Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "All Of A Sudden I Miss Everyone" - The Finale
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
Jordan
Цитат(androlini @ Jun 16 2007, 22:59) *
А аз пък си мисля , че епизода е направен така с не толкова много драматични моменти, защото когато е бил сниман все още не се е знаело дали ще има повече от OTH. А ако вече бяха подписали договор за 5-тия сезон щяха да направят края доста по завързан и драматичен.Но все пак това си е мое мнение. rolleyes.gif

как да не е драматичен епизода, бе, човеко... blink.gif
аз още не съм се изказвал по въпроса, че изпити имам, ама епизода си беше адски драматичен и тъжен. Сюжетната линия покрай Дан- какво по-драматично от това?(to be continued...)
завършването на гимназията и обещанието на най-добрите приятели, че ще се върнат на същотото това място след 3 години, пак.(to be continued...)
раждането на децата, решението на Нейтън и Лукас относно Дан, случката с Карън в затвора...
ако това не е драма, не знам какво е.
Епизода беше адски емоционален...
to be continued...
Алекс
Съжалявам че повдигам въпроса но не знам отговора и затова ще питам - 5ти сезон ще има ли ?
По темата : епизода си беше як имаше и смеши и тъжни моменти айляк е biggrin.gif Ся ми се спи и съм под действието на бири и не се сещам за друго освен че беше екстра хихи айде
Jordan
ами ако беше прочел 4-5 мнения нагоре, щеше и сам да си отговориш на въпроса... dry.gif
common_sense
мн як епизод, но да питам - ще има ли 5 сезон и в него какво ще става, защото нали завършиха три хил и отиват по колежи?
Angel_Lady
Добър беше краят и макар и както казва Йордан, да имаше драма в епизода, определено завършекът не беше толкова драматичен, колкото на миналия сезон smile.gif Общо взето на всички, освен Дан, им се случи по нещо хубаво и се изправиха пред бъдещето с много надежди. Купонът беше як - дори Рейчъл получи дипломата си, а най-много ме трогна моментът, когато се събраха на игрището, онова същото игрище, от което започна всичко, само че този път всички бяха приятели, за разлика от първия епизод на първия сезон.
Направо не можах да повярвам, че Дан се предаде доброволно в полицията. След като в продължение на цели 4 сезона бяхме свидетели на неговия егоизъм и жестокост, след като той най-нагло изкара Лукас луд, поради факта, че го обвинява в убийството на Кийт, той реши да се предаде сам. Когато се опита да се самоубие, реших, че сценаристите ще приключат с него по този начин, но явно ще видим още от него.
Много ми хареса сцената с Керън и Кийт - не знам дали това беше раят, но беше прекрасно наистина. Пейзажът беше невероятно красив - всички тези цветя, зеленината, Керън и Кийт в бяло, беше прекрасно. И по този начин Кийт подсказа на Керън как би искал да се казва дъщеря им.
А колкото до дъщерята на Керън - тя от една страна е сестра на Лукас, а от друга му е братовчедка shocking.gif странно нали... В този смисъл тя е роднина и на Нейтън - също му се пада братовчедка smile.gif А беше много яко, когато Нейтън и Лукас си размениха снимки на бебетата biggrin2.gif
Внучето на Деб може би ще е стимулът тя да се пребори докрай със зависимостите и отново да се превърне в зрялата жена, която беше в началото на филма.
Общо взето беше яка серия. Пак завъртяха по странен начин нещата около Маут - първо Рейчъл се появи, после се оказа, че момичето, в което беше влюбен, вече не е клийн тийн и тук нямаше как да не дойде въпросът дали няма да стане нещо помежду им и накрая той взе, че целуна Брук - е, вярно, че нямаше по-големи намерения относно нея и все пак...
Ще видим какво ще е след 4 години, когато са завършили колеж, дали ще са запазили старите си взаимоотношение, дали Лукас и Пейтън все още ще са заедно - много ми се ще да е така, защото така и не се обърна много голямо внимание на връзката им - докато Лукас и Брук бяха заедно, се залагаше повече на сцени с тях двамата.
lantrix
Цитат(Nasi @ Jun 14 2007, 23:33) *
Брук/Лукас/Пейтън - триъгълника още е в играта. "You will change the world" - за два епизода Лукас го каза и на Пейтън и на Брук. Не личи, че е писател.

Ммм.. не казва ли на Пейтън,че е родена да покорава света,а на Брук,че ще промени света.Има разлика smile.gif Дано този триъгълник да спре да съществува веднъж за винаги.Лукас си е добре с Пейтън

btw: Не ми харесва факта,че Лукас ще става помощник тренъор.Прекалено млад и неопитен е.Предпочитам да го виждам в 1 отбор с Нейтън и да мачкат каквото хванат и се надявам това да стане.След 4 годинки детето на Нейтън ще е лудо баскетболистче като баща му.

5 сизон ще е много див от сега го усещам smile.gif
Jordan
аз съм в депресия...ма не ща да свършва бе, искам да го дават и лятото cry.gif
искам още, още, още сезони huh.gif
айй...зле ли съм много blink.gif
lantrix
Ша оплътняваш времето до другата година smile.gif Почваш от 1-ви сизон и на всяка седмица по 1 серия даже на 2 и почти няма да устане време докато излезне.

Мога само да добавя,че Керън не умее да плюе..има ужасна слюнка tongue.gif
Jordan
за тая сцена наистина трябваше нещо по...храчещо 18.gif
*BringMeToLife*
Само да питам .. кога точно ше излезе 1вия епизод на 5ти сезон .. знам,че ше е януари ама неква дата нещо.. или е много рано да се каже ? rolleyes.gif
lantrix
Цитат
http://OTH.GGbit.Info/ | 21 epizod (posleden ot Season 4 ) -> http://zamunda.net/download.php/89651/One....viD-XOR.torrent | Subs: http://zamunda.net/getsubs.php/one.tree.hi...tv.xvid-xor.sub | Първи епизод на пети сезон излиза през Януари 2008... за точна дата има време...
lovely
Аре, честита ви последна серия !
Та ...най-сетне завърши този сезон....и какво да кажа за него...ми ще кажа , 4е като цяло беше готин, но само като цяло...без да се заглеждаме много в ужасната игра на някой актьори...и без да споменаваме огрооомните паузи, които отнеха доста от интереса към сериала въобще..както и моя разбира се:)
А за серийката....готина беше да ! Изкефих се на бебето на Нейтън и Хейли, много е сладичко и ми е интересно единствено това ако има 5 сезон...порасналите дечица дали ще ги дават! Поне това момиченце от съня на Карън беше много готино...
Много се смях на танца на песен на Spice girls ...най-сетне си пролича коя става за мажоретка хахахаха....и това със сигурност не е Пейтън laugh.gif .....не 4е другите много добре се справяха, но тя беше направо куца.....
Накрая на игрището пък беше много яко...особено когато Хейли заплаши Нейтън и той й остави топката smile.gif
Абе забавна серийка беше.....пак малко попретупана, но ....нищо айде smile.gif
black rose
Епизодът беше много хубав. Очаквах драматичен край - я някой го блъснала кола, я нещо друго. Но не ни оставиха 1/2 година в напрежение smile.gif Най-много ми хареса танца на момичетата. супер беше и около огъня как всеки се беше гушнал с някого. Бяха много сплотени и сладки rolleyes.gif
Sway
Ъ-ъ, само да питам - ще има ли 5ти сезон?

Бъзикам се tongue.gif tongue.gif tongue.gif
FantasyGirl
Много готин и сполучлив финал наистина съм много очарована като цяло от сериала и нямам търпение за следващия сезон biggrin2.gif
julia1990
Е и аз ще се повторя и ще кажа че наистина епизода беше Върховен!!! 4.gif 57.gif Абсолютно всяка сцена ме изкефи максимааално,всяка реплика,всеки момент бяха супер емоционални и трогателни.. cry.gif Въобще епизода свърши страшно яко,но и доста сантиментално sad.gif На мен ми стана гадно,защото все пак това си беше краят на една ера..повече нищо няма да е същото в живота не героите ,няма да има гимназия,всеки отива на различно място... emoticon1 (10).gif

П.С. В сцената,когато момичетата танцуваха в единия кадър някои от тях ( и по-специално аз забелязах Хейли и малко след танца Бевин) бяха с маратонки и в следващия кадър с обувки на токчета 18.gif Ноооо както и да е няма да издребняваме,важното е че епизода беше 6! 4.gif
Whatever...
На мен този филм ще ми липсва страшно много. Радвам се, че поне ще има 5ти сезон rolleyes.gif
Само не знам как ще го дочакам до 2008....
Tedds
Серийката беше много забвана...хареса ми но се надявам в 5ти сезон Брук да е с Лукас ама ще видим smile.gif
ALeX4e7y^
Айде ,на който му е бърз нета,да ме намери в skype и да ми го прати,защото не мога да си го изтегля blink.gif
^Mim0zKa^
.. хах.. то отдавна свърши пък вие продължавате да пишетее wink.gif Нормално.. все пак тфа е ОТх.. трудно е да приемеш че го няма rolleyes.gif
julia1990
Някой има ли възможност да даде линкове на музиката,които да са в дата? rolleyes.gif Тези от sendspace не ми се отварят или като си изтегля песента е супер малка unsure.gif Всъщност по-специално ме интересуват на Ross Copperman - "They'll Never Know" и на MoZella - "Say It Ain't So" ...

HiLaRy`DuFf{}
Разплаках се ... Неммога да повярвам 4е няма да гледам ве4е .. sad.gif .. Не минава6е и ден без да гледам този сериал .. тои е 4аст от йивота ми а сега 6те се разделя с него wacko.gif
an4ito
ооо кво да ви кажа бахтиии искам никога да не беше сваршвал sad.gif ;( ;( ;(
neven4eto
Тоя сериал е хитов!!!обичам гооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!напшраво думи нямам! blush.gif
K1llerAngel
Шели е много яка...Серияла е много готин с нетърпение учаквам 5 сезон Устата РлззЗ
Mr. Winchester
Епизода свърши малко безинтересно като за край на сезон, досега свършваше интересно и те държи в напрежение до другия сеазон, а сега да имаш чувството че няа да има повече сезони иначе епизода като цяло не беше лош
azsamivan
според мен завърши много добре края на 4 сезон със отворен финал,който държи в напрежение до началото на следващия сезон.
а и първите епизоди от петия сезон бяха доста добри
Zorfitoo0
За финала на 4-ти сезон мога да пиша страаашноо много, но смятам да се огранича с няколко изреченийца. smile.gif biggrin.gif

Мисля, че това е серията, която ми хареса най-много от всички досега! Наистина имаше много готин завършек, който държеше феновете в напрежение за следващия 5-ти сезон. Много ми хареса финала, както и песничките! Наистина Марк заслужава едно ръкопяскане за чудесния завършек на 4 сезон. 1clap[1].gif
ПрИнЦеСкАтА
Цитат(mi6el4e @ Jun 14 2007, 12:16) *
Аз ще се въздържа да гледам епизода.Мисля първо да изгледам още един път всички серий и тогава ще гледам последния епизод.
Въпреки че ще има пети сезон,не мисля че ще бъде същия ОТХ.Но пък,кой знае.Може CW да ни изненадат и последния сезон да бъде много по-вълнуващ от очакваното.
Това няма да бъде последният сезон ще има и 6-ти wink.gif
ПрИнЦеСкАтА
Имам едно въпросче как се казва песента където танцуват на купона?Плс който знае да ми каже,че песента ми харесва супер много,но незнам как се казва ;( ....
nelito_91
Spice Girls - Wannabe

Тук я има: http://www.box.net/shared/5ze4i99je4#1:7271315
ПрИнЦеСкАтА
мерси супер много wink.gif
fenkanabrooke
Самата песничка е супер яка.Беше ми много любима,когата бях по- малка.А танца на моичетата направо ме кефи от всякъде!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Dead_man
Аз мога да кажа че с тази серия и този сезон можеше да свърши серияла ,защото всички тръгват към своя път всичко се нарежда !!1 rolleyes.gif worthy.gif
и хубаво свършва ! другите внаги свършват по някъкав начин а този можеше да е финален . Стоя и си мисля че др те сезони вече са защото 1 паарите и мн се продава кинти печелят ! просто парички си правят
П.С аз мн уважам и се радвам че продължава този сериял защото до една степен променя начина ти на мислене на живот и прочие ! Абе просто фима с то 4 ти сезон си беше супер гоцко нагласено но тва е ! ВСе пак се радвам че продължава rolleyes.gif worthy.gif unsure.gif dry.gif
the_sex_symbol
Беше идеалният финал за сериала според мен wink.gif
Bad`Girl
Цитат(the_sex_symbol @ Aug 7 2008, 06:45) *
Беше идеалният финал за сериала според мен wink.gif

На същото мнение съм.
traiana
Перфектната серия!Нямаше толкова драми..всичко беше сууупер!На купона беше много забавно..и как танцуваха..развеселиха ме!Хейли и Нейтън..ама,че загрижени родители biggrin2.gif Деб обаче за пореден път ме разсмя с това " А..и донесете някакви наркотици. Не е ли забавна,баба?!? " ...Охх мога да гледам тази сцена и епизода постоянно!Когато бяха на игрещето,направо ме разплакаха..не ми се искаше да свърша,но финалът беше наистина прекрасен! ..
mak3-l0ve
Много много многоо хубав финал ! emoticon1 (119).gif накрая ме разплакаха на игрището .. а Брук с Чейс са ебати сладурите! Супер сладки са заедно .. happy.gif wub.gif
абее мн як завършек на сезона беше .. въпреки че щеше да е по-добре ако беше финал на последния сезон. Защото до сега винаги сезоните са свършвали така, че да си в напрежение какво ще се случи в следващия .. а тука беше Happy End unsure.gif амаа няма значение , пак си казвам ~ беше супер як епизод ! biggrin2.gif wub.gif wub.gif
mR.DiSCo
Това финалче беше супер яко.Наистина много ми хареса.
moni_hs
Страхотен епизод! Първия път, когато го изгледах мн се натъжих, мислейки си, че сериала свършва. И въпреки всичко беше страхотен финал на 4 сезон! smile.gif
naley_
Достоен финал на един сезон изпълнен с толко много драма smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.