Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Yu-Gi-Oh
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
K_f_R

Тази тема е специялно за @Storm 10.gif
Yu-Gi-Oh се състои от 224 епизода и продължава в отделно сериалче , което е с други герои , но същата игра . В началните серии на Yu-Gi-Oh! историята се развива в царството на дуелите , което е остров на богатия създател на "Дуели с чудовища" Максимилиян Пегасъс . Юги Муто е момчето , което съдържа в себе си духът на легендарен фараон , който успял да спаси света от голямо зло преди 5000 години . Това момче е изправно пред много опасности и трвевоги в царството на дуелите . Но той успява да победи Пегасъс и да спаси дядо си въпреки трудностите. В тази фаза на анимето самите правила на играта са доста по-различни от колкото реалните , които се играят в Yu-Gi-Oh! TCG-то (което е самата игра ама на живо) с продължаването на 2-рия сезон се открива нов турнир наречен "Боен Град" , които е организиран от богатия Сето Кайба . В този турнир Юги и Ями са изправени пред тяхното минало и древните сили , които са съществували по времето на фараона . Точно тогава правилата на самата игра се приближават много до оригиналните но все още не са същите . Без огризения на съвеста бих казал че 1-вия сезон е найстина тъп.... но от турнира на Кайба нещата започват да стават много интересни... Няма да ви разказвам повече защото до тука е стигнал сериала по БТВ , но ви уверявам че ще стане МНОГО по-интересно в следващите епизоди , когато се зблъскат с следващия проблем...а имено Дарц ! Но за това ще напиша по-късно

Автор на статията: NeverDie

Заглавие:Yu-Gi-Oh
Категория:Tv
Общо епизоди:в сезон 27
Жанр:Екшън,Комедия,Фантазия
Година на Излизане:1998
Студио;Bandai Studio
Рейтинг:5.5/10/0
Връзка епизоди:Тук
K1llerAngel
Абе готино след на Каба турнира,аз покрай брат ми гледам тук там и аз
Gossip Girl
Охоооо тва ми е едно от любимите филмчета...Тцтц тва ли било Аниме и Манга? Ще почна и аз да ставам фен ...
qwe123
Мислех да казвам направо да я местят темата,ама нищо tongue.gif Не знам дали вече работят линковете и другите работи от там,ама няма лошо да се знае tongue.gif biggrin.gif Пък и темата е на почти 2 години tongue.gif
Иначе анимацийката много я гледах преди. Даже играех онлайн biggrin.gif А момчетата си играеха с карти mrgreen[1].gif Даже брат ми бях запалила biggrin.gif
K_f_R
Цитат(qwe123 @ Jun 22 2007, 09:42) *
Мислех да казвам направо да я местят темата,ама нищо tongue.gif Не знам дали вече работят линковете и другите работи от там,ама няма лошо да се знае tongue.gif biggrin.gif

не я бях видял ;P
vuskutos
Като си помисля преди две-три години колко бях зарибен по това филмче mrgreen[1].gif Гледал съм повечето епизоди, като последната битка м/у Юги и Фараона беше много добре направена
dEniChka
Хихихи.. biggrin2.gif Гледала сьм филмчетата,не всички де..,но ми беше интересно горе долу.. mrgreen[1].gif Поне карти не сьм сьбирала.. wacko.gif 18.gif
vuskutos
И аз не съм събирал карти smile.gif Голяма детинщина беше mrgreen[1].gif
smallville_f
Аз пък събирах!!! Да ви е яд 18.gif Че даже и арена имах, ма я затрих dry.gif Ма тестето още си го паза 10.gif
ViruZzZ
Аз паза и арената,и картите(малиии 1048 карти седят на тавана 18.gif 16.gif ) Иначе много бях запален ама сега нещо не ми остава време... Сега на мода е Наруто mrgreen[1].gif biggrin.gif
smallville_f
Нямал време вика 18.gif Аз пък винаги ше имам време да разцъкам ено дуелче - кат ви подпукам с три синеоки бели дракона, трите бога, магьосника и магьосницата, черепа и червеноокия черен дракон [полимеризирани естествено cool.gif ] и кат ви напускам 5-6 капана и магически карти и ше молите за милост вий 18.gif
ViruZzZ
Аре да спретнеме едно дуелче да видиме кой кого 18.gif tongue.gif
smallville_f
Ае cool.gif Ма кат се настървя и да молиш за милост, няма да получиш 15.gif Дракончетата ми ше те хапнат за закуска, ей 18.gif Само ми ела cool.gif
ViruZzZ
Ида ама да не бегаш Ей!!! 18.gif
smallville_f
И да бегам, бегам бързо, тъй че не се притеснявай за мене 18.gif
ViruZzZ
Ще те настигна споко wink.gif Ае ще играеме ама ще бъде online що няма ида до София само за един дуел smile.gif Не за друго просто не си ми конкуренция 18.gif
smallville_f
Цитат(ViruZzZ @ Oct 20 2007, 21:59) *
Ще те настигна споко wink.gif Ае ще играеме ама ще бъде online що няма ида до София само за един дуел smile.gif Не за друго просто не си ми конкуренция 18.gif

А ела до София да виим дали не съм ти конкуренция ... И с триизмерен образ ше ти ги изкарам даже 18.gif Като в анимето wink.gif cool.gif
ViruZzZ
Цитат(smallville_f @ Oct 20 2007, 22:05) *
Цитат(ViruZzZ @ Oct 20 2007, 21:59) *

А ела до София да виим дали не съм ти конкуренция ... И с триизмерен образ ше ти ги изкарам даже 18.gif Като в анимето wink.gif cool.gif

Не се и съмнявам в твойте възможности 18.gif
f0rgy
Ай стига сте флудили темата ми дайте линк за епизодите mrgreen[1].gif
ViruZzZ
Цитат(f0rgy @ Oct 20 2007, 22:09) *

заповядай http://yugioh.headoff.com/ mrgreen[1].gif
smallville_f
Цитат(f0rgy @ Oct 20 2007, 22:09) *

Слуашм, шефе 5angel[1].gif Заповядай - http://yugioh.headoff.com/view.php?page=series кефи се biggrin.gif
ALeX4e7y^
Това го гледах като бях 3-ти клас.Беше интересно. rolleyes.gif
f0rgy
QUOTE(smallville_f @ Oct 20 2007, 22:11) *
QUOTE(f0rgy @ Oct 20 2007, 22:09) *

Слуашм, шефе 5angel[1].gif Заповядай - http://yugioh.headoff.com/view.php?page=series кефи се biggrin.gif

Мерси,ама цък biggrin.gif

тва след 26ти
smallville_f
Оу нинам mrgreen[1].gif Търси на торент от www.find-bg.com тогаа 10.gif В animes-bg линковете сички са "crash&burn" dry.gif
ViruZzZ
На мен ми излезе,че са преместени в www.animerulezzz.org май unsure.gif
ЕДИТ: пробвай тук http://download.animerulezzz.org/Anime&Manga/Yu-Gi-Oh/ smile.gif
f0rgy
QUOTE(ViruZzZ @ Oct 20 2007, 22:39) *
На мен ми излезе,че са преместени в www.animerulezzz.org май unsure.gif
ЕДИТ: пробвай тук http://download.animerulezzz.org/Anime&Manga/Yu-Gi-Oh/ smile.gif

А,то тука става smile.gif Мерси човече ся ше си заплатнявам времето tongue.gif
ViruZzZ
Цитат(f0rgy @ Oct 20 2007, 22:46) *
А,то тука става smile.gif Мерси човече ся ше си заплатнявам времето tongue.gif

Радвам се,че помогнах 10.gif
"Innocent"
Ниското човече със смешна коса и тесте карти, доста се прочу.
Почти всички хлапета са луднали по филмчето и игрите, пък и по-големите също.
Общо взето е интересно аниме, но има и доста по-яки. Много ме дразнише репликата "Вярвай в душата на картите!". Карти - Душа, what the ----! Както и да е бива го анимето, понякога става голям базик да играеш с приятели на по един дуел.
an4ito
мен лично изобщо не ми допада .... sad.gif
$windle
Идеята ми хареса, разбира се тия смешни физиономии и коси и пр. не ми допаднаха, бързо спрях да го гледам, то тая липса на движение ме уби.
Gossip_Girl
Ааа спомням си го.Гледах го по БТВ с брат ми тогава незнаех че аниме.Да беше голяма мания картите дуели.Не го харесвам толкова много същност въобще не го харесвам.На Юги прическато му е omg пък и сюзета не ми допада.
Mr. Winchester
Тва е супер аниме smile.gif само Югио
lud0t0
worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif ооооооооооооо...това е истината .... biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
DcShOeCoUsA
О заради тфа сериалче ставах 6 часа сутринта да го гледам даже в 8 клас ми излена такъв прякор xD Но си заслужава филмчето а за картите още си паза тестетата xD
muhumorko
Не знаех, че това е Аниме/ Манга... laugh.gif
Ем, по едно време много го харесвах, но сега определено не гледам такива рисувани човечета, които говорят за сърцето на картите biggrin2.gif
fen_potter
някой ще даде ли линк за субтитрите между 1 и 3 сезон?pls
dragon_girl
Много е яко това аниме smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.