Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Naruto Shippuuden
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
Страници: 1, 2, 3, 4
smallville_f
Гаара умира в 17 еп на Шипудена, а май в 18 или 19ти Наруто го вижда mrgreen[1].gif Вече не помня много ясно ... беше тоооооооолкова далеч [в буквалния смисъл dry.gif ] ... Новият еп пък беше страашна боза... Почвам да се чудя дали няма да умра преди да спрат с кофти анимирането и тотално разводнените епизоди... Само да се молим в близките 2 години да не пускат филъри ми да си върви по мангата, че иначе сигурно изобщо ще забравя, че някога съм гледала нещо подобно dry.gif
oL1pS
Мда днес гледах някаде 17 епизода обаче тия новите са много лоши и силни ... мъча се да чатна wink.gif Ino много се е променила 0106[1].gif.
smallville_f
Цитат(oL1pS @ Nov 18 2007, 17:07) *
Ino много се е променила 0106[1].gif.

Мъже dry.gif Що гледате Ино бе?! Чоуджи заслужава по-голямо внимание ... Толко е.."апетитен" 5.gif ... Иначе да - Ино поне изглежда малко по-свестно от другите... А пък за Сай ще кажа само едно - нарисуван е като 'магистрална жрица' ... По-голямо uke и от Гаара wacko.gif
K1llerAngel
Учиха най-ме кефи амм дайте снимка на Наруто и другите като по големи ако може и линк за филмите
oL1pS
Това е за Naruto Shippuuden:
http://zamunda.net/browse.php?search=Narut...&incldead=1

Itachi:
Ето ти за Итачи :/

Naruto:

Sakura:

Много са но тука има много ето ти линка и си ги свалай и гледай и нарадвай...
http://zamunda.net/details.php?id=104228

Това е ако съм ти помогнал добре wink.gif
K1llerAngel
Да мерси ся ги свалям също и серийте...Абе вие за серийте ли говорите или за филма confused.gif или комикс ама тоя Сай голя нещастник
K1llerAngel
Извянявайте за втория пост но просто ми е любопитно...Коф става кфа е тая Uzumaki Kushina каф е тоя Pain и Наруто има ли някви връзки с 4-тия хокаге кфо става...Тобито се показва в Анимето там дето в Наруто призовава Лисицата и като чили тогава иска да влезне в Акатсуки ???Значи имам едни снимки на Наруто дето майче е 5-ти хокаге пише rokudaime hokage
ViruZzZ
Ми то май за Pain и Yondaime е говорено много пъти,че не са едни и същи,защото той нали използва техниката за печата,а след нея умираш,както и Сарутоби я използва и умря после smile.gif А за Обито май е един и същи с Тоби(тоя дет е дал шарингана на Какаши),а аз да питам кой е Данзоу и к'фо точно предтсавлява sad.gif
K1llerAngel
Да ясно ми е тфа знам че не са едни и същи питам дали Наруто има някфи връзки с 4-ти ,а каф е тоя Пейн и Кушин,ако искате мога да постна снимка на Кусхина някаква роднина на Наруто е щом са с 1 и съща фамилия
ViruZzZ
Ми доколкото знам 4-ти е баща на Наруто,а за Кушин нз unsure.gif
K1llerAngel
Уоу 4-ти бащата на Наруто хмм мн странно,ама има логика коисите и в лицето много си приличат а някви спойлери за това че Наруто хокаге така пише в една негова снимка и го дават като по голям почти като 4 само с различни дрехи и неговите там белези чертите???Найстина Наруто става Хокаге http://youtube.com/watch?v=6Dj1BRdnPxU&feature=related мин - 1.46 погледнете Гаара Казегаке|Наруто Хокаге
f0rgy
QUOTE(K1llerAngel @ Dec 9 2007, 00:16) *
Уоу 4-ти бащата на Наруто хмм мн странно,ама има логика коисите и в лицето много си приличат а някви спойлери за това че Наруто хокаге така пише в една негова снимка и го дават като по голям почти като 4 само с различни дрехи и неговите там белези чертите???Найстина Наруто става Хокаге http://youtube.com/watch?v=6Dj1BRdnPxU&feature=related мин - 1.46 погледнете Гаара Казегаке|Наруто Хокаге

1.ползвай [spoil er] таг-а
2.тея снимки или по точно рисунки сички е фен мейд
3.как по дяволите знаеш,че наруто става каге,след като мангата е има няма 3-4 месеца след последния епизод със шпьонина на Сасори(мангата е в момента на Jiraya vs The Sixth Of Pain),демек Наруто може да бъде убит,може да си напраи смяна на пол-а,може да станат любовници с Саске,сееш се,нищо не знаем smile.gif
oL1pS
Ммм Naruto Shippuuden до кой еп. е :| (Сега съм стигнал до Naruto 135, сега свалям от 135 до 220)
ViruZzZ
До 38 епизод е ,а някой знае ли кой е Данзоу smallville_f ми каза,че е някакъв на АНДУ отрядите ама още толко се обърках,така че хелп biggrin2.gif
smallville_f
Цитат(f0rgy @ Dec 9 2007, 00:47) *
Наруто...може да станат любовници с Саске

О, Господи, А ДАНО shocking.gif 4.gif blush.gif 15.gif

Цитат(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 13:20) *
До 38 епизод е ,а някой знае ли кой е Данзоу smallville_f ми каза,че е някакъв на АНДУ отрядите ама още толко се обърках,така че хелп biggrin2.gif

За да разбереш по-ясно кой е и какви са му целите и защо е вкарал Сай в екипа , е мамка му, земи прочети мангата!!! Няма смисъл да те спойлвам като можеш и сам да го сториш..

П.С. Само ако искате спойл, относно Узумаки Кушина:
Тфа е майката на Наруто... жената на Четвъртия Хокаге ... И да - Йондаиме е баща на Наруто... dry.gif
ViruZzZ
Цитат(smallville_f @ Dec 9 2007, 15:05) *
Цитат(f0rgy @ Dec 9 2007, 00:47) *
Наруто...може да станат любовници с Саске

О, Господи, А ДАНО shocking.gif 4.gif blush.gif 15.gif

Цитат(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 13:20) *

За да разбереш по-ясно кой е и какви са му целите и защо е вкарал Сай в екипа , е мамка му, земи прочети мангата!!! Няма смисъл да те спойлвам като можеш и сам да го сториш..

П.С. Само ако искате спойл, относно Узумаки Кушина:
Тфа е майката на Наруто... жената на Четвъртия Хокаге ... И да - Йондаиме е баща на Наруто... dry.gif

Скръндза dry.gif И все пак ако искам да чета мангата е до 380 и нещо май и трябва да почна от началото ам... е малко късно biggrin2.gif
ПП.Ах т'фа Яои 18.gif
smallville_f
Цитат(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 15:24) *
Скръндза dry.gif И все пак ако искам да чета мангата е до 380 и нещо май и трябва да почна от началото ам... е малко късно biggrin2.gif
ПП.Ах т'фа Яои 18.gif

ОМГ намираш до кой чаптър е Шипудена и почваш от там .. да не мислиш че аз отначалото съм я чела wacko.gif
f0rgy
QUOTE(smallville_f @ Dec 9 2007, 15:31) *
QUOTE(ViruZzZ @ Dec 9 2007, 15:24) *
ПП.Ах т'фа Яои 18.gif

ОМГ намираш до кой чаптър е Шипудена и почваш от там .. да не мислиш че аз отначалото съм я чела wacko.gif

Shippuuden 38 = Manga 288-289

100 части са,в YouTube са направени перфектно,гледай ги smile.gif

P.S.Време беше да стигнем до 290 най-после да зачекнем Орочимару,Кабуто и Саске... и на любопитните да се отговори на въпроса как Йамато ползва Monkuton Ninjutsu ..да видим как ще е в анимето една от най-зрелищните сцени до сега изобщо...наруто с 4 опашки,самата му трансформация
ViruZzZ
10x f0rgy biggrin2.gif
знаех си,че е Кабуто още когато Оро щеше да се бие с Тсунаде още тогава ми намириса,че е предател dry.gif
f0rgy
Донт рийд ор би спойлд
Оф,колко има да чакаме до яките битки...Хидан и Какузу VS Асума,и тийм 7 и 8...Дейдара VS Саске...обаче има мнооооооооого да чакаме...сега като помисля...Цялата работа с Кабуто на моста и битката,когато Наруто се превръща буквално в лисицата(само,че с 4 опашки) ще е 7-8 епизода...след това срещата от 1ви епизод на Наруто и Саске и цялата врява около връщането на емоцийте на Сай и разговора на Наруто,Сакра и Саске ще е минимум 10 епизода...след тва идват Хидан и Какузу,които убиват Асума и са убито от нинджите..и там минимум 12-15 епизода ...аа,преди Какузу е Наруто и новата му тренировка и добиването на Расенширукен и то ще е 10 епизода...после саске убива Оро 6-7 епизода...след това Саске си сабира тийм Снейк-минимум 10 епизода...Дейдара срещу Саске..6-7 епизода...10 епизода за Наруто и баща му и Джирая изследва the hidden rain и накрая мама му Пейн срещу Джирая...Демек догодина по тва време,буквално....
smallville_f
Цитат(f0rgy @ Dec 10 2007, 20:13) *
Донт рийд ор би спойлд
...

Баси не се бях замисляла за бройката shocking.gif mad.gif ;( Обаче забрави нещо наистина ... голямо...дееееееееба битките Какаши вс. Тоби и Учиха вс. Учиха ше ги чакаме докато остареем да му се невидяло ... те в мангата точат сички битки дет си написал по 10тина глави ... в епизоди е нещо страшно ... Бахти ... в следващите две години и половина не треа да има пауза ... Иначе не знам ... shocking.gif
f0rgy
Е аз говора за тва дето е излезнало домомента в мангата...иначе верно бозата е голяма...ше чакаме,се 1 имаме избор... wacko.gif
иначе какту знаеш битката Саске - Итачи започва от др манга ("the finale battle"),и там ше идат 6-7 манги...по най-простата сметка...1 епизод на Шип. - 2 манги...в момента 38ми е на 289-290...а мангата е до 380 ако не се лъжа...демек има мноооооооого да чакаме biggrin.gif (не е смешно де sad.gif )

P.S. + тва ся като се замисля...покрай Тоби ше се зачекне въпроса за Обито...демек време е да видим Какаши Гайдена в анимето...и там има доста епизоди,ама тва е мега интересно (mm) Гайдена е 239-244...
ViruZzZ
Итачи vs Саске 15.gif само заради това ще чакам 1 годинаАм освен ако не запретна ръкави и започна да чета мангата biggrin.gif (ам четох малко,така де гледах biggrin2.gif )
f0rgy
Цитат(ViruZzZ @ Dec 11 2007, 00:02) *
Итачи vs Саске 15.gif само заради това ще чакам 1 годинаАм освен ако не запретна ръкави и започна да чета мангата biggrin.gif (ам четох малко,така де гледах biggrin2.gif )

И да запретнеш няя ти помогне... в последната манга се срещнаха,дори не са започнали the battle

Брат ти : Последната манга кърти,ама с епак вирусе почвай я :> Айляк
smallville_f
Цитат(f0rgy @ Dec 11 2007, 00:04) *
в последната манга се срещнаха,дори не са започнали the battle

Мда, мда и са мамка им ше ни върнат пак на битката Пейн-Джирая и срещата им, както и тая на нинджите от Коноха и Тоби, ще бъдат развити след сто години dry.gif
K_f_R
според мен ще протече всичко по бързо отколкото очакваме или поне се надявам :<>
naruto
от каде може да си тегля naruto shippuuden от епизод 39 нагоре
smallville_f
Цитат(naruto @ Dec 13 2007, 09:34) *
от каде може да си тегля naruto shippuuden от епизод 39 нагоре

39 епизод още не е излезнал dry.gif утре, и то ако го преведат навреме... dry.gif Горе в инфото си пише от къде можеш да ги теглиш...
oL1pS
f0rgy кой е този на аватара ти и подписа ?! да не е от Shippuuden :?
K_f_R
Цитат(oL1pS @ Dec 13 2007, 10:10) *

мда тва е един тип,ама за да не правя спойлери кажи искаш или не искаш- и в двата случая това е сасори,1 тип с 1 кукли много забавен biggrin.gif
oL1pS
Мерси smile.gif Sasori-sensei това да не е Третия ако не се лъжа ?!

ViruZzZ
Цитат(oL1pS @ Dec 13 2007, 19:20) *
Мерси smile.gif Sasori-sensei това да не е Третия ако не се лъжа ?!

За кой Трети става на въпрос blink.gif Третият хокаге умря при битката му с Оро там на един покрив biggrin.gif , а Третият Казекаге е бил убит от Сасори ;]
f0rgy
Sasori никога не е бил сенсей бре (rofl)
oL1pS
ПффффФФффффФф ...преди ддз колко време гледах как Оро убива Третия Хокаге и му каза май: Това лице ли искаш да видиш Sasori-sensei. нещо такова беше но може пак да се бъркам :/

f0rgy
3тия Казекаге е просто хитокугутсу(техниката за humans->puppets)...Наруто и Наруто Шиппууден освен героите нямат нищо общо (е може би 1-2 неща)...бъркаш се нещо..когато Оро убива 3тия не знаем нито за Сасори,нито за Акатски(в Наруто виждаме единствено Итачи,Кисаме,Хидан и Каказу от Акатски)...Сасори няма нищо общо с Коноха...Оро и Сасори са били в един тийм,ама тва няба общо с развитията от Наруто...като цяло "sensei" е обръщение към учител,а "kun" , "chan" , "nii-chan" и т.н. са уважителни обръщения...демек към непознат се обръщаш с тях към приятел само с името ( Тва ше се види след като Сай започне "да чувства" ... от тогава казва,че Наруто и Сакура са му приятели и ще позлва само имената им без тези обръщения

А вече незнам накъде ще увъртат...ясно е,че няма да хванат всички джинчуруки,при положение,че Хачиби дори не е идентифициран и локализиран..дори и да хванат всички не могат да изпълнят какъвто и да е ритуал ако пръстените имат роля в тва,щот Акатсуки са -1 пръстен...оф,японска му раута mrgreen[1].gif
ViruZzZ
Цитат(oL1pS @ Dec 14 2007, 00:13) *
ПффффФФффффФф ...преди ддз колко време гледах как Оро убива Третия Хокаге и му каза май: Това лице ли искаш да видиш Sasori-sensei. нещо такова беше но може пак да се бъркам :/

Не казва Сасори-сенсей,а казва Сарутоби -сенсей ;]
ПП.До коя глава е мангата blink.gif
K1llerAngel
Цитат(K_f_R @ Dec 13 2007, 16:08) *
Цитат(oL1pS @ Dec 13 2007, 10:10) *

мда тва е един тип,ама за да не правя спойлери кажи искаш или не искаш- и в двата случая това е сасори,1 тип с 1 кукли много забавен biggrin.gif

Просто Кратко ясно...Ама не разбрах тоя Хидан и Какузу кви са ... кфо е тва Какузо - Наруто
Явно в 40 епизод почва всичко вече видя се че е Кабуто в 40 Наруто трансформира
K_f_R
СПРЕТЕ АКо Обичате,прочеттете мангата е ако,се пак искате повече инфо гнорирайте поста ми :> ако ви е кеф дискусията продължавайте :>
f0rgy
QUOTE(K1llerAngel @ Dec 14 2007, 13:22) *
QUOTE(K_f_R @ Dec 13 2007, 16:08) *
QUOTE(oL1pS @ Dec 13 2007, 10:10) *

Просто Кратко ясно...Ама не разбрах тоя Хидан и Какузу кви са ... кфо е тва Какузо - Нарутоп басии а кой е тоя Асума confused.gif?
Явно в 40 епизод почва всичко вече видя се че е Кабуто в 40 Наруто трансформира

Незнаеш кой е Асума?Ти гледал ли си някой епизод на Наруто dry.gif ...тва да не знаеш кой е Асума се 1 не знаеш кой е Какаши..боже боже...
First Manga Appearance: Chapter 34
First Anime Appearance: Episode 20
Даже по-добре не четете мангата,шот явно 3/4 от нещата сте ги приели някво мноу накриво и още повече няя знаете къде се намирате...Аз като гледам,че някой и Naruto не са гледали,тряя сичко да слагам в spoiler таг...Kakuzu е човек...Хидан също...незнам как не сте ги видяли,като сте гледали Naruto и на 2мата :
First Anime Appearance ( in "Naruto" : Ep. 135)

QUOTE(ViruZzZ @ Dec 14 2007, 11:05) *
Не казва Сасори-сенсей,а казва Сарутоби -сенсей ;]
ПП.До коя глава е мангата blink.gif

382

П.С.Как по дявлите може да гледате нещо и да си нямате и представа за кво става въпрос...
П.С2
K1llerAngel
Абе обарках се сенсей на Ино,Шикамару и Чоуджи
ПП Сетих се Хидан и Какузо
ПП2 ся гледам Naruto до 130 Епизод сам стигнал и в същото време гледам и Шипудена
f0rgy
QUOTE(K1llerAngel @ Dec 15 2007, 08:01) *
Абе обарках се сенсей на Ино,Шикамару и Чоуджи
ПП Сетих се Хидан и Какузо
ПП2 ся гледам Naruto до 130 Епизод сам стигнал и в същото време гледам и Шипудена

Ъъъ..гледаш аниметата и знаеш Хидан и Какузу?!?Кефиш ме,харабия...
f0rgy
Деа за жалост всичко се разви както мислих преди 1-2 седмици... Не беше нужно Джирая да умира,не беше sad.gif sad.gif sad.gif ...Сега поне можем да сме сигурни че не само Акатсуки имат причина да преследват Наруто ами и обратното...Наруто срещу Пейн...звучи перфектно..но пак...R.I.P. Jiraiya sad.gif
smallville_f
Цитат(f0rgy @ Dec 16 2007, 20:17) *
Не беше нужно Джирая да умира,не беше sad.gif sad.gif sad.gif

Напротив... ако не беше умрял първо - щеше да се получи абсолютното клише, и второ - Наруто нямаше да има причина да се усъвършенства и да научи повече от три техники за да иде и да нарита мултиплицирания задник на Пейн... mrgreen[1].gif Наистина много кофти се получи. Но лично за мене това беше най-силната глава от мангата до сега... За първи път от доста време насам Кишимото успя да ме впечатли. Мангака-та определено успя да ме разстрои и да ме принуди да будувам цяла вечер [снощи] ... Поне разбрахме, че избраното дете е Наруто - флашбака беше върховен worthy.gif shocking.gif
Уееее видяхме Минато и Кушинааааааа happy.gif И разбрахме кой е кръстил главния герой на Рамен 18.gif Йондаиме вкара невероятно усещане в иначе тъжната глава - тази 24 каратова усмивка ми напълни душата happy.gif И след ена-две годинки ще можем да чуем гласа му!! Само дано му изберат подходящ дубльор, имат предостатъчно време dry.gif И ай стига толко от мене... R.I.P. Джирая-сама, Еро-Сенин! Ти беше един велик персонаж 36_1_32v[1].gif
K_f_R
просто вчера след като я прочетох бях в таранс и неможех да пиша.Както смлвил каза това беше най силната глава на мангат досега.Гениална тъжна пуснете си на заден план sadness анд,... гениална манга.Сега искам Наруто да пречука онова говедо Тоби =) след това ПЕЙН и мечтата ми Итачи да убие саске няма да стане : ( най накрая ше видим реалнта причина Ичи да избие тъпия си клан : ( РИП ЕРО : (
K1llerAngel
Що ве що точно Еро-сенин sad.gif мноу гадно дано Наруто ги изнесе...Тоя Пейн мн грозен уе баси нещасника оня с продупчените уши е тои нали деба и мишката
smallville_f
Пф... бахти... Пейн си го каза - Тоби е Мадара @.@ ... Тфа ми беше достатъчно... И ся ко - призовалият Деветоопашатката ще се бие срещу нея... Това трябва да се види 3.gif Само дано развият и битката м/у Ита и Саске ... ше съм много доволна... Ай почнаха се най-очакваните боеве [поне за мене]
f0rgy
Баси баси усещам как Мадара ся ше разхвъля Наруто и компания mrgreen[1].gif каде вървят те,срещу създателя на Учихите...баси...а дано тея 2мата с Шарингана се утрепат взаимно,че не мога ги дишам biggrin.gif
smallville_f
Цитат(f0rgy @ Dec 22 2007, 15:50) *
а дано тея 2мата с Шарингана се утрепат взаимно,че не мога ги дишам biggrin.gif

Тфа звучи супер двузначно И Какаши и Мадара, и Ита и Саске са по двама и имат Шаринган 18.gif ама ти пък сега недей да си пожелаваш такива работи, че ще загубя две ключови фигури в харема ми 18.gif 16.gif Ай Саске да убива брато си, да осъзнава, че е било за тоя дет духа, и после да се върне при Наруто и двамата да разфасоват тия кучета Пейн и Мадара 15.gif
K_f_R
спрете с тея дивотий бе :< итачи аллл жалко че спроред мен ще умре
f0rgy
QUOTE(K_f_R @ Dec 22 2007, 22:00) *
спрете с тея дивотий бе :< итачи аллл жалко че спроред мен ще умре

дано саске уживее да може наруто да му сипе на гадната емовска физиономия... dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.