Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: call of duty2
GGbit.info > Развлечение > Игри
milen27
ако някой знае кода за играта,моля да ми го каже.Предварително ви благодаря.
vega
XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC Това намерих в един форум. Пиши нали става с него защото в момента я свалям.
Rise of Day
Цитат(milen27 @ Oct 28 2005, 02:20 PM)
ако някой знае кода за играта,моля да ми го каже.Предварително ви благодаря.
*

Защо не четете Инфо файловете към игрите?confused.gifconfused.gif Ако незнаете къде се намират, то те са в папката на самата игра и са или тектови, или инфо файл!!!!!!!

1) Unrar
2) Burn or mount
3) Install using the following serial: XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC
4) Copy the crack from the DEViANCE dir on the DVD into game dir
5) Play
Sothebys
На който му се играе on-line да заповяда
IP:217.10.255.250:28964
IP:217.10.255.250:28962
IP:games.online.bg:28961
IP:cod2.ma3x.net:28960
Който знае още ,да споделя в темата.
The Shaman
Сall of duty2

Така...За да не пускам нова тема пиша в тази.Значи мисля,че съм в края на играта при отбраната на хълм 400.Добре де ама тук какво трябва да правя?Пише да следя димните гранати,да хвърлям ли...?Ако някой е стигнал до там да помага.Играя на хард ако това има значение но се съмнявам.
vIkToRsHeFa
Виж какъв текст ти изписва като напътствия... отиваш в гугълчо даваш да търси на този стринг (+ името на играта) и все някъде ще пише точно wink.gif

ПП. Щях да проверя и сам но не си дал стринга ; )
The Shaman
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 6 2005, 12:02 AM) *

Виж какъв текст ти изписва като напътствия... отиваш в гугълчо даваш да търси на този стринг (+ името на играта) и все някъде ще пише точно wink.gif

ПП. Щях да проверя и сам но не си дал стринга ; )

Ами то хубаво да видя,ама при тая пуканица... AR15firing.gif
vIkToRsHeFa
Сеифаш в по преден момент и с алт и таб...
Sothebys
Добавих нови сървъри за on-line пуцаница на Call of duty
vega
Ами аз я врътнах на регуляр. На това ниво си спомням че трябва да превземеш бункера и да го задържиш. Първо има минохвъргачки трябва да ги обезвредиш със снайпера -(ориентирай се по звездите на радара). След това идва пехота с бронетранспортьори залепяш им експлозив. Hакрая идват танкове пак им залепяш експлозив. Идват Р-51 и ти решават проблемите. icon_peace.gif

ПП Може да пропускам нещо, ако е така мини го на изи за да разбериш какво да правиш, и след това както си знаеш. smile.gif
f0rgy
Да не права нова тема...та тряят ми ип-та..тея дето ги е дал пича си4ки не бачкат,само 1 работи ама там лага ми е невероятен..та кажете добри сървари worthy.gif
Sharo
Цитат(f0rgy @ Jun 26 2007, 18:15) *
Да не права нова тема...та тряят ми ип-та..тея дето ги е дал пича си4ки не бачкат,само 1 работи ама там лага ми е невероятен..та кажете добри сървари worthy.gif

тука провери ли дали стават biggrin2.gif

ама като гледам са празни

Хост Вид Име
cod2.ma3x.net:28960 Call of Duty 2 .:Ma3x:.DM 24/7
cod2.ma3x.net:28961 Call of Duty 2 .:Ma3x:.CTF 24/7
тука все още играят хора
iliony
Цитат(f0rgy @ Jun 26 2007, 18:15) *

Теглиш и си инсталираш това клик или това клик. Ще намериш доста пълни сървъри (и не само за CoD2) от цял свят и то с не много голям пинг
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.