Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Berserk
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
K_f_R

Заглавие: Kenpuu Denki Berserk
Японски: 剣風伝奇ベルセルク Английски: Berserk
Кратко: KDB
Жанр: Action, Adventure, Demons, Drama, Fantasy - [similar]
Тип: TV
Епизоди: 25
Година: 1997-1998 (07.10.1997 till 31.03.1998)
Компании: Vap,Olm

Ревю:
Тайнствен войн, наричащ себе си Черният рицар е на свобода за да залови краля на страна, наречена Мидланд. Докато се бие с кралския оръженосец техните викове разливащата се кръв връща този непреклонен войн , по - скоро умът му, назад във времето към пътя, който го е отвел до сегашното му положение.Един ден, група хулигани измъчват млада девойка в беда, когато изведнъж те са нападнати. Черният рицар се е завърнал. Той размахва огромен меч, гигантски, колкото е гневът му към краля. Когато остава сам в гората, войнът си припомня миналите години,изпитанията и премеждия в бандата на Ястреба, успешна група от наемници под харизматичното лидерство на Грифит, мъж, воден от амбицията си да стане крал.

епизоди

много брутално аниме,като цяло,имам някъде из компа и мангата,която е много по кървара,има и повече рейп,абе нее детска с 1 дума,ако я намеря ще я кача
Titan
А не бе детска е... туко що изгледах анимето и свалих мангата... не обичам да чета манга, но тази ще е прочета! Анимето е уникално... Така определям някое аниме само ако е накарало нещо в мен да потрепне. smile.gif През цялото време гледах с голям интерес и нещо вътре в мен гореше...

И накрая какво излиза... Грифит е най-големия глупак, всичко е било само една фасада, жертва другарите си и изнасилва Каска...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.