Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Айде на плаж в Аквапарка
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
never_mind
Значи планът е тази Неделя 24-ти в Аквапарка ( там дето е до заведението, дето се събираме ). Мисля към 10-10:30 най-късно, за да не трябва да се печем в 14 и да станем на печени пилета... очаквам 
идеи ако има и навити също smile.gif

До тук - аз, шефа, SoARon
SoARoN
Нямаш грижи...аз си търсих също компания за там понеже ми е наблизо...може да направим срещата на мястото на форумните срещи...
така де пак да кажа, че ще присъствам.
vIkToRsHeFa
Цитат(SoARoN @ Jun 17 2007, 16:22) *
Нямаш грижи...аз си търсих също компания за там понеже ми е наблизо...може да направим срещата на мястото на форумните срещи...

Мда, нека се събираме на спирката където се чакаме за форумните срещи от едно 10 до 10:30 и после с пояси с патенца и подобни аксесоари кой каквот си земе да потегляме към аквапарка... happy.gif

ПП. Стига да не изкочат други неотложни ангажименти, съм там! 4.gif
ogata
Ако не съм на бачкане , ще цъфна smile.gif .

До сега съм бил само един-единствен път на плаж в Пловдив - миналото лято в акваленд ... Ориентирайте ме какви пари да нося confused.gif
f0rgy
Ога,ский ква е хавата:
Бира 330-2лв
Кола 0.5-1,80лв
Тостер-1.50лв
Вход-5лв

wacko.gif Иначе може и аз да присъствувам tongue.gif tongue.gif tongue.gif
filmarkata
Та само да кажа , че днес в Аквалент като бях билета(входа де) беше 3лв , намалили са го пак...Приятно прекарване!!!

edit:Първо мн сори за грешката исках да кажа Аквалент чак ся виждам за кой плаш сте говорили.Та в Аквалент в събота и неделя входа е 3 лв. ,а за Аквапарк си е 5лв.Сорка за грешката.

peace rolleyes.gif

ZzoOoMeR
Аммм аз съм навит ... само ще видя програмата за деня и ще видя дали милото ми е съгласна smile.gif

П.С. Ще Пиша допълнително ако ще идвам със сигурност...
ventzo
Цитат(filmarkata @ Jun 17 2007, 20:09) *
Та само да кажа , че днес в Aквапарк като бях билета(входа де) беше 3лв , намалили са го пак...Приятно прекарване!!!

Не е верно....в събота бях за малко и за вход и шезлонг платих 7 лв.
Ако не съм ш Хисар ще се появя и аз wink.gif
ogata
Цитат
Не е верно....в събота бях за малко и за вход и шезлонг платих 7 лв.

Усещаш ли защо , вече ? smile.gif
ventzo
Цитат(ogata @ Jun 18 2007, 17:07) *

Ми не....шезлонга е два лева ве бате.Следователно входа е 5 лв.
unvisioble
Цитат(ventzo @ Jun 18 2007, 17:44) *

Вероятно са ти включили и чадър - 3 лв вход + 2 лв шезлонг + 2 лв чадър = 7 лв. biggrin2.gif
sanuvam
Цитат(ventzo @ Jun 18 2007, 17:44) *

Мне.. ти си бил в събота ,а тя в неделя;)
ventzo
Цитат(unvisioble @ Jun 18 2007, 19:11) *
Вероятно са ти включили и чадър - 3 лв вход + 2 лв шезлонг + 2 лв чадър = 7 лв. :

Да бе...ти представяш ли си ако е така...е...х ги и пичовете.Ама не е защото казах "колко е шезлонг и вход".

Цитат(sanuvam @ Jun 18 2007, 20:13) *
Мне.. ти си бил в събота ,а тя в неделя;)

Е да не би да има значение?В събота едно в неделя друго......не ми се вярва.
Може да е нещо заради годините....по-вероятно ще да е
never_mind
Прекалено много "може" станаха... хайде кажете сигурните кои ще дойдат.
vIkToRsHeFa
Цитат(never_mind @ Jun 22 2007, 20:30) *
Прекалено много "може" станаха... хайде кажете сигурните кои ще дойдат.

Стига да няма възпрепятстващи обстоятелства там съм! happy.gif
SoARoN
Цитат(SoARoN @ Jun 17 2007, 16:22) *

тук няма може.
ogata
Май нещо се прецакаха работите .. що не напомняте бе народ huh.gif
club135
Та само да кажа , че днес в Аквалент като бях билета(входа де) беше 3лв , намалили са го пак...Приятно прекарване!!!

edit:Първо мн сори за грешката исках да кажа Аквалент чак ся виждам за кой плаш сте говорили.Та в Аквалент в събота и неделя входа е 3 лв. ,а за Аквапарк си е 5лв.Сорка за грешката.

peace rolleyes.gif

Абе не знам за кой акваленд говориш, но този който е в Тракия, входът му е 12 кинта за хора, високи над 140 см, 6 кинта за такива между 110 и 140 и без пари за най-ниските. Ти от кои си, че си платила 3 лева?
vIkToRsHeFa
Цитат(club135 @ Jun 25 2007, 16:34) *
Абе не знам за кой акваленд говориш, но този който е в Тракия, входът му е 12 кинта за хора, високи над 140 см, 6 кинта за такива между 110 и 140 и без пари за най-ниските. Ти от кои си, че си платила 3 лева?

Става въпрос за аквапарка зад хотел Санкт Петърбург ако не се лъжа... blush.gif
ogata
Цитат(club135 @ Jun 25 2007, 15:34) *

peace rolleyes.gif

Само да добавя , че в Акваленд (този в тракия) като се отиде първи път (казваш си , че ти е за първи път това лято) и ако си ученик , ти издават "членска карта" благодарение на която , всеки път вече входа ти е 7 лева , а не 13 ... искайте си картите smile.gif
f0rgy
По принцип(щот съм на 20 метра от АкваЛенд) и секи ден минавам отдам и знам че картата ти е леФче-кеФче,няя значение за кой път ходиш вадиш я и си минааш 7 кинта wink.gif Обаче те задължават 1 път месечно да ходиш на боулинга иначе ти я закриват dry.gif
club135
А тия, които не са ученици си цъкат по 12 и си мълчат...
Между другото входа е най-малкия разход... вътре биричката е 2 кинта, а скаричката кинта - едно стабилно хапване е 6-7 лева, дееба и кожодерите...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.