Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Transformers (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
Transformers

Their war. Our world.

Трейлър
Режисьор: Michael Bay
Сценаристи: Roberto Orci и Alex Kurtzman
Продуцент: Steven Spielberg
Световна премиера: 04.07.2007
Премиера в България: 06.07.2007
IMDB , Oфициален сайт
Жанр: Екшън/ Приключенски/ Sci-Fi
Актьорски състав: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Rachael Taylor, Tyrese Gibson, Jon Voight, Anthony Anderson, John Turturro, Michael O'Neill, Peter Cullen
Ревю: През 1800 година на Полярната шапка, капитан Арчибалд Уитуики пропада в бездна и се приземява върху ръка на робот полузаровена в ледът. Съзира очите на лидерът на Десептиконите Мегатрон да се взират в него, огънят който излиза от тях рисува върху очилата му карта на местонахождението на на живото-даващия Алспарк. В днешни дни това знание е се полага на далечния наследник на капитана, Сам. Десептиконите вече са готови за атака. Те нападат Съединените Щати. Пентагона е безсилен към извънземната раса. Единствената надежда на човечеството е Сам, който в момента е зает с покупката на нова кола. Колата обаче се оказва Пчеличка от расата Аутобот или с други думи раса, която единствена може да се мери с Десептиконите. Аутоботите са дошли да търсят очилата на Арчибалд...а тях един Господ ги знае къде са...
Лично мнение: Като гледам трейлърите филма обещава да е голямо шоу. Изключителни ефекти, зрелищни каскади и много екшън. А и само името на режисьора ме кара да очаквам филма с нетърпение.
Nasi
Ей това е филмът, ще го чакам с нетърпение. worthy.gif Браво за ревюто.
K_f_R
този точно този филм го чакам,отк далечната 1998 година :}
f0rgy
Имам едно такова чуство че тоя филм ще бъде изключително тъп..незнам закво... unsure.gif
3pacalypse Now
Цитат(K_f_R @ Jun 6 2007, 08:58) *
този точно този филм го чакам,отк далечната 1998 година :}

The same my friend smile.gif
Jordan
филма го чакам с огромно нетърпение. Но всъщност като прочетох горните два коментара и като си спомня какво чакане беше за Войната на световете, а то каква блудкава история беше...няма как да не ми мине мисълта, че и на това може рекламата му да е малко пресилена.
Е, надявам се да не е, и чакам да дойде по кината, че да му се накефя blush.gif
ogata
Цитат(f0rgy @ Jun 6 2007, 09:21) *
Имам едно такова чуство че тоя филм ще бъде изключително тъп..незнам закво... unsure.gif

Присъединявам се dry.gif

ПП. Форги винаги като ти видя аватара и все си мисля че пича си бъка в носа biggrin2.gif
vasinka_{P}
Бе гледах трейлъра и ми се стори интересен, надявам се да е хубав
Jordan
то на трейлъри всичко изглежда хипер-яко. ако има 2 хубави момента, карват ги в трейлъра, и всички си мислят, че филма е приказен.
ThePinkDuck
От към сюжетна линия и дълбочина на героите съм убедена, че нищо няма да струва. НО както казах от към зрелищни каскади и много екшън ще е върха.
logicfox
Много добро филмче! Забавлявах се много! Ефектите са ненормални, досега не съм виждал такива. о.О И хумор си имаше..абе екстра си е! wink.gif
ThePinkDuck
Цитат(logicfox @ Jul 2 2007, 22:28) *
Много добро филмче! Забавлявах се много! Ефектите са ненормални, досега не съм виждал такива. о.О И хумор си имаше..абе екстра си е! wink.gif

Аз ли нещо съм пропуснала или филма е излязъл по-рано то очакваното? blink.gif
f0rgy
QUOTE(ThePinkDuck @ Jul 2 2007, 23:28) *
QUOTE(logicfox @ Jul 2 2007, 22:28) *

Вече е излезнал...четох от youtube че в Гватемала,Венецуела,Парагвай вече е тръгнал...ама пак да си питам пич къде го гледа blink.gif wacko.gif
logicfox
Цитат(f0rgy @ Jul 2 2007, 23:35) *
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 2 2007, 23:28) *
Цитат(logicfox @ Jul 2 2007, 22:28) *

Вече е излезнал...четох от youtube че в Гватемала,Венецуела,Парагвай вече е тръгнал...ама пак да си питам пич къде го гледа blink.gif wacko.gif

В Арена Запад и билета беше 12 лв. Но не съжалявам, че ги дадох тия 12 лв. Много се изкефих. biggrin.gif
lemmy
От доста време го чакам тоя филм и вече просто нямам никъкаво търпение да го гледам...
Sharo
излезе cam xvid в замундата.... кефете негри biggrin2.gif
logicfox
Цитат(SharoDog @ Jul 3 2007, 00:29) *
излезе cam xvid в замундата.... кефете негри biggrin2.gif

Вервай ми, тоя филм е за кино задължително! smile.gif
Jordan
ще си водя домашния извънградски любимец- Патка, май на тоя филм.
Дано си заслужава biggrin2.gif
Gossip Girl
Преди малко го изгледах..На мен лично ми хареса, и то много..Ефектите са жестоки и тн...Сюжета следва изтърканата линия за момче, което трябва да спаси света, но въпреки това филмът е супер..Странното е, че подобно на Stay Alive са събрали актьори от половината сериали-Сукре от Бягство от затвора, Дани от Лас Вегас, Джими от One Tree Hill и Мери Уинчестър от Supernatural..А и още цял отбор известни актьори
Mrs.Ackles
Попринцип изобщо не харесвам филми с такива фантасмагории - роботи и т.н. и избягвам да ги гледам... dunno[2].gif
toho
Филма е страхотен.Здрав екшън и тук-там смешни моменти.Нямам тъпение за 2-рия филм.
Sharo
Цитат(toho @ Jul 14 2007, 18:50) *
Филма е страхотен.Здрав екшън и тук-там смешни моменти.Нямам тъпение за 2-рия филм.

ква втора част бе blink.gif
първия беше анимация тва е втория huh.gif ето ти линк за първия

едит: оп моя грешка :Д сега видях че през 2009 ше има друг smile.gif
toho
Цитат(SharoDog @ Jul 14 2007, 20:13) *

Майкъл Бей още в началото на снимките каза че филма е замислен като трилогия така че ... rolleyes.gif
logicfox
Цитат(toho @ Jul 14 2007, 20:49) *

Майкъл Бей още в началото на снимките каза че филма е замислен като трилогия така че ... rolleyes.gif

Освен това - http://imdb.com/title/tt1055369/
Sharo
Цитат(logicfox @ Jul 17 2007, 10:11) *

да беее разбрах...щото на този първия http://www.imdb.com/title/tt0092106/ където е анимация,тва е първата част на филма...следователно тва тряя да е втората част....а toho писа че ще има втора част...и затва аз писах...ама след тва видях че ще има друг през 2009.... mrgreen[1].gif
toho
Цитат(SharoDog @ Jul 17 2007, 11:03) *
Цитат(logicfox @ Jul 17 2007, 10:11) *

да беее разбрах...щото на този първия http://www.imdb.com/title/tt0092106/ където е анимация,тва е първата част на филма...следователно тва тряя да е втората част....а toho писа че ще има втора част...и затва аз писах...ама след тва видях че ще има друг през 2009.... mrgreen[1].gif

Аминацията няма нищо общо с сегашния филм.

МodEdit: Остатъка от този разговор на личен, ако обичате!
sulu
Вчера го гледах на компютъра и качеството беше повече от прилично.А за самия филм-историята и сюжета не блестят с особена оригиналност,но пък за сметка на това ефектите са уникални пък и актъорската игра бива.Определено това е един от хитовете на лятото.Също бях приятно изненадана,че Джош Дуамел(не съм сигурна за името),актъора който играе Дани в сериала Las Vegas тук играе капитана на войниците и накрая естесвено се урежда с един Аутобот.
Препоръчвам ви го,ако търсите зрелищност и разбира се добре прекарани 2 часа.
Chefata
Много добро филмче!Ефектите къртат както и сюжета smile.gif!
The Shaman
Излезе ли рипа ?!?
DesiTo
Zamunda
Jolly_GirL
Филмът си го бива,ефектите наистина бяха уникални...актьорската игра беше добра(като фенка на Prison Break определено останах изненадана от участието на Amaury Nolasco)и имаше там някои забавни моменти smile.gif
The Shaman
Цитат(DesiTo @ Jul 25 2007, 19:23) *

Мерси Деси ,но това не ми се вижда двд рип :>
vikihill96
Абе че не е ДВД рип така си е ,но качеството според мен си е направо перфектно,като се има предвид кога излезе филмчето- дори някой да го е "снимал в кино",както се казва-изобщо не си личи, защото каритната и звука са на много добро ниво. А колкото до филмчето-гледах го и доста ми хареса 4.gif 4.gif !!! То беше ясно дори човек да не е гледал и сулшал какво говори Майкъл Бей-че ще има втора част,просто края на филма го подсказваше. А и накрая-по-рано много се кефех на детското Beast Wars- тъй че историята и тук нямаше как да не ми хареса.
CheerFuL-F
Страхотен филм. Одавна не бях гледала филм с толкова ефекти много му се накефих smile.gif
Tedds
Филма в уникален,много ми хареса и толлкова много ефекти,без дъх те оставя.
never_mind
Става за гледане, ако имате 2 часа за губене... но иначе е боза... още ме е яд за 5лв biggrin.gif
ACCEPT
бива си го филмчето
Bodyguard
Тоя филм е ненормален , просто нямам думи . Само такива филми трябва да правят worthy.gif
vesko_oth_fen
Филмът си бешее зрелищен , но какво стана със втората част кога излиза confused.gif smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.