Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Blood+
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
melkor
Blood+

Заглавие - Blood+
Категория - TV серии
Общо епизоди - 50
Жанр - Екшън, Ужаси, Мистерии, Вампири
Дата на излизане - 08.10.2005 до 23.09.2006
Продуценти - Aniplex, Production I.G, MBS
Връзки - Официален сайт, ANN, Allcinema, AnimeNFO
AniDB Рейтинг - 8.13 / 10
Повече информация AnibDB.info

Описание:

Войната никога не спира - в различно време, на различни бойни полета, криеща се дълбоко в гънките на Историята... Те се наричат Chropterans. Те могат да сменят формата си и да се превръщат в хора, но не са. Те са безсмъртни създания които се хранят с кръвта ни.
Организация на име Червения Щит се бори да унищожи тези създания и борбата и се е превърнала в много по-голяма кампания от преди.

Окинава, Япония. 2005 година. Сега.

Сая Отонаши е ученичка живееща щастливо с нейното семейство с едно изключение - тя няма спомени от нейния живот освен изминалата година. Един ден се случва нещо което разбива щастливият и живот на малки парченца.

Един противник, една мисия - водовъртеж от древни битки придърпва Сая обратно към нейната съдба. Появява се млад и красив музикант на виолончело, облечен в тъмни дрехи - неговото име е Хаджи (Haji). Когато той дава на Сая катана - Историята поема по един съвсем нов курс.

Ще възтанови ли Сая спомените си и ще намери ли своята идентичност?
K_f_R
това е 1 любимо анме,препоръчвам го на всички хора които радват се на вампири,и много добре направен сюжет да го свалят
melkor
В момента го гледам. Всъщност от около месец го гледам. Нещо не ми върви толкова лесно. Филма е много по-добър. Някак си Сая доста се различава от тази на филма. Чак след тридесет и някой си епизод започва малко да прилича на старата Сая и пак е някак си различна.
K_f_R
чак след 34 според мен,но се пак си е блоод+ за мен си остава 1 от най-доброто
melkor
Снощи, най-накрая го изгледах! Хареса ми предпоследния епизод, но не и последния.

P.S. - Дива рулира!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.