Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ryan Gosling
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
hristin4e

Ryan Gosling
Биография

Birth Name/Рожденно име
Ryan Thomas Gosling
Date of birth/Дата на раждане
12 November 1980
London, Ontario, Canada smile.gif

Факти за него:
> Той е квалифициран джаз китарист
> Роден е в същата болница, в която е родена и Rachel McAdams (партньорката му от филма The Notebook) във London, Ontario.
> Направил е масата от The Notebook за подготовката му като ролята на Noah
> През 1989, за "ММС", живее със Justin Timberlake и майка му biggrin.gif
> Любимия му филм е East of Eden (1955)
> Отива да живее в L.А. когато едва на 16 години
> Негово гадже в реалния живот е Rachel McAdams (The Notebook)
wink.gif

Филмография:
# Lars and the Real Girl (2007) .... Lars (не е излезнал още)
# Fracture (2007) .... Willy Beachum
# Half Nelson (2006) .... Dan Dunne
# Stay (2005/I) .... Henry Letham
# The Notebook (2004) .... Noah Calhoun
# The United States of Leland (2003) .... Leland P. Fitzgerald
# Murder by Numbers (2002) .... Richard Haywood
or - Murd3r 8y Num8ers
# The Slaughter Rule (2002) .... Roy Chutney
# The Believer (2001) .... Danny Balint
# Remember the Titans (2000) .... Alan Bosley

(IMDB.COM)

Снимки:

1 2 3 4 5

Снимки от The Notebook:
1 2 3 4 5 6 7 8

на мен това ми е любимия актьор, дано и на вас ви харесва tongue.gif

Фенове
1. hristin4e
2. Prinston Girl
3. Bucky...
4. divata_airis
5. Jolly_GirL
6.VeRonICa^^
Gossip Girl
И аз много го харесвам..Почти няма филм с негово участие, който да не съм гледала..В тази малка бройка влиза The Notebook...Shame on Me!! Но скоро ще го гледам..

Фенове
1. hristin4e
2. Prinston Girl
lemmy
Харесвам го от много мъничка, когато даваха най-якия му серял Брейкърхай: На гребена на вълната worthy.gif worthy.gif
Бях побъркана по тоя серял... колко мъничка бях...
Харесвам го като актьор, просто е невероятен... И определено чара му е SkyHigh wink.gif

Фенове
1. hristin4e
2. Prinston Girl
3. Bucky...
Adorkable
Гледала съм само няколко от филмите му,но смея да твърдя,че слаб няма и няма и да има.И все пак Stay ми е любимия,страшна роля направи worthy.gif .
hristin4e
абе... cry.gif аз не можах да го разберааааа Stay sad.gif нали същност просто го блъска кола и умира, защо изобщо беше при психиатъра и сички работи се случваха и на психиатъра... е ако може ми обясниш к'во стана... иначе в него изглежда многоооооо яко, ама аз кат не разбрах филма само него си гледах biggrin.gif
luxor
Много ми е неприятен !
lemmy
Гледах Stay... ще го гледам пак... Не мога да кажа точно какво мисля за този филм, мисля, че факта, че трябва да го гледам пак говори достатъчно...
Гледах и The United States of Leland... Не знам какво да кажа и за този филм...
Почувствах се по същия начин както като изгледах Donnie Darko... замислих се...
Имаше смисъл филма... накара ме да се замисля... начина по който Лиланд приемаше света ме накара да се замисля... може би дори и аз да поискам да погледна така на нещата... Не знам... промени ме.
Ще гледам и други негови филми, но не защото мисля, че е добър актьор, а защото някак си всичките му филми излизат добри... не знам дали заслугата е негова... не ми и пука... важното е, че от точно тези два филма получих онова което търся в един филм попринцип... повод да помисля...
hristin4e
или може би просто подбира добре филмите в които играе... rolleyes.gif
hristin4e
някой гледа ли най-новия му филм Fracture - Пропукване smile.gif
аз мисля че много добре изигра ролята си. Направо е чудесен wink.gif
divata_airis
Оле, тоя човек го помня още от сериала "Брейкър Хай: На гребена на вълната" и още там ми беше адски сладък. Колкото до играта му - страшен е. Няма да забравя как изкара ъкъла на Сандра Бълок. Много е готин.

Фенове
1. hristin4e
2. Prinston Girl
3. Bucky...
4. divata_airis

dEniChka
Маллеееййй...в The Notebook беше много хубав ..фенка сьм му ! А и филма е страшеееенн !
Jolly_GirL
Уау!Вчера гледах участието му в ''Fracture''и останах очарована shocking.gif Определено ме заинтригова,трябва да си изтегля още филми с негово участие(като за начало може би ще почна със Stay,надявам се да не остана разочарована) biggrin2.gif Иначе като визия е хубав...бройте ме и мене за фенка smile.gif

1. hristin4e
2. Prinston Girl
3. Bucky...
4. divata_airis
5. Jolly_GirL
hristin4e
Цитат(Jolly_GirL @ Aug 2 2007, 16:19) *
Уау!Вчера гледах участието му в ''Fracture''и останах очарована shocking.gif Определено ме заинтригова,трябва да си изтегля още филми с негово участие(като за начало може би ще почна със Stay,надявам се да не остана разочарована) biggrin2.gif Иначе като визия е хубав...бройте ме и мене за фенка smile.gif

1. hristin4e
2. Prinston Girl
3. Bucky...
4. divata_airis
5. Jolly_GirL

добре дошла в клуба biggrin2.gif
ако не си гледала The Notebook ти го препоръчвам да го гледаш задължително... мисля че няма да съжаляваш smile.gifsmile.gif
а "Stay" честно казано ме накара да се замисля... направен е по много странен начин... дано го разбереш аз малко се обърках от този филм rolleyes.gif
Jolly_GirL
Мерси за препоръката :)Направих си труда да го изгледам ии беше права-много ми хареса smile.gif
Peyton___
Гледала съм го в Stay и адски мн ме израдва
Кефи ме как играе и е доста готин biggrin2.gif
VeRonICa^^
Един от най-яките актьори worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Ако може да се прибавя към феновете:
Цитат
1. hristin4e
2. Prinston Girl
3. Bucky...
4. divata_airis
5. Jolly_GirL

6.VeRonICa^^
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.