Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Извънредни събирания на форума.....
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
Hermes

Трябваше все някак да се започне, пост в който да се пише за всички сабирачки който се уреждат извънредно от обичайното събиране на форума. Да се пише кой му се яде сладолед, на кой му се гледа кино или на кой му се ходи на плаж. Нека да има една тема , а не отдели и разхвърляни постове. Просто нека темата е за ПРЕДЛОЖЕНИЯ къде ще отмаряме в жежкото лято............................................и как да се събираме и уговяряме........
adoration_
Аз съм "За" извънредните събирания!:) Само давайте предложения насам:)
Hermes
Предложение за едно събиране на "Стената" - рая за мелбите.........................
adoration_
Със Зуумър още вчера казахме,че сме съгласни на "Стената" smile.gif tongue.gif
storm
От толкова приказки за сладолед огладнях happy.gif .
Craft
И аз съм "ЗА" извънредните сбирки на форума само предложения да има , а за сладолед звучи хубаво предложение tongue.gif
vIkToRsHeFa
Амиии... Нека темата е обща но за единичните събирания вече, да са отделни теми... В смисъл да не се набутат на едно място хиляда събирания и да се чуди човек кой за какво говори...
ZzoOoMeR
* Аз СЪм ЗАААА Извънредните събирания smile.gif Много чакане е тва през седмица tongue.gif biggrin.gif

**Както написа СиС аз съм съгласен за "Стената" и с удоволствие ще хапнем заедно с всички желаещи мелбички smile.gif

П.П. Как вие този Уикенд хора smile.gif
club135
Аз имам и едно друго предложение. По кината вече се върти "Ocean's 13". Петък вечер нищо не пречи да се запазят N на брой места и да се отиде 1 час преди прожекцията за по едно кафе или кола (или и двете)...
vIkToRsHeFa
Нека който смята, даоргарнизира подобни събирания го направи с отделна тема за да е по подредено и приятно за всички. Моля ако смятате да инициализирате такива да погледнете темата с условията за оргарнизиране на подобни събирания.

ПП. Постовете в тази тема относо събирането на стената, са преместени в отделна тема за целта тук: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=25136
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.