Много добър завършек на сезона, с този епизод спокойно можеха да си свършат и сериала, всичко щеше да приключи както трябва, но ще се наложи да гледаме още един сезон, да го чакаме дълго време и да се надяваме да е с пъти по-добър от този.
Последните няколко епизода сценаристите доказаха, че могат да пишат добри диалози, странно защо не го показаха през останалата част от сезона.
Ще се опитам да напиша какво мисля във възможно най-кратък вариант.
Както вече казах, епизода беше много сполучлив за всички, както трябва да бъде, но естествено винаги може и по-добре.
Началните карди от епизода бяха страхотни на фона на песента, сменящите се моменти с
Хейли/Карън/Дан, паралела беше много хубаво замислен. Сцената в болницата между
Лукас и Нейтън....страшно въздействаща.

Съгласна съм с Мими, че момента с
Кийт беше много странен, той взе да спасява всички. Оставаше да каже
Open your EyesДан/Карън....много гадно ми стана за Дан. Най-голямата грешка на сценаристите в целият сериал беше да направят Дан убиец. Казвала съм го и преди , но по този начин тотално развалиха героя му. Въпреки това Пол беше на ниво както винаги. Със сигурност е най-добрият актьор в този сериал.
За разлика от Дан, в последните епизоди
Деб е велика, започва да става нормална. Колко беше забавна с бебчото.
За
бебчо Джеймс не искам да говоря, найстина МНОГО сладко бебенце бяха намерили, въпреки че си личеше, че е доста по-големичко. Какво ли ще е в пъти сезон, когато ще е вече на четири годинки, трябва да намерят някой момченце актьор. Момента с рап музиката, която го приспива беше супер.

Всички останали бяха на ниво, можеше да дадат Лукас при сестричката му вместо поредните глупости на Маут, плют това не видях смиъл в Шелито.
Бвин и Скилс, както винаги бяха най-забавните от всички. Нямаше да го казвам, но дори този път
Рейчъл не ме дразнеше, което не ебило никога, сигурно защото имаше 3 реплики, така трябаше да е цяло година.
Маут ....без коментар за неговите действия. Само не разбрах с кой остана накрая, но честно казано не ме интересува.
Танца на момичетата, преди два месеца някъде, като разбрахме за включването на Спайс Гърлс ми стана смешно, но определено беше сполучливо, добре го изиграха. Малко гафче видяха очите ми- в един момент Хейли беше с бели токчета в следващ с бели маратонки, май са ги снимали и в почивките.
Братята имаха найстина много добри моменти този епизод, но трябва да им отрежат косите. Хубаво е, че Лукас ще се прийседени към групата на Бебчо, Хейли, Нейтън, Белия...всички в пакет ще идат в този университет.
Брук/Лукас/Пейтън - триъгълника още е в играта.
"You will change the world" - за два епизода Лукас го каза и на Пейтън и на Брук. Не личи, че е писател.
Любимите ми сцени бяха, когато
Хейли помоли
Брук за кръстница, а след това
Лукас за кръстник. В тази сцена някой хора си помислили, че Лукас щял да целуне Хейли, дори почнаха да говорят за нов трийгълник в бъдещето.

След като Лукас ще живее с тях.
естествено най-много се радвах на
Хейли и Нейтън:

Финалната сцена, точно както си я представях. Минала година в някои от темите писах, че си представям финала по този начин, познала съм.

Всички си бяха много добре. Но
Джънк и Фърги ме съмняват, винаги са заедно, става нещо мeжду тях
Пак стана дълго, но това е положеинето.
Приятно лято на всички и дано когато дойде новият сезон имаме повече причини да се радваме, отколкото да се оплакваме.едит:
Линк към епизода в Датата, благодарение отново на
Борко, който цял сезон ги качва.
one.tree.hill.s04e21.hdtv.xvid-xor.avi@Data.Bg