Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "All Of A Sudden I Miss Everyone" - The Finale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
Menna
"All Of A Sudden I Miss Everyone"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
13 юни 2007 година

Групата от Три Хил посещава среднощно лудо парти, след като вече не са ученици. Всички са изненадани, че организатор е Рейчъл, която се връща за едно последно cбогом. Брук и Чейс прекарват последна вечер заедно. Нейтън и Хейли присъстват на партито, но страдат при мисълта, че се отделят от бебето си за пръв път. Пред Лукас се появява неочаквана възможност и се колебае какво решение да вземе.

ПРОМО

Промо снимки

Официални снимки

4.21 Episode -Music:
Ross Copperman - "They'll Never Know"
Travis - "Closer"
MoZella - "Say It Ain't So"
Ryan Adams - "Two"
The Fratellis - "Henrietta"
Live - "Lightning Crashes"
Spice Girls - "Wannabe"
Motley Crue - "Home Sweet Home"
Ray Lamontagne - "Within You"(Coda)

4.21 Download:
One.Tree.Hill.S04E21.HDTV.XviD-XOR @ Arena.BG
One.Tree.Hill.S04E21.HDTV.XviD-XOR @ Zamunda. NET
One Tree Hill 4x21 (HDTV-XOR)[VTV] @ Mininova.ORG
One Tree Hill S04E21@ Torrent-BG.ORG
One Tree Hill S04E21.HDTV.XVID-XOR @ Data.BG

4.21 Субтитри:
One Tree Hill - 04x21

Постове, които не са отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
pinkovsjason
Това ли е последният епизод от 4 сезон? Много ме е яд, че започва чак Януари 2008 петия сезон... но ще дочакаме smile.gif Тази серия очаквам да е кулминацията на четвърти сезон.
Nasi
И сега аз се обърках Маут накрая с коя ще завърши. Това не беше ли Ерика Марш с която се прегръщаше. Цяла опашка е наредил след него.

Най-после доживяхме да видим финала, нямам търпение да видя финалните сцени на този сезон.
last_unicorn
тази дето прегръща Маут не е ли Шели, the Clean Tean smile.gif и аз нямам търпение, и по-важното е, че щом отиват на парти, значи Керън е жива... rolleyes.gif
Bloody_Tears
Пфф, Маут ме издразни dry.gif Нали харесваше Шели?! Ааа не, той харесваше Рейч. А, ама ся пък целува с Брук... 18.gif Тоя човек незнае какво иска и започва да ми писва от него dry.gif Но очаквам с нетърпение последния епизод. smile.gif
Jordan
Оффф, и това ли дойде бе sad.gif
Жалко, тоя период от годината винаги ми е гаден защото свършват всички сериали и трябва да чакаш докат пуснат следващия сезон. Но пък никога не е късно да започнеш нов... huh.gif
Иначе серийката се очертава приятна, ще видим какви изненади са ни приготвили нашите хора.
Ма ква беше тая работа с Устата и Брук blink.gif
After four years of high school...it all comes down to this...MouthBrooke...
Rachel: I'm gonna miss this
Jordan rolleyes.gif : "Me, too, baby!"
18.gif
Надявам се тази End of an Era(колко ми напомня на едно ДВД на Найтуиш) да не е края на сериала. Никога не е излишен още един сезон, въпреки че не знам до колко ще бъде интересен... blush.gif
Haley____
Леле страшен трейлър... то май Маут се е хванал на бас със Скилс и другите щот нали целува Брук... ама пък ако е така значи има "не заядливи" приятели. Последния епизод ще бъде много як жалко че ще бъде последен и ще трябва да чакаме до Януари 2008.
ani4ka_89
Уф, тоя Маут и той не знае какво иска, ако питате мен. Ту с едната, ту с другата, а сега и с Брук.
Иначе промото изглежда обещаващо на фона на епизод 20. Надявам се да си заслужава.
slipped^
Хехехеееееее, Маут Плейбоя mrgreen[1].gif
Това момче всичките ли ги обиколи? И на мен ми се стори, че момичето което прегръща беше Шели Clean Teen-ката.
Дано да се съберт, двамата са сладки заедно. Интересно ще е и завръщането на Рейчъл. Но най-важното е, че ще видим бебето на Нейт и Хейли. rolleyes.gif biggrin2.gif
Очертава се интересен епизод ... just wait and see! :]
FaLLOuTbOy
Рейчъл!!!!!!!!!!! wub.gif
an14ka
ее и аз признавам тоя пут Маут ме издразни...така и не ре6и коя оби4а ми само куде 6те развали отно6енията на 4ейс и брук...
И другото което искам да поитам е 6то накрая казват Season Finale?нали 6те си има 5 сезон?

Ще има
black1wolf
Чакам с нетърпение последния епизод smile.gif а пък да не говорим за 5-и сезон biggrin.gif ма има време до него.

Devil^Rose^^
Цитат(an14ka @ Jun 7 2007, 22:14) *
И другото което искам да поитам е 6то накрая казват Season Finale?нали 6те си има 5 сезон?

Защото, за да започне 5-и, първо 4-и сезон трябва да завърши! Нали ? huh.gif
За следващия сезон на Маут му остават Пейтън и Хейли и вече ще е минал всички ...
Jordan
Цитат(an14ka @ Jun 7 2007, 23:14) *

Джииииииййййййзъс...велик си biggrin2.gif
Защото е Season finale, сиреч Край на Сезона. Не са казали Show finale, все пак...
an14ka
иска6 да каже6 4е съм велика rolleyes.gif и сори не си бях задала правилно въпроса
black1wolf
От промото изглеждда че финала ще е интересен.

Съгласен съм за Mouth :S и мен ме дразни кфо се метка пак на брук
mi6el4e
21 епизод ще бъде супер интересен.Само едно нещо няма да бъде хубаво-отдоло ще пише "Season finale". sad.gif
Не мога да разбера само защо 5 сезон ще започва чак януари догодина.Не стига че имаше големи паузи между епизодите ами сега и до началото на последния сезон ще има да чакаме дълго време.Най ме е яд обаче,че бъдещето на Нейтън се проваля и че ще играе в някъв тъп и смотан отбор.
Но все пак ще разберем какво ще стане другата седмица.
last_unicorn
как може да ви дразни Маут, той такава душичка biggrin2.gif според мен целува Брук или защото са се обзаложили или просто, за да знае, че го е направил и да не съжалява някой ден, и според мен няма да има никакви последствия тая целувка, сложена е в промото само, за да предизвика интерес rolleyes.gif и успява rolleyes.gif
sulu
Според мен го направиха това с Нейтън,за да може да си останат с Хейли в Три Хил(или поне наблизо) и за да запазят Уайти в сериала-все пак той е всеобщ любимец и на мен изключително много ми хареса как го бяха измилили.Без тренера просто нямаше да бъде един истински Уан Три Хил.
Само дано дадът как Хейли ражда или поне как я закарват в болницата.Има някакво странно чувство,че направо ще ни покажат бебето и Хейли,когато са си вече вкъщи,а това хич няма да е готино ;( Искам да ги видя в болницата и естесвено да видим Нейтън как ще реагира като види сина си.
Иначе това с Маут и мен яко ме издразни,но не трябва да си правим изводи,защото знаем,че промотата винаги изопачават действителността. smile.gif
black1wolf
Цитат(last_unicorn @ Jun 8 2007, 11:41) *
как може да ви дразни Маут, той такава душичка biggrin2.gif според мен целува Брук или защото са се обзаложили или просто, за да знае, че го е направил и да не съжалява някой ден, и според мен няма да има никакви последствия тая целувка, сложена е в промото само, за да предизвика интерес rolleyes.gif и успява rolleyes.gif

Тук трябва да се съглася с теб smile.gif
red_dawn_
Хора, забележете че в промото не казват нищо за Карън.. Дали това означава че с нея всичко е наред?Как мислите..? ermm.gif
lkoycheva
а някой знае ли какво стана с майката на Лукас
`BruKas`
мисля 4е епизода ще е доста интересен..това което си мисля е с какво ще завърши сезона ии ша ни е толкос интереснооо 4е да умираме от нетърпение да гледаме 5с.01еп...
barbolindaa
По пътя на логиката , щом Лукас е на купон , значи че Керън трябва да е ОК 4.gif
last_unicorn
и аз до такъв извод стигнах, няма начин да е зле, щом са на парти и Хейли и Нейтън са си оставили бебето някой да го гледа, значи е минало известно време и всичко е наред smile.gif
Sensimilla
Много ми е интересно да видя какво ще стане в тая серия...
А не знам как ще се дочака до 5 сезон, ако наистина излиза чак Януари 2008 sad.gif
Jordan
ами и аз това се чудя, аз едва дочаквах есента преди, а сега...
да не говорим пък, че ЛОСТ излиза чак февруари 2008...
много шибано са го направили. blink.gif
bruk deivis
Аз ли съм в грешка или днеска новата серия е трябвало да излезне? Щото я търсих, но не я намерих. Извинявам се ако мястота да пиша не е тук.
ludoto_tedi
За пореден ,но и последен път се пише
Серията излиза тази вечер в САЩ по CW.Утре сутринта ще я има в българското нет пространство!
tekaso
аз пък си мисля, че след всичките си любови, в края на сезона устата е разбрал че всъщност винаги е обичал брук, а скилс и другите просто са го надъхали да я целуне, защото така и така тя се вижда за последен път с чейс и няма как да им развали отношенията. а що се отнася до реализациата на нейтън - все пак трябва да остане нещо и за следващия сезон
Black_master
Абе хора,дали ще е както винаги 21-22 на едно?Винаги са 22 сериите,как така всички са спокойни и уверени,че 21 е последна,не знам.Не казвам,че не е,ма 3те сезона все с по 22 са,та за това си мисля и се надявам,че ще гледаме 2 в 1 smile.gif Греша ли?
Nasi
за съжаление грешиш, 21 епизода са, няма да има повече след този. Интересното е, че финалният епизод е направен така, че да е финал на самия сериал и ако нямаше 5и сезон всичко щеше да завърши нормално, за разлика от миналата година. В момента има много отворени въпроси, затова ще ги претупат, за да успеят да се поместят в рамките на 40 минути.
Всичко това е The end of an era. 5ти сезон ще започне на чисто.

1 сезон - 22 серии
2 сезон - 23 серии
3 сезон - първоначално 26, но в последствие 22 серии
4 сезон - първо 13, в последствие 21 серии
Ami
Хамериканците вече гледат сериала, ние трябва да седим и да чакаме.
Sniper
Айдее, ето го и последният епизод!! happy.gif
One Tree Hill S04E21 @ Zamunda.NET
Tutor_Girl
^Мерси!Ама замундата ми прави някакви проблеми.И с другите ли е така?
Sniper
Да, споко, скоро ще се оправи. smile.gif
p0l4e
извинявам се, ако не е тук мястото, но някой да знае дали има излезли субтитри за 21 епизод?
LoveOneBoy
Тази серия беше перфектна!Имаше от всичко.А колко плаках..One Tree Hill - THE BEST!!! wub.gif
elexis
sad.gif sad.gif И аз много плаках. Имам чувството, че дори и да има 5 сезон вече няма да е същото. Просто винаги има нещо тъжно в порастването и края на детството. Много плаках накрая. sad.gif
PiToMeN
Arenabg
pinkovsjason
Някой ако е гледал епизода, нека пише малко информация, нямам търпение!
mi6el4e
Аз ще се въздържа да гледам епизода.Мисля първо да изгледам още един път всички серий и тогава ще гледам последния епизод.
Въпреки че ще има пети сезон,не мисля че ще бъде същия ОТХ.Но пък,кой знае.Може CW да ни изненадат и последния сезон да бъде много по-вълнуващ от очакваното.
last_unicorn
епизода беше добър според мен, добър край на сезона, т.е. на четирите сезона smile.gif за мен най-силните сцени бяха с Карън и Кийт и Карън и Дан. особено Дан накрая... но като цяло ми хареса, без субтитри го гледах, но не мисля, че съм изпуснала нещо smile.gif
kelly_93
Неверояте,Уникален,Страхотен епизод!Нямам думи!Просто всичко беше идеално и толкова много плаках,че не е истина!Сега не ви оства нищо друго освен да чакатее до 2008-ма!А аз мисля да изгледам серияла поне още 10 пъти ... а после ще мисля какво ще правя! smile.gif
h0ney
доста слаб край на сезона, според мен ... изобщо не ми въздейства unsure.gif
nadezhda_had
One Tree Hill S04E21 + BG SUBS @ torrent-bg.org
lantrix
Серията беше дива .. нямаше как да не ми се насълзят очите просто нямам думи!!! Уан Три Хил забиванги !!!

Края на серията много яко са го измислили .. дано Нейтан пропусне smile.gif
Nasi
Цитат(lantrix @ Jun 14 2007, 14:40) *
дано Нейтан пропусне smile.gif

dream on

Ще го разбие mrgreen[1].gif Люк няма да знае къде се намира.

едит:

Не знам дали знаете, но на огромна част то баскетболните сцени Чад си има дубльор. Винаги е казвал, че предпочита американския футбол.
Ami
Много добър финал. И актьорската игра беше много добра. И аз искам Sophia Bush да е кръстница на децата ми sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.