Добър беше краят и макар и както казва Йордан, да имаше драма в епизода, определено завършекът не беше толкова драматичен, колкото на миналия сезон

Общо взето на всички, освен Дан, им се случи по нещо хубаво и се изправиха пред бъдещето с много надежди. Купонът беше як - дори Рейчъл получи дипломата си, а най-много ме трогна моментът, когато се събраха на игрището, онова същото игрище, от което започна всичко, само че този път всички бяха приятели, за разлика от първия епизод на първия сезон.
Направо не можах да повярвам, че Дан се предаде доброволно в полицията. След като в продължение на цели 4 сезона бяхме свидетели на неговия егоизъм и жестокост, след като той най-нагло изкара Лукас луд, поради факта, че го обвинява в убийството на Кийт, той реши да се предаде сам. Когато се опита да се самоубие, реших, че сценаристите ще приключат с него по този начин, но явно ще видим още от него.
Много ми хареса сцената с Керън и Кийт - не знам дали това беше раят, но беше прекрасно наистина. Пейзажът беше невероятно красив - всички тези цветя, зеленината, Керън и Кийт в бяло, беше прекрасно. И по този начин Кийт подсказа на Керън как би искал да се казва дъщеря им.
А колкото до дъщерята на Керън - тя от една страна е сестра на Лукас, а от друга му е братовчедка

странно нали... В този смисъл тя е роднина и на Нейтън - също му се пада братовчедка

А беше много яко, когато Нейтън и Лукас си размениха снимки на бебетата
Внучето на Деб може би ще е стимулът тя да се пребори докрай със зависимостите и отново да се превърне в зрялата жена, която беше в началото на филма.
Общо взето беше яка серия. Пак завъртяха по странен начин нещата около Маут - първо Рейчъл се появи, после се оказа, че момичето, в което беше влюбен, вече не е клийн тийн и тук нямаше как да не дойде въпросът дали няма да стане нещо помежду им и накрая той взе, че целуна Брук - е, вярно, че нямаше по-големи намерения относно нея и все пак...
Ще видим какво ще е след 4 години, когато са завършили колеж, дали ще са запазили старите си взаимоотношение, дали Лукас и Пейтън все още ще са заедно - много ми се ще да е така, защото така и не се обърна много голямо внимание на връзката им - докато Лукас и Брук бяха заедно, се залагаше повече на сцени с тях двамата.