Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Batman & Superman: The World's Finest - Fan Version(Parody)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
vikihill96
I.- Дълго време се чудех как да ознаменувам своя юбилеен 500-тен пост. Мислех ли,мислех, та цяла седмица. Някак си по обичайния начин -"яяяяя,скивайте направих 500 поста,к'ъф кеф" не ми изглеждаше достатъчно "грандиозно" за моята "скромна,толерантна и винаги спокойна личност" 5angel[1].gif . Та накрая се реших-ще направя първата си тема в този форум. Речено сторено!!!Пък и като гледам активността във форума или по-скоро в подфорума за Smallville напоследък,викам си ще трябва да направим нещо,че-"да пораздвижим леко "умрялата " обстановка тука. А какво по-хубаво от това да покажа "двама истински приятели", каквито несъмнено са Супермен и Батман 1.gif 1.gif !!!
II.- Другата причина, поради която реших да пусна тази весела темичка е, че хората в този форум напоследък нещо много почнахме да се палим и спорим по разни глупави и до голяма степен безсмислени въпроси. А най-важното в един форум е хората да си споделят и обменят някаква информация и което е най-важното- ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ. Така че нека се забавляваме малко 15.gif 15.gif !!!
III.- Трето. Да не се подминава! Важно предупреждение!- ХОРАТА,КОИТО СА ВЪРЛИ И НЕПОПРАВИМИ ФЕНОВЕ НА "Супермен и Батман" , ДА НЕ ГЛЕДАТ СЛЕДВАЩОТО КЛИПЧЕ! ЩЕ БЪДЕ ОПАСНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ 5.gif !!!
IV.- Приятно гледане и много поздрави от мен- "Наместника на Дървобрад от LOTR в реалността"- vikihill96 punk.gif .

- Batman & Superman: The World's Finest - Fan Version-

Batman & Superman: The World's Finest - Fan Version

Специални благодарности за помощта относно направата на първата ми тема към Lois Lanе(Деспина) 2thum[1].gif .
sonofsparda
Смях до сълзи. 18.gif Направо бях под масата като го видях за пръв път. Браво, Вики. Ето защо Кларк и Брус са The World's Finest. 18.gif
solenka
18.gif 18.gif 18.gif Не мога да повярвам на очите си, какво видях току що! Голям смях! Ама добре си го измислил. 4.gif
smallville_f
ОМФГ Туй беше разбиващо .... 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Страхотно ми се отрази 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Честит 500-ен пост
MaLkIq_MuKi
Ебати изродщината 18.gif Няма такава мила двойка 18.gif 4.gif Ама и ти си един откаченяк, дето си го намерил 18.gif 4.gif Супер беше Вики smile.gif Честит ти 500-н пост 4.gif
Lois Lane
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Jun 8 2007, 22:54) *
Ебати изродщината 18.gif Няма такава мила двойка 18.gif 4.gif Ама и ти си един откаченяк, дето си го намерил 18.gif 4.gif Супер беше Вики smile.gif Честит ти 500-н пост 4.gif

Мммм да, узори се яко да го търси...така е като не си подреждам Bookmark-а biggrin.gif
Имаше късмет с намирането му...happy.gif Не мога да повярвам, че му помогнах... blush.gif Обикновено на първите 2 минути и съм се издрайфала ... действа ми по лош начин ... wacko.gif
От друга страна, да видя Бруси като пропраднал пияница как рони сълзи и сополи по сладката снимка на Калрки 18.gif ....мммм направо получавам душевен оргазъм.... 15.gif blush.gif Толкова пропаднал не можех и да си мечтая дори да го видя...Но явно имало по света мили хора, които са помислили за мен... Скоро очаквайте и още fun клипчета, ако Виктор ми позволи да добавя
15.gif
vikihill96
Аз съм широко скроен човек,тъй че нямам нищо против да се добавят още подобни "умилителни" клипчета 1 (4).gif 1 (4).gif !!Гласувам за това с двете си ръце и петте си крака emoticon1 (81).gif emoticon1 (81).gif !!Доброто настроение преди всичко...ама язък за супергеройчетата 1.gif 1.gif !!!
free_soul
LOL! Честно казано ми стана доста неприятно, да го гледам това...
Вярно все пак е шега, ама...ме зачовърка доста навътре.

Все пак честит 500 пост Вики.
vikihill96
Еми Павка, то аз затова съвсем сериозно бях написал, че тези които са върли фенове на Супермен и Батман да не гледат, щото клипчето наистина си е една гавра с тях. Вярно шегичка е, ама доста грубичка,както се казва happy.gif happy.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.