Цитат(sulu @ May 18 2008, 23:24)

Аз само едно не разбрах? Това, че един от шестимата не се вижда на сянката ли значи, че е един от тях е умрял.Ако е така то отговорът е ясен. Професора каза на Мелинда: "Не трябва ли да има 6 сянки, ние сме шестима", откъдето следва, че той е умрял, иначе не би трябвало да вижда, че са шестима.
Иначе, ако не следваме тази логика, като си превъртах края ми се вижда, че от всички само Джим не си говори с никой и май той е мъртвият, ако въобще има такъв де.Само се надявам да не е професора, че ми е любимец.
Ако някой има някакви спойлери, макар че осъзнавам, че е бая рано, може да поства тук, ако желае, че на мен ми стана много интересно.

много си права, обаче аз съм 99% на мнение, че е Джим

и то няма логика наистина, щото професора няма как да знае, че са 6-ма, само че Джим не си говореше с останалите, докато Мелинда идваше, а професора го правеше и онези сякаш го виждаха, а и като гледах сенките всеки отговаряше на своята, но не и Джим, беше по назад и не се виждаше между Нед и майка му..Абе мн объркано го обяснявам, но...най-тъпото е, че всички имаха допир един до друг,а щом някой е умрял как може да докосва живия

луда работа...нищо чудно да са убили мъжа й, а пък тя да се окаже бременна