Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Друг сериал?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4
CiNdEreLLa``
Сега гледам един по FoxLive - Point Pleasent -не е лошо сериалчето
FrAgMaKeR
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ May 28 2006, 12:54) *

Сега гледам един по FoxLive - Point Pleasent -не е лошо сериалчето

Не е лошо, но май не е точно от този тип rolleyes.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Valeto @ May 28 2006, 10:54) *

А тоя Gilmore Girls откъде може да се свали? unsure.gif

QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ May 28 2006, 10:56) *

И аз това щях да попитам! blush.gif

http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=143
fenka_lucas_i_brooke
Мерси Мими rolleyes.gif
fenka_lucas_i_brooke
ей някой може ли да ми каже или по точно да даде линк от къде мога да си гледам-Вечно лято-Summerland с Jesse McCartney-даваха го по Нова обаче май само 1 сезон а аз много искам да го гледам!Мерси предварително!
<Radost>
Аз много харесах Prison Break, трябва да го гледате обезателно
fenka_lucas_i_brooke
ееее що не казвате че Чад участва в Gilmore Girls-сега просто няма начин да не го гледам 10.gif
fresh_girl
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ May 29 2006, 14:52) *

ееее що не казвате че Чад участва в Gilmore Girls-сега просто няма начин да не го гледам 10.gif

А тоя сериял за какво се расправя? unsure.gif
Brooke
Мен определено ме кефи Veronica Mars.Започнах да го гледам с мисълта да имам какво да зяпам през лятото,но нещо ми се объркаха плановете.Стана ми толкова интересно,че го изгледах за има няма 2 седмици и сега пак съм в задънена улица.Ама нещо не ми се иска да почвам нов сериал,гледам достатъ4но такива 16.gif .Пък и като чета ,че тези които препоръчвате са по 5-6 сезона направо съвсем се отказах.Ще си гледам старите серии на Oth ,oc i Veronica Mars докато не ми втръснат пък тогава ще му мисля 18.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(fresh_girl @ May 29 2006, 16:45) *

А тоя сериял за какво се расправя? unsure.gif

Тук ThePinkDuck е написала едно невероятно ревю . Филмчето е много добро и си заслужава времето wink.gif Е аз съм още в началото но не бързам, поне има достатъчно сезони 10.gif
snowpatrol
Реално погледнато, е пълно с много прилични сериали, само че човек рядко има време да се занимава и да ги гледа всичките.. Ще изброя сериалите с които съм се занимавал тази година, с малко описание..

Gilmore Girls - ThePinkDuck е обяснила повече от достатъчно, лично на мен страшно много ми допада лудото бръщолевене на Лорелай, както и саркастичните забележки на Мишел, освен всичко друго естествено smile.gif
Smallville - Superhero saves the day, кой не знае и кой не е чувал за него smile.gif Малко в повече ми дойдоха смачканите ламарини и драмите между Кларк/Лана, затова не съм го и догледал. yet
Malcolm in the middle - Малкълм! Толкова пълен с бъркотии и глупости, че чак да му хареса на човек :]
Friends ( Joey също ) - Приятелите са си приятели. От началото на годината да съм гледал 4-5 сезона, отново smile.gif
Family Guy - анимация, пародираща американците и техния живот на едно ново ниво, понякога ужасно сладурско, а понякога черно и брутално, но в всеки епизод има огромни дози смях, някоя уж "поучителна" историйка за цялото семейство, както и изяви на Stewei - хлапак на 1 година, с явно изразен ирландски акцент, обсебен с идеята за превземане на света и унищожаването на майка си, никой не го взима насериозно разбира се smile.gif Много специфичен хумор.
Bleach - anime, историята на едно не толкова обикновенно 15 годишно момче, което може да вижда духове, но в един прекрасен ден, той става все още по необикновен и се превръща в нещо като японски вариант на Смъртта, която събира душите на хората, с изключение на това, че се занимава и с ежедневните си проблеми, както и всеки един на неговата възраст. Изключително красиво нарисувана анимация.
Hellsing - отново anime, разправящо историята на един вампир, който по свои собствени подбуди е тръгнал да помага на хората в един мрачен и тъмен свят от бъдещето, биейки се срещу своите "събратя", които според него са морални отрепки и не заслужават да бъдат назовавани вампири, както той си ги представя. Отново супер яко нарисувано anime smile.gif

Това са сериалите, на които отделих малко повече време от началото на тази година smile.gif Сега се насочвам да гледам Invasion, но ще видим дали ще ми остане време wink.gif
elexis
А тези Bleach и Hellsing къде ги има?
snowpatrol
Hellsing тук и Bleach тук. Вторият линк изисква регистрация smile.gif Заповядай.
elexis
QUOTE(snowpatrol @ May 30 2006, 07:02) *

Hellsing тук и Bleach тук. Вторият линк изисква регистрация smile.gif Заповядай.

Мерси smile.gif 4.gif
DesiTo
Аз съм гледала "Summerland", но само първия сезон и много ми хареса. wub.gif Също така гледам и "Laguna Beach", само че това е реалити шоу, което много ме кефи. wub.gif
Valeto
QUOTE(DesiTo @ May 30 2006, 19:11) *

Аз съм гледала "Summerland", но само първия сезон и много ми хареса. wub.gif

Откъде си го изтегли? unsure.gif
fenka_lucas_i_brooke
Даааа искам и аз! 10.gif
DesiTo
http://thepiratebay.org/details.php?id=3316078 - втори сезон

http://thepiratebay.org/search.php?q=summerland - Ето от същия сайт, но ако искате да ги сваляте поотделно.Има го и първи сезон.

http://tinyurl.com/c74ut - Ето първият сезон от чужди торент сайтове.

http://recteam.no-ip.info:83/login.php?ret...s.php%3Fid%3D37 - Епизодите от втория сезон от 7-13, може вече и другите да са ги качили, но първо трябва да се регистрираш.

Ако от никой сайт не успееш, провери в data.bg, не съм сигрурна дали вече са го качили там.
fenka_lucas_i_brooke
Десииииииии страшна си!Лелеле мерски адски много!Обаче нито един линк не ми се отваря sad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ May 31 2006, 14:41) *

Десииииииии страшна си!Лелеле мерски адски много!Обаче нито един линк не ми се отваря sad.gif

Подгонили са ги шведските НСБОП. rolleyes.gif 18.gif
snowpatrol
За наша радост там нямат такива проблеми biggrin.gif
А днес гледах първите два епизода на Grey's anathomy и сериалът ми хареса. Запомнящи се образи, добра история, доза хумор, щипка тъга, като цяло всичко е изградено по каноните на жанра и се е получило нещо наистина струващо си smile.gif Дано втори сезон не е повече от същото, защото ще се получи гадна ситуация, както в OC/Lost ;(
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(ludoto_mimi @ May 31 2006, 19:50) *

QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ May 31 2006, 14:41) *

хаха мислиш ли?!тъкмо се бях зарадвала че ще го гледам!
ludoto_mimi
QUOTE(snowpatrol @ May 31 2006, 20:07) *

За наша радост там нямат такива проблеми biggrin.gif

Аз сериозно говорех. Сайта е затворен. прочетох го по диагонал, но пишеше някаква Криминална Полиция и нещо ги насочило към сайта ли кво беше... и сега не работи. Не запомних, а и не ме интересува.
Аз седнах да си припомням първия сезон на Грей преди няколко дена. А аз на малко сериали им гледам старите серии. Обаче от втори сезон, започва интересното. 15.gif
fenka_lucas_i_brooke
Е значи щом няма да мога да го гледам трябва друго да измисля,напоследък нещо ми липсва ОТН и мисля пак да си го гледам!Нищо че есента пак ще го гледам rolleyes.gif
DesiTo
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ May 31 2006, 19:16) *

QUOTE(ludoto_mimi @ May 31 2006, 19:50) *

хаха мислиш ли?!тъкмо се бях зарадвала че ще го гледам!

Еее, съжалявам.
Остава само да провериш в data.bg, ако там са ги качили.
fenka_lucas_i_brooke
то се е видяло че няма да се гледа-има само 9,10,11,12 и 13 епизод в датата sad.gif
snowpatrol
Summerland season 1
Season 1 друг линк
fenka_lucas_i_brooke
Обичам теееее супер си мерсииииииии
sunset_love
Къде мога да си намеря сезоните или поне 1-вият на "Dark Angel", но да не е линк към http://193.24.240.45/, защото не ми се отваря?
ThePinkDuck
Има го тук, тук, тук, тук, тук и тук. Това са торент тракери! mrgreen[1].gif
elexis
Знам, че темата е за сериали, но реших да ви препоръчам един много хубав филм. "A walk to remember" се казва и е в стил Нейли! Ето малко инфо:

A WALK TO REMEMBER

снимка

Each spring in the little port town of Beaufort, North Carolina, Landon Carter remembers his senior year at Beaufort High and Jamie Sullivan, the girl who changed his life. Serious and conservative, Jamie (Moore) was as far from cool as she could possibly be, and didn't care. Landon (West) hung with the in-crowd an aimless, moody, reckless guy who breezed through school on looks and bravado and had no plans, no future and no faith in himself. When a prank goes terribly wrong landing a kid in the hospital, Landon is assigned to tutor a young student on the weekends and participate in the Drama Club's spring play. Clearly in over his head with both assignments, Landon is forced to ask Jamie for help. Soon, against his own expectations and the scorn of his friends, Landon finds himself falling in love with this outwardly plain girl who possesses a passion for life he never imagined possible.
Линк:
торент
fenka_lucas_i_brooke
оооо само да прибавя този филм е страхотен и си заслужава определено гледането!няма да съжалявате!страшен е!
snejana
сори че тука пиша ама не намерих друга подобна тема ...та искам да ви попитам някой знае ли или по-точкф чувал ли е за сериала "Футболни съпруги" и ако е го знае и знае каде го има плсссс да ми каже да си го сваля!
Devil^Rose^^
QUOTE(snejana @ Jun 1 2006, 13:18) *

сори че тука пиша ама не намерих друга подобна тема ...та искам да ви попитам някой знае ли или по-точкф чувал ли е за сериала "Футболни съпруги" и ако е го знае и знае каде го има плсссс да ми каже да си го сваля!

Аз съм го чувала ама не го ли дават по ТВ-то huh.gif бил много хитов едикаде си.
elexis
"Футболни съпруги" го дават по Диема+
eL
Искам да споделя мнението си за Grey`s Anatomy 3.gif Току що изгледах пилотната серия по БТВ-то и мога с ръка на сърцето да си кажа че останах повече от очарована. Нарочно не си давах зор да го тегля, защото знаех че скоро ще го пуснат по ТВ-то. Даже преди малко с Мимски се възмущавахме на 'прекрасното' озвучение на филма (още една причина да не го следя със субтитри щот' после само ще се ядосвам на некадърните преводачи 16.gif ) Еми някой ще кажат - "Българска му работа" ... безотговорна му викам аз happy.gif Сериалчето е супер, като сюжет ... да не говорим са страхотния Саундтрак 3.gif (май няма да издържа дълго и ще си изтегля сериите 18.gif ) Макар да няма почти нищо общо с ОТХ (освен готините мутрички на мъжкия състав wub.gif ) ви го препоръчвам най-сърдечно 4.gif
Имаме си и темичка за него ... тук
FrAgMaKeR се е постарал с доста сполучливо (както винаги) инфо ... така че мързелите като мен да не го пропускат всеки четвъртък и понеделник от 21 часа
Страницата му в БТВ : цък biggrin2.gif
ludoto_mimi
Мда, саундтрака е супер. Една от песните в първи епизод Life is short е на Butterfly Boucher. Тяхна е и I can't make me от саундтрака на ОТХ. Аз се чудя откъде ми е познат гласа. 16.gif 18.gif
snejana
QUOTE(elexis @ Jun 1 2006, 16:35) *

"Футболни съпруги" го дават по Диема+

дам мерси знам че го дават но го хванах от 34 еп. а ми е итересен и се чудих дали някой знае от каде да го сваля от начало...мерси се пак!
Valeto
А откъде мога да си изтегля субтитри за Summerland ? unsure.gif
lyubenski
QUOTE(Peyton Sawyer @ Jun 1 2006, 22:28) *

Искам да споделя мнението си за Grey`s Anatomy 3.gif Току що изгледах пилотната серия по БТВ-то и мога с ръка на сърцето да си кажа че останах повече от очарована. Нарочно не си давах зор да го тегля, защото знаех че скоро ще го пуснат по ТВ-то. Даже преди малко с Мимски се възмущавахме на 'прекрасното' озвучение на филма (още една причина да не го следя със субтитри щот' после само ще се ядосвам на некадърните преводачи 16.gif ) Еми някой ще кажат - "Българска му работа" ... безотговорна му викам аз happy.gif Сериалчето е супер, като сюжет ... да не говорим са страхотния Саундтрак 3.gif (май няма да издържа дълго и ще си изтегля сериите 18.gif ) Макар да няма почти нищо общо с ОТХ (освен готините мутрички на мъжкия състав wub.gif ) ви го препоръчвам най-сърдечно 4.gif
FrAgMaKeR се е постарал с доста сполучливо (както винаги) инфо ... така че мързелите като мен да не го пропускат всеки четвъртък и понеделник от 21 часа

Напълно съм съгласен за сериала - много е хубав , има добър замисъл и актъорския състав изглежда добър. Все пак понякога и американците имат вкус, след като е сре най-гледаните в САЩ. До сега сериала има 2 сезона , така че реално е още в самото начало!!!
lovely
Аз много се запалих по един сериал по БНТ "Фелисити" и обърнах нета да го търся, беше много сладък, но....за жалост никъде не го намерих !
Nasi
И аз да подкрепя за Анатомията на Грей. За една седмица /от миналия понеделник до тази неделя/ изгледах всички серии от двата сезона. Определоно е доста интеерсно. Има доста песнички от ОТН 4.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(lovely @ Jun 13 2006, 22:01) *

Аз много се запалих по един сериал по БНТ "Фелисити" и обърнах нета да го търся, беше много сладък, но....за жалост никъде не го намерих !

И аз никъде немога да го намеря sad.gif sad.gif а бил супер 14.gif 19.gif 19.gif
Ако някой знае от къде и как можем да си го намерим моля нека да каже 4.gif 4.gif 4.gif
winona
И аз съм фен на Фелисити.
Много готино сериалче!
Също и: Dawson's Creek, O.C;

Другите, които много харесвам едва ли имат нужда от представяне:
Friends, Али Макбийл, Ало-Ало, Sex and the City...
Naley
Ориндж Каунти преди ми харесваше, но след като гледах ОТХ ми е страшно безинтересен. Иначе от другите сериали съм гледала само Вечно лято. А някой знае ли дали има субтитри към Вечно лято? unsure.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз сега гледам Smallville и вече съм на 4 сезон!Готин е,но не е като ОТН зарибяващ!Иначе са като го изгледам ще гледам Вечно лято!А относно въпроса за субтитрите ако не се лъжа имаше в subs.unacs.bg ама хич не съм сигурна!
KrsOne
Едно въпросче за саунд трака на един сериал който от скоро гледам казва се PrisonBreak,ако някой може да ми даде някакво инфо за саунд трака на този сериал ще съм му много благодарен !
ThePinkDuck
Има специаллен субфорум за Prison Break! Най-добре ще е да зададеш въпроса си там! mrgreen[1].gif
OTH_fenka
QUOTE(Peyton Sawyer @ Jun 1 2006, 22:28) *

Подкрепям те на 1000000000000 %. 4.gif Тва е новата ми страст. Гледах всички серии по 2 пъти и пак ще ги гледам. Направо съм обсебена. колкото до правода и за тва си го следам само със субтитри. Айде да не се отплесвам има си форум и за тва сериалче. biggrin.gif Друг сериал който гледам е Смолвил ама ся нещо съм спряла до 4 сезон. На есен като почнат пак всички сериали с нови сезони ще е мн готино. 3.gif
fenka_lucas_i_brooke
Абсолютно!Нямам търпение!Аз сега ще си припомня малко ОТН и за това си тегля 1 сезон!Цяло лято ще го изгледам!Не че не мога и за 3 дена де 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.