Цитат(GABRIEL @ Sep 14 2008, 23:50)

Ако тръгне човек по нишката за да открие оригинала на "еди кой си пост" вероятно ще обходи всички форуми и форумчета, съзливи, мелодраматични, откровено налудничави блогове и блогчета...и т.н, и анасанън амъ.
Не съм тръгнал да гоня никой за това че копнал някакво си там пасажче, виж масов копи пейст примерно мои статии да си чета копнати в първо лице...
Ако вече даден потребител се оплаче, вземам мерки да се свържа с конкретният "автор" за да установя кой кой е, след което взимам съответните нужни мерки...

Въпросните авторски статии са толкова малко, че спокойно могат да се преброят, за разлика от копи-пейстнатите.
Ммм тук си в грешка, ако желаеш можеш да започнеш да ги броиш. :>
Предимно са авторските такива и като се замисля трябва да наваксам малко като ми остане време с писането на такива, полезни бяха.

Другояче стои въпросът - дали ако например постна нещо авторско в да речем този форум, няма да имам право да го направя и на друго място, въпреки авторските си права.
Ммм това е доста интересен казус, "Чия собственост са интелектуалните трудове на дадена личност в даден форум!?" => На първо място на автора, след това екипът който при нужда и защитава правата му като автор. Умишлено ако някой ни извести за неразрешено копиране към или от форума, първо се свързваме с персоната "самообявила" се за автор, докато се изясни кой крив кой прав, след което се вземат мерки проблема да бъде отстранен.

* Масовото унищожаване на дадена информация и в следствие на дискусията на останалите потребители естествено е крайно некоректна и не се толелира, извън този частен случай автора прави каквото си иска с написаното то си е негово все пак.

Абе както казва един мой приятел, млад поет, да им уважавам много майките...

В уважението е разковничето на просперитета... :>