Тя го чакаше.Вече слънцето залязваше,а той не беше дошъл.Момичето беше красиво високо,с дълга чена коса,доста бяло лице.Беше облеченео в Синио-Бяла дреха,която беше прилепнала към гръдта и.Тя се обърна към единия край на гората и каза -Бякуган.Очите и станаха чисто бели,скулите и бяха силно изпъкнали.Успокой се!Чрез това умение тя успяваше да вижда неща в доста случaй невидими за окото.Но се замисли "Защо ли бяга"!
В далечината се показа фигура.Момче високо на ръст 1,80 с руса щръкнала коса,и сини енергични очи.
-Забави се! каза момичето като не сваляше очи от него
Явно доста изморен той каза:Тръгвай хората му идват!
-Какво се е случило?
-Нямa време да ти обяснявам просто върви! И неспирай,ще ти кажа по пътя!
И така те тръгнаха,към градът им който им осигоряваше безопастност.
-Е? попитя тя.
-Идвах насам,когато нинджи ме издебнаха и нападнаха,нямах време,за да се бия за това просто тръгнах насам,a и 2мата бяха там.
-Но защо толкова си бързал?
-Чух заговора им!
-?!?
-ТЕ искаха!
-Чакай,Скрий се-каз момичето
Чу се силен Гръм,явно момчето което се беше разсеяло да обяснява не беше забелязало четирите гърмящи кунай!
-Внимавай! Каза му тя за пореден път.От небето започнаха да хвърчат шурикени,преди да бяха разбрали нинджите от които бягаха всъщност ги бяха застигнали!
-Няма да ви позволява да я вземете!-изрева той.
Ясно се чу как направи заклинанието за мултиплициране,но то нямаше смисъл,те бяха повече и по силни!
-Наруто-изплака тя.Всичко ще се оправи.
Тъп удар и момичето падна на земята.Един едър мъж я сложи на рамото си и попита:
-Шефе какво да правя с нея???
-Глупак,точно тя ни трябваше,за да спреш 1 звяр трябва да го уцелип в сърцето-изсъска Главатаря му.
друг се обади- А с този какво да правим,може ли да го убием!
НЕ,доста по нормален глас на околко 16-17 годишно момче каза:Той ще бъде коронния номер в тази игра на живто и смърт.
Паника: ТЕ идват извика поредния от нинджите-Да тръгваме!
Всички се изнесоха така както се бяха появили!
Наруто,Наруто викаше 1 нежен глас,той отвори очи и видя приятелите си,Шино,Джоуди,Шикамару,Киба и Сакура.
-Мисля че трябва да го заведем в болница!
-Не аз ще се боря.След тези думи той припадна.
След 4 дни се събуди в болницата,пред него беше учителят му Джирая.
-Ако искаш да си я върнеш първо трябва да се възстановиш-каза делово!
to be continued...

Поне това постигнах аз! Не мога да рисувам и оцветявам на Photoshop ... Голяма играчка е