Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Final Fantasy VII: Advent Children...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
smallville_f

Заглавие: Final Fantasy VII: Advent Children / Реална Фантазия 7: Децата на Пришествието
Официален сайт: http://na.square-enix.com/dvd/ff7ac
Категория: Филм
Жанр: Приключение, Екшън, Sci-Fi, Шоунен
Година: 2005
Студио: Square Enix
AniDB Рейтинг: 8.14

Връзки:Arenabg.com ; Zamunda.net

Описание
Final Fantasy VII: Advent Children не е продължение на някоя филмова поредица от седем филма, а е продължение на историята на хита за PlayStation Final Fantasy VII. Един алтернативен завършек на приключенията на Клауд Страйф (Cloud Strife) и компания. Събитията се развиват две години след последната битка срещу Сефирот (Sephirot). Руините на Мидгар са свидетелство за жертвите, направени в търсене на мира. И точно, когато светът отново стъпва на крака, над него надвисва нова заплаха – мистериозна и неизлечима болест, известна като Геостигма (The Geostigma). От сенките се появява и нов враг – Кадаж (Kadaj) и бандата му. И Клауд, който се е отказал от живота на герой и е просто “the delivery boy”, трябва да спаси света... Отново!

Лично мнение: Един от любимите ми филми изобщо! И най-доброто пълнометражно аниме за мен! Едно невероятно изживяване! Изключителна графика и визия! Почти като истинско! И макар и да не сте играли ирата преди да гледате филма, след 3тото гледане всичко ще ви се изясни!!!

Заглавие: Final Fantasy VII: Last Order
Категория: TV
Епизоди: 1
Жанр: Приключенски, Екшън, Sci-Fi, Шоунен
Година: 2005
Студио: Square Enix
AniDB Рейтинг: 7.24

Връзки:Arenabg.com

Описание
Типично японско аниме като визия. Историята е свързана със събитията преди Advent Children. Епизодът е включен в специалното DVD на FF:AC. Участват Клауд (Cloud), Тифа (Tifa), Сефирот (Sephirot), както и войникът 1-ранк и много близък приятел на Клауд – Зак (Zack) <представен ни е в няколко момента в AC, в спомените на Страйф>.

ENJOY!!! happy.gif

П.С. Хубави субс никъде не намерих ... Ако някой има да свирне smile.gif
The Shaman
Страхотно филмче...Дайте линкове към подобни.Имам предвид с такава анимация като на Advent Children...
didssy
final fantasy advent children е любимата ми анимация по-яко аниме не съм виждала ... много радва smile.gif влиза ти под кожата мого здраво smile.gif а миме ще се карам не си споменала за моя любиииииим герой оттам smile.gif ти си знаеш кой biggrin2.gif rolleyes.gif
"Innocent"
Цитат(The Shaman @ Jun 1 2007, 23:06) *
Страхотно филмче...Дайте линкове към подобни.Имам предвид с такава анимация като на Advent Children...

То такава няма, туй е уником.
Историята на final fantasy: the spirits within, също кърти.
smallville_f
Цитат("Innocent @ Oct 28 2007, 18:05) *
Цитат(The Shaman @ Jun 1 2007, 23:06) *

То такава няма, туй е уником.

Има и още как - АниМатрицата и Каена... за тях ако успея да намеря време мое да направя по едно ревю smile.gif
Иначе си е истина, че графиката на Файнъл Фентъзи е уникална wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.