Реално погледнато, е пълно с много прилични сериали, само че човек рядко има време да се занимава и да ги гледа всичките.. Ще изброя сериалите с които съм се занимавал тази година, с малко описание..
Gilmore Girls - ThePinkDuck е обяснила повече от достатъчно, лично на мен страшно много ми допада лудото бръщолевене на Лорелай, както и саркастичните забележки на Мишел, освен всичко друго естествено

Smallville - Superhero saves the day, кой не знае и кой не е чувал за него

Малко в повече ми дойдоха смачканите ламарини и драмите между Кларк/Лана, затова не съм го и догледал. yet
Malcolm in the middle - Малкълм! Толкова пълен с бъркотии и глупости, че чак да му хареса на човек :]
Friends ( Joey също ) - Приятелите са си приятели. От началото на годината да съм гледал 4-5 сезона, отново

Family Guy - анимация, пародираща американците и техния живот на едно ново ниво, понякога ужасно сладурско, а понякога черно и брутално, но в всеки епизод има огромни дози смях, някоя уж "поучителна" историйка за цялото семейство, както и изяви на Stewei - хлапак на 1 година, с явно изразен ирландски акцент, обсебен с идеята за превземане на света и унищожаването на майка си, никой не го взима насериозно разбира се

Много специфичен хумор.
Bleach - anime, историята на едно не толкова обикновенно 15 годишно момче, което може да вижда духове, но в един прекрасен ден, той става все още по необикновен и се превръща в нещо като японски вариант на Смъртта, която събира душите на хората, с изключение на това, че се занимава и с ежедневните си проблеми, както и всеки един на неговата възраст. Изключително красиво нарисувана анимация.
Hellsing - отново anime, разправящо историята на един вампир, който по свои собствени подбуди е тръгнал да помага на хората в един мрачен и тъмен свят от бъдещето, биейки се срещу своите "събратя", които според него са морални отрепки и не заслужават да бъдат назовавани вампири, както той си ги представя. Отново супер яко нарисувано anime

Това са сериалите, на които отделих малко повече време от началото на тази година

Сега се насочвам да гледам Invasion, но ще видим дали ще ми остане време