Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Интервю с Алфред Гоуф
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Интервюта
sonofsparda
Ал Гоуф бе така добър да подхвърли малко "трошички" за Кара, както и за някои други неща от предстоящият може би най-култов сезон на сериала.

Interviewer- Оригиналният филм за Супергърл беше доста зле приет от повечето фенове. Какъв е според вас ключът за създаването на добър персонаж във вселената на Смолвил, без да го засегне "проклятието" на игралния филм по него/нея.

Alfred Gough- Мисля, че филмът беше преди доста време, така че негативната реакция на феновете едва ли би повлияла на нашата интерпретация на героинята. Ние черпим вдъхновението си от по-скорошните комикси за Супергърл, по които е работил и нашият стар приятел - Джеф Лоеб.

I.- За Кларк важи правилото: "Без летене, без костюм". Супергърл ще лети, но важи ли и за нея "без костюм"?

A.G.- Кара ще лети, но без костюм.

I.- Кара ще открива ли силите си постепенно през сезона като Кларк или ще е по-напреднала от него като я видим и също ще служи ли като един вид отражение на бъдещата еволюция на Кларк?

A.G.- Кара ще бъде по-напреднала, обаче ще има някои способности, на които Кларк ще я учи, както и обратното - може би Кларк дори ще получи "уроци по летене". biggrin2.gif

I.- Възможно ли е да видим появата на Хелън Слейтър(изпълнявала ролята на Кара в оригиналния филм) по някое време в сезона?

A.G.- Планираме да представим Хелън в новия сезон, само че кога, как и каква роля ще изпълнява, все още обмисляме.

I.- Как Бизаро ще се вмести във всичко това и героят ще има ли по-дълга сюжетна линия през сезона?

A.G.- Ще трябва като всички останали да изчакате и да разберете какво ще се случи с Бизаро, но мога да ви кaжа едно нещо - той няма да е напълно победен в началото на сезона, както се случи със Зод.
MaLkIq_MuKi
worthy.gif worthy.gif worthy.gif Суперррррррррррррррррррр smile.gif Много се радвам ей. Само обаче дето не ме кефи особенно изборът им на актриса за Кара (лично мое мнение де, ако е същата дето МаНеКеНа е постанл в другата темичка). С нетърпение чакам да дойде ей smile.gif Мерси за инфото smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Jun 12 2007, 19:36) *
worthy.gif worthy.gif worthy.gif Суперррррррррррррррррррр smile.gif Много се радвам ей. Само обаче дето не ме кефи особенно изборът им на актриса за Кара (лично мое мнение де, ако е същата дето МаНеКеНа е постанл в другата темичка). С нетърпение чакам да дойде ей smile.gif Мерси за инфото smile.gif

Смисъл, не ти харесва онова момиче ли? Кристин Стюърт? Защото идея си нямаш колко много прилича на Кара от комиксите (въпреки всичко)
smallville_f
Леле напълнихте ми душичката с последните няколко теми за Кара ... СУПЕР!!!!!!!! Толкова ми е кеф!!!!!! Мерси много за инфото!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif А тая Кристин е с две годинки по-голяма от мене ... толко й завиждам че сигурно няма накъде повече ..Цу-цу... Късметлийка ... rolleyes.gif
vikihill96
А какво да кажем за Кларки- с каква братовчедка само си се уреди 18.gif !!!Както вече сто пъти казах- едвам ще изтрая до новия сезон. Защото като се замисля с какъв край ще бъдат в началото "уроците по летене на Кларки", както и съответно уроците,които Си-Кей ще предаде на братовчедка си,....малиииии. А иначе Емо колкото да актрисата дето предполагаш, че ще играе ролята на Кара-Кристин Стюърт, бе дооста добре си изглежда момичето, ще видим дали тя ще е окончателния избор(бе която и да е-блазе й,блазе й happy.gif happy.gif happy.gif ).
MaLkIq_MuKi
Цитат(MaHeKeHa @ Jun 12 2007, 21:47) *
Смисъл, не ти харесва онова момиче ли? Кристин Стюърт? Защото идея си нямаш колко много прилича на Кара от комиксите (въпреки всичко)[/b][/size][/font]

Да, самата актриса не ми харесва. Не знам колко прелича на Кара от комиксите, защото съм нямала удоволствието да видя такъв smile.gif Но, това е моето мнение! smile.gif
Apfh
А вие представяте ли си този момент - "...Кларк дори ще получи "уроци по летене". "
Незнам защо, но немога да си избия картинката, как Кара е хванала през кръста Кларк и го носи летейки, викайки изтерично "Махай с ръце! Махай с ръце!... По-бързо.. по-бързо..."
biggrin.gif
sonofsparda
18.gif Аааа, Бобо, това направо ме утрепа, сериозно. Hilarious! 13.gif
free_soul
Хаххах, "махай с ръце" жестоко !Това наистина ще бъде забавно.
Мен обаче по ме интересува какво ще стане с Бизаро, и какво искат да кажат не окончателно победен??? Това ме довежда на мисълта, че ще го видим най-малкото още 1 път. Но някак си ми се иска и да го покажат повечко от 2-3 пъти. Интересно е как тези нови персонажи за Смолвил ще бъдат вместени в сериала : Бизаро и Кара.
Lois Lane
Цитат(Apfh @ Jun 12 2007, 23:03) *
А вие представяте ли си този момент - "...Кларк дори ще получи "уроци по летене". "
Незнам защо, но немога да си избия картинката, как Кара е хванала през кръста Кларк и го носи летейки, викайки изтерично "Махай с ръце! Махай с ръце!... По-бързо.. по-бързо..."
biggrin.gif

Мхм, Бобо, ще бъдат като семейство гугуткови във въздуха 18.gif Ще има да махат с ръчички...Еле Кларки.. happy.gif
Иначе колкото повече чета, толкова повече мозъка ми започва да дава на късо. Инфото е страхотно, какво да кажа освен thx Ванка, но това май вече ти го казах няколко пъти или... Както и да е...

Относно Кристин, независимо дали участва или не, актрисата която ще играе Кара трабва да прилича на Кара. Не като онова мини "плондерче" в лице, което я изигра вече веднъж в края на трети сезон...happy.gif Иначе Кристин не само, че поразително прилича на Кара от последните комиски, по които явно ще се прави и образа й в Смолвил, но има и уникално голяма прилика със Хелън Слейтър, което допълнително ме радва още повече.
Apfh
Цитат(free_soul @ Jun 13 2007, 01:06) *
Мен обаче по ме интересува какво ще стане с Бизаро, и какво искат да кажат не окончателно победен??? Това ме довежда на мисълта, че ще го видим най-малкото още 1 път. Но някак си ми се иска и да го покажат повечко от 2-3 пъти. Интересно е как тези нови персонажи за Смолвил ще бъдат вместени в сериала : Бизаро и Кара.

Според мен ще стане подобно на JLU сериите (или май беше в Superman TAS... ух.. не се сещам точно), когато за пръв път се появи, Супермен уж отърва света от него за известно време, но в последствие се върна и пак имаше як тупаник. После пак уж беше неутрализиран за известно време.. и т.н.
Бизаро е един от геройте, които можеш спокойно да ги оставиш в някоя ниша за по-натам за разлика от Лекс да речем, който ако няма нещо общо просто няма да е той. wink.gif

Нямам време да седна да я надраскам, че оназ смешната сценка ми се е набила в главата и като се присетя се спуквам да се смея... гледат ме странно biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.