Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: HLTV
GGbit.info > Развлечение > Игри
ogata
Може ли някой да ми обясни , как може да се гледа даден цс мач по HLTV , какъв софт ми трябва ? Как се работи с него ? Чува ли се , какво си говорят плеърите в дадения отбор по микрофоните и така нататък . Светнете ме малко плс .
krisku
Не ти трябва никакъв софтуер, просто след като имаш IP адреса на HLTV-то, в конзолата на играта пишеш connect ip:port и готово. Вече може да гледаш, може да си избираш изгледи на камерата, може да четеш какво си пишат играчите, но за говоренето по микрофоните не съм сигурен. В играта влизаш като Spec, можеш да си избираш кой отбор/играч да гледаш и други подобни глезотийки с "камерата".
Ето и едно допълнително линкче за това как да свържем даден сървър към HLTV - http://hltv.hit.bg/
Sharo
в директорията на играта имаш HLTV пускаш го...излиза ти 1 прозорец и тама пишеш конект тама ип-то и после който иска да гледа мача пуска си цс-а влиза в финд сървърс>>спектатрос(или спектейт) и тама намира сървъра....е верно зарежда по бавно ама друг начин за през хлтв нз

едит:ем същотото smile.gif
ludacris
blank-tv.de
hltv.org
Не ти трябва никакъв software
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.