Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Simpsons (1989) / Семейство Симпсън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
Adorkable
The Simpson Family 1989-2007( 18 сезона и 21 епизода)

Главни герои :
Homer Jay Simpson/с гласа на Dan Castellaneta

Marge Bouvier Simpson/с гласа на Julie Kavner

Bart Simpson/с гласа на Nancy Cartwright

Lisa Simpson/с гласа на Yeardley Smith

Maggie Simpson

Второстепенни герои:
Barney Gumble/с гласа на Dan Castellaneta

Abraham Simpson/с гласа на Dan Castellaneta

Ned Flanders/с гласа на Harry Shearer

Moe Szyslak/с гласа на Hank Azaria

Montgomery Burns/с гласа на Harry Shearer

Е,какво е мнението ви за този изключително забавен и увлекателен сериал biggrin2.gif ?Кои са ви любимите герои и кои не ви допадат?Всичко за Семейство Симпсън-тук.(хаха тва прозвуча като реклама за перилен препарат 10.gif )
ПП:Не съм сложила резюме защото мисля,че всички знаем за какво се разказва,но ако някой иска-ще едитна.
club135
Цък - нямам какво повече да добавя. 1.gif

In a time when computer animation brings us worlds of unsurpassed beauty one film dares to be ugly... The Simpsons Movie... In 2-d

edit: Хахахахахаха, загледах се в това... за сефте го виждам.
qwe123
Страшен сериал 4.gif Някои епизоди вече ги знам наизуст smile.gif Гледам го само по Fox life. Нещо не ми е интересен със субтитри, а и гласа на Мардж е ужасен mrgreen[1].gif
DerEinzige
Мнооогоо яко! Преди го гледах по Fox Life и останах впечатлен. Т'ва е нещо повече от обикновенна анимация. smile.gif
divata_airis
В началото си мислех, че е много тъпо детско, ама веднъж се заслушах, защото се кипрех пред огледалото, та само слушах и чувам " Хомър, Барт е вампир, туко виш утре и пропушил." Е, направо ме уби и оттогава съм фенка на филчето. Много е добро, страхотно. worthy.gif
gotinoto_baby
Много е яко това сериалче Кефи ме Барт със своята, типична за някои малки момчета,дивотия И Хоумър със своята типична хоумъровска тъпотия 18.gif

"Spider Pig,Spider pig, that`s what every spider pig does..." 18.gif
Miss_Duff
Супер сериалче.Гледкам си го по ФокЛайф и много му се кефя.. :]
kelly_93
OОо сериялчето е супер яко!Голяма простотия biggrin2.gif !Редовно си го гледам по ФоксЛайф! smile.gif
Snejito
Цитат(Miss_Duff @ Jun 21 2007, 11:25) *

И аз съм така
VanIcHka
Оо това ми е любимото анимационно филмче, много е забавно и ме кефи хаха
Tedds
Сериала РуЛзЗЗзЗ,толкава ме кефии,че нямам думи!Страхотен е! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Chefata
Цитат(Snejito @ Jul 5 2007, 19:29) *
Цитат(Miss_Duff @ Jun 21 2007, 11:25) *

И аз съм така

И аЗ smile.gif!
Mr. Winchester
мн яко е пълно с простотии biggrin.gif
aria
Цитат(LeoWyatt @ Dec 5 2007, 20:48) *
мн яко е пълно с простотии biggrin.gif

Да,днешните деца има на какво да се научат хасхахахахахаха 18.gif 18.gif 18.gif 16.gif трагедията е пълна 9.gif

Иначе по темата:не е лошо,но не ми е сред любиите,не ми допада чак толкова.
dEniChka
Засичала сьм го няколко пьти...ебаси семейството biggrin2.gif Лудница biggrin2.gif worthy.gif
Enchanted
Любимата ми анимация,велики са това семейство!
club135
Цитат(aria @ Dec 5 2007, 20:53) *
Да,днешните деца има на какво да се научат хасхахахахахаха 18.gif 18.gif 18.gif 16.gif трагедията е пълна 9.gif

Иначе по темата:не е лошо,но не ми е сред любиите,не ми допада чак толкова.

Не знам с какви впечатления си останала, но това сериалче далеч не е детско. Вулгарният език и откровенните препратки към слабите страни на средностатистическия американец, както и на силните на деня определено не могат да бъдат разбрани от малолетната аудитория.
hahy
По-яко момче от Барт няма biggrin2.gif (Май ми става нещо!!!Да не съм се влюбила в Барт-->няма да се очудя на себе си biggrin2.gif ) Много яко сериалче и аз го следа по фокслайф!!! biggrin2.gif Ма мн е гадно тжа че го няма в моя нет аз съм от Добрич и съм на Линк бг ако някой знай друго място от дет мога да си изтегля сериалчето да каже!!!
Mr. Winchester
За тези на които им харесва сериала, ето - пробвайте и филма. За тези, които го искат с английско аудио и за тези които искат бг аудио лично аз предпочитам с английско аудио защото дублажа е много зле smile.gif
hahy
Ем тогава вийте и тая анимацийка "South Park" аз отначало мислех че е децко филмче но не е!!!И е супер яко филмче има две серии е поне в моя нет smile.gif ГЛЕДАЙТЕ ГО!!!
Катeто
Ооо това филмче винаги акто го засека по фокс лайф го гледам,супер забавно е biggrin.gif Много простотиии,обач еточно те разсмиват 4.gif
Mr. Winchester

Цитат
Много простотиии,обач еточно те разсмиват 4.gif

ами разбира се 4е те кое друго може да разсмива biggrin.gif

siska
хаха любимата ми анимация biggrin.gif Вярно, пълно е с простотии, но все пак там някъде дълбооко скрито и покрито от простотия има и нещичко поучително smile.gif
divata_airis
Няма да забравя как се забирих да го гледам. Първо виках - не искам детски филмчета, ама после съвсем случайно, докато си оправях грима в коридора, а ТВ-то пуснато и чувам - "Хоумър, Барт е вампир, туко виж утре и пропушил." И просто паднах да се хиля...Те са уникални, особено когато Хоумър говори с мозъка си. Веднъж вика - "Кой и идиод го е измислил това?" и мозакът му ще каже..."Млъкни, може и да си ти."
Mr. Winchester
Цитат
някъде дълбооко скрито и покрито от простотия има и нещичко поучително smile.gif

Поу4ително confused.gif да бе, нищо полу4ително няма ама то и не ти трябва biggrin.gif
Mr. Winchester
Гледам по Фокс Лайф ама искам да си дръпна вс сезони понеже само повтарят по фокс лайф и та намерих няакои сезони в арената ама ако може да ми кажете останалите някаде из бг да ги има
aria
Цитат(LeoWyatt @ Jan 28 2008, 11:28) *
Гледам по Фокс Лайф ама искам да си дръпна вс сезони понеже само повтарят по фокс лайф и та намерих няакои сезони в арената ама ако може да ми кажете останалите някаде из бг да ги има

В замунда ги има повечето,ако не и всичките - виж там dry.gif
The_Man_Of_Steel
гледал съм само първите 15 сезона 18ти и сега гледам 19ти трябва да си тегля 16 и 17 скоро
toho
The.Simpsons.S19E16.PDTV.Xvid-LOLl
Mr. Winchester
тоя сериал кърти от всякъде, следя го...
mR.DiSCo
Хаха много яко сериалче , кърти от сякъде.
fenkanabrooke
Цитат(lovve_sophitoooo @ Sep 21 2008, 23:56) *
Хаха много яко сериалче , кърти от сякъде.

По фокса го гледах преди, голям смях пада с него, супер е. 4.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
moni_hs
Велик сериал! 8.gif Винаги успява да ме развесели! biggrin2.gif
vesko_oth_fen
Сезон 20, Примиера: 28 Септември

Сезон 20, Епизод 1: "Sex, Pies and Idiot Scrapes"
Дата: 28 Септември 2008г.

---------------------
Сезон 20, Епизод 2: "Lost Verizon"
Дата: 5 Октомври 2008г.

---------------------
Сезон 20, Епизод 3: "Double, Double Boy in Trouble"
Дата: 12 Октомри 2008г.

---------------------
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.