Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лексикон за Мариса
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Персонажи > Мариса Купър
Ledeno_stydena
Видях,че има такава тема за Брук (Sofia Bush)и реших,че и за Миша да пусна

1.Хареса ли ви още от първия сезон?
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек?
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока?
4.Какво в поведението й ви дразни?
5.Какво во харесва?
6.Харесва ли ви стилът й на обличане?
7.Какви са ви мечтите свързани с нея?
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва?
9.Какво е сериала без нея?
10.Красива ли е Миша?
11.с кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много?
12.Плакахте ли,когато умря?
13.Мариса или Самър е по -готената от двете?
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса?
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в робята й?
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..?
17.Липсва ли ви?
18.Какво се промени в сериала?
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник)
20.Ако я видите пред вас какво ще направите?

Е,надявам се да ви харесат въпросчетата и да не ви е досадно да отговаряте biggrin2.gif
sladuranka
Хм, интересна тема. Я да видим сега:

1.Хареса ли ви още от първия сезон? - Да
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек? - Раян
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон? И в положителна или отрицателна насока? - Промени се много, но за съжаление в отрицателна unsure.gif ...В 1-ви сезон беше най-миличка и добричка, но за сметка на това положителна промяна имаше в това, че се научи да отстоява решенията си и да не се примирява лесно с даденостите...Стана малко по-силна wink.gif
4.Какво в поведението й ви дразни? - Беше ревлива и за всяко нещо се мръщеше 9.gif . Държеше се така, сякаш искаше нейните проблеми да поемат вниманието на всички 9.gif
5.Какво ви харесва? - Понякога бе забавна, имаше много добро сърце и беше много добра приятелка smile.gif happy.gif
6.Харесва ли ви стилът й на обличане? - В 1-ви сезон най-много ми харесваше, макар и тогава да носеше неща, които никога не бих си и помислила да облека...Във 2-ри и 3-и сезон комбинираше нещата не както трябва(поне според мен), но дрехите й пак бяха някакви измислени. Малко са били случаите в които ми харесваха дрехите й. А, що се отнася за Миша понякога просто не знам откъде си намира дрехи huh.gif
7.Какви са ви мечтите свързани с нея? - Може да се запозная с нея като за най-напред blush.gif
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? - Гледала съм 2 нейни филма когато е била малка, но мисля, че най-добрия за сега е О.С. blush.gif
9.Какво е сериала без нея? - Стана като че ли по-забавен, нямаше излишни драми dry.gif
10.Красива ли е Миша? - Да
11.С кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? - Раян rolleyes.gif blush.gif
12.Плакахте ли,когато умря? - Не
13.Мариса или Самър е по -готената от двете? - Самър biggrin2.gif
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса? - Не
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в ролята й? - Нямаше да я правя чак такава мъченица 14.gif mad.gif
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..? - През 3-ти сезон Мариса просто беше адски пропаднала, много ме дразнеше 19.gif
17.Липсва ли ви? - Не особено, но понякога в 4-и сезон когато говориха за нея, например на сватбата на Джули, ми стана малко тъжно... sad.gif
18.Какво се промени в сериала? - Нямаше толкова излишен драматизъм, гледаше се от по-положителна страна на нещата, макар 1-вите 2-3 епизода да бяха малко мрачни happy.gif
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник) - Хм, незнам, но тъй като досега съм я гледала все в ролята на Мариса - т.е. малко лигава роля, бих искала да я гледам и в ролята на някоя силна жена biggrin.gif 4.gif
20.Ако я видите пред вас какво ще направите? - Ще й поискам автограф blush.gif wink.gif
.Innocence.
1.Хареса ли ви още от първия сезон? Дамз веднага ми направи впечатление.. че как нали е една от главните действащи лица макар че самата Мариса като човек не ми е харесвала.
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек? Ъ да и с двамата много си отива но просто с Раян са перфектната двойка.
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока? Човек се променя ,това важи и за нея.В 1-я сезон беше яко зависима от алкохол и т.н. после се промени стана по-отговорна.
4.Какво в поведението й ви дразни? Хъ ми доста неща ме дразнят най-много това че въвличаше и други хора в своите проблеми.
5.Какво ви харесва? Това че въпреки не показваше много чувствата си тя наистина държеше на своите близки,приятели..
6.Харесва ли ви стилът й на обличане?Да много хубаво се облича чарминг лейди.
7.Какви са ви мечтите свързани с нея? Ами с нея не съм мечтала общо взето.
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? И питаш .. Дъ ОуСи worthy.gif
9.Какво е сериала без нея? Гадну е без нея трябваше да завърши сериала.
10.Красива ли е Миша? Определееноо..
11.С кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? С Раянчу са перфектната двойка.
12.Плакахте ли,когато умря? Беше ми гадноо многоо ама не заплаках.,можеха да го направят малко по-драматично.
13.Мариса или Самър е по -готената от двете? Ехихи ми супер са и двете нЗз..
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса? Ъ-ъ.
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в ролята й? Не ролята може да не ми харесва ама ако не беше такава сериала щеше да бъде скучен.
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..? Ам това със Волчек не беше кой знае какво и не ми е променило мнението,ако не беше дошъл Волчек и да се случи нещо покрай него щеше да доскучее.
17.Липсва ли ви? ДА!
18.Какво се промени в сериала? Много неща се промениха нищо не беше същото героите се измениха.
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник) Оха много ще е яко ако участваше в Титаник пък иначе искам да бъде в ролята на някоя мафиотка rolleyes.gif
20.Ако я видите пред вас какво ще направите? гъгъгъ.. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
divata_airis
1.Хареса ли ви още от първия сезон? - Не, от първи сезон ми лази по нервите.
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек? - Създаваше само главоболия на Райън какво отиване, да се седи мъртва.
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока? - Още по-зле стана.
4.Какво в поведението й ви дразни? - Че на моменти дори не осъзнава, че тя причинява всичките тия простотии, дето объркаха живота на хората около нея.
5.Какво во харесва? - Нищо
6.Харесва ли ви стилът й на обличане? - А, да само това и то в редки случаи - добре че са стилистите на шоуто.
7.Какви са ви мечтите свързани с нея? - Да пукне - ол, тя пукна, ама да кажем, че вече са се изпълнили.
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? - Шесто чувство - повръщаше и почти не я даваха, евала на Брус и Хейли!
9.Какво е сериала без нея? - Номер 1
10.Красива ли е Миша? - Да, актирата е красива, но да напълне е малко.
11.с кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? - Идея си нямам.
12.Плакахте ли,когато умря? - Ненавиждам я ама май ударих една сълза, ама после 5 минути се смях - ха, ще излезе че съм някой социопат.
13.Мариса или Самър е по -готената от двете? - Самър и само Самър.
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса? - Не, няма толкова досаден човек, който да се справи така прекрасно с работата да е отвратителен.
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в робята й? - Ми да не е такава наивница.
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..? - Никога не ми е била.
17.Липсва ли ви? - Въобще.
18.Какво се промени в сериала? - С това, че 4 и свършва.
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник) - Някой филм на ужасите, така че да умре първа.
20.Ако я видите пред вас какво ще направите? - Ще реша, че сънувам.
VanIcHka
1.Хареса ли ви още от първия сезон? - Да
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек? - Да, определено и с двамата си отиваха ..но с Раян по ми харесваха
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока?- Отачало в отрицателна ..но когато решаваше да се поправи винаги ставаше нещо..но като цяло имаше напредък
4.Какво в поведението й ви дразни? - Че се поддаваше на алкхола и вършеше глупости вместо да е силна когато трябва
5.Какво во харесва? - Че успя поне малко да се осъзнае и освен това имаше чувство за хумор
6.Харесва ли ви стилът й на обличане? - Оо да много
7.Какви са ви мечтите свързани с нея? - Няма такива
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? - O.C
9.Какво е сериала без нея? - Нищо обощо взето ..съвсем изтъпя без нея
10.Красива ли е Миша?- Да
11.С кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? - Раян
12.Плакахте ли,когато умря? - Даа
13.Мариса или Самър е по -готената от двете? - Мариса
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса? - Не
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в робята й? - Лудия и характер
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..? - Да ..все пак това беше период и накрая успя да се осъзнае
17.Липсва ли ви? - Да
18.Какво се промени в сериала?- Стана по-скучен
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник) - В някои който играе отново може би момиче с някакъв проблем и успява да го реши ..все пак това са стойностни роли ..а не някоя еднотипна и глупава
20.Ако я видите пред вас какво ще направите?- Ще я заговоря хах
marti_89_76
1.Хареса ли ви още от първия сезон?-Да,много-всичките ме кефят!!!
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек?-Да за раян,не за Волчек!!!
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока?Да,в положителна!!!
4.Какво в поведението й ви дразни?-Това,че много ама много се доверя!!!
5.Какво во харесва?-Не знам.
6.Харесва ли ви стилът й на обличане?-Да.
7.Какви са ви мечтите свързани с нея?-Нямам с нея!!!
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва?-The O.C.
9.Какво е сериала без нея?-Той продължи напред!!!Тейлър за мене по-добре я замени!!!
10.Красива ли е Миша?-Да.
11.с кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много?-С Раян!!!
12.Плакахте ли,когато умря?-Не!!!
13.Мариса или Самър е по -готената от двете?-Самър!!!
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса?-Е,не!!!
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в робята й?-Не знам.
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..?-Тя никога не ми е била любимка!!!
17.Липсва ли ви?-Не!!!
18.Какво се промени в сериала?-Нищо!!!
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник)-Не знам,може би във "Хубава жена"
20.Ако я видите пред вас какво ще направите?-Ще я поздравя и ще си поговориме,ще и искам автограф и това е(ама това няма да стане).
HiLaRy`DuFf{}
1...Хареса ли ви още от първия сезон? - Да ..
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек?- С раян са сладки .. но с Вплчек повече ми харесват кто двойка ..
3Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон? ... ами промени се . мисля че повече порасна и това и повлия в положителна посока ,,
4Какво в поведението й ви дразни?- Ами поняког е много брутална ..
5Какво во харесва ? - Забавна .. Силна като характер .
6Харесва ли ви стилът й на обличане ? О да определено ..
7Какви са ви мечтите свързани с нея?- незнам .. за какви мечти става въпрос
8Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? - O.C
9Какво е сериала без нея?- Нищо .. вмомента в който тя излезе от сериала спрях да го гледам .. не е същото без нея
10Красива ли е Миша - Да разбира се ..
11с кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? - ами аз във 2 - рия въпрос вече казах ... Волчек
12.Плакахте ли,когато умря?- Насълзих се ..
13.Мариса или Самър е по -готената от двете?- и двете ми харесват но определено Самър е по красива
14Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса - Не !!
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в робята й?- Ами малко е трудно да кажа ..
16Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..?- Определено не ми допадаше това пиянство и наркотиците .. ако и Волчек беше по прилежен щяха да са супер smile.gif
17Липсва ли ви ? - Чак да ми липсва .. Не
18Какво се промени в сериала?- Много неща
19В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник) - Малко труден въпрос .. незнам не се сещам
20Ако я видите пред вас какво ще направите ? - ще и поискам автограв .. smile.gif

ladysunshine
1.Хареса ли ви още от първия сезон? В началото на първи сезон ми беше любимка. После Самър я измести, но Мариса все още си ме кефи
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек? С Раян бяха страхотни. А Волчек беше много готин(но на моменти доста гаден). И с двамата си отиваше, но с Раян бяха ДЪ БЕСТ
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока? За жалост в отрицателна
4.Какво в поведението й ви дразни? Дразни ме, че си пада малко егоистка и че не вижда как с действията си наранява хората около нея
5.Какво во харесва? Ами в първи сезон беше много готина, весела и лъчезарна. А когато е с Раян още повече ме кефи
6.Харесва ли ви стилът й на обличане? Опрделено
7.Какви са ви мечтите свързани с нея? Ами освен ако мога да се срещна с Миша Бартъм, друго няма
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? ОС
9.Какво е сериала без нея? Ами той 4 сезон като цяло не беше много добър. Дали заради липсата на Мариса или не вече няма значени. Но според мен ако Мариса беше там щеше да е много по-добре
10.Красива ли е Миша? Да
11.с кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? Раян
12.Плакахте ли,когато умря? Мне, но ми беше мъчно, че умря
13.Мариса или Самър е по -готената от двете? Самър
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса? Не
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в робята й? Нямаше да прави толкова много глупости и нямаше постоянно да обърква отношенията си с Раян
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..? Ами доста разочароващ е образа и в 4 сезон. Не знам защо направиха да изглежда толкова пропаднала
17.Липсва ли ви? В сериала - да
20.Ако я видите пред вас какво ще направите? Ще и поискам автограф и ще се снимам с нея
nelito0o0
1.Хареса ли ви още от първия сезон? - Да.. blush.gif
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек?С Раян - Да !! С Волчек - НЕ wacko.gif
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока? Промени се - много - отрицателно unsure.gif
4.Какво в поведението й ви дразни? Тва, че незнаеше какво иска shocking.gif
5.Какво во харесва? Мии незнам нещо в 1 и 2 сезон супер мн ме кефеше в нея worthy.gif
6.Харесва ли ви стилът й на обличане? Определено ДА 10.gif
7.Какви са ви мечтите свързани с нея? Баш мечти... 9.gif
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? Определено Ориндж Каунти.. аз други не съм и гледала biggrin2.gif
9.Какво е сериала без нея? Еми честно казано след 3 сезон... не изгуби много ... но беше гадно за Раян и не само за него де.. sad.gif
10.Красива ли е Миша? Дамм blush.gif
11.с кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? Е.. с Раян biggrin2.gif
12.Плакахте ли,когато умря? ДА !!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
13.Мариса или Самър е по -готената от двете? И двете са си яки... но Самър blush.gif
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса? Не
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в робята й? Еми това, че незнае какво иска mad.gif
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..? Не.. точно тогава започна да ме ядосва.. mad.gif Но все пак не трябваше да умира... unsure.gif 14.gif
17.Липсва ли ви? Ако кажа не .. ще излъжа blush.gif
18.Какво се промени в сериала? Раян.. и майка и
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник) ооо Незнам biggrin2.gif
20.Ако я видите пред вас какво ще направите? Честно казано незнам.. сигурно ще искам афтограф biggrin2.gif ииИИ снимка 10.gif
Катeто
1.Хареса ли ви още от първия сезон?-Да,това ми е любимия сезон с нея smile.gif
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек?-Като вътрешност с Раян,като външност с Волчек и все пак с Раян са си дъ бест
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока?-Не мсиля че се е променила кой знае колко,може би малко към по-лошо с тея наркотици по едно време...
4.Какво в поведението й ви дразни?-Честно казано не се сещам
5.Какво во харесва?-Сладка е и в първи сезон бях луднала по не(не втоя смисъл biggrin2.gif ) беше няква различна,после пропадна...
6.Харесва ли ви стилът й на обличане?-В някои момнети да,като цяло абсолютно не!
7.Какви са ви мечтите свързани с нея?-е чак мечти,но искам да я видя наживо smile.gif
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва?-Кварталът на богатите worthy.gif
9.Какво е сериала без нея?-Нищо!!
10.Красива ли е Миша?-В лице да-в тяло не ме кефи
11.с кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много?-С Раян ест blush.gif
12.Плакахте ли,когато умря?-Адски много sad.gif
13.Мариса или Самър е по -готената от двете?-Самър я бие по всичко
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса?-НЕ
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в робята й?-бих искала да е малко по-уверена в себе си,ама е малко късно вече wink.gif
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..?-Съжалявах я много и ме твареше,но пак си я харесвах smile.gif
17.Липсва ли ви?-ДА.определено не е същото без нея
18.Какво се промени в сериала?-Всички се промениха до известна степен
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник)-Честно казано като актриса не ме кефи и не гледам нейни филми smile.gif
20.Ако я видите пред вас какво ще направите?-ще се снимам с нея smile.gif
Marissa Cooper
1.Хареса ли ви още от първия сезон? Всъщност в началото когато започна сериала не я харесвах.Интересно се получи,че започнах да харесвам персонажа и след като умря в 3ти сезон и оттогава,когато отново гледах сезоните започнах да я харесвам повече и така.

2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек? Отиваха си с Раян.Той даваше всичко за нея,обичаше я,макар да правеше мн поразии тя.Ако не беше той,тя щеше да се превърне в по-голяма алкохоличка и наркоманка.Колкото и тъпо да се държеше и Мариса обичаше Раян. С Волчак...Кевин е красив,но покрай него Мариса тотално изпадна.Върна се към старите навици,дори стана по-зле.Ако не беше заигравката и с Волчак,нямаше с Раян да се разделят.

3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока? Хората се променят.Мариса се промени наистина много,заради всички събития около нея - баща и,майка и,Раян,Трей,новото училище,Джони,Волчак,пиенето.Имаше и отрицателни и положителни промени.Благодарение на отрицателните стигна до положителните.В края на 3ти сезон каза на Раян "Съжалявам за всички лудости,които направих...",значи е осъзнала грешките си...

4.Какво в поведението й ви дразни? Беше прекалено избухлива,имаше малко слаб характер,след почти всеки проблем и раздяла се нуждаеше от някой или пиеше.

5.Какво во харесва? Тя ми харесваше,имаше хубави черти,беше добра приятелка,можеше да обича и помагаше на хората-напр на Трей или Джони. Сега,когато се замисля откривам прилики между мен и нея в някои неща.

6.Харесва ли ви стилът й на обличане? Да,харесва ми,Обличаха я мн хубаво.Особено в последният епиозод на 3ти сезон мн ми хареса блузата и от Miss Sixty.

7.Какви са ви мечтите свързани с нея? Мечтите,свързани с Мариса?Вече нямам,тя умря.А за Миша- да не изпада с пиенето,дрогата и неподходящите си мъже,което доста често и се случва.

8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? Освен в ОС ми хареса в Virgin Teritory,а сега чакам другите да излязат,а и в Нотинг Хил беше сладко дете 10.gif А в Lost and Delirius не ми хареса много.

9.Какво е сериала без нея? Тя беше една от главните героини.В началото,още когато сезона се пусна(не по БТВ) беше празен,имаше си хубави моменти пак,но си загуби силата.

10.Красива ли е Миша? Харесвам Мариса,не Миша.Образа на Мариса,а не истинското лице на Миша.

11.с кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? Хм,Миша с Волчак smile.gif Мариса с Раян smile.gif

12.Плакахте ли,когато умря? Първият път не,когато започнах да я харесвам и преглеждах отново сезоните..мисля,че не.Плаках малко в началото на 4ти сезон.

13.Мариса или Самър е по -готената от двете? Незнам.На мен лично ми харесва повече Мариса,защото съм открила мн общи черти с нея-някои от характера,начина на обличане особено.Но зависи.Самър също мн ми харесва.

14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса? Не може.Кейтлин абсурд,Тейлър още по-зле с нейните простотии... 19.gif

15.Ако можехте какво бихте искали да промените в робята й? Нищо.Освен да държи повече на Раян.

16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..? Продължих да е харесвам,защото образа,който и бяха изградили беше предшестван още от 2ри сезон.За всичко си имаше причина.

17.Липсва ли ви? Може би.

18.Какво се промени в сериала? Сериала стана по-празен,но може би така беше по-добре,защото не виждам как щеше да се развива по-нататък.Стори ми се,че се бяха изчерпали.В началото ме беше мн яд,но сега правя равносметка,малко поотраснала и не виждах перспективи.. huh.gif

19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник) Незнам в кой филм.

20.Ако я видите пред вас какво ще направите? Ще се снимам,ще искам да си поприказваме smile.gif
PayTon__
1.Хареса ли ви още от първия сезон? - Ами да си призная , първоначално харесвах Самър , но после покрай Раян започнах да харесвам Мариса повече и ми стана любимка.
2.Мислите ли ,че си отиваше с Раян?А с Волчек? - С Раян бяха страхотна двойка , но с Волчак не , въпреки че е такъв сладур biggrin2.gif
3.Промени ли се много Мариса от 1ви до 3ти сезон?И в положителна или отрицателна насока? - Ами всички знаем , че имаше някаква отрицателна промяна , но беше разбираемо след като и се случиха толкова лоши неща.
4.Какво в поведението й ви дразни? - Дразнеше ме само като пренебрегваше Раян заради тъпака Джони.
5.Какво ви харесва? -
6.Харесва ли ви стилът й на обличане? - Да много , всеки път беше като извадена от списание.
7.Какви са ви мечтите свързани с нея? -
8.Кой е най-добрият филм ,в който тя участва? - Ориндж каунти rolleyes.gif
9.Какво е сериала без нея? - Боклук , напрово се чудеха какво да направят да стане по-интересно.
10.Красива ли е Миша? - Да
11.с кой от сериала мислите,че би си подхождала най-много? - В живота с Кевин Волчак най ще ми харесват.
12.Плакахте ли,когато умря? - Ами капнаха ми няколко сълзички , песента беше много сдухваща.
13.Мариса или Самър е по -готената от двете? - И двете са супер сладки , но Мариса ми е любимка.
14.Може ли Кейтлийн или някой друга да заеме мястото на Мариса? - Не , тя е неповторима.
15.Ако можехте какво бихте искали да промените в ролята й? - Ами да не се беше запознала с Джони и Волчак.
16.Мариса в 3-ти сезон-какво ще кажете за образа ,изграден на Мариса там-с Волчек ,пиеща..Все още ли ви остана любимка или..? - Разбира се , такива неща не биха ми променили мнението.
17.Липсва ли ви? - Липсваше ми 4 сезон беше скучен без нея.
18.Какво се промени в сериала?
19.В кой филм бихте искали да участва Мариса(например вместо Кейт Уинслет да участва тя в Титаник)
20.Ако я видите пред вас какво ще направите? - Ще я помоля за автограф и ще се снимам с нея.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.