До преди 5 минути гледах Димящи Аса, направи ми впечатление добрия сценарий и лошото му изпълнение. Филма можеше да стане къде къде по-добре. И си помислих как гледах Кранк и през цялото време, от самото начало, до последните секунди преди надписите бях втренчен в монитора и не можех да отляпя поглед. Тогава ми дойде идеята за тази тема. Идеята е следната, един човек дава 2 филма от един и същ жанр ( комедия и комедия - да; комедия и хорър - не ) и следващия човек, разбира се трябва да ги е гледал, коментира двата филма като казва колко Boiling points* има в него, сравнява двата филма, казва какви впечатления има и дава оценки. Общо взете прави ревю на 2 зададени му филма и по-късно ако се развие темата може да си избират филми с най-голяма оценка, най-много Boiling points и т.н. Струва ми се добра идея.
Boiling point - наричам това, когато, както си гледате филма - настъхвате, полазват ви тръпки от перфектно изиграната роля, перфектната музика в идеалния момент и многото смях/екшън/ и т.н. Няма начин да не сте го изпитвали.
Хаиде да видим какво ще кажете за тези два филма:
Crank (2006) VS Smokin' Aces (2006)