Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Увеличаване на фпс до 100 50% гарантирано
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
bLex
Здравейте,

Този форум много ми харесва и смятам да допринеса за неговото развитие. smile.gif
Ще споделя някой неща с вас, които съм научил с времето. wink.gif
В случая как гарантирано да вдигнем fps-то на CS 1.6 и то значително.
Това работи само в случай, че играете играта в OpenGL видео режим.
Ето и инстукцийте:
* X: - вашия пъртишън в HDD-то
Преди всичко инсталирайте последната версия на драйверите за вашата видео карта.
Като сте се уверили, че драйверите ви са up-to-date oтивате в тази папка:
X:\Windows\System32\
И търсите един файл, който е с различно име при различните видео карти.
Ако сте с nVidia видео карта търсете файла
nvoglnt.dll
Ако сте с ATI видео карта търсете
atioglxx.dll
за всички други видео карти търсете
opengl32.dll .
Така след като сте намерели специфичния за вашата карта файл го копирате в
X:\Valve\Half-Life\gldrv\ - за Non-Steam версийте на CS 1.6
или в
X:\Steam\SteamApps\Account_Name\counter-strike\gldrv\ - за оригинален CS 1.6
Във същата папка има един текстов файл с име drvmap.txt, кликнете properties върху него и махнете отметката на "Read Only", след това го отваряте го и го правите да изглежда така
за nVidia видео карти
Код
Default Default
gldrv/nvoglnt.dll

за ATI видео карти
Код
Default Default
gldrv/atioglxx.dll

за всички останали
Код
Default Default
gldrv/opengl32.dll

Давате Save, затваряте го и връщате отметката "Read Only" от Properties прозореца.
Стартирате CS и се уверете, че fps_max е 101.
fps_max 101.
Сега цъкате и се радвате на подобрението.

Поздрави
Автор The Storm
Sharo
ъъ някой пробвал ли го е?
bLex
аз smile.gif
ogata
Цитат(SharoDog @ Jun 10 2007, 21:40) *
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 22:30) *
аз smile.gif

значи не работи smile.gif

току що го направих ... потвърждавам ... цс год ... я са скрий някъде с твойте дефектни инструкций 19.gif
bLex
ем ок де.така ми казаха.а и тряя ВИДЕОТО ДА Е OPENGL
Sharo
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 23:25) *
ем ок де.така ми казаха.а и тряя ВИДЕОТО ДА Е OPENGL

нии на кво мислиш чи играем бе аххаахахх
nickVIP
На които му се занимава да се бърка из system32 и тем подобни може да пробва някои драивери от "The Z Project"
Драивери
Мързиме да гледам и да пробвам тея драивери но до колкото виждам са само за NVIDIA.
Но като сваляте и пробвате гледаите утре да не пишете в раздела "Операционни системи" щот бозата се е ... tongue.gif
predatora
идеята тук е да се подкара цс-а с по стара версия на опенГЛ, за това трябват... не най новите а колкото се може по стари драйвери
nickVIP
Цитат(predatora @ Jun 11 2007, 12:15) *
идеята тук е да се подкара цс-а с по стара версия на опенГЛ, за това трябват... не най новите а колкото се може по стари драйвери

Тва са моднати драивери и в тях несе знаи какво има и какво няма.Трябва да се пробват.Аз ги предложих като алтернатива на ровичкането в system32.
predatora
Цитат(nickVIP @ Jun 11 2007, 14:58) *

Тва са моднати драивери и в тях несе знаи какво има и какво няма.Трябва да се пробват.Аз ги предложих като алтернатива на ровичкането в system32.

говорих за пост #1 ;D
nickVIP
Цитат(predatora @ Jun 12 2007, 01:14) *
Цитат(nickVIP @ Jun 11 2007, 14:58) *

говорих за пост #1 ;D

Моя грешка wink.gif
PIPO
и сега последно какво ? как ще си овелича фпс-то аз това не съм го пробвал,ама от постовете разбирам че нещо не става...
Крадец на рози
Пробвай го и се увери, не се доверявай на 5 поста, аз го направих току що и чакам да доконвертирам един филм и влизам да видя какво става, между другото ти е 1 минутка работа :> Направи си и бекъп на текстовия документ, който трябва да променяш.

Edit: При мен ефект има :> прееба ми се CS-a :>
ludacris
Тоя начин съм сигурен че работи , преди да разбера за промяна на херците при различните резолюции го ползвах , просто не можете да направите нещо както трябва
Крадец на рози
Цитат(ludacris @ Jun 12 2007, 13:19) *
Тоя начин съм сигурен че работи , преди да разбера за промяна на херците при различните резолюции го ползвах , просто не можете да направите нещо както трябва

Или картата не издържа :>
Цвете от луната
На мен по принцип ми държи 100 fps. Правил съм го на други компове и работи.
batvase
Следвайки инструкциите от темата на @predatora си оправих fps-a още на старата ми щайга с карта GeForce 256 ram само 36МВ модел от 2001 или 2002 година!Пробвайте.
petkox_ray
Eто това е отговора smile.gif
http://petkoxraya.data.bg/Counter-Strike/D...v9147_Setup.rar
bLex
трябва да се изключи virtual sync
the_mouse
Вероятно имаш в предвид verical sync - по принцип понижава малко кадрите в секунда, но си заслужава вертикалната синхронизация.
}|{oPeTo0o
h1 tongue.gif o0 мн сложно тва бе не е за мен :Д
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.