Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Друг сериал?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4
bien
има ли някакъв друг сериал подобен на one tree hil i O.C.? Става дума с подобни сюжети, пак с присъствие на много музика и т.н.?

аз от скоро се запалих да ги гледам, тъй като пълнометражни филми има веча рядко, които да си заслужават
boy_07
QUOTE(bien @ Oct 27 2005, 04:21 PM)
има ли някакъв друг сериал подобен на one tree hil i O.C.? Става дума с подобни сюжети, пак с присъствие на много музика и т.н.?

аз от скоро се запалих да ги гледам, тъй като пълнометражни филми има веча рядко, които да си заслужават
*

и на мене ми е много интересно..........
FrAgMaKeR
Според Tv.com

If you like The O.C., you may also like: Friends, The Sopranos, Laguna Beach, One Tree Hill, Dawson's Creek, Party of Five.

If you like One Tree Hill, you may also like: Summerland, Joan of Arcadia, Everwood, 7th Heaven, The O.C.

Според IMDb.com

Recommendations for "One Tree Hill": "Dawson's Creek", "Charmed", "Providence", "Millennium", Coach Carter, A Walk to Remember, "The O.C.", "Everwood", Peyton Place, Tournament of Dreams.

Recommendations for "The O.C.": "Providence", "Gilmore Girls", "Buffy the Vampire Slayer", "24", "Beverly Hills, 90210", "Sex and the City", "Relic Hunter", "Northern Exposure", "Alias", "Crossing Jordan".

Обобщено, според мен може да пробвате с тези: "Gilmore Girls", "Dawson's Creek", "Everwood", "Summerland", "Laguna Beach", "Joan of Arcadia", "Beverly Hills, 90210".
ludoto_mimi
Абе това "Beverly Hills, 90210" винаги съм искала да го гледам, не знам що... ама то май няма суб пък и не знам има ли го по торентите? dry.gif
SetKoen
А аз имам въпрос относно Laguna Beach някой да може да даде титри и линк към серияла.. 2thin[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(SetKoen @ Oct 27 2005, 08:10 PM)
А аз имам въпрос относно Laguna Beach някой да може да даде титри и линк към серияла.. 2thin[1].gif
*

S01 E01-02 - само това намерих happy.gif

Титри няма no.gif
SetKoen
A титри..
eL
Аз напоследък се запалих по Prision Break ... много готин сериал. малко резюме да вкарам biggrin.gif 10.gif :
Разправя се за един пич - Майкъл Скофилд(Wentworth Miller) дето брат му - Линкълн(Dominic Purcell)е в затвора(естественно невинен,осъден за убийство на някаква мн важна клечка...)
И нашия решава да обере банка посред бял ден за да влезе в затвора...при брат си...за да докаже че е невинен или поне да го измъкне оттам 12.gifето и една снимчица ...ако се чудите защо главния герой е татуиран целия хех laugh.gif ...това за чертежите на затвора 16.gif biggrin2.gif 3.gif
снимка- а ако някой му е познат актьора Wentworth Miller сигурно е гледал клипа на Марая Кери - We belong together biggrin.gif Мнн джиджан момак... mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
И аз го гледам Prison Break, до сега има 8 епизода и е наистина много интересен. Пича има плановете на затвора като татуировки по себе си и той, брат му и още 2ма ще бягат от затвора. Гледайте го, няма да съжалявате. Не е като ОТН, но е интересен. Аз така мога да ви пробутам още сериало, които гледам, но нямат нищо общо с ОТН - Rome, Veronica Mars, LOST, Dark Angel, West Wing, Surface, Grey's Anatomy... много много, сега аз гледам повече сериали, отколкото филми biggrin2.gif happy.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 29 2005, 02:45 PM)
Rome, Veronica Mars, LOST, Dark Angel, West Wing, Surface, Grey's Anatomy... много много, сега аз гледам повече сериали, отколкото филми biggrin2.gif happy.gif

Специялно за Вероника Марс : http://veronica.ggbit.info/ има всичко и епизоди и линкове и всичко за сериала ...
ПП. Изцяло сайта е на @masterspi аз съм само с дизайна... punk.gif
eL
Специялно за Вероника Марс : http://veronica.ggbit.info/ има всичко и епизоди и линкове и всичко за сериала ...
ПП. Изцяло сайта е на @master spi аз съм само с дизайна... punk.gif
*

много е добър саита...и сериалчето си го бива... biggrin.gif особенно главната героиня... banana.gif biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Още един глас за Prison Break (тема тук), можеби най-доброто нещо този сезон. smile.gif Но не е точно като The O.C. и OTH, до колкото до Вероника (Veronica Mars), тя също има оценка 9.2 в tv.com, както и Prison Break, което говори само за себеси.. biggrin.gif иначе като цяло е по близко в жанрово отношение.
boy_07
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 29 2005, 03:25 PM)
Още един глас за Prison Break (тема тук), можеби най-доброто нещо този сезон. smile.gif Но не е точно като The O.C. и OTH, до колкото до Вероника (Veronica Mars), тя също има оценка 9.2 в tv.com, както и Prison Break, което говори само за себеси.. biggrin.gif иначе като цяло е по близко в жанрово отношение.
*

линкче?smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(boy_07 @ Oct 30 2005, 12:02 AM)
линкче?smile.gif
*

Prison Break Season 01 @ Дата.бг

Само 8 епизода има до момента wink.gif Иначе ето тук има тема и малко инфо за филма - Prison Break!

QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 29 2005, 02:05 PM)
ПП. Изцяло сайта е на @master spi аз съм само с дизайна... punk.gif
*

Кефи ме как е направено това за сезоните - Season 1 и Season 2 4.gif
Ralna
Нещо подобно е и"Бъфи, убийцата на вампири", е не е точно като ОТН, но е тъйнейджърско филмче, самоче с повечко скифи ефекти и разни глупости, но е много добро филмче, има си всичко, Екшан, Комедия, Драма , Романс, нещо от сорта на Смолвил, супер геройка спасява народа, не е зле.
ThePinkDuck
От всичките "подобни " сериали най - ми хареса Gilmore Girls ,ама намерих само първи и втори сезон , а и началните серии на шести!Някой може ли да ми помогне за останалите сезони? 1eyeb[1].gif
Ralna
QUOTE(ThePinkDuck @ Nov 29 2005, 12:26 AM) *

От всичките "подобни " сериали най - ми хареса Gilmore Girls ,ама намерих само първи и втори сезон , а и началните серии на шести!Някой може ли да ми помогне за останалите сезони? 1eyeb[1].gif

За какво става на въпрос в него?
Menna

Ако това сайтче ти се отвори-тук има и 4 и 5ти сезон smile.gif

http://10.1.1.105/Video/Serials/Gilmore%20Girls/
ThePinkDuck
Хммм , ами незнам как точно да го опиша...много откачено сериалче!Няма свръхестествени работи и батални сцени!Мен лично ме кара да погледна на живота от друга гледна точка...някак си по розова!Като цяло се разказва за майка и дъщеря , които по - скоро са като приятелки отколкото роднини!Взаимоотношенията между тях са представени под съвсем друг ъгъл...не са така сложни и объркани както в повечето филми(изключвам Три Хил).Незнам , просто след първите 3 мин на пилотния епизод не можах да се отлепя от компа!Е действието не е така динамично както тук и имам доста забележки....абе май доста се отплеснах и всъщност нищо не казах ама според мен не е за изпускане 1 (4).gif

Не се отваря!Но благодаря все пак!
Menna
QUOTE(ThePinkDuck @ Nov 29 2005, 01:37 AM) *

Не се отваря!Но благодаря все пак!

sad.gif Жалко-интересно е,че на някои се отваря на някои-не!И аз сега видях в торентите-много интересно защо са пропуснали 4 и 5ти сезон?-Дано все пак някъде се открие нещо!

По въпроса за Prison Break-и от мен още един глас-сериала е страхотен 4.gif
ThePinkDuck
Каза че са пропуснали 4ти и 5ти...това значи ли че имаш представа къде мога да открия 3ти?Иначе Prison Break наистина е жесток...да не говорим за актьорският състав! blink.gif
smile
QUOTE(ThePinkDuck @ Nov 29 2005, 02:27 AM) *

Каза че са пропуснали 4ти и 5ти...това значи ли че имаш представа къде мога да открия 3ти?Иначе Prison Break наистина е жесток...да не говорим за актьорският състав! blink.gif

тва за oth ли става дума unsure.gif щото ако е за него сега излиза 3-ти сезон ама само до 10 серия и после са в коледна ваканция 19.gif
ludoto_mimi

Сезон 4
Сезон 5

smile, ти можеше да прочетеш на предишната страница за какво става въпрос, нали? dry.gif
Ralna
QUOTE(smile @ Nov 29 2005, 10:10 AM) *

тва за oth ли става дума unsure.gif щото ако е за него сега излиза 3-ти сезон ама само до 10 серия и после са в коледна ваканция 19.gif

Не, не, говорят за друг сериал един на които му се търсят останалите сезони, ама никой ги няма
ThePinkDuck
Ooooooooooo , БЛАГОДАРЯ мноооогооооо мноооогооо благодаря mimi !Ти си моят герой! worthy.gif

Знам , че съм блондинка и в много отношения ми личи...ама как за Бога се сваля от този сайт?С флаш гет не ще или аз не правя нещо както трябва!
FrAgMaKeR
Сваля се през DC++

Повече инфо:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=636
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2059

техният хъб е: dc.find-bg.com
ThePinkDuck
1236.gif Не съм вярвала че ще ми се случи ама доживях да срещна услужлив админ който обръща внимание на рядко тъпи блондинки като мене! 1 (4).gif БЛАГОДАРЯ!!!
FrAgMaKeR
QUOTE(ThePinkDuck @ Nov 29 2005, 05:50 PM) *

1236.gif Не съм вярвала че ще ми се случи ама доживях да срещна услужлив админ който обръща внимание на рядко тъпи блондинки като мене! 1 (4).gif БЛАГОДАРЯ!!!

Тук всички админи, модератори, дори и повечето потребители са усложливи и обръщат внимание на потребителите, били те и "тъпи блондинки" wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 29 2005, 02:29 PM) *

Сваля се през DC++

Повече инфо:
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=636
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=2059

техният хъб е: dc.find-bg.com

Аз един хубав слънчев ден получих бан в хъба им... Пише, че било за постоянно и да се замисля защо имам бан... еми колкото и да го мисля, не знам защо, пък кой ли ще ти каже... dry.gif пфу
opa
http://193.24.240.45/Video/Serials/Gilmore%20Girls/ Това ще помогне blush.gif
ThePinkDuck
worthy.gif 4.gif Направо те обичам!Извинявайте че създадох толкова главоболия и то с тема която изобщо не е за този форум!
girl_from_hell
някой може ли да ми каже друго място освен дата от където мога да си изтегля серил4ето вероника марс защото гелдха първата серия и искъм да гедлам и другите но дата ми прави някви пробелми както винги, а нли влязах и в старницата на серилчето и там деругото място е където е целия сезон не че имам нещо против да го изтегля целия даже искъм но има само един сеедър и въопще немог да захапя. а някое друго саитче ?
zlat
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 27 2005, 07:47 PM) *

Абе това "Beverly Hills, 90210" винаги съм искала да го гледам, не знам що... ама то май няма суб пък и не знам има ли го по торентите? dry.gif

Мисля че Beverly Hills, 90210 го даваха лятото по нова smile.gif
Chad Michael Murray
QUOTE(girl_from_hell @ Nov 30 2005, 09:53 AM) *

някой може ли да ми каже друго място освен дата от където мога да си изтегля серил4ето вероника марс защото гелдха първата серия и искъм да гедлам и другите но дата ми прави някви пробелми както винги, а нли влязах и в старницата на серилчето и там деругото място е където е целия сезон не че имам нещо против да го изтегля целия даже искъм но има само един сеедър и въопще немог да захапя. а някое друго саитче ?

Ако имаш достъп до http://www.movies.hu/ там има един сезон
Buhti4ka
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 27 2005, 07:11 PM) *

Recommendations for "One Tree Hill": "Dawson's Creek", "Charmed", "Providence", "Millennium", Coach Carter, A Walk to Remember, "The O.C.", "Everwood", Peyton Place, Tournament of Dreams.

Recommendations for "The O.C.": "Providence", "Gilmore Girls", "Buffy the Vampire Slayer", "24", "Beverly Hills, 90210", "Sex and the City", "Relic Hunter", "Northern Exposure", "Alias", "Crossing Jordan".

Обобщено, според мен може да пробвате с тези: "Gilmore Girls", "Dawson's Creek", "Everwood", "Summerland", "Laguna Beach", "Joan of Arcadia", "Beverly Hills, 90210".

Като ги прочетох тези се сетих, че в Кръгът на Доусън участваше Чад М. Мъри (само като гостуващ актьор май). Ама аз много се изненадах защото тъкмо бях започнала да гледам ОТН, една сутрин се събуждам и гледам Чад по нтв shocking.gif За момент си помислих, че може да е ОТН, но не би sad.gif
А иначе "Joan of Arcadia" много ме кефи, и искам да си го изтегля да го гледам хубаво цялото, ама няма откъде sad.gif В българските сървъри го няма, а в чуждите където съм го намирала нямаше сиид. А толкова ме беше доядяло, че по бтв не показах последните 1-2 серии 19.gif Ако някой знае къде мога да намеря и двата сезона ще съм много благодарна.
krisi
QUOTE(girl_from_hell @ Nov 30 2005, 09:53 AM) *

аз в момента тегля целия 1 сезон от торент сериали на адрес www.nine.cult.bg\tt с сийда няма проблем и другите сезони ги има smile.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Buhti4ka @ Jan 1 2006, 08:07 PM) *

А иначе "Joan of Arcadia" много ме кефи, и искам да си го изтегля да го гледам хубаво цялото, ама няма откъде sad.gif В българските сървъри го няма, а в чуждите където съм го намирала нямаше сиид. А толкова ме беше доядяло, че по бтв не показах последните 1-2 серии 19.gif Ако някой знае къде мога да намеря и двата сезона ще съм много благодарна.

Виж тук: http://www.torrentz.com/search-tv_joan-of-arcadia пакета освен сезон 1 съдържа и епизодите до 13-ти от втори сезон. Пише, че няма сийдъри но има 12 пиъра, които съдържат 100% от файловете, иначе сезон 2, има и 2-ма сийдъра + 20-тина пиъра, което с малко зор е приемливо.

Иначе друг вариант е eMule, но ще ти отнеме повече време и нерви wacko.gif
Buhti4ka
Мерси mrgreen[1].gif В момента имам проблеми с хард диска, но се надявам че ще се оправи скоро и ще пробвам да ги сваля пък докъдето стане.
Devil^Rose^^
А някой може ли да ми каже от каде мога да си намеря субтитри за Dark Angel ? smile.gif
solenka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 2 2006, 01:39 PM) *

А някой може ли да ми каже от каде мога да си намеря субтитри за Dark Angel ? smile.gif

Потърси тук http://subs.unacs.bg
Devil^Rose^^
QUOTE(solenka @ Jan 3 2006, 12:51 PM) *

Потърси тук http://subs.unacs.bg

Благодаря много smile.gif .. но нещо не ми върши работа
solenka
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 4 2006, 09:36 PM) *

Напиши името на филма и ще се появят каквито субтитри има преведени. Нали търсиш титри на Dark Angel? Аз проверих, че има на няколко епизода.
Съжалявам, но повече от това не мога да ти помогна. wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 4 2006, 09:36 PM) *

Има за 10 епизода субтитри до момента. Не падат от небето.
Nasi
Аз препоръчвам Вероника Марс-доста добър сериал, за една седимца почти го изгледах. 4.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Jan 5 2006, 05:06 PM) *

Аз препоръчвам Вероника Марс-доста добър сериал, за една седимца почти го изгледах. 4.gif

10.gif 10.gif Ооо,да определено,сериала е страхотен,вече ми е поредната зарибявка след ОТН 10.gif 10.gif
ludoto_mimi
Защо никой не ме предупреди, че не трябва да гледам Туин Пийкс по малките часове на нощта, особено каквато откачалка съм аз? 0041[1].gif 0002[1].gif
AZDEAZ
Хора, сега като ОТН свърши и ако се чудите с какво да запълвате време ви предлагам да го сторите със сериала Grey's Anatomy . Съвсем скоро свърши и втори сезон на сериала, а от 1 юни ще го излъчват и по БТВ от 21 часа. Всички серии са преведени. Сериите ги има в Арената - линк към първи сезон, заедно със субтитрите. Сериите от другия сезон ще ги намерите сами, пак там.
Ако ви е любопитно за какво става дума, може да прочетете в тази тема.
Сериалът е качен и в локалния на гигабит. А за тези, които са на евроком и приявяват интерес мога да го кача в торента на ГГБИТ и да си го теглите на локална. Свиркайте, ако има интерес, за да знам какво да правя.
Valeto
А тоя Gilmore Girls откъде може да се свали? unsure.gif
fenka_lucas_i_brooke
И аз това щях да попитам! blush.gif
Elira
Здравейте и от мен biggrin.gif . И аз давам още един глас за PRISON BREAK 4.gif страхотен сериял е това, макар че реално няма нищо общо с OTH. гледайте го и няма да съжалявате определено. А иначе ако има такива, които не са гледали все още SMALLVILLE - незабавно поправете грешката.. той вече си е цяла ктраста. И аз и брат ми докато не изгледахме и 5 сезон не мирясахме и сега го пускаме на майка ми и баща ми да го гледат... пък и да не забравяме че в него участва Том Уелинг... повярвайте има на какво да се наслаждавате blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.