pinkovsjason
Jun 7 2007, 11:29
Това ли е последният епизод от 4 сезон? Много ме е яд, че започва чак Януари 2008 петия сезон... но ще дочакаме

Тази серия очаквам да е кулминацията на четвърти сезон.
И сега аз се обърках Маут накрая с коя ще завърши. Това не беше ли Ерика Марш с която се прегръщаше. Цяла опашка е наредил след него.
Най-после доживяхме да видим финала, нямам търпение да видя финалните сцени на този сезон.
last_unicorn
Jun 7 2007, 14:26
тази дето прегръща Маут не е ли Шели, the Clean Tean
и аз нямам търпение, и по-важното е, че щом отиват на парти, значи Керън е жива...
Bloody_Tears
Jun 7 2007, 15:05
Пфф, Маут ме издразни

Нали харесваше Шели?! Ааа не, той харесваше Рейч. А, ама ся пък целува с Брук...

Тоя човек незнае какво иска и започва да ми писва от него

Но очаквам с нетърпение последния епизод.
Оффф, и това ли дойде бе
Жалко, тоя период от годината винаги ми е гаден защото свършват всички сериали и трябва да чакаш докат пуснат следващия сезон. Но пък никога не е късно да започнеш нов...
Иначе серийката се очертава приятна, ще видим какви изненади са ни приготвили нашите хора.
Ма ква беше тая работа с Устата и Брук
After four years of high school...it all comes down to this...
Mouth
Brooke...
Rachel: I'm gonna miss this
Jordan 
: "Me, too, baby!"
Надявам се тази End of an Era(колко ми напомня на едно ДВД на Найтуиш) да не е края на сериала. Никога не е излишен още един сезон, въпреки че не знам до колко ще бъде интересен...
Haley____
Jun 7 2007, 18:13
Леле страшен трейлър... то май Маут се е хванал на бас със Скилс и другите щот нали целува Брук... ама пък ако е така значи има "не заядливи" приятели. Последния епизод ще бъде много як жалко че ще бъде последен и ще трябва да чакаме до Януари 2008.
ani4ka_89
Jun 7 2007, 18:20
Уф, тоя Маут и той не знае какво иска, ако питате мен. Ту с едната, ту с другата, а сега и с Брук.
Иначе промото изглежда обещаващо на фона на епизод 20. Надявам се да си заслужава.
slipped^
Jun 7 2007, 18:36
Хехехеееееее, Маут Плейбоя
Това момче всичките ли ги обиколи? И на мен ми се стори, че момичето което прегръща беше Шели Clean Teen-ката.
Дано да се съберт, двамата са сладки заедно. Интересно ще е и завръщането на Рейчъл. Но най-важното е, че ще видим бебето на Нейт и Хейли.
Очертава се интересен епизод ... just wait and see! :]
FaLLOuTbOy
Jun 7 2007, 22:02
Рейчъл!!!!!!!!!!!
ее и аз признавам тоя пут Маут ме издразни...така и не ре6и коя оби4а ми само куде 6те развали отно6енията на 4ейс и брук...
И другото което искам да поитам е 6то накрая казват Season Finale?нали 6те си има 5 сезон?
Ще има
black1wolf
Jun 7 2007, 22:22
Чакам с нетърпение последния епизод

а пък да не говорим за 5-и сезон

ма има време до него.
Devil^Rose^^
Jun 7 2007, 23:06
Цитат(an14ka @ Jun 7 2007, 22:14)

И другото което искам да поитам е 6то накрая казват Season Finale?нали 6те си има 5 сезон?
Защото, за да започне 5-и, първо 4-и сезон трябва да завърши! Нали ?
За следващия сезон на Маут му остават Пейтън и Хейли и вече ще е минал всички ...
Цитат(an14ka @ Jun 7 2007, 23:14)

Джииииииййййййзъс...велик си
Защото е Season finale, сиреч Край на Сезона. Не са казали Show finale, все пак...
иска6 да каже6 4е съм велика

и сори не си бях задала правилно въпроса
black1wolf
Jun 8 2007, 11:02
От промото изглеждда че финала ще е интересен.
Съгласен съм за Mouth :S и мен ме дразни кфо се метка пак на брук
mi6el4e
Jun 8 2007, 11:39
21 епизод ще бъде супер интересен.Само едно нещо няма да бъде хубаво-отдоло ще пише "Season finale".
Не мога да разбера само защо 5 сезон ще започва чак януари догодина.Не стига че имаше големи паузи между епизодите ами сега и до началото на последния сезон ще има да чакаме дълго време.Най ме е яд обаче,че бъдещето на Нейтън се проваля и че ще играе в някъв тъп и смотан отбор.
Но все пак ще разберем какво ще стане другата седмица.
last_unicorn
Jun 8 2007, 11:41
как може да ви дразни Маут, той такава душичка
според мен целува Брук или защото са се обзаложили или просто, за да знае, че го е направил и да не съжалява някой ден, и според мен няма да има никакви последствия тая целувка, сложена е в промото само, за да предизвика интерес
и успява
Според мен го направиха това с Нейтън,за да може да си останат с Хейли в Три Хил(или поне наблизо) и за да запазят Уайти в сериала-все пак той е всеобщ любимец и на мен изключително много ми хареса как го бяха измилили.Без тренера просто нямаше да бъде един истински Уан Три Хил.
Само дано дадът как Хейли ражда или поне как я закарват в болницата.Има някакво странно чувство,че направо ще ни покажат бебето и Хейли,когато са си вече вкъщи,а това хич няма да е готино ;( Искам да ги видя в болницата и естесвено да видим Нейтън как ще реагира като види сина си.
Иначе това с Маут и мен яко ме издразни,но не трябва да си правим изводи,защото знаем,че промотата винаги изопачават действителността.
black1wolf
Jun 9 2007, 11:50
red_dawn_
Jun 11 2007, 21:00
Хора, забележете че в промото не казват нищо за Карън.. Дали това означава че с нея всичко е наред?Как мислите..?
lkoycheva
Jun 12 2007, 16:32
а някой знае ли какво стана с майката на Лукас
`BruKas`
Jun 12 2007, 21:33
мисля 4е епизода ще е доста интересен..това което си мисля е с какво ще завърши сезона ии ша ни е толкос интереснооо 4е да умираме от нетърпение да гледаме 5с.01еп...
barbolindaa
Jun 12 2007, 22:30
По пътя на логиката , щом Лукас е на купон , значи че Керън трябва да е ОК
last_unicorn
Jun 12 2007, 23:18
и аз до такъв извод стигнах, няма начин да е зле, щом са на парти и Хейли и Нейтън са си оставили бебето някой да го гледа, значи е минало известно време и всичко е наред
Sensimilla
Jun 13 2007, 14:22
Много ми е интересно да видя какво ще стане в тая серия...
А не знам как ще се дочака до 5 сезон, ако наистина излиза чак Януари 2008
Jordan
Jun 13 2007, 15:07
ами и аз това се чудя, аз едва дочаквах есента преди, а сега...
да не говорим пък, че ЛОСТ излиза чак февруари 2008...
много шибано са го направили.
bruk deivis
Jun 13 2007, 15:27
Аз ли съм в грешка или днеска новата серия е трябвало да излезне? Щото я търсих, но не я намерих. Извинявам се ако мястота да пиша не е тук.
ludoto_tedi
Jun 13 2007, 16:16
За пореден ,но и последен път се пише
Серията излиза тази вечер в САЩ по CW.Утре сутринта ще я има в българското нет пространство!
tekaso
Jun 13 2007, 19:43
аз пък си мисля, че след всичките си любови, в края на сезона устата е разбрал че всъщност винаги е обичал брук, а скилс и другите просто са го надъхали да я целуне, защото така и така тя се вижда за последен път с чейс и няма как да им развали отношенията. а що се отнася до реализациата на нейтън - все пак трябва да остане нещо и за следващия сезон
Black_master
Jun 13 2007, 21:02
Абе хора,дали ще е както винаги 21-22 на едно?Винаги са 22 сериите,как така всички са спокойни и уверени,че 21 е последна,не знам.Не казвам,че не е,ма 3те сезона все с по 22 са,та за това си мисля и се надявам,че ще гледаме 2 в 1

Греша ли?
за съжаление грешиш, 21 епизода са, няма да има повече след този. Интересното е, че финалният епизод е направен така, че да е финал на самия сериал и ако нямаше 5и сезон всичко щеше да завърши нормално, за разлика от миналата година. В момента има много отворени въпроси, затова ще ги претупат, за да успеят да се поместят в рамките на 40 минути.
Всичко това е The end of an era. 5ти сезон ще започне на чисто.
1 сезон - 22 серии
2 сезон - 23 серии
3 сезон - първоначално 26, но в последствие 22 серии
4 сезон - първо 13, в последствие 21 серии
Хамериканците вече гледат сериала, ние трябва да седим и да чакаме.
Sniper
Jun 14 2007, 05:08
Айдее, ето го и последният епизод!!
One Tree Hill S04E21 @ Zamunda.NET
Tutor_Girl
Jun 14 2007, 05:16
^Мерси!Ама замундата ми прави някакви проблеми.И с другите ли е така?
Sniper
Jun 14 2007, 05:18
Да, споко, скоро ще се оправи.
извинявам се, ако не е тук мястото, но някой да знае дали има излезли субтитри за 21 епизод?
LoveOneBoy
Jun 14 2007, 09:22
Тази серия беше перфектна!Имаше от всичко.А колко плаках..One Tree Hill - THE BEST!!!
elexis
Jun 14 2007, 09:43
PiToMeN
Jun 14 2007, 10:03
pinkovsjason
Jun 14 2007, 10:58
Някой ако е гледал епизода, нека пише малко информация, нямам търпение!
mi6el4e
Jun 14 2007, 11:16
Аз ще се въздържа да гледам епизода.Мисля първо да изгледам още един път всички серий и тогава ще гледам последния епизод.
Въпреки че ще има пети сезон,не мисля че ще бъде същия ОТХ.Но пък,кой знае.Може CW да ни изненадат и последния сезон да бъде много по-вълнуващ от очакваното.
last_unicorn
Jun 14 2007, 11:41
епизода беше добър според мен, добър край на сезона, т.е. на четирите сезона
за мен най-силните сцени бяха с Карън и Кийт и Карън и Дан. особено Дан накрая... но като цяло ми хареса, без субтитри го гледах, но не мисля, че съм изпуснала нещо
kelly_93
Jun 14 2007, 12:17
Неверояте,Уникален,Страхотен епизод!Нямам думи!Просто всичко беше идеално и толкова много плаках,че не е истина!Сега не ви оства нищо друго освен да чакатее до 2008-ма!А аз мисля да изгледам серияла поне още 10 пъти ... а после ще мисля какво ще правя!
доста слаб край на сезона, според мен ... изобщо не ми въздейства
nadezhda_had
Jun 14 2007, 13:03
lantrix
Jun 14 2007, 13:40
Серията беше дива .. нямаше как да не ми се насълзят очите просто нямам думи!!! Уан Три Хил забиванги !!!
Края на серията много яко са го измислили .. дано Нейтан пропусне
Цитат(lantrix @ Jun 14 2007, 14:40)

дано Нейтан пропусне

dream on
Ще го разбие
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Люк няма да знае къде се намира.
едит:
Не знам дали знаете, но на огромна част то баскетболните сцени Чад си има дубльор. Винаги е казвал, че предпочита американския футбол.
Много добър финал. И актьорската игра беше много добра. И аз искам Sophia Bush да е кръстница на децата ми
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.