Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fan Fiction,Fan Art
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
K_f_R
Значи по принцип е яко всеки,чко има някоя творба свързна с аниме,манга или изобще със стила ! Да няма Хентай подчертавам,може да е шерне ако му е на сърце тук! Под Фен Фикшън се разбират разкази, най-вече по дадено аниме!Ето аз почвам с ч мой разказ,който за жалост не беше много добър biggrin.gif ама беше първи biggrin.gif!

Тя го чакаше.Вече слънцето залязваше,а той не беше дошъл.Момичето беше красиво високо,с дълга чена коса,доста бяло лице.Беше облеченео в Синио-Бяла дреха,която беше прилепнала към гръдта и.Тя се обърна към единия край на гората и каза -Бякуган.Очите и станаха чисто бели,скулите и бяха силно изпъкнали.Успокой се!Чрез това умение тя успяваше да вижда неща в доста случaй невидими за окото.Но се замисли "Защо ли бяга"!
В далечината се показа фигура.Момче високо на ръст 1,80 с руса щръкнала коса,и сини енергични очи.
-Забави се! каза момичето като не сваляше очи от него
Явно доста изморен той каза:Тръгвай хората му идват!
-Какво се е случило?
-Нямa време да ти обяснявам просто върви! И неспирай,ще ти кажа по пътя!
И така те тръгнаха,към градът им който им осигоряваше безопастност.
-Е? попитя тя.
-Идвах насам,когато нинджи ме издебнаха и нападнаха,нямах време,за да се бия за това просто тръгнах насам,a и 2мата бяха там.
-Но защо толкова си бързал?
-Чух заговора им!
-?!?
-ТЕ искаха!
-Чакай,Скрий се-каз момичето
Чу се силен Гръм,явно момчето което се беше разсеяло да обяснява не беше забелязало четирите гърмящи кунай!
-Внимавай! Каза му тя за пореден път.От небето започнаха да хвърчат шурикени,преди да бяха разбрали нинджите от които бягаха всъщност ги бяха застигнали!
-Няма да ви позволява да я вземете!-изрева той.
Ясно се чу как направи заклинанието за мултиплициране,но то нямаше смисъл,те бяха повече и по силни!
-Наруто-изплака тя.Всичко ще се оправи.
Тъп удар и момичето падна на земята.Един едър мъж я сложи на рамото си и попита:
-Шефе какво да правя с нея???
-Глупак,точно тя ни трябваше,за да спреш 1 звяр трябва да го уцелип в сърцето-изсъска Главатаря му.
друг се обади- А с този какво да правим,може ли да го убием!
НЕ,доста по нормален глас на околко 16-17 годишно момче каза:Той ще бъде коронния номер в тази игра на живто и смърт.
Паника: ТЕ идват извика поредния от нинджите-Да тръгваме!
Всички се изнесоха така както се бяха появили!
Наруто,Наруто викаше 1 нежен глас,той отвори очи и видя приятелите си,Шино,Джоуди,Шикамару,Киба и Сакура.
-Мисля че трябва да го заведем в болница!
-Не аз ще се боря.След тези думи той припадна.
След 4 дни се събуди в болницата,пред него беше учителят му Джирая.
-Ако искаш да си я върнеш първо трябва да се възстановиш-каза делово!

to be continued...
club135
K_f_R, поздравявам те за усилията. Надявам се да не възразяваш на няколко критики.
Първата ми критика е отправена към правописа ти. Имаш доста грешки - правописни, стилистични и пунктуационни. Ако искаш, мога да ударя една бърза редакция, когато имам време.
Втората ми критика не е толкова критика, колкото мнение: в началото на разказа си наблегнал на описанието на героите, опитвайки се да ги опишеш, както биха изглеждали в една манга-анимация. Опитай по-скоро да ги опишеш като живи хора. Манга стилът може да бъде усетен в описанието на движенията и общуването на героите.
Като за начало звучи добре, продължавай в същия дух.
K_f_R
Цитат(club135 @ Jun 5 2007, 08:11) *
K_f_R, поздравявам те за усилията. Надявам се да не възразяваш на няколко критики.
Първата ми критика е отправена към правописа ти. Имаш доста грешки - правописни, стилистични и пунктуационни. Ако искаш, мога да ударя една бърза редакция, когато имам време.
Втората ми критика не е толкова критика, колкото мнение: в началото на разказа си наблегнал на описанието на героите, опитвайки се да ги опишеш, както биха изглеждали в една манга-анимация. Опитай по-скоро да ги опишеш като живи хора. Манга стилът може да бъде усетен в описанието на движенията и общуването на героите.
Като за начало звучи добре, продължавай в същия дух.

мерси,еми за жалост ми е първото такова разказче и трябва ,малко да се усъваршчнствам в това wink.gif а за правописните грешки,тях мога да ги поправя,но стилистичните ще ми е по трудно.

Ghost in the shell
И още 1 много кратло Фикшънче,нещо като пролог:
Тъмнина.
Всичко което детето виждаше бе тъмнина.Самотата и празнотата го бяха погълнали.Но това не беше обикновенна празнота,тя беше от онзи тип,който те кара да се замислиш,дали слънцето ще изгрее отново??
-Аз съм мъртва.Тялото ми умря преди 6 години.Сърцето преди 4.А душата ми умря днес.
-Аз стоя тук,едва на 12,а живота ми е на път да свърши.За добро този път
-За първи път бях спасена от баща си,удари не камион,но той качи съзнанието ми на неговия компютър,аз се преборих със смъртта.
-Но този път няма нищо за да ме спаси,няма защита,няма Бак Ъп файл,Аз наистина ще умра.
Аз копнея,чудя се само дали Сето и Мокуба,са успяли да се измъкнат.Доведените ми братя,хората откраднали живота ми.Но интересно че в момента дори не ме е грижа.Аз се моля на Всички и на Всеки вид Господ,моля те нека да са добре.
Не остана нищо за мен,на този свят.Бавно си затаварям очите за да срещна вечната тамнина,която се открива пред мен.Не виждам нищо.Забрава.Явно никога отново няма да мога да дишам.Никога няма да мога да мисля,аз съм просто 1 прризрак в кутия.Който е казал че призраците са безсмъртни е сгрешил.
.

През това Време:Годинаата 2030
-Капитане?-попита Ишикава докато гледаше ,една доста привлекателна млада жена.която бе легнала на дивана,на другият край на стаята и четеше докладите за мисийте.
-Да- попита жената въртейки свойто 2 червени механични очи към хакера от секция 9.
-Това е странно,има нов файл в системата,който аз не съм слагал.
-Може да е вирус,как е наименованието му?-Попита Мото,стана и тръгна към Ишикава.
-Не госпожо,файлът нямаше вируси.това беше човешки мозък
-КАКВО??- попита Мото втрещена
Angel_Lady
Ето малко фен арт от мен. Рисувала съм набързо с химикалка, но с удоволствие smile.gif

Какаши ("Наруто");
Ичиго ("Блийч");
Рукия ("Блийч");
Райто - малко променен ("Дет ноут");
Райто и Ел ("Дет Ноут") - не е хентай!
The Shaman
Добри са :>
Refuse
Цитат(Angel_Lady @ Jun 5 2007, 19:19) *
Ето малко фен арт от мен. Рисувала съм набързо с химикалка, но с удоволствие smile.gif

Какаши ("Наруто");
Ичиго ("Блийч");
Рукия ("Блийч");
Райто - малко променен ("Дет ноут");
Райто и Ел ("Дет Ноут") - не е хентай!

Браво браво, много си добра, де да можех и аз да рисувам така, от време на време хващам молива, но не се получава кои знае какво, аматьор съм си smile.gif
smallville_f
Мтакам ... трички имате от мене:
Итачи (`Наруто`)
Yondaime (`Наруто`)
Данте--> по случай пилотния епизод на `Devil May Cry` happy.gif

По принцип съм малко бедствие като хвана молива, ама тези трите май ги докарах ... mrgreen[1].gif Надявам се да ви харесат! smile.gif
K_f_R
О_o добри са особенно Йондайме страшен е :>
ThePinkDuck
Осени ме някака муза днеска и ето какво се опитах да докарам:
Теса - "Full Metal Panic! The Second Raid"
СейлърМуун - "SailorMoon"

Предупреждавам, че ще се наложи да използвате въображението си за да разпозаете героите за които говоря. mrgreen[1].gif
Refuse
Големи таланти си имаме във Форума smile.gif Всички са супер готини! worthy.gif
smallville_f
Да видииим ... след като се изгърбих, покрих ръцете си с тонове графит и цветен "материал", и лицето ми придоби странно изкривена физиономия, съм готова да ви представя още двенки рисунки smile.gif Ето какво причиняват маниите и скуката mrgreen[1].gif
1.Моите любими Казекаге и Хокаге
-My favourite Kazekage - Gaara (в близък план)
-My fovourite Hokage - Naruto <надявам се да стане такъв> (близък план)

2.The Bad Boy - Uchiha Sasuke mrgreen[1].gif ---> малко е цветен и нескопосан mrgreen[1].gif
Дано ви харесат smile.gif

П.С.Изправена съм пред дилемата да оцветя ли Наруто и Гаара или да не ги оцветя! Как мислите smile.gif
П.С.2 И това в ръцете им се водят за рози mrgreen[1].gif
melkor
Браво, браво! Според мен не ги оцветявай. Но ако все пак решиш - сканирай ги и ги оцвети на фотошоп. Така няма да съжаляваш ако не ти харесат.
f0rgy
О_o Тва с Гаара и Наруто е яко...прерисувано е от картинката,нали щот аз точно от тая картинка си напрайх аватара biggrin.gif
smallville_f
Цитат(f0rgy @ Jul 29 2007, 14:55) *
О_o Тва с Гаара и Наруто е яко...прерисувано е от картинката,нали щот аз точно от тая картинка си напрайх аватара biggrin.gif

Не е прерисувано blink.gif Просто го гледах от там... много ми хареса!!! Час и половина се зверих в монитора wacko.gif А м/удругото оцветения вариант ще ви го предоставя към края на август, защото не съм в София и нямам достъп до документите си smile.gif Дано не ви писне да чакате 10.gif
f0rgy
QUOTE(f0rgy @ Jul 29 2007, 15:55) *

Тъй де аз имах предвид че си гледала от картинката и въпреки това е мноко яко,брау smile.gif
smallville_f
Ами рисунката е готова Поне това постигнах аз! Не мога да рисувам и оцветявам на Photoshop ... Голяма играчка е wacko.gif Дано ви хареса smile.gif

П.П.Изглежда малко недовършена, но просто не мога повече sad.gif
f0rgy
Насладете се на невероятния ми """"Талант""""

(Сасори 16.gif )
K_f_R
брат дейдара е страшен много ме радва,при първа възможност и аз ще пусна !!
galdoka

тва аз да си кажа не го довърших щото се осъзнах че хич не прилича на Саске

хммм ... ужс

а тука направих едно светотатство ... съжалявам ама ноти не мога да рисувам blush.gif
smallville_f
Леле Оро е жИсток!!!!! 4.gif И сички останали разбира се!!! Айде и аз да се разпиша
didssy
мали малии shocking.gif angel lady i galdoka ... шапка ви свалям !!! миме ти си знаеш мойто мнение за тфоите рисунчици така че ще остана без коментар worthy.gif
такам за да не седи поста като трън в очите ви ще добавя и скромния зак и аерит от final fantasy

http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=8788
http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=8784 ( аерит много трудно може да се вземе за аерит но ... какво да се прави )
добавям ново попълнение : http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=9928
K1llerAngel
Нарисуваял съм около 20-25 рисунки на наруто но ще покажа само тези като направа 30 ще сглобя клип и ще го кача
Тук съм снимал само главата на гаара ианче съм го нарисувал до кръста Итачи тука го рисувах като ми спря тока и гледах от телефона mrgreen[1].gif ...Между другото какаши го рисувах щот нямах кфо да права не се смейте много
ПП http://www.youtube.com/watch?v=rKtOyL1VEYI Тука са ми първите рисунки просто не знам как да изтрия клипа от ю тубъ mrgreen[1].gif
ПП2 Там дето Наруто и Гаара като кагета Гаара е син,ако не се лъжа
smallville_f
Мтакам да възродим темата, а? wink.gif
Ergo Proxy - Ergo [Vinc] + Re-l
Tomahawk
Zaraki Kenpachi (Bleach)
Kurosaki Ichigo (Bleach)
Рисувам като маймуна , ама кво да се прави biggrin.gif Някъде имах и на Какаши.. ще се поразровя малко и ще кача още , ако не намеря нищо ще драсна на ново като остане време biggrin.gif
galdoka
Ето го новото ми велико произведение в час по математика blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.