Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брад Пит
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
CheerFuL-F
Брад Пит

Биография:

Уилям Брадли Пит е роден в САЩ, Шоуни, щата Оклахома, но израства в Спрингфилд, Мисури. Той е най-големият от трите деца в набожно баптистко семейство. Баща му, Бил Пит, притежава фирма за камиони, а майка му, Джейн Пит, е училищен съветник. Има по-малък брат - Дъг и сестра - Джули. В Спрингфилд Брад учи в Kickapoo High School Chiefs, където се записва в отбора по тенис и баскетбол, в училищния хор, в драматичния състав, член е и на студентския съвет. Известен е като най-добре облечения сред съучениците си.
Записва се в Училището по журналистика на Университета в Мисури - Колумбия, където завършва със специалност журналистика . Младият колежанин обаче има други интереси, а именно детската му любов към филмите. Напуска университета малко преди да завърши, качва се на своя Датсун и потегля на запад към Лос Анджелис да търси актьорска изява. Пристига там с 325 долара в джоба си. Казва на родителите си, че отива да учи дизайн в университета в Пасадена, а всъщност прекарва следващите няколко месеца като шофьор на лимузината на стриптизьорки, доставчик на хладилници и в опити да пробие на сцената на Лос Анджелис. С парите, които изкарва се записва на уроци по актьорско майсторство.

Брад Пит поддържа няколкогодишна връзка с Гуинет Полтроу. Те се сгодяват през декември 1996, но двойката се разделя през юни 1997. Връзката се отразява нашироко в таблоидите. Разголени снимки на двойката, уловени от папараци, скандално се появяват в пресата.

Двукратният вече победител в класацията на "Пийпъл" за най-сексапилен мъж се обвързва през 1998 година с Дженифър Анистън - звездата от "Приятели" (Friends). Женят се на 29 юли 2000 г. в Малибу, Калифорния и живеят в Лос Анджелис. 2001 г. е отново много успешна за Брад. Снима се в "Гепи" (Snatch) (2001) с Бенисио Дел Торо и режисьор Гай Ричи; романтичната комедия "Мексиканецът" с Джулия Робъртс; "Бандата на Оушън" и "Бандата на Ошън 2" с Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Анди Гарсия и Мат Деймън и в "Spy Game" с Робърт Редфорд.

Говори се, че бракът му с Анистън приключва поради нежеланието й да има деца. Говорителя на Анистън отрича това. Други твърдят, че раздялата е заради Анджелина Джоли. Говорителят на Пит отрича и двамата се съгласяват, че между тях има "непреодолими различия". Окончателно разводът е оформен на 2 октомври 2005 година.

След снимките на филма "Мистър и мисис Смит" (Mr. & Mrs. Smith), Брад Пит вече е в компанията на Анджелина Джоли. Двойката веднага се кръщава от медиите "Бранджелина" . Пит придружава актрисата в Етиопия през юли 2005, за да приберат осиновената ѝ дъщеря Захара от тамошен приют. В края на 2005, Пит и Джоли посещават Пакистан два пъти, като посланици на UNHCR в подкрепа на жертвите на земетресение. На 2 декември 2005-а става ясно, че Пит търси начин легално да осинови двете деца на Джоли - сина Мадокс и дъщерята Захара, и да промени фамилните им имената легално на Джоли-Пит. На 19 януари 2006 г. съдия в щата Санта Моника, Калифорния, одобрява неговата молба.

На 27 май 2006 г. на Джоли и Пит им се ражда дъщеря в Намибия. Кръщават я Шайло Нувел Джоли-Пит (в превод "Спокойната")
Брад Пит е един от най-активните поддръжници на изследвания срещу болести като СПИН. За ралика от много други холивудски звезди, той остава политически неутрален, като работи с членове и на двете водещи американски партии срещу бедността, болестите и глобалните екологични проблеми. Заедно с Боно, вокала на U2, Пит използва популярността си в кампании в Африка и е главния говорител на хуманитарната кампания "ONE".

Филмография :
Ocean's Thirteen (2007)
Babel (2006)
Mr. & Mrs. Smith (2005)
TROY (2004)
OCEAN`S TWELVE (2004)
Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003)
54th Annual Primetime Emmy Awards, The (2002)
Confessions of a Dangerous Mind (2002)
Full Frontal (2002)
Shirtless: Hollywood''s Sexiest Men (2002)
America: A Tribute to Heroes (2001)
E! Rank: 25 Toughest Stars (2001)
Growing Up Grizzly (2001)
Mexican, The (2001)
Ocean''s Eleven (2001)
Spy Game (2001)
Snatch. (2000)
SNATCH (2000)
Fight Club (1999)
BEING JOHN MALKOVICH (1999)
Meet Joe Black (1998)
Devil''s Own, The (1997)
Town Meeting with Diane Sawyer: Celebrities vs. the Press (1997)
Seven Years in Tibet (1997)
Sleepers (1996)
1995 MTV Movie Awards (1995)
Twelve Monkeys (1995)
Se7en (1995)
LEGENDS OF THE FALL (1994)
Kalifornia (1993)
True Romance (1993)
Cool World (1992)
River Runs Through It, A (1992)
Contact (1992)
Across the Tracks (1991)
Johnny Suede (1991)
Thelma & Louise (1991)
Two-Fisted Tales (1991)
"Glory Days" (1990)
Happy Together (1990)
Image, The (1990)
Too Young to Die? (1990)
Cutting Class (1989)
Stoning in Fulham County, A (1988)
Less Than Zero (1987)
No Man''s Land (1987)

Аватари:

Фенове
1.naleyforevar
2.Jolly_GirL
3.Snejito
4.emma_r
5.Saphira
6.demonnndays
7.HiLaRy`DuFf{}
8.ladysunshine
9.borislava
10.sulu
11.MoRJiNi

vasinka_{P}
Не случайно е обявяван няколко пъти за най секси мъж на планетата wub.gif wub.gif А и смятам че е много добър като актьор, LEGENDS OF THE FALL е много хубав филм, един от най добрите с него biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Jolly_GirL
Много добър актьор,страхотен мъж rolleyes.gif Най-много ми харесват Троя,Мистър и мисис Смит и Бандата на Оушън
ani4ka_89
Ами какво да кажа, освен че Interview with the Vampire е един от най-любимите ми филми biggrin2.gif
**Sophia**
На мен не ми харесва,незнам защо всички хора които познавам го мислят за мн красив мъж dry.gif ..много ми е банален вече,той е "идеалния мъж" за всяка жена 18.gif ,да бе,да.Единствения филм в които ми е харесвал е "Седем" и в "Троя",тогава мога да кажа че е сладък 10.gif ,и косата му там е мн якичка 4.gif .но иначе не мога да кажа че съм му финка
naleyforevar
Страхотен е !!!

Фенове:
1.naleyforevar
Jolly_GirL
Айде и аз да се пиша като фен tongue.gif
1.naleyforevar
2.Jolly_GirL
Bloody_Tears
Цитат(**Sophia** @ Jun 9 2007, 10:57) *
На мен не ми харесва,незнам защо всички хора които познавам го мислят за мн красив мъж dry.gif ..много ми е банален вече,той е "идеалния мъж" за всяка жена 18.gif ,да бе,да.Единствения филм в които ми е харесвал е "Седем" и в "Троя",тогава мога да кажа че е сладък 10.gif ,и косата му там е мн якичка 4.gif .но иначе не мога да кажа че съм му финка

Съгласна 4.gif
TIGERM13
Няма как просто да не го харесваш -невероятен мъж, прекрасна личност,просто излъчването му е уникално силно ,колкото и да го мразят и да му завиждат всички мъже той си остава един от най-сексапилните мъже на планетата.Играе все по-добре ,въпреки че още има какво да се желае от актьорското му майсторство.
Никога няма да го забравя в Седем години в Тибет,Боен Клуб,Троя,Мексиканецът,Гепи 16.gif ,Интервю с вампир worthy.gif (беше супер секси като Луи blush.gif ),Да срещнеш Джо Блек(и мен да ме вземе такава смърт няма да се противя biggrin2.gif ) и прекрасния Легенди за Страста и всичките му други филми,които съм гледала.
Абе винаги като го видя ми омекват краката,не ме интересува че е банално и т.н.

Snejito
Преди много го харесвах.

1.naleyforevar
2.Jolly_GirL
3.Snejito
lemmy
Еми... Интервю с вампир и Боен Клуб са два от любимите ми филми, но не мисля, че е заради неговото участие, особено в Боен Клуб, там е заради Едуард Нортън biggrin2.gif , но кво да кажа иначе, може да има талант, но не ми е фаворит.
Mrs.Ackles
Сладур е, има някакъв чар, но определено не е идеалът ми за мъж.. Харесвам го, но Анджелина е по-добрата половинка във всяко едно отношение! happy.gif
hristin4e
В Бандата на Оушън е най-готин, поне според мен де... там най ми харесва, но то това е заради филма wink.gif иначе е добър актьор определено wink.gif
qwe123
Една от причините,поради които обожавам Анджелина...Какво друго да кажа mrgreen[1].gif
Peyton___
Брат е як пич
Кефи на МАХ ,няма лошо филмче с него biggrin.gif
emma_r
1.naleyforevar
2.Jolly_GirL
3.Snejito

4.emma_r
My Love happy.gif
divata_airis
Знам, че вие го харесвате, ама аз не. Признавам красив е, но аз обикновено страня от това, което всички обичат и харесват, пък и той не е мой тип. Не харесвам руси (е той се боядиса по едно време) може би само 2-ма - ама са много малко.
PoLiTy'
Въпреки че вече е на възраст,си остава един от най-готините мъже rolleyes.gif
girl_from_hell
участва в някой много хубави филми, но все пак не ми е любим актьор
ALeX4e7y^
Много е стар и не ме кефи много,обаче му го признавам,че е много хубав,но годинките не питат happy.gif
dead girl's poem
Фенка съм на старите му филми:Седем,Седем години в Тибет,Гепи,Боен Клуб,Калифорния................абе на всичките му стари филми,обаче с тия новите някак ме разочарова....иначе е голям пи4!!! biggrin2.gif
Saphira
1.naleyforevar
2.Jolly_GirL
3.Snejito
4.emma_r
5.Saphira
три думи : ОБИЧАМ СИ ГО
Miss_Duff
Цитат(**Sophia** @ Jun 9 2007, 10:57) *

Харесва ми само и единствено в Троя и в Интервю с вампир..
И аз не си обяснявам защо го харесват ..?! blink.gif Кофти е и тва е.. wink.gif
kingsize-4eto
[b]Аз не съм му голяма фенка,не съм гледала всичките му филми /всъщност много малко с него съм гледала.../но пък няма какво да говоря за външния му вид........страхотен е wink.gif[/b]
HiLaRy`DuFf{}
Невероятен е .... супер пар4е biggrin.gif .. с Анджелна са върха ...... Брат е просто страхотен ... !!! smile.gif
ThePinkDuck
Не стига, че е хубав, пък е и страшно талантлив. За външния му вид няма какво да говоря, по-сексапилен мъж в Холивуд от него аз не съм виждала. Страшно красив. За таланта и ролите му мога много да говоря, защото съм гледала всичките му филми, но няма да се отплесвам. Старшно силна роля направи в Легенди за страста. Най-много ми харесва в Боен Клуб и в Гепи. В Мексиканецът много съм се смяла, беше голям идиот. Огромна излагация беше ролята му в Троя ама поне изглеждаше добре. Да го видим сега и какво представлява като продуцент, макар, че Котката в шапката ми хареса!
Шайло му е одрала кожата, просто нямам търпение да порасне това дете. mrgreen[1].gif
demonnndays
Цитат(ThePinkDuck @ Jun 29 2007, 18:41) *
Не стига, че е хубав, пък е и страшно талантлив. За външния му вид няма какво да говоря, по-сексапилен мъж в Холивуд от него аз не съм виждала. Страшно красив. За таланта и ролите му мога много да говоря, защото съм гледала всичките му филми, но няма да се отплесвам. Старшно силна роля направи в Легенди за страста. Най-много ми харесва в Боен Клуб и в Гепи. В Мексиканецът много съм се смяла, беше голям идиот. Огромна излагация беше ролята му в Троя ама поне изглеждаше добре. Да го видим сега и какво представлява като продуцент, макар, че Котката в шапката ми хареса!
Шайло му е одрала кожата, просто нямам търпение да порасне това дете. mrgreen[1].gif

Напълно съм съгласна с това мнение-невероятен талант,въпреки,че не съм гледала всичките му филми,съм гледала достатъчно,за да се убедя в това.А и на външен вид не е никак зле като за 40+ годишен... rolleyes.gif
1.naleyforevar
2.Jolly_GirL
3.Snejito
4.emma_r
5.Saphira
6.demonnndays
HiLaRy`DuFf{}
1.naleyforevar
2.Jolly_GirL
3.Snejito
4.emma_r
5.Saphira
6.demonnndays
7HiLaRy`DuFf{}
ladysunshine
не мисля, че е най-сексапилния мъж в Холивуд, но определено е много красив, а и много талантлив ест. Има много добри филми. Най ми харесва Троя. А с Анджелиан са много готини
1.naleyforevar
2.Jolly_GirL
3.Snejito
4.emma_r
5.Saphira
6.demonnndays
7.HiLaRy`DuFf{}
8.ladysunshine
borislava
аз също най-много го харесах в Троя smile.gif а колкото до визията , то се знае ... невероятен е просто 1.naleyforevar
2.Jolly_GirL
3.Snejito
4.emma_r
5.Saphira
6.demonnndays
7.HiLaRy`DuFf{}
8.ladysunshine 9.borislava
aria
От всичките ми приятели аз съм единствената която го харесва.Но много им здраве на тях.Брадчо е супер.
sulu
2.Jolly_GirL
3.Snejito
4.emma_r
5.Saphira
6.demonnndays
7.HiLaRy`DuFf{}
8.ladysunshine
9.borislava
10.sulu

Един от най-талантливите,красиви и завладяващи актъори от има няма 15 години в Холивуд.Порсто след "Телма и Луиз" той става всеобщ любимец,което е напълно разбираемо rolleyes.gif
С Анджелина са ми абсолютни любимци просто са съвършената двойка,а за Шайло Новел-тя е одрала кожата и на двамата,устата й е точна като на Анджи.
MoRJiNi_F
11.MoRJiNi happy.gif
jivitu
12.Jivitu smile.gif
Как няма да съм му фенка на тоя сладур wub.gif wub.gif wub.gif
toho
Макар и да доста популярен предимно заради външноста си, не може да се пропусне че като актьор се представя страхтно. Филми с негокойто ми харесват : Седем, Седем години в Тибет, Жив Дявол, Интервю с вампир Бандата на Оушън. Сега очаквам с интерес Атентата срещу Джеси Джеймс.
an4ito
Обичам гооооо wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
girl4987
Брад Пит наистина е голям сладур. Преди не ми допадаше много, но напоследък доста ми харесва. Няма значение че е на 42 години. Не му личи както на Леонардо ди Каприо (него си му личи че е на 31) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Мюбимите му филми са : "Интервю с вампир" и "Да срещнеш Джо Блек"
nelito0o0
13.nelito0o0 rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

За Брад Пит... кво мога да кажа... всички си го знаят blush.gif biggrin2.gif Иначе любимия ми филм с негово участие biggrin2.gif си остава ТРОЯ .. просто страхотна игра.. Щом ревах като Ахил умря..... mad.gif А по принцип Ахил си мислех, че е по гадния (при ученето на "Илиада" в даскалу biggrin2.gif ) blush.gif Мисля, че си е страхотен актьор, мъж... и заслужено всеки е чувал за Брад Пит 10.gif 15.gif biggrin2.gif
ogata
Най-кефи във Г-н и Г-жа Смит , всичките банди на Оушън , шпионска игра и троя естествено .

Пишете ме фен и мен wink.gif
HorroR
Наитина Брад Пит е невероятен актьор.Според мене най добрите роли са му в Fight Club,Se7en,Troy.
dEniChka
Само в Троя ми харесва...иначе...не сьм му фенка и то изобщо biggrin2.gif Дедо Брат Пит 18.gif happy.gif

П.П. Фенкии не ми се карайте всеки има мнение .. 10.gif 15.gif
dragon_girl
Добър актьор на вънщност вече,според мен,не е толкова привлекателен!

James Lafferty fan
Великолепен мъж wub.gif няма нищо което да не му е както трябва просто отвсякъде е изваян wub.gif happy.gif
dudenceto
1. naleyforevar
2. Jolly_GirL
3. Snejito
4. emma_r
5. Saphira
6. demonnndays
7. HiLaRy`DuFf{}
8. ladysunshine
9. borislava
10. sulu
11. MoRJiNi
12. jivitu
13. nelito0o0
14. dudenceto

Един от любимите ми актьори wub.gif Невероятен е! tongue.gif
Plamie
biggrin.gif Като по-малка му бях страшна фенка! Даже имах една тетрадка (още я имам де blush.gif ) с негови снимки, бяха страшно много, някъде стотина blink.gif .... Та общо взето доста го харесвах, ама мързелът си каза думата и когато се сдуши с Анджелина го зарязах biggrin.gif

Иначе не може да се отрече, че има известен сексапил, но вече си е мъж на възраст, с жена и дете, влюбените фенки да се засрамят... 9.gif mrgreen[1].gif
nelito_91
1. naleyforevar
2. Jolly_GirL
3. Snejito
4. emma_r
5. Saphira
6. demonnndays
7. HiLaRy`DuFf{}
8. ladysunshine
9. borislava
10. sulu
11. MoRJiNi
12. jivitu
13. nelito0o0
14. dudenceto

15. nelito_91

Страшно много му се кефя. Много ми харесва като външност и е много добър актьор blush.gif
moni_hs
Фенове:
1. naleyforevar
2. Jolly_GirL
3. Snejito
4. emma_r
5. Saphira
6. demonnndays
7. HiLaRy`DuFf{}
8. ladysunshine
9. borislava
10. sulu
11. MoRJiNi
12. jivitu
13. nelito0o0
14. dudenceto
15. nelito_91
16.moni_hs
fenkanabrooke
Фенове:
1. naleyforevar
2. Jolly_GirL
3. Snejito
4. emma_r
5. Saphira
6. demonnndays
7. HiLaRy`DuFf{}
8. ladysunshine
9. borislava
10. sulu
11. MoRJiNi
12. jivitu
13. nelito0o0
14. dudenceto
15. nelito_91
16.moni_hs
17.fenkanabrooke
Marissa Cooper
18. Marissa Cooper
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.