Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Heath Ledger
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Страници: 1, 2, 3
hristin4e
вчера в сп. "Браво" имаше статия за Хийт. В следващият брой (излиза на 19 февруари) ще има негов плакат.

ето статията:
1 2
ThePinkDuck
Смърта на Хийт случайност - официално

Тъпа тъпа тъпа случайност. Надявам се да служи за назидание за другите актьори които се тъпчат с какво ли не. Дано погледнат по-сериозно на нещата и се замислят - аз работя за да живея или живея за да работя?
vikihill96
Абе и аз си знаех, че едва ли се е самоубил, ама това си е такава скапана случайност и недоглеждане, че повече няма накъде. Жалко само за Хийт, че по такъв нелеп начин си е отишъл. И наистина дано актьорите, а и всички останали, се поусетят и попрестанат с разните му там успокоителни и т.н., защото такива нелепици не трябва да се случват на който и да е.
Шепот и прах'
Разбрах още вечерта, като почина.
Струва ми се лигаво, че се разплаках, но точно преди няколко дена бях гледала за пореден път '10 неща, които мразя в теб' и ми дойде малко в повече..
Имаше страхотна усмивка..
Beti_ss
1. Beti_ss
1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1. **Sophia**
1. burn4e
1. brooke_scott
1. VeRonICa^^
1. ^mileto^
1. manchester_united
1. ♥Didito♥

R.I.P. Хийт... Невероятен актьор
miim4eto
1. hristin4e
1. lemmy
1. Adorkable
1. Шепот и прах'
1. ani4ka_89
1. Menna
1. vasinka_{P}
1. solenka
1. girl_from_hell
1. dead girl's poem
1. Saphira
1. Loshka
1. **Sophia**
1. burn4e
1. brooke_scott
1. VeRonICa^^
1. ^mileto^
1. manchester_united
1. ♥Didito♥
1.miim4eto

Явно трябва да тръгна по всички теми и да ги коментирам една по една, защото както се вижда все пропускам нещо :/ Хийт беше един от малкото актьори, които харесвам, да не кажа най-любимия ми. Всеки филм с негово участие си струва гледането само заради усмивката му ^^ (усмивката в Батман няма да я коментирам :Р). Още в 10 неща, които мразя в теб ме спечели : ) Когато почина, бях на лагер и леля ми се обади да ми съобщи тъжната новина. Бях наистина разстроена, а не бих предполагала, че мога да се чувствам така за някой друг освен наистина близък за мен човек, особено при условие, че никога не съм се увличала по актьори :/ R.I.P. , Хийт, ще останеш завинаги в сърцето ми...
TIGERM13
Heath *цензура* защо ти трябваше да умираш-прецака ни всички без теб unsure.gif Бас хващам ,че в момента си в райската градина,пафкаш масур с ангелите и се хилиш на всичко.Rest in peace and love babe. 5angel[1].gif
cashmere
Eдин от любимите ми актьори... толкова талантлив, а така нелепо си отиде... почивай в мир, Хийт, ще те помним винаги...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.