Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Heath Ledger
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Страници: 1, 2, 3
Menna
Току що научих една ужасна новина. ohmy.gif ohmy.gif За съжаление Хийт Леджър е умрял sad.gif

Хийт Леджър е намерен мъртъв в жилището си в Сохо от своя иконом в 15:35 часа източно време днес. От прокуратурата казват, че смърта не е настъпила вследствие на престъпление.
28 годишният актьор има дъщеря на 2 години от бившата си съпруга Мишел Уилямс. Последният проект, в който Леджър участваше е предстоящият филм за Батман. "The Dark Knight."

http://www.tmz.com/

Аз още не мога да повярвам..... ohmy.gif
Adorkable
Цитат(Menna @ Jan 23 2008, 00:22) *
Аз още не мога да повярвам.....

Да не мислиш,че аз мога.Ужас,такова талантливо ,младо и енергично момче.Толкова ме е яд,даже не искам да повярвам sad.gif .
ThePinkDuck
Ох не ще се разрева. Неземно нещастна съм. Смята се, че смърта е настъпила в следствие свръхдоза приспивателни! Полицията е намерила хапчета навсякъде около леглото му. О леле, развали ми се вечерта! sad.gif
®SlowDownBaby
Това е ужасно... Тъкмо днес говорихме за него и как е един от любимите ми актьори.... sad.gif
*BringMeToLife*
ЛЕлелеле .. ужаас.. RIP .. sad.gif
sonofsparda
Наистина ужасна трагедия. sad.gif Не бях от най-големите почитатели на Хийт обаче и в няколкото филми, които съм му гледал, беше страхотен - Като Рицарите, Братя Грим, Казанова и още някои, без да се налага да споменавам очакванията си за предстоящия нов филм за Батман, в който Хийт се превъплъщава като може би най-иконичния комиксов злодей - The Joker. Ужасно, просто ужасно. sad.gif R.I.P. Heath.
dEniChka
R.I.P. sad.gif sad.gif sad.gif Без думи сьм....
ThePinkDuck
Представителят на семейството на Хийт съобщи че смърта на актьора е напълно инцидентна. Хийт не е отнел животът си. Семейството му казва, че той не е бил такъв човек и не би извършил самоубийство.
От няколко дни насам Хийт е страдал от тежка пневмония. sad.gif
Ама, че нелепо. Как може някой толкова нелепо да си отиде, уф.
®SlowDownBaby
Не знам. Наистина не знам как е възможно да си отиде толкова млад! щеше да бъде един от най-добрите актьори за нашето време. Още не вярвам, че е истина.
vasinka_{P}
Още не мога да повярвам, не мога да го осъзная. Толкова млад, толкава симпатичен. Не вярвам да се е самоубил, просто не мога да го приема. Такава трагедия. Нека да почива в мир. R.I.P sad.gif sad.gif
Jordan
УАУ! shocking.gif Тая сутрин отварям Скайпа да търся Патката и гледам в кутийката на Дарето пише- РИП Хийт...
и аз blink.gif (WTF!?). Цъкам бързо из гуглето и- УАУ(пак) оказа се, че Дарето не го е написала щото го мрази, а щото е истина unsure.gif Много кофти, много, много. И то ебаси нелепата смърт- камион да го беше блъснал, от някакво заболяване да беше умрял- по нямаше да ме е яд, ама това е гадноооо shocking.gif
Ми, само хубави неща по негов адрес- беше много добър актьор и голям красавец. Света загуби малко от красотата си... sad.gif
Mr. Winchester
ще ми се да не беше истина развали ми се сутринта sad.gif
Brooke
1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif толкова съм тъжна .Точно вчера си говорихме със сестра ми за него и аз обяснявах колко много го харесвам и сутринта ставам,отварям интернет и първото нещо ,което прочетох е ,че е умрял.Много,много се разтроих .Беше невероятен актьор и имаше страхотно бъдеще и сега ще рева на всеки филм с негово участие. rip.gif
VeRonICa^^
Цитат(Brooke @ Jan 23 2008, 09:56) *
1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif толкова съм тъжна .Точно вчера си говорихме със сестра ми за него и аз обяснявах колко много го харесвам и сутринта ставам,отварям интернет и първото нещо ,което прочетох е ,че е умрял.Много,много се разтроих .Беше невероятен актьор и имаше страхотно бъдеще и сега ще рева на всеки филм с негово участие. rip.gif

Да и аз
Гледам новините и само казват,че е починал и много гадно ми стана,направо бях в шок 1crying[1].gif
До преди седмица гледах "10 неща,които мразя у теб" и си викам колко е сладък и колко още филми ще прави и ще ни радва и в следващият момент... sad.gif
girl_from_hell
ау ама това истина ли е и аз го прочетох ама не вярвах sad.gif
lemmy
Ще бъде запомнен с невероятните си роли.. Нека почива в мир.. ]; ]; ]; ];
Gossip Girl
Боже Господи! Не мога да повярвам. Влизам си днес в lj гледам всички писали по нещо за Хийт и се чудя "Кво става ся?" и едно от ентритата "RIP HEATH LEDGER". Не е истина. Толкова млад, талантлив....Точно онзи ден си говорих за него с една съученичка. ОМГ! Не мога да си събера мозъка. Ужас...
Mrs.Ackles
Аз също съм потресена! shocking.gif Разбрах от новините.. още не мога да повярвам. unsure.gif Никога не съм му била голяма фенка, но трябва да си призная, че ми е мъчно.. Беше симпатичен, млад актьор, който щеше да продължи да жъне успехи в кариерата си. Нека почива в мир.
brooke_scott
аз разбрах днес и съшо съм много потресена sad.gif sad.gif sad.gif още не мога да повярвам, чувствам се ужасно....той беше наистина мн добър актьор и ми е много мъчно sad.gif R.I.P!
Nasi
Ужасно, напълно ужасно. Сутринта погледнах в imdb, както правя винаги и не можах да повярвам. Много, много ми е тъжно. sad.gif sad.gif sad.gif
hristin4e
неее!!!!!!! sad.gif 1crying[1].gif
незнам какво да кажа... просто не мога да мисля...
не мога да спра да плача от момента в който го прочетох... 1crying[1].gif 1crying[1].gif emoticon1 (10).gif
3pacalypse Now
Наистина е гадно ... беше много добър актьор...
FaLLOuTbOy
Да е, и аз неска сутринта докато се приготвях за училище (към 8:00 сутринта) бях си пуснал на БТВ. И дадоха там новината. Отначалото се чудех кой беше този, ама после като казаха Brokeback Mountain се сетих. Е живота продължава, лека му пръст sad.gif

П.С. А каква е причината за смъртта му? Тука в един сайт пише свръх доза..
smallville_f
Не съм една от най-големите му фенки, но определено ми допадаше като актьор. Любимият ми Казанова. Ще липсва на много хора, включително и на мен. Невероятна игра, страхотно излъчване. Голяма загуба за киноиндустрията. R.I.P, Heath 8.gif
PoLiTy'
Аз чак тази вечер чух и в първия момент не загрях за кого става въпрос.Много жалко за човека,страшен чаровник и мн добър актьор worthy.gif
ani4ka_89
Много кофти ми стана, като го чух, направо не ми се вярваше, но след като го повториха няколко пъти по новините, се наложи да повярвам, направо ми се доплака, това наистина е ужасно 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
divata_airis
Сериозно...аз още не мога да го повярвам...Вярно не бях луда фенка, но не съм сляпа - готин, талантлив и млад...Такива хора не трябва да умират млади...Бива ли бе...Тц, тц...и наистина каква е причината за смъртта му???
♥Didito♥
Ужасно е! Все още не мога да повярвам, че си отиде. Беше невероятен актьор.
R.I.P
divata_airis
Хъм, аз уж проверих...Доколкото разбрах - май се е самоубил с хапчета...Баси, дано да не е вярно...в сми да не се е самоубил...ама звездите много обичат да правят такива неща...баси...Не мога да си представя защо ще реши да се лиши от подобен живот... ;(
ThePinkDuck
Както писах в един пост по-горе НЕ СЕ Е САМОУБИЛ! Причините за смърта все още не са известни. Аутопсията беше днес и до 10 дена ще се знаят резултатите от токсикологичният анализ. Хапчетата намерени до леглото са такива каквито ползват 90% от Холивудските звезди. Леки антидепресанти и приспивателни. До две седмици ще се знае причината за смърта му.
Тая година започва много гадно първо Ренфро, после Хийт, а отгоре на всичко режисьорски и сценаристски стачки. Красота!
**Sophia**
[Разбрах за това вчера shocking.gif ,бях нпълно потресена и в шок от случилото се..воабще не съм очаквала да се случи такова нещо.Бях му фенка и още съм. worthy.gif Наистина имаше огромен талант и беше мн красив.Мн ми е тъжно най-вече за близките му,за малката му дъжеря,и бившата му жена. sad.gif Още не мога да повярвам...Наистина това е трагедия..Ако още не късно...
1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1**Sophia**
burn4e
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif как можа да умре sad.gif беше стахотен актьор sad.gif

1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1**Sophia**
1. burn4e

brooke_scott
1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1**Sophia**
1. burn4e
1. brooke_scott

забравила съм
VeRonICa^^
1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1**Sophia**
1. burn4e
1. brooke_scott
1. VeRonICa^^

И аз sad.gif
**Sophia**
Искам само да питам..каква е причината за раздялата м/у Хийт и Мишел?Някой знае ли!Ако някой знае да каже...
filmarkata
Незнам аз направо се вцепених като разбрах shocking.gif Пускам телевизията и казват ,че Хийт починал unsure.gif Седя с отворена уста и си викам не може да бъде : МЛАД,красив,талантлив и почина толкова нелепо ужаст ....не ми го побира главата...Вярно не съм му фенка ама ми стана много гадно като се замислих за него и за филмите му...незнам...не мога да разбера как може да се случи такова нещо на такъв човек като Хийт...
hristin4e
Цитат(**Sophia** @ Jan 26 2008, 22:52) *
Искам само да питам..каква е причината за раздялата м/у Хийт и Мишел?Някой знае ли!Ако някой знае да каже...

ми те не казват.. или поне аз не разбрах защо точно...
просто са съобщили публично, че са се разделили... sleep.gif
**Sophia**

Сестрата на Гема Уорд,казва за Хийт: "Той беше чист и не пиеше или взимаше наркотици.Той пушеше,но само това.Той пиеше диетична кола,когато бяхме заедно."
"Ходихме на кино и просто правихме обикновени неща,но той беше малко нервен.Не можеше да се отпусне.Той каза че ще ходи до Лондон,но беше обезпокоен,защото не беше виждал дъщеря си толкова колкото би желал."

Мери-Кейт Олсън,за която се предполагаше че излиза с Хийт няколко месеца преди смърта му,казва: "Хийт беше приятел.Неговата смърт е трагична загуба.Мойте мисли са с семейството му,през този труден период."

Сестрата на Хийт,Кейт казва: "You were so many things to so many people,but to me you were just my little brother."

”Ние, семейството на Heath, потвърждаваме трагичната, преждевременна и неочаквана смърт на нашия любим син, брат и предан баща на Матилда”, пише в изявлението, което бащата на актьора, Kim Ledger, прочете пред дома им в Пърт.

Никол Кидман казва: "Каква трагедия. Сърцето ми е със семейството му”.

Мел Гипсън споделя: ”Хранех големи надежди за него. Той тепърва набираше скорост и да загуби живота си толкова млад е истинска трагедия”.

Джон Траволта: ”Той беше един от любимите ми актьори. Имаше рядък талант”.

Аутопсията на тялото на Heath Ledger не успя да установи причината за смъртта му. Изчакват се резултатите от токсикологичните тестове, които биха дали допълнителна информация. Говорителят на лабораторията казва, че ще са им необходими около 10 дни, за да завършат разследването

vikihill96
Ами каквото и да се каже за Хийт би било малко. Коментарите и нашите, а и на всички по света говорят красноречиво какъв слънчев човек беше и също така страшно талантлив актьор. Както още беше казал Мел Гибсън освен думите, които сте цитирали- "Колко ли прекрасни роли останаха неизиграни" sad.gif sad.gif !!! Ами освен да кажа още, че просто ще изпия едно в негова памет, докато гледам след малко "Като рицарите" нищо друго не бих добавил. Ще липсваш на всички ни Хийт sad.gif sad.gif !!!
divata_airis
Ей, евала на Нова, че пуснаха тая вечер "Като рицарите" в негова памет, вместо обявения "Реката на тайните"...
^mileto^
1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1**Sophia**
1. burn4e
1. brooke_scott
1. VeRonICa^^
1. ^mileto^

Беше един наистина страхотен актьор!!! Огромна загуба! Почивай в мир!!!
aria
Цитат(divata_airis @ Jan 27 2008, 20:19) *
Ей, евала на Нова, че пуснаха тая вечер "Като рицарите" в негова памет, вместо обявения "Реката на тайните"...

Да,докато го гледах ми стана някво такова мъчно...такъв талантлив актьор,а да си отиде толкова млад sad.gif
hristin4e
Толкова беше талантлив... толкова слънчев човек. Беше прекалено млад... sad.gif Както каза vikihill96... колко много неизиграни роли...
Докато гледах "Като рицарите" тази вечер... изпитах толкова много тъга... Някой може да каже, че съм луда, за това че ми е тъжно... но дори и аз не мога да го обясня... Винаги ще го помня sad.gif
divata_airis
Не, спокойно аз само като видях още в началото черния надпис в памет...и се разстоих супер много...И макар през цялато време ролята му да бе една такава комична, само като се сетех за него и ми ставаше супер гадно.
brooke_scott
аз като гледах преди малко и както обикновено си рева там като се предава и обаче докрая на филма не можах да спра и се зачудих дали рева за Уилям или за Хийт... sad.gif
**Sophia**
Намерих някои снимки,които са сравнително нови...

-4етири дни преди смърта си.. -три дни треди смърта си...

Първите снимки на Мишел с дъщеря си...
...когато пристига в Бруклин,ден след като Хийт е намерен мъртъв в апартамента си.
Michelle 1
Michelle 2
manchester_united
Когато на 23 януари чух новините аз не можех и не исках да повярвам. Толкова млад, живота е пред него... Няма смисъл да споменавам колко добър актьор беше, защото всеки го знае. Най-гадно ми е за дъщеричката му.

R.I.P. rip.gif 1crying[1].gif

1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1**Sophia**
1. burn4e
1. brooke_scott
1. VeRonICa^^
1. ^mileto^
1. manchester_united
♥Didito♥
Още ми е много гадно, че си отиде, но светът никога няма да го забрави sad.gif

1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1**Sophia**
1. burn4e
1. brooke_scott
1. VeRonICa^^
1. ^mileto^
1. manchester_united
1.♥Didito♥
dEniChka
Heath worthy.gif worthy.gif worthy.gif Велик актьор..още ме е яд за него..много mad.gif " Като Рицарите" - просто няма такьв филм.. worthy.gif worthy.gif
jemma
Страхотен актьор,наистина е много жалко за такава голяма загуба и за семеиството и за киното!!! ;(
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.