunlao, .::MITAKA::.

Нека облагородим на организаторите на сладоледеното шоу - adoration_ и ZzoOoMeR. Дано пак да има такова сладоледено шоу.
SoARoN
Преди малко се завърнах от доктор...проблеми със стомаха и по-точно с перисталтиката ме извадиха от списъка на присъстващите, за което съжалявам...сега се започват едни диети...да не ви е работа та ако утре ще ходите на басейн пак няма да мога да присъствувам поради високата (38,5) температура.
ogata
Цитат(SoARoN @ Jun 24 2007, 03:01) *
Преди малко се завърнах от доктор...

Бах работното време на тоя доктор biggrin2.gif

Забележете часа на цитата smile.gif
SoARoN
Ога бърза помощ има дежурни доктори...там бях

Цитат
E логично майна .. не съм толкова прост , колкото изглеждам smile.gif

не съм го казвал wink.gif
ogata
E логично майна .. не съм толкова прост , колкото изглеждам smile.gif .
adoration_
Цитат(Hermes @ Jun 24 2007, 03:31) *
Цитат

Кой е съгласен?smile.gif

Нека облагородим на организаторите на сладоледеното шоу - adoration_ и ZzoOoMeR. Дано пак да има такова сладоледено шоу.

Аз искам само да кажа,че ние се заехме с организацията,но идеята беше изцяло на Хермес! smile.gif
Angel-oF-DeatH
Срещата мина добре. Сладоледите и компанията бяха много яки biggrin2.gif Дано има повече такива събирания smile.gif
Hermes
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Jun 24 2007, 14:03) *
Срещата мина добре. Сладоледите и компанията бяха много яки biggrin2.gif Дано има повече такива събирания smile.gif

Ами що да не се съберем пак другата седмица пак, / да направим нещо от сорта 2 в 1 /, то лошо няма и не боли. Само ще останат хубавите спомени и снимки.

ALeX4e7y^
Искамммм снимкиииии happy.gif smile.gif
ZzoOoMeR
Хора всички снимки ги предадох сега ( tongue.gif 23 мисля че са tongue.gif ) ... очаквайте Шефа да ги качи съвсем скоро tongue.gif

P,S, Има и 1 клипченце

П.П. ...EnJoY...
vIkToRsHeFa
Цитат(ZzoOoMeR @ Jun 25 2007, 22:50) *
Хора всички снимки ги предадох сега ( tongue.gif 23 мисля че са tongue.gif ) ... очаквайте Шефа да ги качи съвсем скоро tongue.gif

P,S, Има и 1 клипченце

П.П. ...EnJoY...

Гепи народейййй: http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...q=sc&cat=34 4.gif

ПП. Ето го и видеото: http://sklad.ggbit.info/videos/stenata/MOV00002.avi Enjoy! 4.gif
K_f_R
хахахах много яки са станали хахаха Нака страшен фотограФ си biggrin.gif
ZzoOoMeR
Цитат(Hermes @ Jun 24 2007, 03:31) *

Ще има ... Ще има wink.gif Нека сега всички да гледат снимките и да ги е ЯД , че не са дошли emoticon1 (81).gif emoticon1 (81).gif emoticon1 (81).gif

В най-скоро време ще повторим - само рекордните жеги да спрат .... emoticon1 (16).gif

Цитат
хахахах много яки са станали хахаха Нака страшен фотограФ си

Хаха така ами ... Аз нали му казах на @ogata :
" - Ти мигача ... оппа снимките остави на Мен " biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
susito
е кой попеди в състезанието?Кой се изпоти най-много? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif сега поне на малка част от вас ви знам гласовете tongue.gif
ZzoOoMeR
Цитат(susito @ Jun 27 2007, 10:06) *
е кой попеди в състезанието?Кой се изпоти най-много? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif сега поне на малка част от вас ви знам гласовете tongue.gif

Хихи Аз съм този , който предложи да направим състезание " Кой ще се поти изпоти най-много"

Аз съм и този , който на ден ден на форума , шефа , като духна свещичките каза:
"- Обаче Шефа Умее да Духа " mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.