QUOTE(f0rgy @ Jun 21 2008, 21:32)

Човече....
1.Тоби е Обито Учиха - Не е вярно.Тоби е Мадара *duh*
2."Чух от най-големите фен сайтове,че като го намират те го взимат и зклобяват скелета му буквално (с пирони)" - WTF , lol

Обито е труп,мъртъв,сеш се ;/
3.Чети кво са писали хората преди да куотваш

Виж,че точно тва съм написал,че Чийо го съживява и вече няма място за Гаара в историята
Е омг...ся кво ше стане ше изкарат тоя новия избушляк дето го няя в Мангата Сора ли е как е там сигурно,че той е Джинчурики с Двуопашатия...ама всъщност така ще е по-добре...след като Какузу и Хидан го хванат Наруто ще има доста добра причина за отмъщение...
1.ТОБИ Е ОБИТО защото след като Мадара призовава демона лисица той се бие с него и умира или като се биел с 1 хокаге Тоби и Обито немогат да са Мадара .Обито още като малак е бил развил много добре шарингана си.И + това една от клана хиюга се влюбила в един 4овек,ама този 4овек бил демон(не помня то4но какво "специално" нещо е на коноха).
И Мадара взима бякогана от майка си и той се смесва с демонската сила на баща му и хоп я ШАРИНГАН

.А Обито некаде про4етох 4е е син на Мадара

или са внук и дедо или правнук и прадедо

нещо от сорта.
2.Да наистина Обито като го затрубва скала и дава окото си на Какаши Акадски го намират и го зглобяват с пирони.И за това маската на Тоби има само един дупка за десния му шаринган и по късно и на Саске май Шарингана му става обигновено око сякаш е в обигновена форма.
:D Пич знам кфо е Шаринган знам от къде идва и т.н. Ти като не знаеш не говори... Да не почна да ти поправям грешките...Мадара призовава демона и се бият срещу 1вия,но няма смисъл да ти разправям...Обито е бил доволно слабо шиноби и си активира шарингана супер късно...(чети Kakashi Gaiden) Маската на Тоби има 1 дупка щото Мадара е решил така...Мангата чел ли си ? Ако не ето ти една страничка и ми коментирай после как Тоби е Обито ( Освен тая снимка и Кисаме по нататака се обръща към него с Мадара,абе прочети мангата недей да пройзвеждаш бисери):
Не говорете неподготвени...
P.S.Недей да успорваш факти написани черно на бяло в мангата щото е глупаво и излишен спам...