Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "All Of A Sudden I Miss Everyone" - The Finale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
ice_kill
СтраОООхотен финал.Много ми хареса сцената с момичетата ,когато танцуваха и после Скилс си пееше песничката.Много яко беше biggrin2.gif .Нямам търпение да изгледам 5 сезон.
slipped^
Цитат(ice_kill @ Jun 14 2007, 15:32) *
СтраОООхотен финал.Много ми хареса сцената с момичетата ,когато танцуваха и после Скилс си пееше песничката.Много яко беше biggrin2.gif .Нямам търпение да изгледам 5 сезон.

Хаха даа, и мен ме рабиха тия сцени. mrgreen[1].gif
Иначе епизода ми хареса. Добър край на сезона са измислили. ;] Радвам се, че завърши с Happy End, а не някви нови драматични събития. Особена накрая като си писаха имената на игрището ми стана много тъжно ... :]
Сега ни оства да чакаме до 2008 и междувременно да изгледаме всичките сезони още по веднъж. biggrin2.gif

П.С.
Забравих да кажа - бебчетата са страшно сладички smile.gif))))))))))))
escorpio
Според мен трябваше да оставят Дан да си виси на чаршафа и да не се знае какво е станало до следващия сезон. Много жалък го направиха, толкова е зле че дори не може да се самоубие. И сега като серияла си изгуби злодея какво ли ще измислят.
Имаше доста добре направени моменти като например когато Люк и Нейт бяха при графитите и между тях беше нарисуваната топка или когато се срещнаха в болницата. И разбира се сигурно любимия момент на всички Лейтън фенове Пейтън, колата й и Лукас. Това с колата, като че ли никога няма да се изтърка.
ani4ka_89
Епизодът много ми хареса, един страхотен финал. Беше лек, ненатоварващ, никаква драма... Единствено малко по-мрачен при Дан, но не може да се очаква, че в затвора ще е весело. Интересно дали все пак няма да излезе за 5-ти сезон, едва ли, би било прекалено.
Нейтън и Хейли все повече ги заобичвам с всеки епизод, направо са невероятни. Много сладък ми беше момента, в който Нейт и Люк си размениха снимки на бебета. Всички двойки като никога ми харесаха, дори успях да понеса Маут и Шели. biggrin2.gif Освен това всички групови мероприятия бяха много хубави и ме накараха да се замисля догодина аз какви ще ги върша и как ще рева, но това е друг въпрос. Happy end, класика, леко изтъркано, но все пак ми хареса. От мен епизодът получава 10/10 4.gif
*BringMeToLife*
Финала беше просто върха.На няколко пъти ми се насълзиха очите,но на сцената където Дан се опитва да се самоубие ми беше мноу кеф,жалко че неуспя ;] А разбира се най-якия момент беше където моми4етата танцуват на готината песен.Жалко че трябва да чакаме до 2008 за новия сезон sad.gif За двубоя между Нейтън и Лукас накрая ... дано Нейтън победи wink.gif
Bloody_Tears
Епизода беше повече от страхотен. Мисля, че този край, най-много ми хареса от всичките. Когато свърши аз седях вцепенена няколко секунди и накрая казах "....А стига ле.....свърши" и се разревах blush.gif sad.gif
gabiafrodita
здравейте,пак се извинявам 4е мостоянно ви моля да ми праштате серийте,но моля ви пак го направете.Skype ми е :gabiafrodita .МОЛЯ ВИ СЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ
[dEs]
О това беше много готин финал. Без драма и супер позитивен. Как само ще ми липсват сериите в четвъртък sad.gif . Много сладки бебета. Забелязах как на края но 1-ви 2-ри и сега 4-ти сезон Дан се му се случва нещо то небеше инфаркт, пожар сега се опита да се обеси. Дали най - накрая няма да умре??? Но няма значение. Много готин финал свърши долу - горе от където всичко започна на игрището. Абе заслужаваше си да се гледа.
hristin4e
епизода беше просто невероятен!!!
Сцената в болницата между Люк и Нейт направо ме разтрепери отвсякъде... а когато дадоха Карън, Кийт и Лили... такава любов... толкова красиво беше направено направо останах без въздух... huh.gif
хареса ми хубавия край... и когато Пейтън и Лукас се срещнаха заради колата й... невероятно сладко и готино

ето за това обичам ONE TREE HILL blush.gif
^^HeLa^^
Цитат(MimityYy @ Jun 14 2007, 19:35) *
i, po dqvolite, toq typiq Dan 6to ne umrq nai0nakraq 19.gif

Серията наистина беше страхотна worthy.gif
Ще започна анализа си с Дан, да и аз се зачудих защо не умря, но като се замислиш да умре би било най-лесно, много по-трудно е за него да продължава да живее с болката и с чувството за вина, че е убил брат си, много по-трудно е да преглътне факта, че двамата му сина няма да го посетят никога, а и с мисълта че Карън го ненавижда, така че определено идеята на сценаристите да го оставят жив е много по-добрия вариант.
Ще продължа с моите любимци Нейли. както винаги бяха страхотни големи сладури са те, а бебето много сладко. Моментите с тях бяха много забавни какви млади и истерични родители 18.gif
Деб е просто уникат "Не е ли баба забавна?!?" 18.gif 18.gif 18.gif
Брук наистина израсна най-много като характер от жените, показа че е страхотна приятелка и много добър човек.
Честно да си призная момента с Карън и Кийт много не ми хареса прекалено паранормален стана тоя сезон happy.gif ама биваше де поне избраха святсно име на бебето. 10.gif
Еми това са нещата за които се сещам в момента rolleyes.gif
ludoto_mimi
Серията може да се каже, че ми хареса. Тази поне я завърших с усмивка. biggrin2.gif
А сцената, вкоято танцуваха беше много забавна. 18.gif
last_unicorn
Деб определено разбиваше, мн и се смях на нея. а пък Дан не трябва да умира, трябва да му е гадно. аз малко му симпатизирам де smile.gif и определено страхотна актьорска игра от страна на Пол. и сцената с Кийт и Карън беше наистина беше върха на паранормалното, ама беше тооооооолкова трогателно, направо ми станаха любимата двойка biggrin2.gif
ludoto_mimi
Цитат(last_unicorn @ Jun 14 2007, 21:08) *
и сцената с Кийт и Карън беше наистина беше върха на паранормалното, ама беше тооооооолкова трогателно, направо ми станаха любимата двойка biggrin2.gif

Toва беше върха на простотията. На Марко не му ли писна от тия глупости, вече имаше цял епизод. dry.gif

А Деб беше много готина. Много й се радвах.
siska
Много ми хареса епизода, беше хубав, имаше доста тъжни, но и доста забавни моменти.И все пак го ударих на рев.. biggrin.gif
Haley____
Епизода беше страхотен... поплаках си... посмях се от сърце... изобщо тоя път мога с ръка на сърцето да кажа че Марк си разбира от работата worthy.gif worthy.gif ... но естествено ще кажа и нещо лошо за него: Тоя човек няма ли да се научи да прави всичките епизоди такива, а не само последните... много ми е мъчно че сезона сжършииии cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif ... мале още не мога да прумея че вече ще има нов епизод след 7 месецаааа 5.gif 5.gif 0027[1].gif 0027[1].gif 0039[1].gif 0039[1].gif ... относно Дан знаех си че опита му за самоубийство няма да подейства... макар че и за него ми стана мъчно щот той наистина страдаше... но както се казва в една стара българска поговорка "Каквото си надробиш - токова ще сърбаш"... това е от мен (за сега 15.gif )
girl_from_hell
еми хубаво беше епизодчето мисля че дори и такъв край на сериала не само на сезона би ми харесал и накрая на игрищите мисля че избраха точното място .. хубав епизод хем тъжен от една страна.. на мен примерно за дан ми стана много мъчно, хем и весел
luccas
Само едно мога да кажа, просто невероятен епизод и невероятен сериал.
sa6enka
Това беше един от най-готините епизоди......много се смях на момента с Деб и когато Нейтън показа снимката на бебето на Пейтън и каза`Аз съм го правил` 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Момента между Карън и Кийт беше много готин и романтичен blush.gif blush.gif а това което направи Дан не е честно,той заслужава да се мъчи
Цитат(Haley____ @ Jun 14 2007, 22:48) *
"Каквото си надробиш - токова ще сърбаш"... това е от мен (за сега 15.gif )
Абе като цяло епизода се е получил много добре....да видиме Януари с какво ще ни изненадат biggrin2.gif biggrin2.gif
DjuDju
и на мен епизода много ми хареса-беше страшен...поддържам мнението, че също така става и за край на целия сериал!!
Sladura
Еееее няма такъв сериал . worthy.gif worthy.gif worthy.gif Какво просто да кажа за серията - ПЕРФЕКТНА worthy.gif Обаче незнам защо , но като свърши серията ми стана кофти все едно това беше края на сериала.
Nasi
Много добър завършек на сезона, с този епизод спокойно можеха да си свършат и сериала, всичко щеше да приключи както трябва, но ще се наложи да гледаме още един сезон, да го чакаме дълго време и да се надяваме да е с пъти по-добър от този.

Последните няколко епизода сценаристите доказаха, че могат да пишат добри диалози, странно защо не го показаха през останалата част от сезона.

Ще се опитам да напиша какво мисля във възможно най-кратък вариант.

Както вече казах, епизода беше много сполучлив за всички, както трябва да бъде, но естествено винаги може и по-добре. biggrin2.gif

Началните карди от епизода бяха страхотни на фона на песента, сменящите се моменти с Хейли/Карън/Дан, паралела беше много хубаво замислен. Сцената в болницата между Лукас и Нейтън....страшно въздействаща.

Съгласна съм с Мими, че момента с Кийт беше много странен, той взе да спасява всички. Оставаше да каже Open your Eyes

Дан/Карън....много гадно ми стана за Дан. Най-голямата грешка на сценаристите в целият сериал беше да направят Дан убиец. Казвала съм го и преди , но по този начин тотално развалиха героя му. Въпреки това Пол беше на ниво както винаги. Със сигурност е най-добрият актьор в този сериал.

За разлика от Дан, в последните епизоди Деб е велика, започва да става нормална. Колко беше забавна с бебчото.

За бебчо Джеймс не искам да говоря, найстина МНОГО сладко бебенце бяха намерили, въпреки че си личеше, че е доста по-големичко. Какво ли ще е в пъти сезон, когато ще е вече на четири годинки, трябва да намерят някой момченце актьор. Момента с рап музиката, която го приспива беше супер.

Всички останали бяха на ниво, можеше да дадат Лукас при сестричката му вместо поредните глупости на Маут, плют това не видях смиъл в Шелито.

Бвин и Скилс, както винаги бяха най-забавните от всички. Нямаше да го казвам, но дори този път Рейчъл не ме дразнеше, което не ебило никога, сигурно защото имаше 3 реплики, така трябаше да е цяло година.

Маут ....без коментар за неговите действия. Само не разбрах с кой остана накрая, но честно казано не ме интересува.

Танца на момичетата, преди два месеца някъде, като разбрахме за включването на Спайс Гърлс ми стана смешно, но определено беше сполучливо, добре го изиграха. Малко гафче видяха очите ми- в един момент Хейли беше с бели токчета в следващ с бели маратонки, май са ги снимали и в почивките. 18.gif

Братята имаха найстина много добри моменти този епизод, но трябва да им отрежат косите. Хубаво е, че Лукас ще се прийседени към групата на Бебчо, Хейли, Нейтън, Белия...всички в пакет ще идат в този университет.

Брук/Лукас/Пейтън - триъгълника още е в играта. "You will change the world" - за два епизода Лукас го каза и на Пейтън и на Брук. Не личи, че е писател.

Любимите ми сцени бяха, когато Хейли помоли Брук за кръстница, а след това Лукас за кръстник. В тази сцена някой хора си помислили, че Лукас щял да целуне Хейли, дори почнаха да говорят за нов трийгълник в бъдещето. 18.gif След като Лукас ще живее с тях.

естествено най-много се радвах на Хейли и Нейтън:

Финалната сцена, точно както си я представях. Минала година в някои от темите писах, че си представям финала по този начин, познала съм. wink.gif Всички си бяха много добре. Но Джънк и Фърги ме съмняват, винаги са заедно, става нещо мeжду тях 18.gif

Пак стана дълго, но това е положеинето.
Приятно лято на всички и дано когато дойде новият сезон имаме повече причини да се радваме, отколкото да се оплакваме.

едит:

Линк към епизода в Датата, благодарение отново на Борко, който цял сезон ги качва.
one.tree.hill.s04e21.hdtv.xvid-xor.avi@Data.Bg
3pacalypse Now
Невероятен край ! Ся гледаш в 5 сезон Дан се обединил с поня фалшивия Дерек и спретнали един Prison Break и докато се осетиш в 5ти сезон двамата на свобода и ще стане One Tree Horror biggrin.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif biggrin.gif
an14ka
незнам дали тук е мястото да попитам кога ще излезне торент с всички серии от 4 сезон,знае ли някой?
Zenityyy
това за мен беше една от най- страхотните серии на One Tree Hill! Много ме изкефиха моментите когато момичетата танцуваха на песента на Spice Girls - Wannabe , когато Нейтън и Хеили отдоха да проверят Деб , когато всички играха баскет rolleyes.gif Тази сериика проста беше велика worthy.gif
~●R@Li●~
rolleyes.gif Е това беше страхотен завършек на сезона...

Започвам от страхотните сцени на моите любимци-Нейтън и Хейли: Много се радвах на всяка сцена с тях и с малкия Джеймс blush.gif. ..Бебенцето е прекрасно...е малко голямо се роди,ама какво да се прави biggrin2.gif Много ми бяха забавни Нейли като постоянно се притесняваха за бебчо...А пък и Нейтън с тая снимка ме разби просто....на всеки я показва happy.gif ...все пак трябва да се похвали какво е направил 18.gif Баба Деб също беше страхотна wink.gif
И като продължа със забавните моменти танца на момичетата беше супер smile.gif ..
Лукас-абе тоя човек навсякаде ли си ходи с книгата ? 18.gif
Брук и Пейтън-засега са приятелки,ама нещо ми се струва ,че триъгълника пак се заформя unsure.gif
А пък на Кийт не му ли омразна да се явява на всички..всички спасява.Сигурно работи като спасител на ония свят 18.gif
Относно Дан,чак ми стана гадно да го гледам как се измачва,но той си е виновен(или по скоро сценаристите 16.gif )
Относно тая Рейчъл- направо ми кипна 14.gif като прасна Хейли по главата,ама и тя не и се даде де happy.gif
И накрая сцената на игрището беше уникална,страхотна е идеята така да свърши сезона...И както казаха когато бяха там,че след 4 години ще се варнат пак тук, сякаш ми казаха:"Гледай 5 сезон"

И така това беше последната серия за тоя сезон,за тая година..Приятно чакане на новия сезон през януари happy.gif
`BruKas`
без коментар..това беше най-страхотния епизод от 4 сезон...всичк0 беше толкова красииво...Хораа нз за вас..ама на мен за дан страшно ми домъ4ня...горкия ..колкото сам го мразела толкова мил ми стана....иии тва беше мн грубо от страна на каран където му се изплю...ии двете бебенца са страхотни..тва с киит ми хареса...Нейли бяха варха... моята бруки най накрая ми изглежда щастива със сладура 4ейс:))накрая епизода просто беше страхотеен...И както казаха когато бяха там,че след 4 години ще се варнат пак тук, сякаш ми казаха:"Гледай 5 сезон"
рали и на мен ми зву4еше по този начин...мисля 4е един път няма да ми стигне да се нарадвам на този епизод(ве4е го гледам за 4 път...)
brooke_d
Много ми стана тъжно на епизода...Просто когато отидоха на игрището и си спомих за началото на самия сериал.Още първите епизоди...И накрая, финалнато снимка беше невероятна.
Много съм ревала след това...никога повече няма да можем да обсъждаме нови епизоди....никога повече няма да ги има... 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
[dEs]
Цитат(brooke_d @ Jun 15 2007, 12:52) *
Много ми стана тъжно на епизода...Просто когато отидоха на игрището и си спомих за началото на самия сериал.Още първите епизоди...И накрая, финалнато снимка беше невероятна.
Много съм ревала след това...никога повече няма да можем да обсъждаме нови епизоди....никога повече няма да ги има... 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif

Ее чак никога не се отчайвай нали ще има 5-ти сезон. Ние и него ще обсъждаме..
mixmaxshow
Мн яка серийка!!!Браво!!!
Imm0rta[L]ovE
BEST EPISODE EVER <333
qwe123
Страхотен епизод! Поне не оставиха никаква интрига,която да ни изтормозва цялото лято и есен, и половината зима mrgreen[1].gif.
Бебето на Нейли наистина беше страшно сладко!!! Нищо,че приличаше на поне 5-месечно biggrin2.gif Малката Лили като по-голяма също беше невероятно сладка, както и бебето де biggrin2.gif Лукас-треньор wacko.gif Ще видим mrgreen[1].gif Деб беше адски забавна biggrin2.gif Шели ме издразни лекичко с това, което каза на Рейчъл dry.gif Брук и Чейс бяха невероятно сладки!Обожавам ги като двойка! И за щастие малко заговориха за баскетбол, който уж е в основата на сериала...
Ще чакам новия сезон,въпреки че ако пак изкарат някоя драма или екшън ще се замисля дали да не спра да го гледам dry.gif
sophia__
Просто страхотен епизод!!!!!!Всичко си дойде на мястото,обаче ми стана мн мъчно,че свършииии,знам,че ще има 5ти сезон,но въпреки това... sad.gif sad.gif
feel_me
Страхотно беше наистина.Много ми хареса това,което Лукас е написал в книгата за Брук-много силно,много.
anji_banji
Цитат(sophia__ @ Jun 15 2007, 16:53) *
Просто страхотен епизод!!!!!!Всичко си дойде на мястото,обаче ми стана мн мъчно,че свършииии,знам,че ще има 5ти сезон,но въпреки това... sad.gif sad.gif

И аз така cry.gif cry.gif cry.gif
FaLLOuTbOy
Най ми хареса като Шели каза на Рейчъл: Oh please, I've been doing the whole slut thing long before you did. 18.gif

Епизода беше иначе невероятен.
bo7evka
ОоО епизода беше върха всяка сцена от епизода ми хареса само не разбрах къв е смисъла Маут да целуне Брук кво като шешето е било към нея и ми беше малко страмно Шели която каза че няма да се появи цъфна като пролетно цвете biggrin.gif инече серялчето се надявам да не горазвалят чесно казано исакм всичко да свърши с 4-ти сезон ето то тъкмо всичко си се нареди 5-ти сезон ще бъде голяма бозица biggrin.gif според мен и вярвам, че не само аз мисля така пък и на всичкото отгоре трябва да го чакаме до 2008 аз като го видях тва си посислих че е шегичка 18.gif басирам се че в 5-ти сезон пак ще се ходи до болницата поне 2 пъти[18] (е тва зависи от броя на серите) също така мисля че много често ще виждаме Кийт в сънищята на Карън
Sophia_fenka
worthy.gif worthy.gif worthy.gif Върховно!!!Деб ме разби от ляо до дясно biggrin.gif Нейли и те страшни родители 4.gif Нэ ама аэ накрая го съжалих Дан и даже се раэплаках. наистина му е мноооого тежко
bo7evka
Цитат(Sophia_fenka @ Jun 15 2007, 21:13) *
worthy.gif worthy.gif worthy.gif Върховно!!!Деб ме разби от ляо до дясно biggrin.gif Нейли и те страшни родители 4.gif Нэ ама аэ накрая го съжалих Дан и даже се раэплаках. наистина му е мноооого тежко

Ето я лудата баба 18.gif
колкото до дан неее тоя дето уби Кийт неее никога
`BruKas`
Sophia_fenka
не си само ти тази която се разплака за дан(аз плаках цял епизод)
caprice
Невероятен епизод!Радвам се за всички!А колко плаках като гледах.То не само заради филма,ами защото и аз свърших днес даскало(не че завърших окончателно),но си ги има емоциите!Наистина страшно много го обичам тоя сериал wub.gif
chocolate_kiss
Ееее свърши....Епизода беше страхотен...Вече можем да очакваме и новия сезон...Оффф,ами сега какво ще правим до другата година.. cry.gif
SuxLose?
финалът не ми хареса.. бом бок беше..
Syleena
worthy.gif biggrin2.gif -Ей тва имам да кажа аз,мн добър епизод!!!
Относно 5ти сезон- мисля че ще е интересно,защото всеки ще прави нещо ново и следователно ще има нови завръзки и проблеми,а не да се повтарят старите работи smile.gif тва ще е яко
haley_scott_hisi
просто невероятен,супер мн ще ми липсва туй сериалче са ще почна да ги гледам пак от начало хахахаха до 1 месец ше ги изгледам а докато чакам 5 сезон по цял ден ше тъпея
pIsaNcH{}
Значи ще има и 5 сезон 3.gif много се кефя и аз така съм чула,ама начина по който свърши 4 ... направо се разтройх ... Мале страхотен филм ! 10.gif а някой да знае колко сезона са ?
sfarop
Коя точно е песента от края на епизода ?
shokolina86
Това е най-невероятния сериал, който съм гледала. Жалко само че свърши. Много ми хареса финала, серията беше на много по-високо ниво от останалите. С нетърпение чакам да дойде януари, а докато чакам ще си го изгледам още няколко пъти smile.gif
vasinka_{P}
Невероятно епизодче. Натъжих се накрая че се разделят, но нали пак ще се съберат. Хареса ми много финала, имаше и смешни и тъжни моменти. Абе нямам никакви забележки. Този епизод ми стана един от любимите
androlini
А аз пък си мисля , че епизода е направен така с не толкова много драматични моменти, защото когато е бил сниман все още не се е знаело дали ще има повече от OTH. А ако вече бяха подписали договор за 5-тия сезон щяха да направят края доста по завързан и драматичен.Но все пак това си е мое мнение. rolleyes.gif
P_1
Финала беше супер имаше от вси4ко просто нямам думи worthy.gif нз кво пове4е да кажа, нямаше сцена която да беше лоша! worthy.gif Достоен завършек на 4-те сезона. 4.gif worthy.gif Според мен 5 сезон има потенциал да е мноого силен сезон. Но квото и да си говорм вапреки 4е ще има 5 сезон One tree Hill донякаде може да се каже 4е сварърши нещата ве4е няма да са същите в някои отношения но тва не пре4и сезона да бъде супер нямам тарпение до Януари,
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.