Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Naruto Shippuuden
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
Страници: 1, 2, 3, 4
K_f_R

Наруто Шипуден,или Великото продлъжение,както аз го наричам!
Всичко се развива 2 годинки след последната среща с геройте ни.Всички са помъдряли,нови техники някой вече са с оръжия забележете аватара ми tongue.gif ,всички са доста по пораснали! А да и повечет са Чоучини,А Нейджи е Джоунин и Шино е Джоунин,а Наруто е Генин 18.gif не си мислете че е слаб просто нали се пак 2 години тренираше с Джирая,Сакура е ученичка на Цунаде,а пък Гаара е Казекаге!
Във Шипудена няма толкова Филъри,Има яко действие,битки е излезнали са само 16 епизода но са доста наситени! Действието Върви изключително и само по мангата тъй че знам много Филъри но няма да ги казвам за да ви е интересно,ще кажа само най известния! Ем Сасуке убива Оро ;}!
Във този Сезон да го кажем,защото немога да го опрелича като отделно Наруто се пак :}Та в този сезон се опитва да се занимава с връщането на Сасуке,Но в историята се преплитат и 1 познайници,които за малко видяхме в Оригиналното Наруто! Да Акатцуки,хората които искат да Вземат всички демони!
И сега да ви представя и Акатсуки,защото само те са новите персонажи в серияла ;}

И сега да ви представя и Акатсуки,защото само те са новите персонажи в серияла ;} ,за сега няма да ви говоря за мангата въпреки че е 1;1 ще има объркване!
АКАТСУКИ

те винаги си комуникират като се събират в тайна пещера,и винаги са само духом тях!
Дейдара

Статус в Акатсуки:Активен
Пръстен: blue
Място на пръстена:Дясниа му Показалец
Умение:Има 2 усти на дланите си с които взима гипс и устуте ги трансформират в всякакви форми,благодарени на чакрата му,забравих да кажа че каквото е направил има способността да гърми!
Партниори:Тоби,Сасори

Име :Итачи Учиха
Пръстен:"bloody")
Място на пръстена:На безименния пръст на дясната ръка
Умение: Шарингана,Мангекио Шарингана,Всичките техники на клана учиха-Катон
Партниори:Кисаме

Име:Кисаме Хошигаки
Пръстен:("south")
Място на Пръстена:На Дясния безименен
Умения:Почти 90% процента от Уменията свързани с Вода :Gaton също така притежава Samehada това е меч който не реже а дере,и поглъща чакрата на опонента,а и Кисаме има най-голям запас от чакра в акатсуки,но не може да е изпозлва цялата!
Партниор:Учиха Итачи

име : Тоби
Пръстен:"jade"
място на пръстена:Левия показалец
Партниор:Дейдара
Има маска на лицето която има място само за 1 око,още нее изпозлва техники.Сега малко история ще ви разясня:Това според повечето фенове а и мен е човека които е дал своя шаринган на Какаши,защото както знаете какаши няма родствена връзка с клана Учиха,и Обито Учиха му е дал шарингана си преди да умре,името на този член е Тоби-а името на човека дал шаринага е Обито!знае се само че е изключително силен!

НЕИЗВЕСТЕН
появи се в серия 238 на мангата знае се само че носи пръстена на средния си пръст и има синя коса,в която има нещо като цветя confused.gif

Име:Зетсу
Пръстен:bоar
Място на пръстена:На малкия пръст на дясната ръка
Техники:Раздвояване на личноста на бяло и черно,Венерина мухоловка около него,,така които се опита да го удря с блиски атаки бива зяден,канибализъм и умението да се преселва в растения до 3000 метра!

Бивши членове:

име:Хидан
Статус в Акатсуки:Неутрализиран
Пръстен:("three")
Позиция на пръстена:Левия показалец
Партниори;Какузо
Техники:Бесмъртие,Носи голяма тройна коса със себе си!
Отстранен поради пререкания с лидера

име:Какузо
Статус:Отрсанен,Незаменим
Пръстен:("north")
място на пръстена: На малкия пръст на лявата ръка!
Партниор:Хидам
Техники:манипулация,може да унищожи до 5 човешки сърца едновременни,кръвна манипулация и циркулация,може да изпозлва всички 5 чакра елемента

име:Орочимару
Статус в Акатсуки:Отстранен
Пръстен:sky
Място на пръстена;На малкия пръст на лявата ръка
Парниор:Сасори
Техниките съм ги написал в другата тема!

но ще го видите и така

име:Сасори
Статус в Акатсуки:Мъртъв,заменен от Тоби
пръстен:"jewel"
Място на пръстена:Левия му палец
Партниори:Дейдара,Орочимару преди това
Техники,Кукловод,Куклено тяло,Кукли хора,И много добър специялист в отровата! Както виждате сасои се бие с кукли,точно така той е създателя на този вид техникаи на повечето бойни кукли по свтеа!

и РАЗБИРА СЕ

Статус в Акатсуки:Активен лидер
Пръстен:("nothing")
Място на Пръстена:Десния палец
Партниор:Няма известен още
Техники:НЕ се знаят
Отличителни белези:коса като на наруто и подобни очи!
За много хора лидера е 4етвъртия,но това неможе да е според мен защото той изпозлва техниката за затваряне на души върху лисицата,и така или иначе неможе да оживее wink.gif,също така Акатсуки теглят демоните в 1 контейнер ,и така увеличават много повече чакрата си,няма да ви рпавя спойлери е които иска мога но за сега няма!
Всички епизоди аз ги свалям от MININOVA,защото излзиат най-рано с перфектно качество и винаги имат seed,ако на някой му поотрябва някой епизод без сийд да пише тук аз ще го кача и сийдна :} също така за Мангата пишете ЛС!

! Тъй като Naruto Shippuuden илиза в момента ако има някой които го гледа тук може да дискутираме,всичко каквото ви интересува,питайте както искате!
K_f_R
Темата вече е отворена :}
Refuse
Добре добре, не можах да разбера сега как тоя Шаринган е отишъл при Какаши confused.gif
K_f_R
така за шарингана!

Това е първия тийм на Какаши,Виждаш кой му е учител (4етвъртия) съитборници са му Рин,Обито Учиха и самия Какаши!Почвам от по далеко да кажем ,защото не съм сигурен в точните годни тогава,когато Какаши е бил на 8,баща му тогава член на АНБУ,зарязва 1 своя мисия за да спаси другарите си,така хората от коноха считат мисията за неуспешна,Сакумо Хатаке (бащата на Какаши) е порицан и е накран да напусне селото,той го напуска и след няколко седмици се самоубива! От тогава Какаши остава сам и започва стриктно да следва кодекса на Нинджата!На 13 Какаши става Джоунин!
На 1 от мисийте ,на които е изпратен заедно с Отбора си,имат целта да гръмнат мост,за да попречат на противника да премине,за жалост точно след като мисията започва рин бива отвлечена от нинджа на противника,Обито веднага иска да я намери и освободи,но Какаши от своя страна не иска да го прави ,за да не повтаря грешката на баща си,след дълъг спор,Обито усоява да склони Какаши да спасят Рин.В една атака на противникова нинджа,Какаши изгубва Окото си,тогава чак Обито пробужда Шарингана си и убива опонента,след като намират Рин,и се връщат Обито Още веднъж спасява Какаши от гигантски камък които пада към какаши,за жалост Обито остава под него,той кара Рин (която е нинджа медик) да извади Шарингана му и да го сложи на Какаши,тя прави това,а първата работа която Какаши прави след получаването е да избие всички опоненти със прослувутото Чидори,от този ден натаък Какаши е нинджата която познаваме!
Refuse
Ок, мерси много, но всичко това има ли го на епизод или го знаеш от мангата confused.gif
K_f_R
Цитат(Refuse @ Jun 4 2007, 10:54) *
Ок, мерси много, но всичко това има ли го на епизод или го знаеш от мангата confused.gif

ми по принцип някой неща ги знам от манга други от други източници,но мангата е доста полезна,ъпреки че в момента съм спрял да я чета заради шипудена защото излзиат 1;1 и нямам интерес ако е чета;>
Refuse
Какво става със 19 епизод няма ли да излиза, и не мога да разбера кой е лидера на Акацки smile.gif Знам, че още не се знае и никои не казва, но аз мисля, че е 3 Казекаге на Пясъка дето исчезнал(и бил много силен) smile.gif
tsvetan93
Лидера на Акатсуки и другия неизвестен член на акатсуки.

http://img7.onemanga.com/mangas/00000004/00000363/16.jpghttp://img7.onemanga.com/mangas/00000004/00000363/16.jpg
Titan
От днес започнах Шипундена, това наистина е великото продължение! След 135 епизод на анимето, всичко става на One big shit. Просто усещането и всичко... направо се разцепвам от кеф. Уникално е. И както поне 40 пъти се повтори в първите два епизода - това ми навява спомени...
f0rgy
Днеска(тоест вчера(26) )излезна 21-ви епизод на Shuppuuden...Най после ше видим истинското лице на Сасори...вече го има и в мининова и в пиратбея ама е на японски и няма субс biggrin.gif та ше изчакам до утре и ше гледааамм... (sun)
Titan
A btw знае ли се колко епизода са планирани?
f0rgy
QUOTE(Titan @ Jul 27 2007, 18:15) *
A btw знае ли се колко епизода са планирани?

Не знае се дотук:
Jpn. 07/26/07 Episode 021: "Sasori's True Face"

Jpn. 08/02/07 Episode 022: "Chiyo's Inner Hand"

Jpn. 08/02/07 Episode 023: "'Father' and 'Mother'"

Jpn. 08/09/07 Episode 024: "The Third Kazekage"

Jpn. 08/16/07 Episode 025: "Between Life and Death in Three Minutes"

Jpn. 08/23/07 Episode 026: "10 Puppets VS 100 Puppets"

Jpn. 08/30/07 Episode 027: "Granted Dream"

P.S.Любиомата ми снимка на любимия ми героййй :
f0rgy
Сори за двойния пост НО новината найстина е гигантска за ВСИЧК ФЕНОВЕ на Шипундена..та...
Мистериозният лидер на Акатсуки,НЕ Е мозакът зад всичко

(тва е фенарт в анимето не му се вижда лицето)
В последната излезла 364-та част на Мангата беше разкрит човекът зад организацията...
ЛИДЕРЪТ НА АКАТСУКИ Е ТОБИ

Ето няколко листа от мангата:

shocking.gif shocking.gif shocking.gif

И в крайна сметка?Тоби е Обито(има и прилика в имената T-O-B-I O-B-I-T-O Тоби се съдържа в Обито! ) Значи човекът зад всичко в Акатсуки е Тоби,а Тоби всъщност е Обито,нинджата дала Шарингана си на Какаши!!!Това е Обито(Тоби)

Ето снимка със Стария си отбор:

П.С. Също така в целия 364 епизод Итачи и Пейн("лидерът" на Акатсуки,или поне го мислеха за такъв) за тъжни и в целият епизод вали дъжд...В мангата се казва че и 2мата имат мисии...И се прокрадва спойлера че и 2мата имат мисията да убият своя брат Итачи-Сасуке,Пейн-Наруто от където идва др спойлер че Наруто и Пейн са братя...пък и си приличат доволно,не мислите ли smile.gif

А в анимето има да чакаме мн време до Тоби dry.gif
Refuse
ОМГ ОМГ ОМГ Това не може да бъде,нали Обито беше умрял и преди да умре дал единия си Шаринган на Какаши confused.gif
Даите малко повече разяснение smile.gif
f0rgy
Още е рано да се говори но по всичко си личи че Обито е жив...той е дал левия си Шаринган на Какаши,а маската на Тоби има дупка за дясното око..но Тоби казва че е Учиха Мадара,въпреки че в Мангата и ако не се лъжа в 1вия епизод на Шипунден се казва че Мадара е убит при битката с демона който е в Наруто...но като цяло може да се каже че най-безобидния член на Акатсуки е зад всичко...Пейн и мацката със синята коса приемат заповеди директно от него,Дейдара и другите още не знаят smile.gif
Refuse
Уоу, има още много да гледам и нямам търпение като гледам всичко как е измислено перфектно, а не като повечето анимета със някакъв банален сюжет, мерси за разяснението :>
f0rgy
НП..Важното е че само 1 ги разпорва много брутално и в Naruto и в Shippuuden и в мангата и занапред в Shippuuden и тва е Gaara...Ше видите кво е power след 10-20 епизода worthy.gif

Малко Gaara спойлери(за да ги прочетете просто маркирайте текста със мишката smile.gif )

С помощта на Какаши,Наруто бесен настига и побеждава Дейдара искайки от него да върне мъртвото вече тяло на Гара(Gaara)...Наруто не може да сдържи чувствата си защото Дейдара и другите членове на Акатсуки гледат на всички носители на демони(Джинчурики/Jinchuuriki) като предмети и нищо повече.Чио(Chiyo) осъзнава че старата генерация в Пясъчното Село(The Sand Village) е допуснала грешка,която може да бъде поправена само от младите.Но Чио има специялна техника "за връщане на живот".Техниката се състой в това "прехвърля "живот" от изпълняващия техниката към пострадалия,но тъй като Чио вече е стара и вече е използвала това джитсу(на Сакура след като тя бива убита от Сасори ако не се лъжа) не може да се справи сама.Тогава Наруто дарява част от чакрата си...и когато Чио затваря очи за последно,Гара отваря своите...Демек няя се плашите,Гаара няма да загине така лесно !!!
Sasori and his
DEATH!
А Сасори...той е убит доста кофти..смисъл начина...помните ли как в Шипунден 21 той изкара кукла-човек на 3тия Казекаге на Пясъка..е баба мъ Чио вади 2 такива кукли...на МАЙКА му и БАЩА му...кофти...но ше го видим по нататъка smile.gif

Ето и една моя теория за истинската цел на лидера на Акатсуки-ТОБИ!
Та ето какво мисля аз цели Тоби...За мен е почти 100% че Тоби не планира сам...Сигурен съм че и Итачи има пръст..Ето каква е моята версия.Като за начало малко информация за клана Учиха :
Клана Учиха са наследници на могъщ бог който е бил отстранен от сина си Учиха Мадара(Тоби/Обито) с помоща на Киюби(демонът с 9те опашки в Наруто)Всички в клана са засрамени..Истината се пази в тайна като се казва само на елитните бойци,на които се има доверие.Та така за истината разбира Итачи!Той не може да повярва че неговия клан е толкова жалак да крие такава невероятна мощ!Това е причината Итачи да избие клана си и да се присъедини към Акатсуки.НО причината всъщност е друга!Само с помощта на Акатсуки,Итачи може да освободи Цар Тенгу(бащата на Тоби,бога на клана Учиха)За да бъде освободен трябва да бъдат изпълнени следните условия:Трябват 3ма члена на клана Учиха,който да притежават мангекоу шаринган(mangekyou sharingan) като всеки един от тях да използва 3те Мангекоу Шаринган Техники:Тсукоми,Аматерасу и Сасуаноо(Tsukiyomi, Amaterasu and Susanoo) И чакрата на демонът в Наруто(тук идва частта на ловене на демоните от Акатсуки)Той намира 1вия Учиха в Акатсуки(Тоби) и се надява 3тия да бъде Сасуке(затова използва Мангеко Шарингана на него когато избива клана си за да го превърне в "отмъстител"
И ТУКА идва завръзката...За да получи своя Шаринган Сасуке трябва да убие най-добрият си приятел-Наруто,НО Наруто е нужен жив на Итачи за да извлече Демонът от Наруто..и до тука стигам със разсъжденията...ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ,НЕ КАЗВАМ ЧЕ ТАКА ЩЕ СТАНЕ(дано поне да ви е било интересно)
Titan
WTF това последното не трябваше да го чета... дееба... малко си развалих кефа ама карай. Супер се учертава и тоя Тоби. Ако излезе, че е Учиха Мадара направо ще скоча през джама... Точно сега чета за Мадара, тоя е направо... нямам думи. Малко не фанах само какво е станало точно с баща му след като го е запечатал. Да не би духът му да е в Итачи?

Значи това всичко го взе от мангата, а го няма още в някоя серия на анимето нали!? Че тука взех са шашкам да не съм изпуснал нещо biggrin2.gif че след 15* епизод зае*ах анимето, че става пълен отпадък...

Който го интересува Учиха Мадара:
http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=106576
f0rgy
QUOTE(Titan @ Aug 4 2007, 01:27) *
WTF това последното не трябваше да го чета... дееба... малко си развалих кефа ама карай. Супер се учертава и тоя Тоби. Ако излезе, че е Учиха Мадара направо ще скоча през джама... Точно сега чета за Мадара, тоя е направо... нямам думи. Малко не фанах само какво е станало точно с баща му след като го е запечатал. Да не би духът му да е в Итачи?

Значи това всичко го взе от мангата, а го няма още в някоя серия на анимето нали!? Че тука взех са шашкам да не съм изпуснал нещо biggrin2.gif че след 15* епизод зае*ах анимето, че става пълен отпадък...

Който го интересува Учиха Мадара:
http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=106576

Спойлерите са от мангата smile.gif Нищо не си изтървал,интересното тепърва започва..свалям 22-23 епизод и ше комент после tongue.gif
P.S.melkor мерси за тага не го знаех worthy.gif
K_f_R
Абе спойлер гайс виждам че най-накрая се вслущахте в думите на пророка и зачетохте мангата :}
и съм се фанал на бас че това си е просто Тоби а не мадара,има сила равна на неговата най-вероятно, а бту Лидера ще се бие с Джирая tongue.gif и така :} и се пак итачи рулира не с кирливия шаринган на тоби! Мангикюто е истината дяца :} worthy.gif чакам новата част на мангата :}
ymnika
Здр на всички фенове на Naruto.Искам да помоля да ми кажете сайт от който мога да чета мангата.Благодаря предварително.
П.П. NARUTO RULZZZZZZZZ
K_f_R
еми ако имаш рег в animes.bg от там,ако не от mininova, ако не ти се занимава с торенти Tuk
Refuse
Оле хора, новият Шаринган на Какаши просто рулира от всякъде, няма такава машина като КАКШИ!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
K_f_R
Хатаке Какаши развива своя версия на Мангекио Шарингана,по време на спасителната акция за Казекагето Гаара! Този Шаринган Какаши изпозлва за Отваряне на Портал чрез който може да премести предмет в друго измерение! След изпозлването му Какши изгубва контрол над духа и тялото си,защото по време на използването му концентрацията трябва да е пълна.Той изпозлва толкова чакра=на 3 чидорита на ден! Разликите в Шаринганите на Какаши и Итачи са големи Итачи

Какаши
Преди Какаши да отвори своя,се знаеше само че Мангекио може да получи единствено човек,убил най-добрия си приятел,но след като Какаши направи неговия,означава че това го кара да мисли че всички важни за него хора са вече Мъртви.Това може да означава че истинската сила която изкара този шаринган е неразбрана.
Я си представете сега какво ще искара Онова лапе Саске. И се пак Итачи рлз =)
striikar
Здр на всички фенове smile.gif Аз наскоро (началото на август) почнах да гледам Наруто и много се зарибих. Гледах 220те епизода + 27те на Шипуудена.
Сега към въпросите : Какво стана с учителя (забравих му името) на отбора на Шикамару,Ино и Чоуджи ? Може би не съм гледал внимателно но нищо съмнително не забелязах, а сега дочух че е умрял пък и като се замисля от доста време не се е показвал ...
едит: новия шаринган на Какаши много ме радва. По-яко изглежда от Мангекиото на Итачи smile.gif
f0rgy
мангата е светлинни години напред от анимето...Асума беше убит от Хидан който в последствие беше убит от Шикамару(убит не ама неутралзиран)...та от тогава Шикамару пуши ама ако не си чел мангата няма как да знаеш кой Хидан още(има ама той в naruto series не се показва освен в сянка) тааааа...mrgreen[1].gif
K_f_R
той нее убит просто е разпарчатосан но жив!! след 2 години ще видите това което ние четем в момента на мангата!!!
Но аз ви казвам най-добре гледайате аниме + четете манга няма таковва нещо като не искам 2ри път,мога да ви кажа че едно е битка на чете друго е да я гледаш а и в анимето има много лафове и 2те трябва да се гледат!

И се пак Асума беше слабичък smile.gif

Itachi RLZ!
smallville_f
Ей, да ви питам [не знам дали тука е мястото, ама...] - вярно ли е, че чак Април-Май догодина ще можем да гледаме субнат Naruto Shippuuden The Movie ?!?!?!?!?! Щото едно такова чакане ще е фатално...
А като гледах удължения трейлър и ми се прииска пък да не съм го гледала... Май, май Наруто умира...Поне така изглеждаше ... cry.gif
Refuse
Може би толкова ще е чакането верно е... Колкото до Наруто той не умира 100% съм сигурен, все пак е главния герой
f0rgy
от DB казаха че филма ше е субнат малко преди средата на 2008-ма Наруто умира..да...обаче полсе го връщат,споко...ако героят Наруто умре то ще е в серийте или поне когато мангата и анимето се изравнят,ама надали някога Наруто ще умре wink.gif
f0rgy
Добре...следват спойлерчета за връзката м/у Мадара,Итачи,Кюби
Такааа..от последната част на мангата (370) разбираме че демонът в наруто Кюби(Kyuubi) е призован от основателя на клана учиха - Мадара (Madara Uchiha) ...Таа ето малко от историята на Мадара...всичко около него започна още в 1вия епизод на Шипунден серийте...когато Саске успя да "влезне" в Наруто и да види демонът..Думите на демона бяха : "Шаринган...очи изпълнени с сила..точно като на Учиха Мадара"...Майката на Мадара е от клана Хиуга (Hyuga,клана на Хината е Нежи)..тя се влюбва в млад човек,без да знае всъщност че този който тя обича НЕ е даже и човек..името му е Соджобо - Краля на Тенгу (Sojobo The King Of Tengu) Има 2 вида тенгу - Коноха тенгу и Карасу тенгу.Соджобо е коноха тенгу..среден на възраст с дълга бяла коса и черни крила на гърба си.Той притежавал някой мистични сили и носил ветрило направено от Фатиша Лийф (Fatisha Leaf) - най здравото нещо и го наричал Тенгу Но Учива (Tengu No Ichiwa).Можел да се телепортира,да чете мисли и да променя външния си вид...Та момичето от клана Хиуга и Соджобо се женят и след 1 или 2 години раждат първия си син и му избират името Учиха Мадара(Uchiha Madara)(Uchiha - ветрило)...Ето и как се появява самия Шаринган...Мадара приема Бялото Око (Баякуган) от майка си..това обаче се смесва със митичните сили и кръв на баща си и се получава окото Шаринган!Както знаете Шарингана има 2 нива - нормален и мангекио.Естественото око на мадара било нормалния Шаринган,и той можел да превключва на Мангекио-то както другите учиха на нормалния..Мадара развива 3 техники с Мангекио Шаринган:Тсукиоми(Tsukiyomi-God Of The Moon) с която контролира умовете на хората,Аматерасу (Amaterasu - Goddes Of The Sun) с която той може да праща обекти в друго измерение и Сусано (Susano - God Of The Storm)..Способностите на Мадара се използват и от някой други представители на клана Учиха..например Саске може да се телепортира на къси разстояния(това пак се вижда в първия епизод на Шипунден-а),също така Саске да "навлиза" в ума на някой(1ви епизод на Шипунден , когато за 1ви път се споменава Мадара),Итачи може да използва Тсукоми и Аматерасу (когато Саске и Итачи се срещат за 1ви път и Кисаме и Итачи са затворени в Жаби Корем,Итачи праща предната част на корема в друго измерение за да излезнат).Taаака...Мадара става герой в очите на друготе и стават много добри приятели с 1вия Хокаге.Соджобо планирал да завладее тялото на Мадара когато то достигне перфектната възраст.Това време дошло но Мадара не се предал без бой...[b]Но Мадара нямал никакъв шанс срещу края на Тенгу,затова ПРИЗОВАЛ НА ПОМОЩ МОГЪЩИЯ ДЕМОН КИУБИ(KYUUBI)[b].Демонът бил много впечатлен от силата и могъществото на Мадара и дал силата и чакрата си на Мадара.Така Мадара лесно побеждава баща си.Но кралят бил безсмъртен и Мадара използвал специялна техника за сийлване,за която са нужни Чакрата на Киюби и 3ма члена на клана учиха които притежават Мангекио Шаринган.Всеки от 3мата трябва да използва 3те различни техники едновремено и сийла е разбит...1вия Хокаге разбира за връзката м/у мадара и киюби и е бесен..Мадара не му обяснява защо го е призовал защото не иска никой да знае че той е наполовина демон.(след битката се появяват 2те статуи на тях 2мата при водопада къето Саске се бие със Наруто.)След години клана Учиха губи престижа си и не са позволени бракове м/у членове на клана и нечлонове.Когато някой Учиха дорасте до определено ниво тайните на клана му се казват.20 години преди старта на сериийте се ражда учиха който бързо дораства до това ниво...Той завършва академията на 7 години,активира Шарингана си на 8,на 10 години става чуунин а на 13 оглавява АНБУ отряд.Името му било Учиха Итачи!Една нощ имало събиране на всички от Учиха клан,но 2ма не били там - Итачи и най добрия му приятел!Итачи отвлича и убива приятеля си и придобива Прокълнатото Око (Mangekyo Sharingan)След като разбира за историята на клана си Итачи се чуства някак си добре и злото в него и жаждата за мощ му дават идеята да освободи Соджобо.След като чува за Акатсуки,Итачи си помисля че ще му трябва тяхната помощ за да залови Кюби(след като той разбира целта на Акатсуки) и се присаединява.Но итачи все още трябва да открие още 2ма Учиха който да притежават мангекио Шаринган.Скоро след това той намира 2рия учиха,който се съгласява да му помогне(не се знае името и нищо за него)..сега му остава още 1...Това се развива още когато клана му е жив...той решава да избие всички от клана си и да остави само брат си Саске,чиято жажда за отмъщение ще му помогне да актривира Мангекио Шаринган и да влезне в полза на Итачи.Така 1 нощ Итачи убива всички...
K_f_R
брат ми не че нешо ама не ги спойлерирай чак толкова,става гдано ;/
f0rgy
Е за тва е тага,който не иска-не чете..пък и то тва не са точно спойлери,ми по скоро разяснения
f0rgy
Пейн,Конан,Джирая:

В новата манга се срещат Джирая и Конън(преди срещата им Конън казва на Пейн "Джирая-сенсей е наблизо") и репликата на Джирая е:
"-Конън ти си станала много силна,по силна от колко очаквах докато с Пейн бяхте под моето крило"
Демек Джирая е бил сенсей на Конан и Пейн smile.gif
K_f_R
дам малко преди мен го постна това =)
smallville_f
Утре ще си едитна поста и ще ви развия една моя теорийка, свързана с [Четвъртия, Обито, Мадара <--> Пейн, Конан, Тоби]+Орочимару... И сичките тия спекулации, че Пейн бил Четвъртия и не знам си какво още. Ама ще чакате до утре, че в момента съм неспособна да разсъждавам, камо ли теории да развивам...

ЕДИТ:
Само за челите мангата!
Не мога да разбера защо приликата м/у Пейн и 4тия, както и Узумаки Кушина [ unsure.gif ] и Конан ми се навира така в носа. Айде отречете че родителите на Наруто не си приличат с Конан и Пейн... Знам че и двамата са мъртви. Но и всички видяхме как Пейн легна да "поспинка" в онази капсула и после излезе прилищат покъртително на Дейдара. Наясно сме, че Оро е развил някфа техника за прехвърляне на духа в друго тяло [така го разбрах], за да си осигури безсмъртие. По времето когато Минато и Кушина умират, Оро провежда своите експерименти с хора. Еми 1+1=2 чисто нови личности - Конан и Пейн. До тук бях аз с тия двамата...
Сега Обито-Тоби-Мадара... До колкото помня от мангата Тоби се свързваше с Учиха Мадара, или се оприличаваше на него .... или нещо от сорта. Обито пък разполага само с дясното си око, след като "шерна" другото с Какаши. На никой не му е пределно ясно, че Обито умира със сигурност след срутването на ония камъни. Маската на Тоби разкрива САМО дясното му око, а в предпоследния излязъл чаптър на мангата ми се стори, че Тоби ползваше Мангекяу Шаринган [знам, че не е така ма аз така си го казвам mrgreen[1].gif ] без видима причина... Каква е вероятността Обито да оцелее след срутването и да е един и същи човек с Тоби, и да е развил Шарингана до такава степен, че да си му бъде естественото състояние на окото както при Мадара?!?!?!

Толкоз от мене, че почнах и аз да се обърквам mrgreen[1].gif Може и да съм познала, може и да греша злобно, и знам, че гледам много филми... Обаче фантазията ми се нанякъде трябва да избива mrgreen[1].gif
f0rgy
QUOTE(smallville_f @ Sep 23 2007, 00:24) *
Утре ще си едитна поста и ще ви развия една моя теорийка, свързана с [Четвъртия, Обито, Мадара <--> Пейн, Конан, Тоби]+Орочимару... И сичките тия спекулации, че Пейн бил Четвъртия и не знам си какво още. Ама ще чакате до утре, че в момента съм неспособна да разсъждавам, камо ли теории да развивам...

Ммм...Пейн си е Пейн..един от многото ученици на Джирайя...Конън също..Четвъртия бащта на Наруто,сийлнал Кюби в Наруто..Оро би трябвало да е още жив в Кабуто...туй е..смисъл тва знаем от мангата...пък Тоби надали е Мадара...най вероятно просто притежава Шарингана му..

Ааа да и Тоби няма как да е Мадара..на Мадара естественото око му е Шаринган(както Баякуган),а Тоби е даван от близо и окото му е нормално..
K_f_R
shocking.gif за мен тоби си е тоби съживен от зетсу и психясъл просто!Пейн и конана са просто Стиудънтс,косите си приличат с 4етвъртия но нямат нищо общо външно бе ора
f0rgy
Naruto Manga Chapter 371
f0rgy
Олеле...новата манга ме уби!
Такааа..незнам от къде да почна..та значи показаха ни 3те години през който Джирая е тренирал с Конан и Нагато(това е истинското име не Пейн) и с още едно хлапе...Не стана ясно къде се губи третия,но сичко стана ясно за очите на Пейн.Джирая каза че от 3те очни техники тя е най-силната и се казва Риннган.Била създадена от СЪЗДАТЕЛЯ на света на нинджите и на самото джутсу (забрайх му името)...леле....и мангата свършва кофти...Джирая е хванал Конан и в този момент идва Пейн за да го килл-не...
Naruto Banga Chapter 373
f0rgy
УЛТРА-МЕГА-ГИГА СПОЙЛЕР ЗА ЦЕЛТА НА АКАТСУКИ,ПЕЙН Я РАЗКРИВА В МАНГА НОМЕР 374!!!

Джирая е хванал Пейн и го пита какво иска да постигне.Пейн казва че така и така Джирая ще умре,защо да не му каже.Значииии...Пейн казва че той е бога на Мира.Че той вече не е човек и че иска да сложи край на този свят изпълнен с болка.Джирая пита за какво са му опашатите зверове.Пейн казва че като комбинира силата им,може да създаде джутсу толкова силно че да закрие не малка част от земното кълбо.Чрез това "докозване от Бога на Мира" хората ще научат каква болка е изпитал Нагато-Пейн(pain-болка).Нагато казва че милиони хора ще загинат,но така другите ще разберат какво е болка и всички войни ще спрат.последната реплика на Пейн-"В края на краищата аз съм Бога на Мира"

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
smallville_f
Мдаа оня ден го прочетох чаптъра ... blink.gif Ония земноводни дет Пейн ги изкара много ме израдваха mrgreen[1].gif Ама Джирая-сама надали ще умре ... Много смърт се насъбира ... Пък и кой ще пише романчета за Какаши-сан wink.gif Наруто съква като опре до писане biggrin.gif Пък и Акацки както измират един след друг, вече е време да бъдат напълно спрени. Имам предвид, че малоумника Пейн няма да успее да убие Джирая-сама и понеже е прост и си каза плана, Ерото ще се измъкне и ще го издаде и ще го спрат 4.gif Ай да стискаме палци така да стане 4.gif [всъщност това е типичен американски сценарий 18.gif ] ... Пък и Джирая-сама ако умре, Какаши-сан ще остане единственият перверзник, което не ми се нрави А ако Джи-сама умре, аз отивам в Токио, оттам в студиото и късам главата на Кишимото

П.С. Само на мен ли скапаният план на Пейн ми напомня на този на Райто-кун [Death Note] ?!?!

mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
f0rgy
Е време беше да видим Тоби в анимето..Пълен олигофрен е,както си е и в Мангата...незнам Зетсу как го издръжа...И гласа на Тоби е уникално дразнещ,както трябва biggrin.gif 18.gif ..А да видиш Гай да носи Какаши на конче-БЕЗЦЕННО 18.gif
Lee:
-Neji![демек той да се качи на конче да може да тренира като Гай]
Neji:
-FORGET IT!

18.gif

Следващия епизод ще видим Тийм Куренай mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
smallville_f
Цитат(f0rgy @ Oct 27 2007, 03:14) *
Lee:
Neji:
-FORGET IT!

18.gif

5.gif Бяха невероятна гледка 5.gif Аз пък най-много се радвам пък за Сай... пък mrgreen[1].gif Новият ендинд ме сгъва направо 18.gif Опънинга обаче съква ... Клипа айде ще го преглътна, ама поне да бяха оставили старата песничка dry.gif Освен това се сдобих с радостната новина, че до 37 еп. включително няма да правят почивки 3.gif Можете ли да повярвате?! biggrin.gif И от мой таен източник знам, че 37 се очаква да е спешъл, което ме кара да се надявам да включат и 38 в него ... И ако не разтягат локуми, вероятността да видим Пейн скоро я има!!! Но като си представя сега само срещата с Орочимару сигурно ще се развива в 5 епизода dry.gif
f0rgy
QUOTE(smallville_f @ Oct 27 2007, 12:10) *
QUOTE(f0rgy @ Oct 27 2007, 03:14) *
Lee:
Neji:
-FORGET IT!

18.gif

5.gif Бяха невероятна гледка 5.gif Аз пък най-много се радвам пък за Сай... пък mrgreen[1].gif Новият ендинд ме сгъва направо 18.gif Опънинга обаче съква ... Клипа айде ще го преглътна, ама поне да бяха оставили старата песничка dry.gif Освен това се сдобих с радостната новина, че до 37 еп. включително няма да правят почивки 3.gif Можете ли да повярвате?! biggrin.gif И от мой таен източник знам, че 37 се очаква да е спешъл, което ме кара да се надявам да включат и 38 в него ... И ако не разтягат локуми, вероятността да видим Пейн скоро я има!!! Но като си представя сега само срещата с Орочимару сигурно ще се развива в 5 епизода dry.gif

Бъъъ...тая вероятност не е много близо biggrin.gif Епизода който беше последен беше част 280 от мангата... лицето на Пейн се вижда чааак в 364-365 mrgreen[1].gif
smallville_f
Цитат(f0rgy @ Oct 27 2007, 14:57) *
Бъъъ...тая вероятност не е много близо biggrin.gif Епизода който беше последен беше част 280 от мангата... лицето на Пейн се вижда чааак в 364-365 mrgreen[1].gif

Ееее не можа да не ми подрежеш крилцата... Тъкмо почнах да си мечтая... Мноо си лош, уе!!! dry.gif mrgreen[1].gif

Тъъ, някой обърна ли внимание на мангата.. Джирая е луТ, деа shocking.gif Са не разбрах тфа майка му и баще му ли бяха?! о.0 И що за пророчество е тфа.... Малии, Пейн да е "избраният"... От кога мангата и анимето се каат "Пейн" ... Нешу ми намирисва тфа пророчество, защото не само Пейн му е бил ученик... А Наруто?!?!?!... blink.gif
K_f_R
да така е -) добре си мислиш =)
repeto
Е не е лошо аниме, сега съм до 4-ти сезон и за сега ми харесва. Само че в описанието за последните сезони(8,9,10) някаде ми се губи Сасуке, та за тези които като мен още не са толкова напреднали с сезоните някои ще обясни ли какво става с него. Може и да е обяснено някаде но не го намерих.
f0rgy
QUOTE(repeto @ Oct 31 2007, 02:42) *
Е не е лошо аниме, сега съм до 4-ти сезон и за сега ми харесва. Само че в описанието за последните сезони(8,9,10) някаде ми се губи Сасуке, та за тези които като мен още не са толкова напреднали с сезоните някои ще обясни ли какво става с него. Може и да е обяснено някаде но не го намерих.

Човече,има разлика между това (Naruto Shippuuden) и ТОВА (Naruto)...Сасуке се губи,нормално..отива при Оро да стане достатъчно силен за да киллне брат си,ама тая дискусия така да се нарече е за темата Naruto wink.gif Тука говорим за Naruto Shippuuden , което е мноооооооого различно wink.gif

П.С.Последните 1-2 сезона на Naruto са пълна боза човече...
oL1pS

Амм някой може ли да ми каже коя серия на Naruto Shippuuden е когато Naruto вижда как Gaara е умира или нещо такова бях видял за 1-2 мин в http://zazz.bg/

Защото е много гадно като не знам за Gaara е тука е гадно :| http://zazz.bg/play:892159e1
-
[Ў] Gaara е много як wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.