Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Alpha dog
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
julia1990
Alpha Dog

* Режисьор : Ник Касаветес

* В ролите : Джъстин Тимбърлейк, Брус Уилис, Шарън Стоун, Емили Хърш, Доминик Суен и други.

* IMDB : imdb

* Държава : Сащ

* Година : 2006

* Времетраене : 122 мин.

* Резюме : Една драма базирана на живота на Джеси Джеймс Холивуд - наркодилър, който се превръща в най-младият човек оглавяващ списъка на ФБР, за най-търсен човек.
Джони(Emile Hirsch) е наркодилър в Лос Анжелис. Приятелят му Франки (Justin Timberlake) е от добро семейство, притежава собствен дом, няколко коли и обича да купонясва с приятелите си.Когато техният приятел Джейк задлъжнява, Джони,Франки и момчетата отвличат 15 годишния брат на Джейк – Зак и го задържат като залог. Въпреки, че Зак има много възможности да избяга, той не го прави. На него му харесва да прекарва добре времето си със своите похитители, изгубвайки девствеността си и купонясвайки – докато нещата не се объркват ужасно...

Оценката на IMDB за филма е 6,7/10
Моята лична оценка за филма е 8/10

Трейлър : youtube

Филма според мен е много интересен,много добра актьорска игра дори на Джъстин,което е малко учудващо,но беше приятна изненада поне за мен biggrin.gif smile.gif
Който е гледал филма да си пише мнението и да дава оценка wink.gif
vasinka_{P}
Филма го гледах много ми го хвалеха, ама останах разочарована. Сюжета не е нищо особено, Джъстин добре игра макар че според мен може и повече
CheerFuL-F
гледах го одавна филма.С нетърпение го очаквах ама останах разочаровна не ми хареса филма
ALeX4e7y^
Участват готини актьори,така че може да го гледам blush.gif
lemmy
Еми на рекламата изглеждаше изключително як пък и аз много си падам по такива филми, но чесно казано очаквах малко повечко...
Останах много доволна от изпълненията на Джъстин, Емил и Бен (особено Бен)... справиха се доста добре, но сценария не беше кой знае колко добре направен...
Якото е, че е по истински случай, но тъпото е че го осраха точно защото е по истински случай... трябваше друг да напише сценария според мен... и Касаветес не се е справил много добре, добре, че му бяха актьорите хахах
qwe123
На мен пък ми хареса историята като цяло.Актьорите играха добре (Джъстин wub.gif ,Емил wub.gif).Малко тъпо ми се стори на края... Защо брат му не отиде да отмъсти в крайна сметка? Може пак да не съм хванала нещо.Но не ми беше тъп филма smile.gif
girl_from_hell
днес ходих да го гледам на кино, защото ми беше харесала доста рекламата, а актьорския състав още повече ми хареса, защото наистина мисля, че са се събрали много известни и големи звезди.. и най-заитригуващото ми беше това че е по истински случай... но явно ми бяха много големи очакванията или просто филма не беше хубав нз, но не ми хареса... тъжното е че това наистина се случва..
brooke_scott
ОМГ този филм почнах да го гледам само и единствено заради Джъстин, честно казано мн малко филми могат да се сравнят с този по простотия и тъпотия, въобще даже и не го догледах, всъщност като се замисля по4вах 2 пъти да го гледам и двата пъти не издържах dry.gif
divata_airis
На мен този филм много ми хареса. Не очаквах от Джъстин да се справи така добре с ролята си. Направи впечатление, че за най-големите гъзета, дето имаха уж война там са взели Бен Фостър, който играеше загубеняк в "Да не ти пука" (абсудно нещо, което обожавам да гледам всеки път щом го засеча) и моля ти се Емил Хърш от "Съседка за секс", където...о, чудо...също играеше загубеняк...Ма тука и двамата са сдравеняци...Няма сега да спомавам сцената в дома на Хърш където Фостър се напъваше на килима му...там вече паднах от седалката си в киното от смях....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.