Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Superman: Doomsday
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона > Superman
sonofsparda
Приятели, знам, че това е може би не най-удачната секция за подобна тема, но мисля, че е нещо, на което всички ние - фенове на Кларк Кент/Супермен трябва да обърнем внимание. През месец септември ексклузивно на DVD излезе пълнометражният анимационен филм - Superman: Doomsday, базиран на най-продаваният комикс за всички времена - The Death Of Superman. Имайки предвид, че това е първият анимационен филм с рейтинг PG-13(това е рейтинг за филми с голяма доза насилие), ние ще станем свидетели на това, как най-великият герой на планетата, е буквално пребит до смърт от интергалактическото чудовище Дуумсдей. Заедно с това ще видим мъката на Лоис Лейн, на родителите и останалите близки на Кларк, както и реакцията на най-големия му враг Лекс Лутър. Приятели, това е Кларк Кент/Супермен в най-тъмния му час - приканвам ви ние също да станем свидетели на най-мрачния момент в историята на супергероите - смъртта на Супермен.

Връзка в АренаБГ

Superman.Doomsday.2007.STV.DVDRip.XviD-ESPiSE

Връзка в Замунда

Superman.Doomsday.2007.STV.DVDRip.XviD-ESPiSE
vikihill96
Грубо,грубо,грубо.....Това ще бъде мнооого яко филмче. С нетърпение ще го очаквам да излезе. А и само едно мъничко въпросче към тебе Ванка или който може да ми отговори,че нещо съм позабравил- абе попринцип във Вселената на DC (не помня в комиксите ли беше)-самият Doomsday не си ли го получава откъм побой от братовчедката на Си-Кей-Кара(Супергърл) 15.gif 15.gif ? А иначе интересна темичка ,интересно филмче се очертава 4.gif 4.gif 4.gif !!!
sonofsparda
О, не съм сигурен, Вики. Няма да казвам какво се случва в комиксите след като Супермен умре, защото не искам да спойлвам. Но поне аз доколкото знам, Супергърл не се появява в този момент. Но нали знаеш кой със сигурност би бил наясно относно това. wink.gif Ама прав си - грубо ще е, много при това.
vikihill96
Абе не ме разбра съвсем точно mrgreen[1].gif !Въпросът ми не беше за това филмче или изобщо точно около смъртта на Супермен в комиксите и т.н. Имах предвид попринцип- Нали щото винаги се разправя как Doomsday е пребил и може да пребие Супермен до смърт, но мисля, че Деспина ми беше казвала,че Кара, нали като по-силна попринцип от Супермен-е размазвала от бой самия Doomsday. Всъщност по-скоро питах дали правилно съм я разбрал,и ако е така кога и къде си го е получило "интергалактическото чудовище",както го наричаш happy.gif happy.gif !!!А иначе пак казвам филмчето ще бъде супер яко 4.gif 4.gif !!!
Lois Lane

Казах ти, че Кара е заловена от Darkseid/ който поименно често бъркам с Doom....еднакво грозни са ми happy.gif/, който и промива мозъка и я прави водач на легиона си от жени-бойци. Това става малко след като Кара преминава през обучението на Wonder Woman и Artemis, на отстрова на амазонките. Така... та бях стигала до момента с промиването на мозъка на Кара... Superman отива да я спаси и има голямо меле, но в крайна сметка успява да я победи и върне на земята, където я и скрива от Darkseid...Това всъщност е и момента, когато Kara официално става Supergirl, след завръщането си...

Ако продължавам така накрая малко по малко ще Ви постна цялата статия biggrin.gif Но има време...
vikihill96
Абе аз се сетих за кой става дума-знам кой е Darkseid и кой Doomsday-просто исках най-сетне да споделиш подробности около статията,която подготвяш,защото просто вече нямам търпение да я прочета...Не си ли разбрала досега какъв съм provocateur 15.gif 15.gif 15.gif !!!
П.П- Очаквам с нетърпение филмчето!Не всеки ден Кларки си го получава толкова яко!!!

П.П.П- Явно активността във форума пак "умря". Лошо, лошо-направо в унисон с темата ти Ванка-Superman: Doomsday mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
Apfh
Лол... един от най-продаваните комикси в историята на DC - Doomsday!... и то PG-13 !!! Ето това е още една мечта, която ще се превърне в реалност.
Но щом има анимация, значи да не очакваме да видим Doomsday в следващият филм за Супс... злодейте намаляват. Това е добре.. скоро може да знаем, кои ще са прехвалените противници в продължението.
Колкото до анимацията... нямам търпение. Това ще си го запиша на 100%........
MaLkIq_MuKi
Не искам да го виждам победен sad.gif Че ще се гледа, щше се гледа, ама ще се разрева sad.gif 10х за инфото smile.gif
sonofsparda
Два нови уолпейпъра за предстоящия размазващ филм. Заповядайте:

sonofsparda
И ето новия трейлър на филма за най-тъмния час на Супермен - Superman: Doomsday - new trailer

П.П.: Скролнете най-долу. smile.gif
free_soul
Ванка супер си! Аз лично съм силно заинтригувам от излизането на този филм. Чакам го с огромно нетърпение.
Просто знам, че ще станем свидетели на един уникален двубой между Супс и Доомсдей.
lyubenski
Брей странно на този втория треилър накрая виждаме една ръка, която се показва от земята, дали това не значи че ще видим и неговото възраждане?
sonofsparda
Ами комиксът, по който е базиран филма, е разделен на 3 части - The Death Of Superman; Funeral For A Friend и The Return Of Superman - сам си прави сметката, бат Любо. smile.gif
lyubenski
Ахам Wанка аз дори си купих комикса, в който Супермен се връща от смъртта. И то после почва тази поредица наречена The Reign Of Superman, която пък от своя страна се дели на нещо като още 4 серий абе голяма лудница wink.gif
sonofsparda
Ново интервю с човека зад микрофона на Лекс Лутър. Ако досега някои от вас не знаят кой е, е крайно време да узнаят - Superman Doomsday Interview

П.П.: Кларки ще яде страшен пердах.
repeto
Superman: Doomsday 2007 току що се появи в http://axelbg.net
sonofsparda
Е, не точно "току-що", има го там от 9 ч. сутринта. smile.gif Препоръчвам го на всички - невероятен е. smile.gif Прекрасно запълване на времето и лекичко отпускане на напрежението докато чакаме и другия голям пердах след седмица и нещо. Шапка им свалям на пичовете - една от любимите ми истории за Си Кей, че и в PG-13 формат. "Oh, yes, there will be blood." Когато излезе и в Замунда, щe сложа линк и за там. 5 от 5 за филма от мен. smile.gif

П.П.: Ъпдейт - в първото мнение. smile.gif
Apfh
Най-добрата анимация за Супермен до сега!!!
Невероятен! Страхотен! Препоръчвам го горещо!
Повече просто не може да се каже...
sonofsparda
Ъпдейт - сложих линк и към Замунда в първото мнение. Защо ли си мисля, че Бобо е "виновникът" торента да се появи там. smile.gif
Apfh
Ааа не, този път не съм аз. Можех да го кача, но друг го беше поел вече и покрай скорошните препирни не ми се занимаваше със спорове.
Макар и с малко закъснение е хубаво, че го има. wink.gif
Аз мисля довечера пак да го изгледам. tongue.gif
sonofsparda
Цитат(Apfh @ Sep 19 2007, 15:42) *
Аз мисля довечера пак да го изгледам. tongue.gif

Подобно. smile.gif Само че не довечера, а след броени минути. smile.gif Много е зарибяващо просто. smile.gif
Victoria
Аз пък мисля да изчакам StraightEse за субтитрите. tongue.gif
ludoto_mimi
Цитат(Victoria @ Sep 19 2007, 19:06) *
Аз пък мисля да изчакам StraightEse за субтитрите. tongue.gif

Готови са. Благодарности за StraightEse. Тук
toho
Нещо многото кръв липсваше blink.gif
sonofsparda
МОЛЯ?! blink.gif
toho
Еми аз очаквах да се лее кръв на кубици, ама освен че Супермен изплю два пъти кръв и Лоис си поряза бузата, друга кръв нямаше. Със сигурност съм гледал много по кървави анимации blush.gif
sonofsparda
Тедо, ще ме извиняваш, приятелю, но я си спомни друга анимация(или поне такава с известни супергерои на DC или Marvel), където в случая кръвта на Супермен плиска върху лицето на Лоис Лейн. Това е първият анимационен филм с рейтинг PG-13, а този рейтинг е за голяма доза насилие, което определено изобилстваше в този филм. Кръвта си я имаше и то напълно достатъчно. А и забравяш нещо - за Супермен историите много рядко са така брутални, така че просто не можеше да не направят тази интерпретация такава. Направи съпоставка със Смолвил - все едно да ми кажеш, че във "Phantom" нямаше повече кръв от обикновено.

П.П.: Аз също съм попадал на много-по кървави анимации(разбира се без да броя такива идващи от "Страната на изгряващото слънце"), като Spawn например, която е просто изродска. Само че и героят й също е изрод. А Супермен - не. Така че от Superman:Doomsday просто няма какво повече да се иска. smile.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Sep 20 2007, 18:24) *
Тедо, ще ме извиняваш, приятелю, но я си спомни друга анимация(или поне такава с известни супергерои на DC или Marvel), където в случая кръвта на Супермен плиска върху лицето на Лоис Лейн. Това е първият анимационен филм с рейтинг PG-13, а този рейтинг е за голяма доза насилие, което определено изобилстваше в този филм. Кръвта си я имаше и то напълно достатъчно. А и забравяш нещо - за Супермен историите много рядко са така брутални, така че просто не можеше да не направят тази интерпретация такава. Направи съпоставка със Смолвил - все едно да ми кажеш, че във "Phantom" нямаше повече кръв от обикновено.

П.П.: Аз също съм попадал на много-по кървави анимации(разбира се без да броя такива идващи от "Страната на изгряващото слънце"), като Spawn например, която е просто изродска. Само че и героят й също е изрод. А Супермен - не. Така че от Superman:Doomsday просто няма какво повече да се иска. smile.gif

Не наистина това беше най бруталния филм по комикс който съм гледал, насилието беше много.Просто от инфото и трейлара останах с впечатлението че филма повече ще наподобява манга, инак филмчето е супер. blush.gif
logicfox
Тоя дзвер Дуумсдей доста брутално премаза Кларк обаче. Буквално измете Метрополис с него. biggrin2.gif Мноо се изкефих! biggrin2.gif
free_soul
Сега имах възможността да изгледам филмчето. Останах крайно доволен от видяното. Станах свидетел на един наистина прекрасен филм, който показа също и тъмната страна на Супермен и как светът наистина би бил загубен без него. Супермен е олицетворение на доброто, истината и справедливостта.

Феновете на Смолвил: Препоръчвам Ви горещо да изгледате този филм. . . който ще Ви остави без дъх . . .
sonofsparda
Много правилно, Павка. smile.gif И аз така казвам. А ако не друго, най-малкото ще ви подготви и за другото голямо меле, което чакаме след няколко дни. smile.gif
lyubenski
Супер як. Просто нямам думи. Трябва да правят по-често такива филмчета. wink.gif
free_soul
Но едно нещо ми направи впечатление. Струва ми се, че в този филм някои от персонажите например - и Кларк и Лоис..бяха някак си странно нарисувани. Изглеждаха ми по-старички, отколкото съм свикнал да ги гледам - например в сериала "Superman - TAS". Все пак това беше първото впечатление, което ми направи филмчето. На Вас как Ви се стори има ли нещо вярно в това?
sonofsparda
Ами мисля, че това важи по-скоро за Кларк. Лоис е направена едва ли не като някоя 20-годишна, а Кларк изглежда вече по-зрял. Е, лошо няма де, показват, че Кларк вече е пораснал, а не е още тийнейджър, какъвто сме свикнали да го гледаме от доста време насам. smile.gif
vikihill96
Бе да взема и аз да се отчета,че го изгледах филмчето(още вчера го сторих, ама пустий мой мързел mrgreen[1].gif ). Филмът наистина е много добре направен 4.gif !!! Всичко си му беше добре премерено- ако даваха всички кървави моменти с нагледно показване на счупени вратове и размазани физиономии(особено от Doomsday)-филмът сигурно щеше да е забранен до 21 години както се казва 10.gif !!! Айде останаха само още два дни до това да погледаме Кларки в малко "по-незрялата му, тинейджърска опаковка" , нали Ванка happy.gif !!!
petkox_ray
Eто от тук можете да го свалите и да го гледате на вашите гсми smile.gif Субтитрите съм ги вградил във филма smile.gif >
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=31682
didssy
ох чак са изгледках филмчето но още не мога да си смъкна усмивката от лицето ... определено ми хареса ! бих казала че изяде доста тупаник наистина ! частта с клонинга много ми напомни за епизодите с бизаро ... 4.gif еееех нема друг такъф като супермен 3.gif
ViruZzZ
Снощи го изгледах беше много много вълнуващо филмче biggrin2.gif Особено битките бяха божествени wacko.gif [като не считам японските анимета rolleyes.gif ]Обаче ми направи впечатление,че по тая версия Марта и Лоис не се познават blink.gif ,също така и не разбрах името на русото момиче,което постоянно беше до Лекс до преди да я гръмне толко хладнокръвно biggrin.gif...В тоя филм Лекс беше много по-безкомпромисен и по-жесток huh.gif ....Тъъъ филмчето беше супер-дупер яко 4.gif 4.gif 4.gif
"Red and Green the colour of Cristmas" 15.gif 15.gif 15.gif
sonofsparda
Момичето, което Лекс застреля е Мърси Грейвс - неговата помощничка. Когато продуцентите на Смолвил веднъж бяха запитани дали някога ще я видим в Смолвил, те казаха: "Никога не казвай никога." wink.gif А ей това наистина е истинския Лекс, такъв какъвто се надявам да го видим възможно най-скоро време в Смолвил.

П.П.: Марта и Лоис по принцип се запознават ако не се лъжа след като Кларк й казва истината за себе си. Преди това Марта само е чувала за Лоис, защото Кларк не спира да говори за нея. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.