Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Knocked Up
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
[dEs]

Режисьор
: Джуд Ептоу

В ролите
: Сторми, Алан Тюдик, Лесли Манн, Сет Роген, Катрин Хейгъл, Джейсън Сийгъл, Пол Руд, Джона Хил

Държава : САЩ

Жанр : комедия/романтичен

Година : 2006

Времетраене : 129 минути

Резюме : Ерген, който има мнага случайни връзки, но засега няма никакви последици от тях, среща млада и привлекателна жена и успява да я свали. След няколко седмици научава новина която променя живота му.
Крадец на рози
Филма ще е жесток :>
girl_from_hell
това филмче го видях в нета ама още е с гадну качество или поне аз не намерих с хубаво, но когато излезе ще го гледаткам задължително
qwe123
Тццц,ако не е това,което си мисля,просто ще се шокирам... Ще го гледам филма, за да видя дали съм права mrgreen[1].gif На вас няма да ви убивам кефа ако е така biggrin.gif
Adorkable
Защо ли само поглеждайки постера разбрах каква е новината?
Иначе щом е с Кетрин ще се гледа.
ladysunshine
Имам големи очаквания за филма. Изглежда супер. А пък и щом е с Катрин няма как да не е хубав smile.gif
Alma
Лудницааааа smile.gif Страхотен смях уникално готино филмче, отдавна не се бях забавлявала така в киното...С най добрата ми приятелка заведохме почти насила наште момчета, а те се зяливаха от смях, повече от нас...мисля че е филм за всеки вкус ...малко по черен хумор, ама кърти мивки 1clap[1].gif
Gossip Girl
Наистина е много забавен филм. Като започна си помислих, че ще ме разочарова, понеже имам големи очаквания, но определено ми хареса. На няколко места щях да се обърна от леглото от смях.
[dEs]
А да знаете дали вичи има субс? И ако има от каде мога да ги дръпна?
Катeто
Само заради Катрин си струва да го изтегля,пък може да се окаже и интересен biggrin2.gif
Tedds
Филмчето е интересно и много забавно.Катрин е супер сладка,но все пак очаквах малко повече...
CheerFuL-F
Страхота комедийка wink.gif Филмчето си заслужава гледането
$windle
Позабременяла - изумяват ме преводите biggrin.gif Иначе филма е добра комедия smile.gif
adoration_
Невероятен филм! smile.gif
Ani4ka81
Много приятно филмче, забавно, тук таме има малко тъпизми, които не ми се връзват, но като цяло е готин.
[dEs]
Цитат(swindle @ Sep 14 2007, 00:56) *
Позабременяла - изумяват ме преводите biggrin.gif Иначе филма е добра комедия smile.gif

Той поприцип буквалния превод е "изчукана" Ама се пак по културно да бъде....
angel_girl
Онзи ден го гледах филма. Много си е забавен. Абе хубаво филмче общо взето.
jivitu
След като видях тази тема и реших да си го дръпна....хареса ми,но не беше нещо мнооого интересно,което мога да гледам няколко пъти biggrin2.gif
ThePinkDuck
Цитат(jivitu @ Sep 25 2007, 19:14) *
След като видях тази тема и реших да си го дръпна....хареса ми,но не беше нещо мнооого интересно,което мога да гледам няколко пъти biggrin2.gif

Няма как да се изразя по-добре. Интересен филм, но нищо особенно. Забавен и свеж, като за разпускане за една вечер е перфектен, но нищо повече! mrgreen[1].gif
SoARoN
по принцип не обичам да гледам филми от рода на "поизчукана" "девственна ли си? - все още не" и така но поради липса на други довечера ще се принудя да го изгледам и ще едитвам поста за да кажа как е...а и не мога да ви разбера вас хора как пък търсите филми все с едни и същи актьори...ама как да е вие си знаете...

П.П.
Ако все още не сте го гледали нищо не сте изтървали.
brooke_scott
сега се сетих, че на диска дето С, ми го даде го има филм4ето и сядам да го гледам 10.gif
ladysunshine
Цитат(desitoo_91 @ Sep 19 2007, 09:16) *
Той поприцип буквалния превод е "изчукана" Ама се пак по културно да бъде....

Хахах верно, че така е оригиналното заглавие, не се бях замисляла

Цитат(brooke_scott @ Nov 26 2007, 13:58) *
сега се сетих, че на диска дето С, ми го даде го има филм4ето и сядам да го гледам 10.gif

Да бе верно 18.gif Айде гледай и дано да ти хареса. Катрин ДЪ БЕСТ 10.gif
brooke_scott
така, ами гледах го! първото нещо, което ще кажа е че никога, ама абсолютно никога НЯМА ДА РАЖДАМ ДЕЦА!!! ина4е филма беше забавен и ми хареса в общи линиии, Катрин си е мн сладка smile.gif
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Nov 26 2007, 16:21) *
никога НЯМА ДА РАЖДАМ ДЕЦА!!!

Хехе не казвай никога, защото току виж си си харесала някой за една вечер... А и когато пораснеш се съмнявам да си мислиш така. Но и аз така казах като го гледах.... blush.gif
Mimsey
Ами смешен си е филмът, няма спор. НО аз очаквах да е доста по-добър. Абе за амриканска комедия през 2007 е добре. струва си да го гледа човек smile.gif
ladysunshine
Цитат(desitoo_91 @ Nov 30 2007, 18:50) *

Хехе не казвай никога, защото току виж си си харесала някой за една вечер... А и когато пораснеш се съмнявам да си мислиш така. Но и аз така казах като го гледах.... blush.gif

Повярвай не можеш да я убедиш в друго мнение по този въпрос 18.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 1 2007, 08:22) *
Цитат(desitoo_91 @ Nov 30 2007, 18:50) *

Повярвай не можеш да я убедиш в друго мнение по този въпрос 18.gif

да, слушай С - тя ме познава добре biggrin2.gif
Adorkable
Кетрин Хейгл заслужава да вземе златна малинка за тази си роля,такова брутално преиграване от години не съм виждала.
Иначе не ми харесва филма,даже по едно време се вързах,че това наистина може да се случи.
Но пък имаше поука - винаги използвай презерватив XD 18.gif .
brooke_scott
аз пък си мисля, че само за подбора на тоя дето я забремени, тряя даим дадат златна малинка 18.gif можеше поне да е на нейната височина и да не е 100000 тона 18.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 11:15) *
аз пък си мисля, че само за подбора на тоя дето я забремени, тряя даим дадат златна малинка 18.gif можеше поне да е на нейната височина и да не е 100000 тона 18.gif

да бе и аз си мислех що не са го избрали някой по-хубав. Ама то сигурно идеята е била да е някакав смешник, че то и държанието му беше едно олигофренско
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 2 2007, 11:20) *
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 11:15) *

да бе и аз си мислех що не са го избрали някой по-хубав. Ама то сигурно идеята е била да е някакав смешник, че то и държанието му беше едно олигофренско

да им имам идеята аз... wacko.gif
[dEs]
Абе мисля, че са го направили така, за да покажат, че двама напълно различни хора могат да живеят заедно. Иначе ако беше хубавец, тя щеше да си го хареса сама. Нещата нямаше да стават така прибързано...
tedi27
става само за губене на време....
nelito_91
Отдавна се каня да го гледам тоя филм и все не ми остава време, но като имам малко свободно време и ще го изгледам!!!
ZuZka yeah
Ммм не ми хареса, дори не го доизгледах. 9.gif Не ме привлече историята, гледах го само заради Катрин, много и се кефя, супер лъчезарна е и винаги е усмихната... happy.gif Та, филма според мен въобще не беше добър, но след това гледах 27 Dresses, който пак е със същата актриса и много ми хареса, макар че рядко ми правят впечатление романтичните комедии. smile.gif
naley_
най-тъпия филм,който съм гледала след Хем боли,хем сърби mad.gif
**Naley*
ХАха не е кой знае какво филма,но става,смешен е mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.