Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Клавиатура за геймъри
GGbit.info > Развлечение > Игри
The Shaman
IPB Image

Настоящите варианти на клавиатурата Zboard са за любителите на игрите Call of Duty, Age of Empires 3, World of Warcraft. Те притежават основния набор от клавиши плюс горни 'мултимедийни' и 'долни' 'макро' клавиши. Zboard ще се предлага с два сменяеми панела (класически и игрови) за $50
vIkToRsHeFa
Ето това се казва клавиатура ; )
Ще им предложим да измислят и за ггбит.инфо любителите по един скин така да се каже... biggrin2.gif
Иначе това мисля че само ще си остане мечтата на всеки геймър защото надали някой има толкова пари за една клавиатура... sad.gif
The Shaman
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 26 2005, 09:53 PM)
Ето това се казва клавиатура ; )
Ще им предложим да измислят и за ггбит.инфо любителите по един скин така да се каже...  biggrin2.gif
Иначе това мисля че само ще си остане мечтата на всеки геймър защото надали някой има толкова пари за една клавиатура... sad.gif
*

Е 50 долара все ще се намерят от заклетите геймъри като мен.Но докато стигне до нашия пазар да не стане 500. 14.gif
DarKMooN
2thum[1].gif клавиатурата изглежда уникална(меко казано) 4.gif
Clark Kent
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Oct 26 2005, 10:12 PM) *

Е 50 долара все ще се намерят от заклетите геймъри като мен.Но докато стигне до нашия пазар да не стане 500. 14.gif

Работата е че не се знае дали изобщо ще стигне до тук biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.