Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Traveler (2007) / Кодово име: Травълър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
ThePinkDuck
TRAVELER

Жанр: Драма/ Екшън/ Приключение
Година: 2007 -
IMDB , TV.com
Ревю: Последните две години от гимназията Джей, Тайлър и Уил прекарват живеейки заедно. Заедно замислят и да прекарат лятото пътувайки. Когато обаче Уил отправя елеметарно предизвикателство към Джей и Тайлър - да минат на ролери през един от най - известните музеи в Ню Йорк - ги поставя в позицияна основни заподозрени в терористичен бомбен атентат, който секунди по късно се осъществява и музея се срива до основи. Момчетата се надяват, че Уил ще потвърди алибито им, но когато се опитват да с есвържат с него, той мистериозно изчезва.
Лично мнение: Traveler или както го нарича критиката "Отговора на ABC към Prison Break и 24", успя да ме грабне още от пилотния епизод. Предлага много екшън, страхотни актьори и наистина добре замилена мистерия.
Повечето от вас ще разпознаят в главните роли Лоугън Маршъл-Грийн или Трей Атууд от "The O.C." и Матю Бомър, Люк Джонстън от "Tru Calling", а в ролята на мистериозния Уил Травелър е Арън Станфърд, който повечето от вас познават като Пайро от трилогията X-Mеn.
Aктьорски състав:
Matthew Bomer

в ролята на Jay Burchell
Aaron Stanford

в ролята на Will Traveler

Logan Marshall-Green

в ролята на Tyler Fog

Viola Davis в ролята на агент Jan 'Naj' Marlow
Steven Culp в ролята на агент Fred Chambers
Pascale Hutton в ролята на Kimberly Doherty
William Sadler в ролята на Carlton Fog

Сезон 1 Епизод 1 - Pilot Дата на излъчване: 10.05.2007
Сезон 1 Епизод 2 - The Retreat Дата на излъчване: 30.05.2007
Сезон 1 Епизод 3 - New Haven Дата на излъчване: 06.06.2007
Сезон 1 Епизод 4 - The Out Дата на излъчване: 13.06.2007
Сезон 1 Епизод 5 - The Tells Дата на излъчване: 20.06.2007
Сезон 1 Епизод 6 - The Trader Дата на излъчване: 27.06.2007
Сезoн 1 Епизод 7 - The Reunion Дата на излъчване: 04.07.2007
Сезон 1 Епизод 8 - The Exchange Дата на излъчване: 11.07.2007

Моля когато копирате и пействате някъде другаде написаното по-горе, да споменете източника. Ако имате възможност дайте и линк насам.
Menna
Един достоен заместител на касовите сериали излезли през миналия сезон. biggrin2.gif
Много силна премиера. Динамика, екшън, мистерия, приятeн актьорски състав. Няма да загубите ако му хвърлите едно око. Каквото друго има да се каже, ти си го казала. rolleyes.gif

Прекрасно ревю! Благодаря ти. biggrin2.gif
ludoto_mimi
Имам сериите на харда, обещавам да му хвърля едно оЧо тия дни.
Браво за темата. 4.gif
GeRiTo0o
Сериала започна невероятно добре просто. Много ми харесва - динамичен, непредсказуем... Харесва ми, че действието се развива бързо, дано да продължава в същия дух и темпо. Дори вече се говорило и за 2-ри сезон, която ми е леко странно тъй като има още 4-ри серии.
FrAgMaKeR
Също много добра оценка от мен. Грабна ме от първият епизод от самото начало. Ще се гледа. smile.gif

Добър актьорски състав, всички са участвали в интересни неща. Освен вече споменатите, разпознах и William Sadler, който беше шериф Валенти в "Roswell". smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ Jun 16 2007, 01:31) *
Добър актьорски състав, всички са участвали в интересни неща. Освен вече споменатите, разпознах и William Sadler, който беше шериф Валенти в "Roswell". smile.gif

Еййй, от половин час се бия по главата от къде ми е познат. biggrin2.gif biggrin2.gif

Вече изгледах трите серии, които имам и мога да кажа, че е много интересен и динамичен сериал и точно почна да става наистина интересно. 15.gif
CheerFuL-F
изгледах и 3-те сериййки който са излезнали и много ми харесва сериала.Ще има какво да се гледа през ваканцията.

Traveler.S01E05.HDTV.XViD-Caph.torrent <--- Zamunda
FrAgMaKeR
7-ми епизод @ арена smile.gif

Завързва се интересна конспирация.. smile.gif
ludoto_mimi
Дам, така е. Но коспирацията трябва да се разбере този сезон, защото разбрах, че нямало да има следващ. biggrin2.gif
pretty_girl
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 13 2007, 02:56) *
Дам, така е. Но коспирацията трябва да се разбере този сезон, защото разбрах, че нямало да има следващ. biggrin2.gif

Наистинa ли?Много жалко на мен сериала ми изглеждаше много обещаващ съвсем на нивото на Бягство от затвора,в някой отношения дори по-добър...Страшно се дразня като правят така почнат нещо добре,харесам го и после го оставят недовършено или с тъп финал както стана с Hidden palms..
Letavia
Сериалът страшно много ме кефи. Просто напрежението не те пуска и всеки епизод го очаквам с голямо нетърпение. Много жалко, че няма да има втори сезон. Дано поне наистина да стане ясно каква точно конспирация се е завъртяла. blush.gif
ludoto_mimi
Осми епизод (последен) @ Замунда smile.gif
Menna
Финалът ме израдва максимално, въпреки че постави толкова много въпроси и няма как да не искам продължение. biggrin.gif
Nasi
Цитат(Menna @ Aug 9 2007, 22:52) *
Финалът ме израдва максимално, въпреки че постави толкова много въпроси и няма как да не искам продължение. biggrin.gif

А ще има ли такова, за да знам дали да го почвам? сигурно ли е че няма да има втори сезон?
CheerFuL-F
Цитат(Nasi @ Aug 9 2007, 23:13) *
Цитат(Menna @ Aug 9 2007, 22:52) *

А ще има ли такова, за да знам дали да го почвам? сигурно ли е че няма да има втори сезон?

няма да има за жалост...
ViruZzZ
Цццц... поредния прецакан сериал dry.gif За жалост сериала беше много добър, но как свърши нищо се не разбра, а и не искаха да го продължат angry1.gif
Menna
Той края си беше много хубав, но наистина, жалко е че не го продължиха.
ViruZzZ
Олеееее от тая вечер започват да го дават по НОВА, сега му видях рекламата, довечера от 8 часаа лелеее (bow)
ThePinkDuck
Цитат(ViruZzZ @ Apr 5 2008, 18:30) *
Олеееее от тая вечер започват да го дават по НОВА, сега му видях рекламата, довечера от 8 часаа лелеее (bow)

По Нова ли беше? Аз му гледах рекламата преди няколко дена, ама така и не запомних къде. Реално заглавието е кадърно преведено, спрямо сюжета. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Цитат(ThePinkDuck @ Apr 5 2008, 20:13) *
Реално заглавието е кадърно преведено, спрямо сюжета. mrgreen[1].gif

И все пак можеше без "Кодово име". Травълър си е предостатъчно. Все едно на 24 да му добавят нещо в заглавието, че да звучи по-интересно. 16.gif
ThePinkDuck
Е можеше, ама тогава тъпите хорица щяха да решат, че не е преведено! Или па, че тоз Травълър нещо за него е сериала! mrgreen[1].gif
Катeто
Гледах първата серия и беше адски добра,много ми хареса,ако не издържа до другата събота и аз ще си го тегля.Браво че направихте тема rolleyes.gif
FrAgMaKeR
Темата е от миналата година, а сериала беше един от най-добрите за миналото лято и много съжалявам, че свърши след толкова малко епизоди. Все пак не е зле, само след една година да го излъчват по българска телевизия.. до колкото до превода помните ли, че в началото превеждаха "24" по бТВ като "24 часа" biggrin.gif но иначе тук бива така, все пак филма е конспирационнен.. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.