Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Относно зали и CS
GGbit.info > Развлечение > Игри
bLex
искам да питам как мога си напрая WindowsXP Контрата да върви като на залите.смисъл да върви много добре цс едно мазно такова как да ти го кажа и по бързо се пуска оптика и се сменя оръжие и мерника малък За 1.6 или 1.5 пак ще ми е полезно.като на големите зали.мисля че ме разбирате.Например в sky zeon ...
ogata
Ми като начало ти трябват конфигурацийте им .

CPU : 3.2 ghz
Ram : 1.5 gb

smile.gif
bLex
ем незнам ама залата до нас е 1.3 ГХц и 256 рам моето е двойно по добро
**ASTERIX**
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 20:25) *
искам да питам как мога си напрая WindowsXP Контрата да върви като на залите.смисъл да върви много добре цс едно мазно такова как да ти го кажа и по бързо се пуска оптика и се сменя оръжие и мерника малък За 1.6 или 1.5 пак ще ми е полезно.като на големите зали.мисля че ме разбирате.Например в sky zeon ...

Купи си мишка и клавиатура Logitech (ама не такива от по 10 лв ), монитор дето да държи 100 херца ... хубава видеокарта дето да държи 100 fps по време на мелето ... хубав нет дето като напишеш CL_UPDATERATE 101 да нямаш 100 loss и 200 choke ... някой добър пач на ЦС и готово ... ещ ти върви "мазно" като в залата
bLex
кажи някой пач де smile.gif а картата ми държи 100 фпс
f0rgy
Компа ти може да е 100 пъти по-добър от тея в залите,обаче на тях контра да върви 100 пъто по-добре....
bLex
АМА ПИТАМ КАК ЗНАМ ЧЕ ИМ ВЪРВИ 100 пъти ПО ДОБРЕ
**ASTERIX**
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 22:37) *
кажи някой пач де smile.gif а картата ми държи 100 фпс

незнам пач ... аз съм си с тоя дето се иска за сървърите на мания ... ама съм забелязал че в залите е по-различен. Ама друг не съм търсил щото съм доволен как ми върви играта

Edit: темата е по-скоро за раздела Игри ... затова отива там
bLex
моляте дай линк.Ще пречи ли да играя в ггбит сървърите обаче
Sharo
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 22:48) *
моляте дай линк.Ще пречи ли да играя в ггбит сървърите обаче

>< тва е 23 ...последния доколкото знам
щом той играе....
ludacris
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 20:25) *
смисъл да върви много добре цс едно мазно такова как да ти го кажа и по бързо се пуска оптика и се сменя оръжие и мерника малък

Оръжие - hud_f(TAB) 1
Мерника - cl_dy(TAB) 1
Мазното mrgreen[1].gif - fps_max 101 , cl_cmdrate 101 , cl_updaterate 101 , rate 25000 , developer 9 (За джъмперите е забранено)
, Оправяш си монитора на резолюцията на която ти е да върви на по големи херци
Oптиката - Impossible на 1.6
bLex
това Oптиката - Impossible на 1.6 как се прави ?
f0rgy
QUOTE(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 23:05) *
това Oптиката - Impossible на 1.6 как се прави ?

OMG shocking.gif
Impossible = невъзможно = демек неможе така като на 1.5 да ти се вади веднага...
ludacris
impossible значи невъзможно
bLex
аа ясно не разбрах просто де biggrin.gif
ludacris
Че на 1.5 ти се включва по бързо от на 1.6 ... освен ако не си слагал някакви пачове и модове
bLex
ok 10х много може да локвате wink.gif
van Nistelrooy
Купи си един оригинален цс уе
bLex
no Thanks smile.gif
f0rgy
QUOTE(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 23:15) *
no Thanks smile.gif

18 кинта е...аз съм сигурен че за 2 седмици даваш толкова за глупости,спести си,купи си и си играи без проблем,айлячец,било то ггбит или steam
bLex
ама върви ли гладко ?
van Nistelrooy
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 23:19) *
ама върви ли гладко ?

По-добре върви отколкото пиратската. Повече fps. По-малко лаг. И е ъпдейтната...

И щом си голям фен на играта и играеш много...
bLex
зимам.smile.gif Дами препоръчаш място.От Пулсар добре ли е :Ю

а има ли разлика ако купя оригинално 1.5 wink.gif да върви "мазну"
ogata
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 22:22) *
зимам. smile.gif Дами препоръчаш място.От Пулсар добре ли е :Ю

а има ли разлика ако купя оригинално 1.5 wink.gif да върви "мазну"

Хората вече сорс играят .. ти за 1.5 ми говориш ... на 1.3 направо почвай ... dry.gif
K_f_R
Цитат(f0rgy @ Jun 10 2007, 23:18) *
Цитат(Cs_GoD @ Jun 10 2007, 23:15) *
no Thanks smile.gif

18 кинта е...аз съм сигурен че за 2 седмици даваш толкова за глупости,спести си,купи си и си играи без проблем,айлячец,било то ггбит или steam

да подкрепям и аз тази идея :/
M1m
Абе момци какви ти 3.2 Ghz процесор и 1,5 GB RAM говорите бе. На сестрата машинката е 1.3 Ghz Duron, 256 DDR и FX5200 и ЦС-а върви перфектно. Това е играта с изключително ниски изисквания.1.6 е по-тежка малко, но 1.5 съм е играл със Celeron на 433 Mhz и си държеше 70-80 фрейма. Всичко е до малко повече настройки и толкова.
Това cl_dynamiccrosshair дето му виката има за цел единствено като вървиш да не ти се разширява мерника, а не го прави по-малък. rate-то специално за Мания и ЕК е добре да е 20000, щото на толкова са направени сърварите, ненужно е да задавате по-голяма стойност от тази на която е настроен сървъра. От там се получават и дупките(choke) по трасето.
ludacris
Аз когато имам Choke 10-20 и лосс до 10 , но да нямам пинг(до 20) си ми върви перфектно .. така че не се ядосвайте на лоса и choke-a толкова smile.gif
За мен е важно не какво показва графиката , а как се switch-ват оръжията и как вървят хората ..
bLex
а други команди има ли.
един пич използва команди за много бавна мишка например. по малко от сенс 1 с някви команди ex_
Tedo1912
за малкия мерник- отиваш Options и там има crosshair size или нещо от сорта и избираш Small.

Пача v23 не е най-новия,но май е най-сполучливия. За фпс си го направих да върви на 100 от някви настройки на видеокартата,но не помня какви бяха,едно момче ми показа как става.

А да,има и друг вариант-да ти дам мойто cfg за цс 1.6. само да намера къде да го ъплоудна.

ето:

http://fungusss.data.bg/Fungus.cfg

слгаш го в папка counter-strike/cstrike

папката counter-strike е там,където си инсталирал ЦС,след това влизаш в играта и пишеш в конзолата:

exec Fungus.cfg

и се надявам да ти върви "мазно" като на мен
bLex
а как е за по малък сенс от 1 нещо с ex_fov ....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.