Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Heath Ledger
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Страници: 1, 2, 3
hristin4e

Хийт Леджър е роден на 4 април, 1979 г. в Пърт, Западна Австралия. Леджър има ирландски и шотландски произход. Живее в Западна Австралия до навършването на 16 години, след което напуска училище и се премества в Сидни.
През 1999 г. Леджър започва снимките на холивудския филм 10 неща, които мразя в теб, като в същото време има главна роля в австралийския филм Две ръце.След това участва в Патриотът, Като рицарите, Бандата на Кели, Орденът и Братя Грим.
През 2005 г. Леджър получава номинация Златен глобус за "Най-добър драматичен актьор" за ролята си в Планината Броукбек, където играе ролята на овчар от Уайоминг (Енис Дел Мар), който има любовна връзка с Джак Туист(Джейк Джиленхол). Леджър има дъщеря, Матилда Роуз, която се ражда на 28 октомври 2005 г.
Почива на 22 Януари, 2008 година.

Филмография:
# The Dark Knight (2008) (filming) .... The Joker
# I'm Not There (2007) .... Bob Dylan
# Candy (2006) .... Dan
# Casanova (2005) .... Casanova
# Brokeback Mountain (2005) .... Ennis Del Mar
# The Brothers Grimm (2005) .... Jacob Grimm
# Lords of Dogtown (2005) .... Skip
# The Order (2003) .... Alex Bernier
# Ned Kelly (2003) .... Ned Kelly
# The Four Feathers (2002) .... Harry Faversham
# Monster's Ball (2001) .... Sonny Grotowski
# A Knight's Tale (2001) .... Sir William Thatcher/Sir Ulrich von Lichtenstein of Gelderland
# The Patriot (2000) .... Gabriel Martin
# "Roar" .... Conor (13 episodes, 1997-2000) TV series
# Two Hands (1999) .... Jimmy
# 10 Things I Hate About You (1999) .... Patrick Verona
# "Home and Away" (1988) .... Scott Irwin (unknown episodes, 1997) TV series
# Paws (1997) .... Oberon
# Blackrock (1997) .... Toby Ackland
# "Sweat" .... Snowy Bowles (1 episode, 1996) TV series
# "Ship to Shore" (1993) .... Cyclist (unknown episodes) TV series
# Clowning Around (1992)

(IMDB & wikipedia)

Снимки:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Това е моят най-най любим актьор. За мен това е най-красивия мъж, има невероятна усмивка.

Фенове:
1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1. **Sophia**
1. burn4e
1. brooke_scott
1. VeRonICa^^
1. ^mileto^
1. manchester_united
1. ♥Didito♥
1. miim4eto
lemmy
Страхотен актьор, с невероятен чар и неповторима усмивка.
Игреа в два от любимите ми филми а именно: Lords of Dogtown(изпълни невероятно добре ролята на Скип Енглам, култова личност с много труден характер за пресъздаване), Ned Kelly.
Също много ми хареса участието му в Brokeback Mountain и в Братя Грим...
Неповоторим актьор, браво за темата. worthy.gif
Adorkable
Един от най-страхотните (да некажа най-страхотния)мъже ,които някога съм виждала.Гледала съм много филми с него,и бих казала,че се спрая мн добре.
Шепот и прах'
Омг...
Точно той ли?
Всеки път, когато го видя, и започвам да се разтапям...

Любимата ми негова роля е в 10 things I hate about you...
Там беше повече от невероятен, и с тази дълга коса...
wub.gif

В Lords of dogtown беше супер добър...
Ама то и защото филмчето е велико!
В Casanova също ми хареса...

Ае какво да изреждам..
Той е велик във всяка една роля...

hristin4e
ууу радвам се че и на вас ви харесва моя любимец.. толкова е чаровен и хубав и... и.... леле smile.gif да ви смятам ли за фенчета и трите? tongue.gif

ето една снимка от "10 things I hate about you" където е мн сладък smile.gif малко кофти качество, ама... blush.gif
ani4ka_89
Хийт е голям сладур, аз много му се радвам още от 10 Things I Hate About You, а след това има и други невероятни роли като тази в Братя Грим. А пък The Four Feathers ми е един от любимите филми, защото е много смислен.
lemmy
Цитат(hristin4e @ Jun 11 2007, 12:33) *
ууу радвам се че и на вас ви харесва моя любимец.. толкова е чаровен и хубав и... и.... леле smile.gif да ви смятам ли за фенчета и трите? tongue.gif

И още как wink.gif
Той за мен не просто чаорвник ами не знам, просто е невероятен...
TIGERM13
Aз си спомням,когато харесвах Орландо четох някъде ,че с Хийт били големи приятели и ходели по купончете заедно.По едно време нали Хийт беше гадже с Наоми Уотс -именно Орландо го бил запознал с нея.
Добър актьор е ,но не ми е от любимите.
ThePinkDuck
Когато го гледах в Като Рицарите ми хареса, но не го мислех за нещо особенно, просто поредния холивудски красавец. След като го гледах в Планинта Броукбек, обаче, мнението ми за него коренно се промени, оказа се, че човека можел да играе. Определено вече е в листата на уважаваните от мен актьори. Нямам търпение да го видя като Жокера, на снимките от филма изглежда убийствено. Може и да надмине Джак Никълсън в тази роля, поне по външен вид. mrgreen[1].gif
Menna
Е, няма друг такъв човек просто. 8.gif Обожавам го от главата до петите. biggrin2.gif Съгласна съм с Емс, че в "Brokeback Mountain" направи блестяща роля.
Изключително чаровен и харизматичен, невероятен актьор с потенциал да показва още и още. rolleyes.gif
Поздравления за темата. biggrin2.gif
vasinka_{P}
Страхотен е, много красив с невертоятно чаровна усмивка. Един от любимите ми актьори. Най го харесвам в "10 неща които мразя у теб"
worthy.gif
hristin4e
TIGERM13 каза, че не и е любим, обаче вас трите ще ви прибавя към фенчета biggrin2.gif

аз не съм гледала "Brokeback Mountain" 16.gif и сега ще го свалям, също и "Lords of Dogtown" ще видя от къде мога да си ги дръпна... помня че чаках да излезе с добро качество и субс Brokeback Mountain, ама явно съм го забравила. И много искам да гледам "Candy" обаче няма субтитри май... ще гледам да ги намеря тези... стискайте палци wink.gif

edit: "Lords of Dogtown" никъде го няма 2 диска със seed... huh.gif търся 2-та диска щот само за тях има субтитри амаааааа... няма sad.gif
ani4ka_89
Мен защо ме няма в първия пост при феновете confused.gif
hristin4e
веднага поправям тази огромна грешка от моя страна!
извинявай blush.gif smile.gif
solenka
Браво за темата! 4.gif
Хийт за първи път го гледах в "Като рицарите" и там ме заплени с невероятната си усмивка. blush.gif И аз като ThePinkDuck го мислех за поредният холивудски красавец, но след толкова добри роли, напълно си промених мнението. Много ми хареса в "Патриотът", "Казанова" и "10 неща, които мразя в теб". Обаче в "Планината Броукбек", наистина ми се издигна много в очите, страхотна роля! Сега Хийт е един от любимите ми актьори!
hristin4e
много се радвам че ви е любимец и на вас biggrin2.gif все така да му се радваме и да прави хубави филми, тоест да участва в тях
сега ми е много интересно как ще изиграе Жокера rolleyes.gif
dead girl's poem
Хийт ми е в челната тройка за любими актьори заедно с Джони Деп и Джаред Лето worthy.gif И тримата са велики 4.gif
За филмите................те всичките са яки,за любими мога да кажа"Knight's Tale","Brothers Grimm",абе навсякъде smile.gif
Супер човечец!!!!

girl_from_hell
хаха е вече не е чесно аз щях да правя такава тема, това е акттьора който обожавам на външен вид, в играта му в филмите и самите филми и просто той ми е най-любимия, а и мисля че е мнооооооого красив и хубав и съм влюбена в него и все още не съм изгледала всички негови филми, но сега съм си сложила това за задача smile.gif браво за тебе
аз ще се сложа под номер 9, но си заслужавам първото място защото наистина го обожавам smile.gif
1. hristin4e
2. Bucky...
3. Adorkable
4. Шепот и прах'
5. ani4ka_89
6. Menna
7. vasinka_{P}
8. solenka
9. girl_from_hell
hristin4e
мииии понеже не си давам 1-вото място щото съм луда за този човек просто смятам да направя това: 10.gif

1. hristin4e
1. Bucky...
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem

wub.gif wub.gif Хийт wub.gif wub.gif
ani4ka_89
Така май списъкът наистина изглежда по-добре 18.gif
hristin4e
еми не е справедливо за такъв готин мъж как да се наредим иначе хихи blush.gif

една снимка с детето му
снимка с жена му

сладур smile.gif
Adorkable
Цитат(hristin4e @ Jun 13 2007, 22:20) *
снимка с жена му

Тази не може да стъпи на малкия пръст на Наоми,мен ако питате biggrin2.gif .
hristin4e
Цитат(Adorkable @ Jun 14 2007, 10:02) *
Цитат(hristin4e @ Jun 13 2007, 22:20) *
снимка с жена му

Тази не може да стъпи на малкия пръст на Наоми,мен ако питате biggrin2.gif .

Коя е Наоми? Мен тая ме кефи, отиват си, няква сладурка е smile.gif
ThePinkDuck
Това е Мишел Уилямс. Играеше Джен в "Кръгът на Доусън". Също така партнираше на Хийт в "Планината Броукбек", роля за която беше номинирана за Оскар. Двамата се запознаха на снимачната площадка на "Планината Броукбек" и от тогава са си заедно! Много сладка двойка са. А Наоми си е щастливо бременна от настоящия си мъж. mrgreen[1].gif
Adorkable
Naomi Watts.Бившето му гадже,на външен вид не е нищо особено,но пък играе във велики филми worthy.gif.И Мишел е готина,но Наоми е къде-къде пред нея biggrin2.gif .
Сори за офф-а blush.gif.
Menna
Цитат(Adorkable @ Jun 14 2007, 14:21) *
но Наоми е къде-къде пред нея.
Според теб обаче.
Иначе Мишел е прекрасна актриса и съм и голям фен, а с Хийт са чудесно семейство. biggrin2.gif
girl_from_hell
о това за списака е много миличко smile.gif мерси за номер 1 smile.gif
аз пък не знаех че тази му е жена, и наистина ми е позната май е кръгът на доусан както каза патето

ето една снимчица пак на него и жена му тук и тук

немога да разбера как може да има такава сладка физиономийка инлове
lemmy
Мишел е голяма сладурана, определено ме кефи повече от Наоми, пък и с Хийт са големи сладури... rolleyes.gif
hristin4e
наистина е много сладък на последната снимка rolleyes.gif

и на мен Мишел ми харесва, супер сладурана е и според мен много си отиват, а пък Наоми също е готина, ама като не е потръгнало няма какво да направим smile.gif

ето малко готинки снимчици, лично аз си ги извадих от моята колекция понеже не ги намерих нещо в нета smile.gif на първите две направо се размазвам като го видя blush.gif
1 2 3 4
lemmy
С дълга коса е къде къде по-як!!!!!!
hristin4e
и аз отново съм съгласна с Bucky... biggrin.gif с дългата черна коса е просто уникален, в смисъл прическата му тип "10 неща които мразя у теб" wink.gif обаче пък и с къса руса също е много сладък... и тези къдрици просто сладур wink.gif
изобщо има толкова чар във него, че може да е много красив и привлекателен когато е сериозен, но също така е много, много красив и чаровен когато е усмихнат smile.gif
girl_from_hell
о и аз на мнението че с дълга косичка е още по хубав ама както си реши, а аз за първи път го видях в 10 неща който мразя в теб и точно от тогава съмв любена в него а там е точно с дълга косичка
dead girl's poem
Хи ХИ................Май си направихме фен клуб!!! 4.gif

И да с дълга коса е по-як ама винаги си е супер 36_1_32v[1].gif
hristin4e
това беше целта на темата ми... да се видим кой го харесва и кой не, до каква степен сме му фенчета и такам...

интервю за Ellen
какъв е изтормозен, горкия... biggrin.gif как не се спря на тоя стол обаче... дано да ви хареса, мен много ме зарадва smile.gif
песента от "10 неща, които мразя у теб"
като певец е доста добър biggrin2.gif
wink.gif
ani4ka_89
Аз малко да не влизам и вие колко снимки сте пуснали. Двамата с Мишел са изключително сладка двойка, аз между другото съм и фенче... И останалите снимки са много хубави, но това все пак си е Хийт. А за косата, май с дълга коса е по-хубав...
hristin4e
аз нещо не можах да догледам Brokeback mountain... sleep.gif
Saphira
1. hristin4e
1. Bucky...
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1.Saphira

хийт е страхотен сладур и чудесен актьор и трябва да подчертая че първо го харесах като актьор и после като външност което се случва за първи път biggrin.gif има страхотни филми и найстина страхотна усмивка
hristin4e
хайде и ти си в главния списък... tongue.gif wink.gif
всъщност ти ме накара да се замисля... беше толкова отдавна, че аз не помня кое харесах пъвво, но мисля, че и мен ме впечатли много, помня че първия филм който гледах беше '10 неща които мразя у теб' и то го гледах най-много 1 година след като беше излезнал, аз тогава съм била доста малка обаче от тогава си го харесвам много smile.gif е то няма как иначе...
помня, че най-голямо впечатление във филма беше когато след като се целиха с боя седнаха на стълбите и той трябваше да и каже нещо истинско.. и до днес това ми е любимия момент... wub.gif
Adorkable
Цитат(hristin4e @ Jun 17 2007, 09:47) *

И аз така,хомофобка съм,какво да се прави blink.gif ...
Saphira
да найстина 10 теща който мразя в теб е много хубав филм и сега си е в компа ми вече от половин година може би и много ми е хубавичък хийт там а аз първият филм който гледах с него май беше патриотът май и след това четирите пера и от там нататък просто много почнах да го харесвам прекрасен е и най важното найстина може да играе

и междо другото жена му не ми харесва много макар че едно време в крагът на доусън имаше периоди в който биваше но сега особено в планината броубек беше ужасна но той поне компенсира това че тя изглежда ужасно biggrin.gif biggrin.gif нямаше как да не го спомена просто

ModEdit: Избягвай да пишеш 2 или повече последователни коментара освен ако не е през голям период от време, но е и с една минута разлика!
hristin4e
Цитат(Adorkable @ Jun 19 2007, 13:03) *
Цитат(hristin4e @ Jun 17 2007, 09:47) *

И аз така,хомофобка съм,какво да се прави blink.gif ...

ух що така... аз май очаквах просто друго нещо и изведнъж...
пък и едва ли не Хийт ми е като... идеал за мъж... да не прозвучава толкова силно ама... е истина...
и изведнъж като го видях в роля на такъв и след 2-рата..... сцена и викам край не мога и го спрях unsure.gif

Цитат(Saphira @ Jun 19 2007, 17:10) *
....
и междо другото жена му не ми харесва много макар че едно време в крагът на доусън имаше периоди в който биваше но сега особено в планината броубек беше ужасна но той поне компенсира това че тя изглежда ужасно biggrin.gif biggrin.gif нямаше как да не го спомена просто

ModEdit: Избягвай да пишеш 2 или повече последователни коментара освен ако не е през голям период от време, но е и с една минута разлика!

на мен път ми харесва как изглежда... даже мисля че е красива rolleyes.gif
girl_from_hell
е толкова ли е ужасен този филм Brokeback mountain хм трябва да го гледам
ThePinkDuck
Цитат(girl_from_hell @ Jun 19 2007, 22:37) *

Филма е много неща, но в никакъв случай ужасен. Стойностен, добре замислен, красив, интересен, болезнен - да. Незнам защо тесногръдието на повечето хора им пречи даже филми да гледат. Тъпо е. Филма е изключителен меко казано. С тази си роля Хийт се нареди сред елита на Холивуд и доказа, че реално може да играе.
hristin4e
Цитат(ThePinkDuck @ Jun 19 2007, 23:03) *
Цитат(girl_from_hell @ Jun 19 2007, 22:37) *

Филма е много неща, но в никакъв случай ужасен. Стойностен, добре замислен, красив, интересен, болезнен - да. Незнам защо тесногръдието на повечето хора им пречи даже филми да гледат. Тъпо е. Филма е изключителен меко казано. С тази си роля Хийт се нареди сред елита на Холивуд и доказа, че реално може да играе.

знам това наистина сигурно е добър филм... smile.gif все пак Хийт е спечелил доста награди с него и не само той, а режисьора ли какво беше... сега не помня в статиите които четох какви оскари по-точно бяха взели за филма smile.gif всеки трябва да го гледа, а на който не му хареса - не му харесва и това е... rolleyes.gif
Jordan
не сте го догледали щото сте тръгнали с предубеждения. не мисля, че ако харесваш един човек, бил той актьор даже, мнението ти за филмите му или него самия, може да се повлияе от негова роля на хомосексуален, или пък на самия него като такъв. просто е някак доста тъпо. все пак нямаш реална възможност да бъдеш с него, следователно не те топли какъв е и с кого си ляга.
филма наистина беше доста добър, драматичен и красиво направен. играта на Хийн и Джейк наистина си беше на ниво, а края беше доста разтърсващ.
И все пак не мога да кажа, че беше кой знае какво. Да, хубав беше, но имаше много още, върху което можеха да се постараят.
Взе си оскарчета поне. Е, не за филм на годината но все пак беше си постижение, че такъв филм въобще се добра до наградите Оскар.

ALeX4e7y^
Ми не съм гледала филми с него или поне не си спомням.Иначе е много симпатичен,но най-хубава е усмивката му biggrin2.gif
Loshka
12. Loshka

Love him! Всичките му филми са хубави, а той - два пъти по-хубав от тях... wub.gif
Saphira
напълно съм съгласна с теб ThePinkDuck , филмът е много трогателен и интересен така че ако не сте го гледали определено сте изпуснали историята е невероятна
hristin4e
Цитат(Loshka @ Jul 12 2007, 16:45) *
12. Loshka

Love him! Всичките му филми са хубави, а той - два пъти по-хубав от тях... wub.gif

малко късно но все пак те добавих. Добре дошла в клуба tongue.gif

...
между другото мисля отново да гледам филма (Brokeback mountain)... незнам дали ще е сега, или изобщо скоро но ще го изгледам. Сигурна съм че има какво да се види..... просто не трябваше да го спирам явно.. няма значение smile.gif като го изгледам ще пиша мнение.
hristin4e
Хийт Леджър се е разделил с Мишел Уилямс, явно преди седмици, но аз чак сега разбрах (днес го прочетох в списание Хай Клуб, 44 брой)
Аз до някъде се радвам, въпреки е си е симпатично момичето, кофтито е че имат дъщеря...

Явно все на мен се пада да съобщавам лошите новини... първо Раян и Рейчъл, сега Хийт и Мишел... всичките ми любими актьори се разделят с половинките си rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.