Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Closer
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
TIGERM13

##
Режисьор : Майк Никълс

## В ролите : Джулия Робъртс, Джуд Лоу, Натали Портман, Клайв Оуен и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 2004

## Времетраене : 98 минути

## Резюме : Филмът започва със заплитането и завършва с разрива на отношенията. Дан спасява Алис и е запленен от нейният непокорен характер. Но скоро той се запознава с Ана, в която е влюбен Лари, който силно се интересува от Алис. Сюжета е поредица от случки подредени според емоционалния им заряд, не спрямо хронологичната им последователност. Известните и талантливи актьори ще доставят неподправено удоволствие на ценителите на доброто кино и нестандартните филми.

линк

Невероятна игра от четири талантливи актьора. biggrin2.gif
lemmy
1во според мен не беше заснето добре... Можеше да се използва по-подходяща техника...
2ро играта на Джъд ме разочарова и тотално промени мнението ми за него...
Единственото нещо от което бях доволна беше Натали Портман...

(Няма да кометирам Джулия Робъртс защото там всичко беше трагично!)
DeVouR
Филм за сложните отношения между две отделни двойки ,които се нажежаватоще повече ,когато се преплитат и съответно напълно объкват. Аз избягах от собствените си глупости ,гледайки този филм. Подкрепен според мен много добре от четиримата добри актьори. rolleyes.gif Определено е ме грабна, макар да го глеах 2 пъти ,за да си изградя цялостна картина за... Историята. smile.gif
Brooke
Един от любимите ми филми.Малко хора знаят ,че всъщност филмът е заснет по пиеса.За това и самите сцени са заснети по този начин(все едно гледаш театър).За мен е изпълнен с много емоция,а актьорският състав е подбран много добре и всеки си изигра ролята перфектно.
Цитат
2ро играта на Джъд ме разочарова и тотално промени мнението ми за него...

При мен пък беше точно обратното,започнах да го харесвам още повече(ако изобщо е възможно blush.gif )
tania
Много ми хареса. Гледах го преди доста време, но съм останала с доста добри впечатления.
vasinka_{P}
Филма е много хубав, с невероятен актьорски състав, и много увлекателен сюжет.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.