Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Друг сериал?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4
LockedHeart
Другия, който следя задълбочено е Изгубени. Също така реших да изгледам всички сезони на "О.С. - Кварталът на богатите", но не ме вдъхновява толкова. Преди следях и Бягство от затвора, ама на втори сезон спрях... и сега мисля пак да подновя.
racheL_gattIna
Ами да Вероника Марс едно най-любимите ми сериалчето много е интересно и тиин .А също и Gimole Girls
mimi_k5
Аз си свалям Veronica Mars 4.gif ,Grey's Anatomy wink.gif и Gossip Girl 4.gif
Mr. Winchester
Ами ТНЕ ОС е подобен на Три Хил даже 100 пъти по готин ама го спряха аууу
KoRny
Любимото ми сериалче е OTH ама и доктор Хаус ме кефу

pinko_z
Ей ами Gossip Girl rolleyes.gif
Gossip_Girl
Ами в момента гжледам Вероника Марс.Да ви кажа сериала има доста сходни неща с ОТХ
VeRonICa^^
One Tree Hill и Moonlight worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Вече съм изгледала всички Gossip Girl излезли серии rolleyes.gif
mimizz
Цитат(Gossip_Girl @ Feb 9 2008, 09:35) *
Ами в момента гжледам Вероника Марс.Да ви кажа сериала има доста сходни неща с ОТХ

Щом тепърва гледаш Вероника Марс, обърни внимание на музиката, има страшно много еднакви песни...
ladysunshine
Цитат(sophia__ @ May 2 2007, 20:41) *
Цитат(Imm0rta[L]ovE @ May 2 2007, 14:10) *

мн мн благодаря wink.gif

Да сте намирали субтитри за този сериал? Когато го даваха по Тв-то го гледах и ми се иска сега пак да го гледам.
mimizz
Няма официален тред за един също много хубав сериал - Friday Night Lights - аз го гледам с удоволствие. Първи сезон бе много сполучлив, втория е малко по-разтегнат, но пак е интересен. Струва си да се гледа, както в ОТН върви спортна нишка, и историите са много драматични и някои от тях - изключително реалистични. Препоръчвам го 4.gif
moni_hs
Gossip Girl 4.gif
PayTon__
Гледайте The L Word biggrin2.gif
moni_hs
Цитат(PayTon__ @ Aug 6 2008, 17:50) *

18.gif Не, мерси! Рекламата ми стига, дето съм я гледала...
PayTon__
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 17:56) *
Цитат(PayTon__ @ Aug 6 2008, 17:50) *

18.gif Не, мерси! Рекламата ми стига, дето съм я гледала...

И какво му е на сериала ? Вместо да си губите времето с тея сериалчета дето сте предложили , гледайте нещо стойностно. 4.gif
Mai4et0
The L Word ! HOtttttt ! ! ! Непременно ви го препоръчвам smile.gif
sisiii89
Аз препоръчвам Gilmore Girls, Gossip girl, Veronica Mars. Те са тийн сериали , а иначе House M.D е готин и ако сте фен на свръхестественото Charmed е доста добър и Smаllville не е лош. ( Не мога да повярвам, че съм изгледала толкова много сериали )
~RoRyYy~
Цитат(sisiii89 @ Aug 6 2008, 19:00) *
Аз препоръчвам Gilmore Girls, Gossip girl, Veronica Mars.

Това е светата троица на моите сериали.
Mai4et0
Да, забравих да спомена за CHARMED ! Супер сериалче, няма да съжалявате tongue.gif
badbaby22
Личното моето внимание сега е насочено върху Gossip girl. Много хубаво сериалче. Вярно, че не може да сравнява с ОТХ, но все пак, който си няма какво да прави, му препоръчвам да го изгледа.
elitu
Ами те не са точно с такъв сюжет като ОТХ,но все пак-Grey's Anatomy,Desperate Housewives,Las Vegas,Prison Break и Sex and the city.А иначе за The L Word гледах няколко епизода и филма си го бива.
ralichka_21
Хммм...аз се сещам само за OC....имаше един френски ама не се сещам името...давахаго по канал 1...беше за студенти...беше интересн...
Oliver_Fenka
Ако искате свръхестествени неща,забавление и най-готините пичове - Supernatural wub.gif ,ако искате нещо тийн,наистина,ама наистина интересно и също много любов-Smallville.Най-яките сериали са това.
Marissa Cooper
The O.C. е на първо място за мен. Това беше първия сериал, който гледах и в който се вживявах до полуда. До голяма степен бях много "зависима" към него и малко или много по някакъв начин ме промени.
След него гледах ОТХ и непрекъснато ги сравнявах поне в първи сезон. Имах чувството, че като го гледах и харесвах предавах The O.C. ахха
После ГГ, също много доближаващ се до мен.
След него Вероника Марс. Никога не съм очаквала, че ще го харесам, но след като се загледах ми стана много интгересен, дори харесах Кристен Бел/
След него Супернатурал и Jensen. blush.gif
Забравих ПБ с Уенти blush.gif
fenkanabrooke
От две седмици гледам 90210 и го препорачвам на всички, които търся нещо свежо, забавно и разтоварващо- Не е драма и има много интересни персонажи. Приятно гледане на тези, които са решили да го започнат. happy.gif
traiana
Цитат(fenkanabrooke @ Oct 19 2008, 23:11) *
От две седмици гледам 90210 и го препорачвам на всички, които търся нещо свежо, забавно и разтоварващо- Не е драма и има много интересни персонажи. Приятно гледане на тези, които са решили да го започнат. happy.gif

Хмм..и на мен ми изглежда хубаво сериалчето,може да започна да го гледам! rolleyes.gif
stifito
Гледайте The L Word...невероятен е... biggrin2.gif worthy.gif
А се питах има ли някаде субс за Degrassy??? blink.gif
ZuZka yeah
Цитат(fenkanabrooke @ Oct 19 2008, 23:11) *

Подкрепям. happy.gif Кефят ме също Кварталът на Богатите и Госип Гърл, ако се считат за подобни на Трий Хил. rolleyes.gif
FintiFlushka
Аз нищо не гледам и нищо не мога да препоръчам освен само Oтх си гледате ;d ноо мисля скоро да почвам някой друг .. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.