Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Друг сериал?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4
Coop
Хи алл
Искам да попитам да ли някои има сериала BLEACH[anime].Ако някои го има плсс да пише,защото съм хипер зарибен за него а нещо ми се ебе нета
Brooke
Анатомията на Грей определено е страхотен сериал,няма нищо общо с oth ,но мен така ме зариби ,че се бях затворила 4 дена у нас и постоянно го гледах,ама свърши.Но си заслужава филма.Гледайте го ,ако имате свободно време за губене.Аз лично сега смятам да си преглеждам старите серии на OTH,Veronica Mars и Grey's Anatomy,защото на есен като почнат и 3-те с новите сезони не знам как ще смогвам да ги гледам. rolleyes.gif
FrAgMaKeR
Не съм го гледал но предполагам, че би се харесал на доста от вас: "Falcon Beach" - сравняват го с "Dawson's Creek" и "The O.C".
lovely
А някй знае ли къде може да се изтегли "Dawson's Creek" ?Той много ми допадна от няколкото серии, които видях по
ТВ, но не го намерих никъде!
Menna
QUOTE(lovely @ Jul 24 2006, 12:22) *
А някй знае ли къде може да се изтегли "Dawson's Creek" ?Той много ми допадна от няколкото серии, които видях по
ТВ, но не го намерих никъде!

Тук Ако не стане с линковете(ако си абонат,няма да имаш проблеми),пробвай с торент-файла. smile.gif
lovely
Мерси много, ще пробвам с торента, защото не съм абонат за жалост!

Жалко обаче май торент файла липсва....е...нищо sad.gif
Devil^Rose^^
Искам да питам дали някой има някакво инфо за Fortysomething те го дават по ТВ-то ама аз го хващам веднъж в месеца, а сериалчето не е лошо, има смях smile.gif и нещо не го намирам в нета blush.gif
Nasi
За пръв път го чувам.

Аз препоръчвам:
Gilmore Girls & Veronica Mars
Vasenceto
А някой може ли да даде линк за тва сериалче Everwood?!
Ice^Ice^Baby
Абе откъде да тегля Кръгът на Доусън
Hotty
То как да гледаш нещо без субтитри... wacko.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Hotty @ Aug 6 2006, 13:26) *

Лесно. biggrin2.gif 18.gif
Menna
QUOTE(Ice^Ice^Baby @ Aug 5 2006, 22:27) *
Абе откъде да тегля Кръгът на Доусън

5 поста по-нагоре! smile.gif
Hotty
QUOTE(ludoto_mimi @ Aug 6 2006, 13:55) *

QUOTE(Hotty @ Aug 6 2006, 13:26) *

Лесно. biggrin2.gif 18.gif

Като разбираш само половината неща ли,таак не е интересно 16.gif
Menna
QUOTE(Hotty @ Aug 6 2006, 19:43) *
Като разбираш само половината неща ли,таак не е интересно 16.gif

Всичко си се разбира от сериала,дори и с английски субтитри(разбира се,ако ползвате езика). smile.gif
Ice^Ice^Baby
не е толкова сложно без Бг само трябва да си по концентриран
lovely
А в момента са пуснали пак този сериал Фелисити по канал 1, но никога не успявам да го нацеля...много е сладък..препоръчвам ви ако имате време да го гледате.. smile.gif
Still^Frame``
Ами аз не прочетох всички предложения,но тез които мярнах немат нищо общо с OTH и THE O.C..повечетооо дееее wink.gif Но като сериали има добри Prison Break наистина RULLLLLEESSSS!!Тоз главния има невероятен погледдддд!!!AMAZING!А мойто предложение е HOW I MET YOUR MOTHER..Сериалчето наистина си го бивввва smile.gif Подобно е на FRIENDS и JOEY wink.gif Не знам дали повтарям някого..ако е така SORRY! smile.gif
ludoto_mimi
Ами като за начало темата беше само с подобни на ОТХ, но никой с никой не е същия затова я променихме на "Друг сериал?, подобен на O.C. и OTH, или просто ви е харесал".
Така, че няма значение дали има нещо общо с ОТХ или не.
Still^Frame``
Да беwink.gifПросто отбелязох tongue.gif То и мойто предложение нема нищо общо с OTH! smile.gif Трябва се провериииии! Многооо е забавнуууу! tongue.gif BTW добраааа работааааа със субтитритееееее 2thum[1].gif на ОТХ!
p0l43t0
Prison Break...това е сериалът просто...велик е,който не го гледа,само ще му кажа,че много пропуска happy.gif
DaniEl
Освен "One Tree Hill" много ми харесва и "Beverly Hills, 90210" 4.gif Той е доста приятен сериал със свеж актърски състав и добър сюжетbiggrin.gifАко си падате по "One Tree Hill" значи и "Beverly Hills, 90210" ще ви хареса smile.gif
Angel_Lady
(elexis @ Jun 1 2006, 11:22) *

Знам, че темата е за сериали, но реших да ви препоръчам един много хубав филм. "A walk to remember" се казва и е в стил Нейли! Ето малко инфо:

A WALK TO REMEMBER

снимка

Each spring in the little port town of Beaufort, North Carolina, Landon Carter remembers his senior year at Beaufort High and Jamie Sullivan, the girl who changed his life. Serious and conservative, Jamie (Moore) was as far from cool as she could possibly be, and didn't care. Landon (West) hung with the in-crowd an aimless, moody, reckless guy who breezed through school on looks and bravado and had no plans, no future and no faith in himself. When a prank goes terribly wrong landing a kid in the hospital, Landon is assigned to tutor a young student on the weekends and participate in the Drama Club's spring play. Clearly in over his head with both assignments, Landon is forced to ask Jamie for help. Soon, against his own expectations and the scorn of his friends, Landon finds himself falling in love with this outwardly plain girl who possesses a passion for life he never imagined possible.
Линк:
торент

Да, наистина много хубав филм, гледах го преди година-две по HBO и бях очарована!
DesiTo
Аз отскоро гледам Life As We Know It - тук имам тема за сериала. Интересен е, актьорския състав е горе-долу добър. Има прилика с "One Tree Hill" и "The O.C.
Сериала го дават всяка неделя от 17:00 по GTV със заглавие "Живот... или нещо подобно". В сайта има малко информация - тук.
imdb
Надявам се, че някой може да знае от къде мога да си изтегля епизодите и субтитрите, защото аз успях да намеря само от първи до шести епизод. 7beshake[1].gif
lovely
Охх аз никъде нищо не успявам да намеря, а тоя Dawson's Creek го търся вече 100 години , но го няма никъде другаде освен в find-bg и там торента е прецакан - ина4е фимлчето е супер, поне от това, което успях да видя по телевизията ! И gilmore girls търсих, но и там файла е торент за целия сезон и още не съм решила дали да го тегля.. дано не е прецакан и той...иска ми се да видя нещо друго с Чадчо , ама не....sad.gif
Syleena
аз освен ОТН и ОС гледам анатомията на грей,който между другото сигурно е един от малкото сериали с ПРАВИЛНО преведено заглавие smile.gif там главната героиня има някви такива мисли като на лукас,само че и в началото и в края на епизода smile.gif
sofi7o
След ОТХ другия сериял, който толкова ме впечатли е Вероника Марс(наистина ме завладя smile.gif )
DeSeRt^RoSe
Prison Break това е един наистина страхотен сериал.Винаги те държи в напрежение и се чудиш какво ще стане в следващия момент или серия.Това е БГ сайта му
http://www.prisonbreak-bg.com/
qwe123
Преди време по К1 даваха "Фаворитки".Малко ми напомня на ОТХ и ОК
sophia__
Цитат(qwe123 @ Feb 10 2007, 16:25) *
Преди време по К1 даваха "Фаворитки".Малко ми напомня на ОТХ и ОК

о,да-аз го гледах,беше мн интересно.Може да се каже че има нещо общо с отх и ок rolleyes.gif
escorpio
По Нова телевизия преди даваха Degrassi The Next Generation, много готино сериалче. По Нова май само 1 и 2 сезон даваха, или поне аз само тях съм гледала. След епизода на ОТХ със стрелбата, четох по други форуми, че била открадната идеята от Деграси и, че там било направено много по реалистично. И скоро попаднах на сериала и реших да продължа да го гледам. Сериала си заслужава. И при него както при ОТХ епизодите са кръстени на заглавия на песни. Не мога да кажа, че ми харесва повече от ОТХ, но е доста по реалистичен. Самите актьори са на годините, за които се представят и направо през сезоните си ги виждате как порастват. Интересното е, че главните герой са над 15 човека и има всякакви персонажи.

Оттук може да ги свалите, не е много удобно и не са с много добро качество.
http://www.degrassi-boards.com/showthread.php?t=29360

С по-хубаво качество ги има в www.mininova.org и в други чужди торент сайтове.
escorpio
По Нова телевизия пак са почнали да дават Деграси (3 сезон). Всяка събота и неделя от 10:00.
filmarkata
moje li nqkoi da mi kaje ot kade moga da si drapna seriala JOAN OF ARCADIA???pls pomognete mi i subs ako moje

---mod edit:
Писането на кирилица е задължително! Спазвай Правилата!
Gossip Girl
Освен ОТХ много ме впечатлиха и Смолвил и особено много Багство от Затвора ... И двата филма са гениални ... А Деграси е много сладурско филмче ..Гледах го преди и сега пак започнах smile.gif По Нова ми хареса и едно друго сериалче "Училище Черната Дупка"... Незнам дали някой го помни..Фаворитки ми беше любимия сериал , когато го даваха.. Дане нашите го гледаха и му се кефеха 18.gif ..А и Вероника Марс е много готин
161616
обач4е аз нещо не мога да ги сваля от тук http://www.degrassi-boards.com/showthread.php?t=29360 ...отваря ми се страница да сваля някъф туулбар и аз го свалих и пак нешо не се оправям...помогнете моляя!!!!
escorpio
Цитат(161616 @ Mar 25 2007, 10:20) *
обач4е аз нещо не мога да ги сваля от тук http://www.degrassi-boards.com/showthread.php?t=29360 ...отваря ми се страница да сваля някъф туулбар и аз го свалих и пак нешо не се оправям...помогнете моляя!!!!

http://www.myspace.com/160115392 тук ги има всички едизоди както и доста други неща като Деграси на снимачната площадка и Деграси минис. Можеш да ги гледаш директно, можеш и да си ги свалиш.
ani4ka_89
Цитат(Prinston Girl @ Mar 16 2007, 17:33) *
По Нова ми хареса и едно друго сериалче "Училище Черната Дупка"... Незнам дали някой го помни..

Аз го помня, беше много интересно.
Иначе в момента много се кефя на Supernatural и Prison Break. 4.gif 4.gif 4.gif На Supernatural му изгледах първия сезон за 4-5 дена и сега си търся епизодите на втория
ALeX4e7y^
Цитат(DaniEl @ Sep 7 2006, 00:54) *
Освен "One Tree Hill" много ми харесва и "Beverly Hills, 90210" 4.gif Той е доста приятен сериал със свеж актърски състав и добър сюжетbiggrin.gifАко си падате по "One Tree Hill" значи и "Beverly Hills, 90210" ще ви хареса smile.gif

Ооо да мн е як,въпреки ,че е сниман доста отдавно като съдя по облеклото и музиката.Те го даваха по Нова Тв,ама сега май не го дават blink.gif smile.gif

Цитат(escorpio @ Mar 4 2007, 12:00) *
По Нова телевизия пак са почнали да дават Деграси (3 сезон). Всяка събота и неделя от 10:00.

о да маса сладък филм!Мн ми харесва 4.gif
nelito0o0
незнам къде да питам, затова ще пиша тук... smile.gif кажете от къде да си изтегля Supernatural , щото в арената няма сииидъри а нали няма замунда... някой ако знаййй... confused.gif
DaniEl
Цитат(nelito0o0 @ Mar 26 2007, 10:47) *
незнам къде да питам, затова ще пиша тук... smile.gif кажете от къде да си изтегля Supernatural , щото в арената няма сииидъри а нали няма замунда... някой ако знаййй... confused.gif

Ами най добре щеше да е ако беше попитала в темата на Supernatural Ето тук
pussy^^
Освен ОТХ мн ми хареса и Summerland, но нещо немога да намеря епизодите от 2ри сезон;)

пп. това сериал4е са го давали по Нова
DesiTo
Цитат(pussy^^ @ Mar 27 2007, 17:22) *
Освен ОТХ мн ми хареса и Summerland, но нещо немога да намеря епизодите от 2ри сезон;)

пп. това сериал4е са го давали по Нова

Summerland
Цитат
Тук са 1ва, 5та, 7ма и 8ма серии: http://store1.data.bg/tubor/
Ето ги 2ра, 3та, 4та: http://store1.data.bg/bilianap/
Ето тук за 9та, 10та, 11та, 12та и 13та серии на втория сезон: http://store2.data.bg/itema/
lady_iz
Освен OTH гледам още доста сериали но най- любими са ми Heroes и Prison Break
Imm0rta[L]ovE
Popular [Season 1]

Popular [Season 2]

Фаворитки :]
sophia__
Цитат(Imm0rta[L]ovE @ May 2 2007, 14:10) *

мн мн благодаря wink.gif
~Chεεry~
Summerland и аз съм го гледала по Нова и беше готиничък. А иначе ме кефят Prison Break и Lost.
candy
Аз сега съм на вълна Ясновидката Тру невероятно филмче
Pr073c70R
В момента гледам Smallvile, но иначе любими сериали:
Lost
Prison Break
24
The O.C.(1ви сезон най - вече)
и OTH естествено.
Гледам и още доста сериали (не сапунени ест biggrin.gif), но не ми се изброяват.
zhenski
Ами тези дни си изтеглих едно ново сериалче- October road с Bryan Greenberg (Jake от OTH) и Laura Prepon, което хич не е лошо... Aма за съжаление сезона е само 6 епизода, но ще има и нов. Давали са го по ABC тази пролет след Grey's Anatomy biggrin.gif
dqvol4eto94
Препоръчвам ви Gilmore Girls и Life as we know it!
И двата са супер! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.