Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Orlando Bloom
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Страници: 1, 2
lemmy

Орландо Блум е британски актьор, роден на 13 януари 1977 г. в Кентърбъри, Кент. През 2000г. той играе ролята на елфа-принц Леголас Зеленолист във филмовата трилогия по книгата на Дж. Р. Р. Толкин, "Властелинът на пръстените", и в последствие получава покани за много други холивудски филми, в това число "Карибски пирати" , "Троя", "Елизабеттаун" и "Небесно царство".

Преди 6 години Орландо пада от третия етаж и си чупи гръбначния стълб.Лекарите се опасяват,че той няма да може да ходи повече но само 12 дни по-късно Орландо излиза от болницата с патерици и се възтановява напълно

За ролята си във "Властелинът на пръстените" Оралндо се е научил на стреля с лък и да язди кон.

За снимките на филмите си той е пътувал по целия свят . Бил е в Нова Зенландия , остров Сейт Винсент(Карибско море) , Австралия , Мексико , Малта.

Ролите му във филми като "Троя" и "Карибски пирати" срещат Орландо със знаменитости като Брад Пит , Ерик Бана , Джони Деп и др.

Татуировката на ръката му може да прилича на куп заврънтулки , но на древния език на елфите означава "9" - броя на членовете на задругата.

Най-дългата връзна на актьора е с Кейт Боусърт.След края й за любовния му живот се носят различни слухове . На Орландо се преписват връзки с Ума Търман , Пенелопе Круз и Кирстен Дънст(колежката му от "Елизабеттаун")

Орландо Блум е най-сексапилният актьор за лято 2007 става ясно от проучване на женското списание "Ин стайл".

Вече е сигурно , че Орландо Блум ще играе главна роля във филма "Помпей" , чиито снимки започват през август т.г. Последният филм, в който се е снимал актьорът е "Карибски пирати 3 : на края на света" , чиято премиера у нас беше на 22 май.

Офф: То май се очакваше, че рано или късно ще направя тази тема... Знаете моето мнение сега сте вие wink.gif
Bloody_Tears
Обожавам гооо....ам не, ОБИЧАМ ГО wub.gif Невероятен актьор и мъж е! Страхотен е! Най-хубавия му филм е Elizabethtown smile.gif То не съм гледала много с него, щото всички ми се струват тъпи, ама може би ще се жертвам и ще гледам Троя biggrin.gif Супер сладък е... вчера имах доста интересни случки свързани с него biggrin.gif wub.gif
П.С. Дес, понеже знам, че и ти си му фенка, да ти кажа (пък и не само на теб), че в следващия брой на Хай Клуб ще има постер на него 4part[1].gif
П.С.2 Днеска си мислех и аз да направя тема за него happy.gif
Gossip Girl
Mмм и аз много го обичам..Особено голяма мания ме тресеше пред 2004, ама тогава дишах само за да се събуждам и да му гледам постера над главата си..Вече ми мина, за щастие, щото то беше опасно..Иначе съм му гледала всичките филми освен Елизабеттаун..Няма празно
Bloody_Tears
Жани, гледай го. Това е най-великия филм, който съм гледала до сега worthy.gif И не само заради Орландо (но главно заради него) biggrin.gif Наистина е невероятен филм!
Gossip Girl
Честно, тук вие сте ървите хора, които казват, че е хубав..Аз се бях отказала да го гледам, защото всички ми казваха, че е боза..Но сега ще взема да си го дръпна, защото се доверявам на мнението ти, Мими
lemmy
Знам за плаката, но снимката не е добра...
Мим, гледай филми с него, не са никак зле даже бих казала едни от най-добрите филми които съм гледала и не говоря за Троя, той не ми харесва...
Говоря за Kingdom of Heaven, любимия ми негов филм (даже прди Elizabethtown), след това Нед Кели, страхотна роля играе въпреки, че за мен не му отива да играе сваляч...
Той за мен е един актьор с наистина голмя талант и вярно няма много филми, но знам че за в бъдеще този негов талант ще се развива с бясна скорост и ще прави невероятни филми, като Помпей, аз лично очаквам много от този филм и знам, че Орландо ще се представи наистина добре с поверената му главна роля. smile.gif
vasinka_{P}
Страхотен е wub.gif wub.gif Страшен сладур, гледала съм почти всички филми с него. Харесах го още във Властелина на пръстените, а после и във Троя и Небесно царство

Офф: падне ли ми няма да му простя wub.gif wub.gif невероятен е, той е идеала ми за мъж smile.gif
Mrs.Ackles
Боже Господи... huh.gif blink.gif shocking.gif Наистина ли го харесвате толкова много?!? sick1.gif Този.... emoticon1 (110).gif .... човек .. е най-омразният ми актьор от супер много време! Малко е да се каже, че не го харесвам - Аз не го понасям! sleep.gif
Преди време бях гледала няколко филмчета с него ( за "Карибски Пирати" се жертвах само и единствено заради Джони Деп wub.gif ) и... hmm.gif Абе не мога да кажа нищо за таланта му, става за актьор, ама като визия... Barf.gif Имам чувството, че аз ще съм единствената с такова мнение, но.. в крайна сметка всеки си има вкус, нали?

П.С. Мимс, надявам се да не ме намразиш заради този пост... biggrin.gif
Bloody_Tears
Цитат(_NathaN_FenkA` @ Jun 3 2007, 09:05) *
П.С. Мимс, надявам се да не ме намразиш заради този пост... biggrin.gif

Надявай си се... 0039[1].gif bash.gif argue.gif angry1.gif crazy.gif 12.gif mrgreen[1].gif
И аз очаквам Помпей с нетърпение, предчувствам, че ще е много хубав. Сигурна съм, че Орландчо ще се справи чудесно с ролята си wub.gif blush.gif След малко си пускам Kingdom of Heaven mrgreen[1].gif
Крадец на рози
Нещо в него ме отблъсква много ;>
Mrs.Ackles
Цитат(Крадец на рози @ Jun 3 2007, 09:53) *

Хаха, то и мен така 18.gif
lemmy

Ако не беше така щеше да ми е наистин странно о0 blink.gif wacko.gif

_NathaN_FenkA`, добре не го харесвай, всеки има право на мнение, но ако обичаш не флуди!!!

Сега прочетох една супер забавна историика в Хай Клуб, че бил подложен на хипноза като малък, за да се откаже от шоколада щото бил станал слон!!!! 18.gif 18.gif 18.gif Ще взема пример от него явно му е помогнало хахахахха 18.gif
Bloody_Tears
Цитат(Bucky... @ Jun 3 2007, 12:30) *

_NathaN_FenkA`, добре не го харесвай, всеки има право на мнение, но ако обичаш не флуди!!!

Сега прочетох една супер забавна историика в Хай Клуб, че бил подложен на хипноза като малък, за да се откаже от шоколада щото бил станал слон!!!! 18.gif 18.gif 18.gif Ще взема пример от него явно му е помогнало хахахахха 18.gif

И аз го прочетох тфа 5.gif И аз ще трябва да се подложа на тая хипноза mrgreen[1].gif Ето малко снимчици, за да не е офф

Ето и малко нови:
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...an07spring1.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...an07spring2.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...an07spring3.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...an07spring4.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...an07spring5.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...an07spring6.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...an07spring7.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...an07spring8.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...an07spring9.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...n07spring10.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...n07spring11.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...n07spring13.jpg
http://www.theorlandobloomfiles.com/pictur...n07spring12.jpg
Малко ми изглежда странен на тази фотосесия, но все пак, изглежда си все така секси и готино както винаги wub.gif blush.gif
lemmy
sad.gif Линкчетата нещо не ми се отварят cry.gif
seduction_55
Определено ми е един от най-любими актьори,във топ 5 ми е.Харесвм го не само като визия,но и като актьор.Не мпомня кой е първия филм който гледах с него,но оттогава си го обичам.Добре че беше той в Карибски Пирати 3,че филма беше отврат,и заради него беше поносимо гледането.
И на мен любимия ми филм с него е Елизабеттаун.(заради кирстен най-вече.Хубвао е да гледаш филми в които участват повече от един твои любими актьори.)
Bloody_Tears
Цитат(Bucky... @ Jun 3 2007, 13:09) *
sad.gif Линкчетата нещо не ми се отварят cry.gif

Тогава влез ТУК и ги разгледай от там mrgreen[1].gif rolleyes.gif
П.С. Дано поне това ти се отвори sad.gif
kingsize-4eto
Това е един от най-най-най-най-любимите ми актьори wub.gif Просто...е невероятен...На визия е страхотен /поне според мен/ blush.gif В всичките си филми играе страхотно,както и изглежда smile.gif Не мисля,че бих променила нещо в него за да ми хареса повече,защото от сегашното си положение не мисля,че може да стане по-добре wub.gif wub.gif wub.gif С една дума и една сричка laugh.gif
Обожавам Го!!!
CheerFuL-F
Много ме кефи и е много готин blush.gif има много хубави филми а в Елизабеттаун е направо страхотен. wub.gif wub.gif
solenka
Един от любимите ми актьори! Не знам защо, но "Властелинът на пръстените" ще си остане любимият ми филм с него. Незнам какво толкова ви хареса в "Елизабеттаун"? Този филм едвам издържах да го гледам. Много тъп ми се вижда, но Орли си е The Best of The Best!
lemmy
Цитат(solenka @ Jun 4 2007, 00:56) *
Един от любимите ми актьори! Не знам защо, но "Властелинът на пръстените" ще си остане любимият ми филм с него. Незнам какво толкова ви хареса в "Елизабеттаун"? Този филм едвам издържах да го гледам. Много тъп ми се вижда, но Орли си е The Best of The Best!

Всеки с интересите си и предпочитанията си...
Ако не беше Властелина не мисля, че до такава степен щях да го забележа... Таланта му трудно остава скрит, но от трилогията ми стана ясно, че той има повече от само талант, има дарба!!! smile.gif
^mileto^
Ето го и любимият ми актьор!!!! Просто го обожавам, страхотен е!!!! Не е само външния вид и като актьор е страхотен!!! Гледала съм всичките му филми и мисля, че е наистина страхотен!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
emma_r
ОооОооООобожавам го!Страхотен е направоооо!!И много добре играе!Супер еее!Направо много се кефя на всичките му филми... worthy.gif
luxor
Голямо лице smile.gif
Jolly_GirL
Определено си разбира от работата biggrin2.gif Има голямо излъчване.Най-ми хареса ролята му в ''Небесно царство''и ''Елизабет Таун'' smile.gif
fresh_girl
бЛЯХ!..можже да е добър в работата си,ну определено не ми харесфа като мъж huh.gif
**Sophia**
Цитат(fresh_girl @ Jun 5 2007, 20:59) *
бЛЯХ!..можже да е добър в работата си,ну определено не ми харесфа като мъж huh.gif

Еее най-сетне да съществува човек на моето мнение shocking.gif rolleyes.gif shocking.gif ..наистина може да е добър актьор, smile.gif но определено не ми харесва по външност sick1.gif ..един такъв.само зъбите му са хубави 4.gif ..
lemmy
Току що гледах Haven...
Гледали ли сте някой филм, който така да ви е въздействал, че да не знаете какво да мислите за него...
Дали ви харесва...
Дали нищо не сте разбрали...
Дали сте намерили смисъла в него...
Или просто начина по който е сниман и самата игра на актьорите ви е разтърсила...

Мен целия филм ме разтърси... Не го разбрах... Имаше много несвързаност между първата половина на филма и втората...
Но в един момент някак си всичко се подреди... Трябваше да се следи внимателно... Всяка сцена беше свързана...
Самата история беше покъртителна и много истинска...

Това което ме разтърси като ураган едва ли не, беше играта на Орландо!!!
Мислих го за страхотен актьор... Мислих го за красиво момче със страхотен потенцял да развива таланта си...
Но след като видях този филм разбрах, че таланта му е много повече от колкото някой може да предполага... Да изиграеш един елф в такъв епичен филм като Властелина, да изиграеш Парис или Уил Търнър, или момче загубило баща си и намерило любовта и да изиграеш този човек който той изигра в Haven е от едната крайност до другата... Пълни противоположности... толкова различни... Толкова силни!

Дори и да не харесвате Орландо, филма си заслужава повече от колкото предполагате. Това го казва човек който до преди 3 часа смяташе, че това ще е тъп и много разочароващ филм и че щеше да миразвали мнението за Орландо...
Bloody_Tears
Е, това е. Убеди ме определено да го гледам smile.gif Сега си го пускам и после ще пиша в темата ти за филма smile.gif
ALeX4e7y^
Орландооо... ми става, не е лош happy.gif
TIGERM13
Гледала съм почти всички филми с Орландо Блум-Властелина,Троя,Карибски пирати,Блек Хоук,Haven,Elizabethtouwn,Kingdom of Heaven,Ned Kelly.Преди няколко години като излезе властелина бях луда по него като всяко момиче,но във всичките си филми играе като абсолютен аматьор,а останалите актьори във филмите са с по 5 каласи по-добри от него.Пълна скръб беше в Карибски пирати ,много изкуствен в Троя и Небесно царство,в никой филм не показа прословутия си "талант"-но му пожелавам успех човек се учи докато е жив-съмнява ме някога да получи престижна награда за ролята си в някой филм. blink.gif
brooke_scott
Най-любимия актиор Орландо!!! Оби4ам го wub.gif Оби4ам го wub.gif Оби4ам го wub.gif
ей някой може ли да ми направи аватар4е на орли rolleyes.gif
divata_airis
Да си призная в началото много ме кефеше, ама после в някакъв вестник видях 2 негови снимки как мазно се е оплезил и облизва и над тях звучното "Новите снимки на ОРЛИ" се отрекох от него. Пак е симпатяга, ама вече не е като преди. Просто това Орли, сякаш говоря за орел или за името на някаква плюшена играчка, макар и играчката си да не бих нарекла така. Абе става - респектираме в Карибски пирати.
Крадец на рози

Кое щеше да бъде странното? Искаш да кажеш, че като харесвам Johnny Depp ми има нещо ли? Тъпо... dry.gif

Именно, защото всеки има право на мнение тя пише, че не го харесва, не виждам някъде да е написано само за фенове, написано е името му като се предполага, че можем да пишем мнението ни за него, НАШЕТО.

П.П. Друг път ще прибавя многоточието, шрифта, цвета, наклона, удебелеността.
PoLiTy'
Не е никак лош,но никога не съм била луда по него wink.gif
ALeX4e7y^
имам негов плакат(гол е там),който го иска да пише biggrin2.gif
Bloody_Tears
Цитат(LoF_Chad @ Jun 15 2007, 15:22) *
имам негов плакат(гол е там),който го иска да пише biggrin2.gif

Аз blush.gif
ALeX4e7y^
Това е плаката,който беше пуснат в "Стандарт" миналата година.На него Орландо е много готин biggrin2.gif
ЦъКк...
lemmy
Цитат(LoF_Chad @ Jun 16 2007, 15:03) *
Това е плаката,който беше пуснат в "Стандарт" миналата година.На него Орландо е много готин biggrin2.gif
ЦъКк...

Да най-извесната снимка от Kingdom of Heaven, но не мисля, че е най-добрата му снимка въобще...
filmarkata
Оле оле оО...Темата рлзз,Орландо рлзз,Bucky... рлзз за тас тема.Ся по серизоно наистина мн добра визия,добра актьорска игра въоабще той е един от моите любими актьори не визирам това само по външноста му.Филмите които харесвам с негово участие са:"Карибски пирати"естествено,"Троя","Елизабеттаун","Небесно царство","Властелинът на пръстените"!!!

Малко авчета: biggrin2.gif

lemmy
Хаха страхотни аватари Ради, ама един въпрос от къде се здоби с 2ри и 3ти номер, защото са ми нещо леко познатички хахаха 18.gif 18.gif 18.gif
filmarkata
Хахах мерси biggrin2.gif !!!Амиии да би трябвало да са ти познати,щото и двете са твои извинявай ако има нещо unsure.gif може да ги махна ако искаш...?!
lemmy
Цитат(filmarkata @ Jun 17 2007, 20:17) *
Хахах мерси biggrin2.gif !!!Амиии да би трябвало да са ти познати,щото и двете са твои извинявай ако има нещо unsure.gif може да ги махна ако искаш...?!

Хахах споко wink.gif просто съм правила толкова много негови че вече ги эабравям...
Saphira
ООООБИЧАММММММММММММММ ГО СТАРХОТЕН ОСОБЕНО ВПОСЛЕДНАТА ЧАСТ НА ПИРАТИТЕ ВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА МЪЖ СТРАШЕН Е wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Jordan
ми последно гледах Карибските пирати с него, и като нищо взе, че ми хареса. Мнението ми за него по принцип е, че е набеден актьор. Всички много му се възхищавате защото харесвате как изглежда, повечето не го оценявате по това какви роли има и как ги играе.
Впечатли ме с Леголас, но по-късно нещата бяха доста слаби.
Сега се отказвал за неопределено време от киното, че славата не му влияела добре. Къде са му толкова известните филми, че и голяма звезда станал. Айде бе! 16.gif
DeSeRt^RoSe
Орландо е невероятен wub.gif супер мн ме кефи.Голям сладур е,мн добър актьор е няма грешка в него.
dEniChka
Страхотен е ! wub.gif emoticon1 (56).gif
*PeyT*
Не ми харесва! Нито външността му, нито актьорската му игра е на ниво... Е, не може да се каже, че съм гледала кой знае колко филми с него, но смятам, че "Властелинът на пръстените" и "Карибски пирати" са напълно достатъчни за да си направя заключение какво представлява. rolleyes.gif Той просто не е такъв тип, който грабва вниманието.. Прекалено е невзрачен, за да изпъкне пред Джони Деп примерно.. Не само, че като актьор не е нищо особено, но пък и е доста грозноват и лееко мазен.. (лично мнение)... Сори, ама не мога да се накажа да си пусна още някой филм, защото би било безсмислено - сигурна съм, че няма да си променя мнението, просто го усещам. tongue.gif
brooke_scott
леле мале...сигурна ли си 4е говориш за орландо "доста грозноват и лееко мазен.", " невзрачен" и "като актьор не е нищо особено" blink.gif wacko.gif
devon
Цитат(*PeyT* @ Aug 15 2007, 10:31) *
Не ми харесва! Нито външността му, нито актьорската му игра е на ниво... Е, не може да се каже, че съм гледала кой знае колко филми с него, но смятам, че "Властелинът на пръстените" и "Карибски пирати" са напълно достатъчни за да си направя заключение какво представлява. rolleyes.gif Той просто не е такъв тип, който грабва вниманието.. Прекалено е невзрачен, за да изпъкне пред Джони Деп примерно.. Не само, че като актьор не е нищо особено, но пък и е доста грозноват и лееко мазен.. (лично мнение)... Сори, ама не мога да се накажа да си пусна още някой филм, защото би било безсмислено - сигурна съм, че няма да си променя мнението, просто го усещам. tongue.gif

Няма смисъл да повтарям всичко казано горе 4.gif
*PeyT*
Цитат(brooke_scott @ Aug 15 2007, 10:59) *
леле мале...сигурна ли си 4е говориш за орландо "доста грозноват и лееко мазен.", " невзрачен" и "като актьор не е нищо особено" blink.gif wacko.gif

Съвсем сигурна съм и съм напълно наясно за кого говоря! biggrin2.gif Имам си право на мнение и съм си права за себе си. Различни хора - различни вкусове. Това, че повечето момичета припадате по него, не означава, че не е възможно да има и такива като мен, които не му симпатизират изобщо. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.