Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Look Up in the Sky - The Amazing Story of Superman (2006)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона > Superman
Apfh

ЛИНК за DVDRip-а @ Zamunda.Net

Преди време беше станало дума за този невероятен документален филм. Дори се бях заел да направя субтитри за TVRip-а, но поради липса на време нямаше как да ги довърша (след сесията ще ги заварша). За тези от вас, които не са наясно - това е документален филм за създаването и "живота" на Супермен - един от най-великите герои за всички времена. Филма проследява героя от самото му създаване през далечната 1938-ма година, през адаптациите му във всевъзможните медии до наши дни.
Найстина превъзходен филм... worthy.gif
vikihill96
Май ще трябва да си допълня знанийцата си за Супермен с това мноого добре изгелждащо филмче(което и преди съм виждал-ама прочутий мързел-не съм го теглил). Ще трябва по някакъв начин да ни минава времето до товия сезон в Смолвил. А това е идин добър начин за това mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
Green_Arrow
Аз го гледах smile.gif И ми хареса wink.gif Доста е интересно ... гледайте го.
ludoto_mimi
Случайно я видях тази тема и реших да си го сваля.
Наистина много интересен филм. Доста полезен и ми беше много приятно да го изгледам.
Като се има предвид, че единственото нещо за Супермен, което бях гледала, са анимациите, които едно време даваха по кабеларките, научих доста неща от този филм.
Препоръчвам го на всички. emoticon1 (117).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.