Здравей те,
Успях да кракна играта,ако някой има проблеми с инсталацията,тук ще обясня как стана при мен.След като вече сте свали ли играта,в никакъв случай не разархивирайте файловете,а използвайте даемон тулс ,провах и с (алкохол и с неро) но с тях не стана ,поне при мен беше така.Преди да започне инсталацията сложете някакъв диск в cd-рома,независимо какъв,след което я инсталирате ,ще ви пойска кей сложете го (има го в хелп файла към играта) а и THE SHAMAN ™ бе така добър да го издири и постне по горе. След ,което излиза скрийн че играта не може да бъде кракната,благодарение на новият старфорс3.3,но както виждате пичовете са успели да разбият и новия старфорс,е както се казва в една поговорка всеки си намира майстора.Та този прословут скрин би трябвало да изчезне след около минута,и тогава започва забавлението.За феновете на драйвинг игрите ще е истинско удоволствие ако вече сте превъртяли нийд фор спийд и колин мак рий тази джитка ще ви дойде добре като глътка студена бира на плажа в Созопол.Мойте първи впечатления от играта са ,страхотна графика ,добре направени карти много добро управление на колата,и както винаги има едно обаче и то е че играта е малко тешка .Е това е от мен,ако имате въпроси ще се радвам да помогна!
Много ми се иска да постнете вашите впечатления от драйвинг игри ,който сте играли и по някакъв начин са ви харесали или пък .!не