Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аниме трафик
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
melkor
Заглавието говори само за себе си. Ако търсите някакво аниме което не можете да намерите - пишете тук, ние ще се помъчим да го намерим за вас. wink.gif
ludoto_mimi
Дано съм уцелила правилното място. rolleyes.gif

Може ли да ми препоръчате някакви анимета за гледане. Не знам и аз как да обясня, защото не съм много навътре в нещата, но наскоро гледах Spirited Away на Miyazaki и ми се гледа нещо такова. Или пак негов филм или от този род. Бих потърсила сама, но не знам кои са най-известните заглавия и кои филми са "must see". rolleyes.gif
K_f_R
Цитат(ludoto_mimi @ Jun 28 2007, 22:46) *
Дано съм уцелила правилното място. rolleyes.gif

Може ли да ми препоръчате някакви анимета за гледане. Не знам и аз как да обясня, защото не съм много навътре в нещата, но наскоро гледах Spirited Away на Miyazaki и ми се гледа нещо такова. Или пак негов филм или от този род. Бих потърсила сама, но не знам кои са най-известните заглавия и кои филми са "must see". rolleyes.gif

о много трудно ще намериш 2ро аниме като Spirited Away,то е толкова различно завладяващо,има всичко просто незнам може би да гледаш Shalugan no Shana или Howl's moving castle,просто е трудно да ти кажа доста иднетично аниме ;}
melkor
Всъщност, темата е направена за да се дават връзки и места от където някой може да си издърпа това което търси и не може да намери. А не за препоръки кое аниме да гледаме. Направете си нова тема за това кой какво е гледал и какво препоръчва.
ludoto_mimi
Цитат(melkor @ Jun 29 2007, 13:42) *
Всъщност, темата е направена за да се дават връзки и места от където някой може да си издърпа това което търси и не може да намери. А не за препоръки кое аниме да гледаме. Направете си нова тема за това кой какво е гледал и какво препоръчва.

Извинявам се. Можеш да изтриеш мненията.
The Shaman
Дали има Metal Gear Solid ?! Знам,че трябва да има май :>
melkor
Цитат(The Shaman @ Jul 7 2007, 12:58) *
Дали има Metal Gear Solid ?! Знам,че трябва да има май :>

Няма такова аниме. Манга не успях да намеря, но не съм сигурен.
Titan
Може ли да ми кажете кое е това аниме:
http://zazz.bg/play:e3111862

Изглежда ми добро! smile.gif
melkor
Yami no Matsuei - ако си беше направил труда да изгледаш клипчето докрай щеше да видиш името.
Titan
Трябва ми линк за последния епизод (37) на анимето Death Note. Просто съм супер ядосан. Имам всички епизоди, теглих от арената, но последните 2 са с някакво странно разширение .mk* (нещо си там) и не мога да ги подкарам с никакъв плеър. Намерих предпоследния епизод (36) в .avi от The Pirate Bay, там намерих и 37, но няма сийд никакъв...

-едит-
Успях да го намеря! smile.gif
Titan
New request from me. tongue.gif

Търся мангата Suzuka. Има и такова аниме, много е добро ще видя дали ще мога да направя едно ревю и да го постна. Любовна история е. Наистина ме накара много да се замисля и искам да видя как ще продължи историята след събитията в анимето. Нямам си и на идея, от къде мога да си сваля, каквато и да е манга, за това питам.
K_f_R
намерих я ето тук
Titan
Мерси много! Тъкмо ми беше станало кофти, че свърши анимето ама мангата ще замаже нещата. tongue.gif
Titan
А сега някой ако ми намери и Ultimate OVA 3 - Hellsing ще съм му мнобо благодарен. :?:
smallville_f
Here? + Субс :?

Или Торент от анимес-бг с трите епа, ма ти иска рег smile.gif
Надя'м се съм помогнала smile.gif
an4ito
aммм някой може ли да ми кажи някое аниме с мн рев ама мн рев няма значение дали е любовен или не smile.gif
Titan
Рев... мисля, че Zero no Tsukaima ще ти хареса. Няма рев по-време на анимето ама накрая яко ми се дорева чесно... Чакам с нетърпение третия сезон. wink.gif
Gossip_Girl
Някой може ли да ми даде някав сайт с БГ субове на Наруто и епизоди.
K_f_R
Цитат(Gossip_Girl @ Jan 21 2008, 11:49) *
Някой може ли да ми даде някав сайт с БГ субове на Наруто и епизоди.

Субс
епизоду
субс са само за оригиналното наруто и не всичките,ама това са единствените които се намират
dwigga
Всички титри на наруто след 30ти еп ги има в subs.unacs.bg, дори и Шипудена.
RyuKo са до 17ти на Шипуден-а и скоро ще пуснат още доста.
Real~Girl
Здравейте! Аз от скоро гледам анимета blush.gif . Първото което гледах е Galactic football. Но имам проблем: успях да си сваля серийте му до 8 от 1 сезон и ако може да ми кажете от къде бих могла да си сваля и останалите (със БГ аудйо или поне със БГ субтитри) ще сум ви много благодарна. 5angel[1].gif
f0rgy
QUOTE(Real~Girl @ Jul 15 2008, 14:19) *
Здравейте! Аз от скоро глкедам анимета blush.gif . Първото което гледах е Galactic football. Но имам проблем: успях да си сваля серийте му до 8 от 1 сезон и ако може да ми кажете от къде бих могла да си сваля и останалите (със БГ аудйо или поне със БГ субтитри) ще сум ви много благодарна. 5angel[1].gif

GF не е аниме.Най-малкото е made in France wink.gif Иначе епизоди с БГ аудио има до 12 епизод :
http://zamunda.net/browse.php?search=galac...&incldead=1
Real~Girl
Мерси и ами мерси и за поправката huh.gif
Real~Girl
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някое аниме подобно на Наруто и да ми кажете от къде мога да си го сваля със БГ субтитри или на БГ. 5angel[1].gif happy.gif
melkor
Цитат(Real~Girl @ Jul 16 2008, 09:40) *
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някое аниме подобно на Наруто и да ми кажете от къде мога да си го сваля със БГ субтитри или на БГ. 5angel[1].gif happy.gif

Анимета много. Колкото до преведените... хвърли едно око на темата с линковете. Там има български тракери и групи. Можеш да потърсиш там кое е преведено и кое не.
Real~Girl
Цитат
Анимета много. Колкото до преведените... хвърли едно око на темата с линковете. Там има български тракери и групи. Можеш да потърсиш там кое е преведено и кое не.

Мерси за информацията. Ще проверя bigwink[1].gif
Real~Girl
Ами аз станах Naruto - Naruto Shippuuden фен. И на Naruto Shippuuden стигнах до 79 серия,но понеже ми свуршиха серийте със бг субове и не мога да намериа от каде да ги гледам или свалям със бг субове. Моля кажете ми 5angel[1].gif
Titan
Абе момиче ти толкова време ли не се образова къде да търсиш... А и + това може да няма с бг субове още, мислила ли си над това? wink.gif Спрях да следя наруто на 45 еп. днес вече нз до кой са... но сигорно са до 79. Шипудена е ONGOING излиза всяка седмица. : )

А вземи да гледаш нещо свястно не тоя, айде няма да казвам. Или поне му чети мангата. wink.gif
Real~Girl
Ами да мислих над това, но се надявах че може ниакаде да има такива серий сас бг субове. А пък и щом питам зна4е не сум. huh.gif До преди ги гледах във http://www.vbox7.com ,но там свуршиха преведените. mellow.gif Мерси, че ми каза, че излизат всяка седмица. (Аз все едно не знам това) laugh.gif dry.gif А пък и всеки си има различни възгледи над това аниме. Така че не ми казваи какво да гледам huh.gif smile.gif
melkor
Трябва ми Chrono Crusade, рипа на КАА. Имах го но не мога да намеря диска на който го бях записал. sad.gif
Хайде ако някой го има да драсне едно ЛС да се разберем как мога да го дръпна от него.
Real~Girl
Vampire knight започнах да го гледам но пак като последните няколко анимета явно и това е ново и е в период на производство и ами ако може да ми пратите линка от който бих могла да си ги сваля вси4ки епизоди е или поне от vampire knight guilty 2 epizod до краия да ги гледам. Знам че сериите му все о6те са в процес на произвеждане но... help[1].gif искам да го гледам. Че ми писна да гледам не6то и все сериите му да не са до край направени 0041[1].gif . Но се надявам да ми помогнете . rolleyes.gif
melkor
Vampire Knight
Vampire Knight Guilty
Real~Girl
36_1_41.gif Мерси! Много! Ште ги видя сайт4етата smile.gif . И да но да стане работата. tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.