Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Xpand Rally
GGbit.info > Развлечение > Игри
amd
Коя според вас е ,най-добрата,рейсинг игричка.Искам да ви помоля,освен това ,да посочите играта която ви е направила ,най-доброто впечатление,но и да драснете малък коментар защо,аджеба ви харесва толкова.За достойнствата,на Need for Speed и Colin McRae Rally ,си мисля че всички вече знаем,затова ще ви помоля,да не ги намесваме.!
Благодаря.,!
The Shaman
Колкото и да ме молиш ще спомена Colin McRae Rally rolleyes.gif
Но ако го изключим...
Rallisport Challenge,Rally Masters,Street Legal,Street Racing Syndicate,TOCA Race Driver 2 и уникалната Xpand Rally.Какво мога да кажа за тях...Всички си имат своите предимства.Графика,трудност,реализъм,тунинг и т.н.,т.н.
ShadowX
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Oct 25 2005, 11:47 AM)
Колкото и да ме молиш ще спомена Colin McRae Rally rolleyes.gif
Но ако го изключим...
Rallisport Challenge,Rally Masters,Street Legal,Street Racing Syndicate,TOCA Race Driver 2 и уникалната Xpand Rally.Какво мога да кажа за тях...Всички си имат своите предимства.Графика,трудност,реализъм,тунинг и т.н.,т.н.
*

И аз съм на същото мнение....
amd
Свалих Xpand Rally но след инсталацията излиза скриин на ,който пише че тази игра не може да бъде кракната,къде греша,след като вие вече сте я играли,може ли да помогнете със съвет как да я инсталирам.
vIkToRsHeFa
Ако допълнително си слагал крак и т.н. обясни точно какво си направил и ще ти кажем и без да съм я играл те са на един и същи принцип wink.gif
amd
Самата игра няма крак има активационен кей и сериен номер,при инсталацията те пита? ти ги въвеждаш,и започва инсталацията,инсталира се, но когато шракнеш върху иконата,излиза скрийн на ,който пише че играта не може да се кракне,и до там.Защо така?
Тук съм качил инфо файла на играта.!

ftp://ftp.ggbit.info/amd/
vIkToRsHeFa
Просто номера е бил невалиден и вече ползван за онлаин регистрация и не може повече да се ползва...
Пуснало те е да го инсталираш защото е валиден ключа но не ти е позволило да го стартираш защото вече някой друг се е възползвал от този ключ wink.gif
С други думи търсиш крак...
АКо не ти е проблем дай едно линкче към самата игра или инфо и ще проверя дали няма тук таме крак...
amd
Ето линк към играта, http://magnet.co.jp/Games/Racing/Xpand%20Rally/ ,ще съм страшно благодарен,!
The Shaman
3. Insert ANY CD into the drive (Jimmy Hendrix Oldies But Goldies)
4. Enjoy our work like we did.

Today, the lucky numbers are:
º
º Serial number: XR-L39E4-4XCWA-RCTE4-EKR33-KPATP º
º Activation code: KTM2X-6D7N9-U7X3Q-2JPKJ-Z6YPK

Което ще рече,че след инсталацията в CD-то трябва да се върти някакъв диск,до колкото разбирам без значение какъв (Jimmy Hendrix Oldies But Goldies) .А играта я имам на оригинален диск.
amd
Здравей те,
Успях да кракна играта,ако някой има проблеми с инсталацията,тук ще обясня как стана при мен.След като вече сте свали ли играта,в никакъв случай не разархивирайте файловете,а използвайте даемон тулс ,провах и с (алкохол и с неро) но с тях не стана ,поне при мен беше така.Преди да започне инсталацията сложете някакъв диск в cd-рома,независимо какъв,след което я инсталирате ,ще ви пойска кей сложете го (има го в хелп файла към играта) а и THE SHAMAN ™ бе така добър да го издири и постне по горе. След ,което излиза скрийн че играта не може да бъде кракната,благодарение на новият старфорс3.3,но както виждате пичовете са успели да разбият и новия старфорс,е както се казва в една поговорка всеки си намира майстора.Та този прословут скрин би трябвало да изчезне след около минута,и тогава започва забавлението.За феновете на драйвинг игрите ще е истинско удоволствие ако вече сте превъртяли нийд фор спийд и колин мак рий тази джитка ще ви дойде добре като глътка студена бира на плажа в Созопол.Мойте първи впечатления от играта са ,страхотна графика ,добре направени карти много добро управление на колата,и както винаги има едно обаче и то е че играта е малко тешка .Е това е от мен,ако имате въпроси ще се радвам да помогна!
Много ми се иска да постнете вашите впечатления от драйвинг игри ,който сте играли и по някакъв начин са ви харесали или пък .!не icon_peace.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.