Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Elfen Lied
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
K_f_R

Заглавие: Elfen Lied (1544)
Other: Елфска песен
Синоними: Elfen Song, Elfic Song, elven song
Жанр: Comedy, Drama, Ecchi, Horror, SciFi, Super Power - [similar]
КАтегория: [show] [tags]
Вид: TV Series
Епизоди: 13 + 1 Спешъл
Година: 2004 (25.07.2004 till 17.10.2004)
Издател: GENCO, VAP, ARMS, Studio Guts

Много Малко Инфо: Kouta и Yuka намират младо, кърваво и голо тяло на момиче на плажа и това променя живота им завинаги... за добро или за лошо. Тя не може да говори или да работи като нормално човешко същество, но въпреки това я кръщават Nyuu и я откарват към дома си в усилие да я спасят. Това, което те не знаят, обаче е, че тя всъщност е машина за убиване - провален експеримент - и е само въпрос на време преди убиецът в нея да се събуди отново...

АЗ определено ви препоръчвам да изгледате 1 това аниме,кратко и същевременно много силно
От Тук
епизоди със Бг субс
От Тук
Спешъл 14 епизод
melkor
Това определено изглежда интересно и ще бъде дръпнато като освободя малко място. biggrin.gif
Angel_Lady
Гледала съм само AMV по това аниме и общо взето се отвратих. Линка за AMVто ми даде един съученик, който по принцип обича филми и анимета с много кръв, но дори той каза, че Elfen Lied му се вижда бая брутално и гадно.
K_f_R
Цитат(Angel_Lady @ Jun 2 2007, 12:38) *
Гледала съм само AMV по това аниме и общо взето се отвратих. Линка за AMVто ми даде един съученик, който по принцип обича филми и анимета с много кръв, но дори той каза, че Elfen Lied му се вижда бая брутално и гадно.

има кръв,но не чааак толкова брутално и гадно,има каде каде по sadistic Style анимета
Angel_Lady
О, да, не се и съмнявам, то в мангата и анимето има невероятно извратени жанрове.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.