Хм, интересна тема. Я да видим сега:
1.Хареса ли ви още от първия сезон? - Да
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек? - Раян
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон? И в положителна или отрицателна насока? - Промени се много, но за съжаление в отрицателна

...В 1-ви сезон беше най-миличка и добричка, но за сметка на това положителна промяна имаше в това, че се научи да отстоява решенията си и да не се примирява лесно с даденостите...Стана малко по-силна
4.Какво в поведението й ви дразни? - Беше ревлива и за всяко нещо се мръщеше

. Държеше се така, сякаш искаше нейните проблеми да поемат вниманието на всички
5.Какво ви харесва? - Понякога бе забавна, имаше много добро сърце и беше много добра приятелка
6.Харесва ли ви стилът й на обличане? - В 1-ви сезон най-много ми харесваше, макар и тогава да носеше неща, които никога не бих си и помислила да облека...Във 2-ри и 3-и сезон комбинираше нещата не както трябва(поне според мен), но дрехите й пак бяха някакви измислени. Малко са били случаите в които ми харесваха дрехите й. А, що се отнася за Миша понякога просто не знам откъде си намира дрехи
7.Какви са ви мечтите свързани с нея? - Може да се запозная с нея като за най-напред
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? - Гледала съм 2 нейни филма когато е била малка, но мисля, че най-добрия за сега е О.С.
9.Какво е сериала без нея? - Стана като че ли по-забавен, нямаше излишни драми
10.Красива ли е Миша? - Да
11.С кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? - Раян
12.Плакахте ли,когато умря? - Не
13.Мариса или Самър е по -готената от двете? - Самър
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса? - Не
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в ролята й? - Нямаше да я правя чак такава мъченица
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..? - През 3-ти сезон Мариса просто беше адски пропаднала, много ме дразнеше
17.Липсва ли ви? - Не особено, но понякога в 4-и сезон когато говориха за нея, например на сватбата на Джули, ми стана малко тъжно...
18.Какво се промени в сериала? - Нямаше толкова излишен драматизъм, гледаше се от по-положителна страна на нещата, макар 1-вите 2-3 епизода да бяха малко мрачни
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник) - Хм, незнам, но тъй като досега съм я гледала все в ролята на Мариса - т.е. малко лигава роля, бих искала да я гледам и в ролята на някоя силна жена
20.Ако я видите пред вас какво ще направите? - Ще й поискам автограф