Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ghost Whisperer (2005) / Шепот от отвъдното
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Ghost Whisperer
Страници: 1, 2, 3
g0ss1p g1rL
Новата серия е хубава...като дадоха как онова момиче се снима докато уж се самоубива....Нещо ми стана кофти че Мелинда и Джим ще се местят....Иначе миналата серия беше по-страшна и повече ми хареса tongue.gifP
Enchanted
Цитат(g0ss1p g1rL @ Nov 4 2007, 21:35) *
Новата серия е хубава...като дадоха как онова момиче се снима докато уж се самоубива....Нещо ми стана кофти че Мелинда и Джим ще се местят....Иначе миналата серия беше по-страшна и повече ми хареса tongue.gifP

Миналата серия,беше страхотна,тази още не съм я гледала huh.gif
fresh_girl
мн як!!лично аз мн го харесвам..ама съм го гледала само когато го даваха по тв-то
aria
Изобщо не ми харесва,тъпееше ми.
Enchanted
Ghost Whisperer s03e10
Mr. Winchester
Ето спойлъри за 11 и 12 епизод

Episode 3.11 - Slambook: Travis, the brother of a young woman named Lucy, dies and everyone blames her for his death. Ned asks Melinda for help when he believes something ghostly is going on with the girl. Melinda sees the ghost of Travis and realizes he is haunting 2 other kids in his class, and that his sister is being blamed.

Episode 3.12 - First Do No Harm: An apartment building is on fire and has collapsed from a gas explosion. Once it is cleared, Jim and other paramedics race in with the firemen to try and save people. Jim meets one man who is trapped and dying and the man whispers to him that he never stopped. When the building becomes too unstable, Jim and his partner must get out. They grab a less injured man who is not trapped and race him out of the building. Jim and Melinda become involved with a young woman named Jennifer, who they believe is involved in something bad. Jim finds out from a policeman friend that the woman has no past before she moved to Grandview 6 months before.
Mr. Winchester
Ghost.Whisperer.S03E11.HDTV.XviD-XOR
sulu
Епизода не беше лош, но ми беше супер смешно как изведнъж Нед, който в миналия сезон едва ли не още беше дете,което може да вижда духове на не повече от 12 години, сега изведнъж е някакъв дванайсетокласник, миязъщ на студент.Скъсах се от смях като го видях просто biggrin.gif
Enchanted
Цитат(sulu @ Jan 13 2008, 18:01) *
Епизода не беше лош, но ми беше супер смешно как изведнъж Нед, който в миналия сезон едва ли не още беше дете,което може да вижда духове на не повече от 12 години, сега изведнъж е някакъв дванайсетокласник, миязъщ на студент.Скъсах се от смях като го видях просто biggrin.gif

Няма какво повече да добавя,аз стоях лепната за монитора и първите 15мин.,недоумявах как така е толкова пораснал този Нед biggrin2.gif
Mr. Winchester
Ghost Whisperer s03e12
Enchanted
Чак сега изгледах епизода и...не ми допадна кой знае колко,тази проклета стачка скапа готиния край на сезона dry.gif
The_Man_Of_Steel
Междудругото разбрах че го дават сериала по АXN някой знае ли кога?
pretty_girl
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 14 2008, 20:13) *
Междудругото разбрах че го дават сериала по АXN някой знае ли кога?

В събота от 21:10 и 04:15 и във вторник от 23:00 и 03:55 сега в събота ще дават 11 епизод на 1 сезон.
toho
Ghost.Whisperer.S03E13.HDTV.XVID-NOTV
sulu
Поредният епизод в който бях сразена как порастна сина на Дилия.Просто нямам думи как стана тази метаморфоза от 10 годишно дете към 16 годишен.Нещо не са го преценили, просто ми вади очите всеки път като е намесен в някой епизод.
Иначе серията не беше лоша, даже доста добра.Не ме разочарова, все пак е първата след стачката. smile.gif
Mr. Winchester
Ghost.Whisperer.S03E14.HDTV.XviD-HDQ Приятно гледане...
sulu
Епизода не беше кой знае какво, но направо щях да умра от смях, когао четяха списъка със страшните филми и този професора само прочита "I know what you did last summer" и се втренчва в Мелинда за 10 секунди.Просто това беше много на място.
За пореден път да кажа- добре че го нямаше в епизода онова преждевременно порастнало чаве Нед biggrin.gif
fenkanabrooke
Серията много ми хареса и особено когато Джим се се плацикаше в банятаа!! На Мелинда косата така повече си ми харесва. Да не разкривам, но следващата серия ще направи невероятни разкрития!! Хора, ако сте фенове не я пропускайте!!! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Enchanted
Чак сега успях да изгледам епизодите,който са излязли през април,но пък се зарадвах доста,защото бяха в по-голяма доза и ми подестваха добре biggrin2.gif
Ахх,този Нед ми бърка в очите,какво са му дали на това момче-криптонитски хапчета за ускорен разтеж biggrin2.gif ...както и да е,иначе всичко си е супер,Ghost Whisperer все още си остава един от любимикте ми сериали smile.gif
fenkanabrooke
Ghost Whisperer S03E16.HDTV-FOV

Ghost Whisperer S05E17.HDTV - HOR

Eто я и новата серийка.
Финала на трети сезон !
BaRbInCeTo
май скоро няма да разберем кой е умрял 19.gif 19.gif
fenkanabrooke
Да, нали!!! Но, поне финалът беше убийствен и наистина си заслужаваше.Много се редвам, че бащата на Мелинда се оказа Пол Ийстмън и без това Том Гордън много ме дразнеше.Едно единствено нещо не разбирам щом Том не и е баща от къде Гейбриъл има дарбата да вижда духове.Това е въпроса?!? 9.gif 9.gif 9.gif Супер е, че Мелинда и майка и си сдобрихалВреме беше.BTW дали Мелинда сега като знае кой е истинския и баща няма да си смени името от Гордън на Кланси??? wub.gif wub.gif wacko.gif .Според мен ще е страхотно и дано в новия четвърти сезон се роди така чаканото им бебенце.
sulu
Аз само едно не разбрах? Това, че един от шестимата не се вижда на сянката ли значи, че е един от тях е умрял.Ако е така то отговорът е ясен. Професора каза на Мелинда: "Не трябва ли да има 6 сянки, ние сме шестима", откъдето следва, че той е умрял, иначе не би трябвало да вижда, че са шестима.
Иначе, ако не следваме тази логика, като си превъртах края ми се вижда, че от всички само Джим не си говори с никой и май той е мъртвият, ако въобще има такъв де.Само се надявам да не е професора, че ми е любимец.
Ако някой има някакви спойлери, макар че осъзнавам, че е бая рано, може да поства тук, ако желае, че на мен ми стана много интересно. biggrin.gif
sulu
Е вече е ясно кой е умрелият- актъорът, който играе проферсора(Jay Mohr ) е главният герой в нов сериал на CBS.Сериалът е комедия, който иска да гледа промо[/code]Да заповяда

Жалко наистина, той ми беше любимец, но поне промото изглежда много забавно. biggrin.gif
eragon16
Шепот от отвъдното е един от любимите ми серяли. Не само заради изящната Дженифър Лав Хюйт и забавния Дейвид Конрад, ами и заради самото усещане. Самата тръпка, която първо те кара да си помислиш, че отново гледаш някой стряскащ серял изпълнен със зли призраци копнеещи за кръв и тук се появява тяхната човешка половина. Доказателството за извисяването на душевното и победата над матерялното. Хареса ми, че духовете не са описани като грозни и отблъскващи, а като хора търсещи прошка и последен шанс да кажат на близките си, че ги обичат...
ПрИнЦеСкАтА
Много яко сериалче...На мен ми е едно от любимите smile.gif
fenkanabrooke
За всички почитатели на Ghost Whisperer, AXN в момента излъчва втори сезон на хитовия сериял, т.е първи вече свърши.smile.gif
Само във вторник от 22ч дават серии от втори сезон, през другото време повтарият първи.smile.gif
ioanka_vt
за сериала какво да кажа много е хубав и интересен сега съм на 12 серия от 3 сезон мисля до утре да го изгледам целия rolleyes.gif
vesko_oth_fen
На 3 October 2008 Започва 4 сезон !!! smile.gif
jadi^^^
Цитат(sulu @ May 18 2008, 23:24) *
Аз само едно не разбрах? Това, че един от шестимата не се вижда на сянката ли значи, че е един от тях е умрял.Ако е така то отговорът е ясен. Професора каза на Мелинда: "Не трябва ли да има 6 сянки, ние сме шестима", откъдето следва, че той е умрял, иначе не би трябвало да вижда, че са шестима.
Иначе, ако не следваме тази логика, като си превъртах края ми се вижда, че от всички само Джим не си говори с никой и май той е мъртвият, ако въобще има такъв де.Само се надявам да не е професора, че ми е любимец.
Ако някой има някакви спойлери, макар че осъзнавам, че е бая рано, може да поства тук, ако желае, че на мен ми стана много интересно. biggrin.gif

много си права, обаче аз съм 99% на мнение, че е Джим huh.gif и то няма логика наистина, щото професора няма как да знае, че са 6-ма, само че Джим не си говореше с останалите, докато Мелинда идваше, а професора го правеше и онези сякаш го виждаха, а и като гледах сенките всеки отговаряше на своята, но не и Джим, беше по назад и не се виждаше между Нед и майка му..Абе мн объркано го обяснявам, но...най-тъпото е, че всички имаха допир един до друг,а щом някой е умрял как може да докосва живия wacko.gif луда работа...нищо чудно да са убили мъжа й, а пък тя да се окаже бременна dry.gif
sulu
На предната страница съм далац линк към промото на новия сериал( комедия) в която участва професора( Jay незнам какъв си).Така че според мен логично е актъора, който има нова главна роля в друга продукция, да го убият.

Жалко наистина любимец ми е, ма какво да се прави.
fenkanabrooke
Това са имената на първите няколко серии от 4 сезон
4.01 Firestarter
4.02 Big Chills
4.03 Ghost in the Machine
4.04 Save Our Souls
4.05 Bloodline
4.06 Imaginary Friends
4.07 Threshold
Marissa Cooper
Цитат(sulu @ May 22 2008, 22:06) *
Е вече е ясно кой е умрелият- актъорът, който играе проферсора(Jay Mohr ) е главният герой в нов сериал на CBS.Сериалът е комедия, който иска да гледа промо[/code]Да заповяда

Жалко наистина, той ми беше любимец, но поне промото изглежда много забавно. biggrin.gif

Е,ужас. Той беше забавен, малко ме дразнеше на моменти, но поне раздвижваше обстанвката, която понякога доста се спичаше.
Да, и за Нед съм съгласна,че беше много тъпо така изведнъж да "порасна". Да бяха написали "След 6 години" или нещо подобно, прехода им да беше малко по-действителен.
HiLaRy`DuFf{}
Сериала е супер ! smile.gif много ми харесва .. актрисата е много сладка worthy.gif
bgy
Хора, няма ли кой да направи подфорум "Шепот от отвъдното", вместо да има само една нищо и никаква темичка за тоя як сериал. За 90210 - сапунка с 3 епиздода - има, а за Ghost Whisperer, чийто 4ти сезон наближава - няма... Е какво е това нещо. blink.gif wacko.gif
fenkanabrooke
Цитат(bgy @ Sep 10 2008, 14:58) *
Хора, няма ли кой да направи подфорум "Шепот от отвъдното", вместо да има само една нищо и никаква темичка за тоя як сериал. За 90210 - сапунка с 3 епиздода - има, а за Ghost Whisperer, чийто 4ти сезон наближава - няма... Е какво е това нещо. blink.gif wacko.gif

Толкова много фенове има този сериял, на мен ми е любимия след ОТН, според мен заслужава да има свой подфорум, защото е уникално интересен. mrgreen[1].gif rolleyes.gif
bgy
Цитат(fenkanabrooke @ Sep 10 2008, 15:07) *
Цитат(bgy @ Sep 10 2008, 14:58) *

Толкова много фенове има този сериял, на мен ми е любимия след ОТН, според мен заслужава да има свой подфорум, защото е уникално интересен. mrgreen[1].gif rolleyes.gif

И аз съм на мнение, че е много интересен и има много фенове. Плюс това, ако направите подфорум, ще има много щастливи хора. biggrin2.gif
traiana
Уникално сериалчее worthy.gif Сега ще чакаме 4-ти сезон..Иначе и Джен е много сладка happy.gif ..
ViruZzZ
Сериала много радва, а и много зарибява за 2 дни и 3те сезона biggrin2.gif Добре е измислен, само лошото му е, че интересните развития са винаги накрая на сезона :/
Rock
Еее, не се изхвърляй, няма начин да изгледаш за 2 дни и 3-те сезона!
ViruZzZ
Цитат(Rock @ Sep 21 2008, 15:18) *
Еее, не се изхвърляй, няма начин да изгледаш за 2 дни и 3-те сезона!

Oп извинявай първите няколко епизода съм ги гледал по AXN (максимум да са 5 ) я сметни на калкулатора O_o

Вече е известно, че мъртвия е Джим. Още като прочетох, че накрая на 3ти сезон, че ще има някой умрял си помислих, че ще е Джим, жалко. Остана още малко до 4ти...
bgy
Джим не е мъртъв. Ето ти спойлер за 4ти сезон - първия епизод. При това в Уикипедията за актьора, който играеше ролята на професора, Jay Mohr пише, че е участвал в Шепот от отвъдното в периода 2006-2008, а Дейвид Конрад е написан като постоянен актьор в сериала...

A shrink survives a fire in his office and when Melinda and Jim go to
the hospital to visit him, they see him talking to what Melinda
realizes is a ghost. She has to break the news to him that the patient
died in the fire and he was talking to her ghost. After speaking with
him, Melinda visits the young woman's roommates and learns some
interesting facts about what the injured man told her and more
importantly, did not tell her. Melinda, Jim and Delia eat at a Chinese
restaurant, where Ned is a waiter and serves them.
fenkanabrooke
Да, то още от края на миналия сезон се разбра, че Джей Мор ще има свое собствено шоу по CBS. rolleyes.gif
bgy
Цитат(fenkanabrooke @ Sep 30 2008, 17:07) *
Джейм Мор има свое собствено шоу по CBS. rolleyes.gif

Което между другото е много готино!
Hotty
Абсолютно нечестно е да умира Пейн, беше и моят любимец, а сега ще е тъпотия. Да беше заминал някъде, а не да умира ...
По правилно е да умре Джим понеже Мелинда трябва да е с някой като нените способности занапред.
bgy
Пейн замина... А пък Джим... нямате представа какво прочетох в Уикипедията. Ето спойлери за 6ти и 7ми епизод:

Еpisode 6: "Imaginary Friends and Enemies"
Melinda (Jennifer Love Hewitt) plays a game of hide-and-seek when a
child's make-believe friend causes havoc during a wedding party for
Jim's (David Conrad) friend, and Melinda attempts to calm the ghosts
running amok
Tagline: The episode that will change everything.

Episode 7: "Threshold"
Melinda talks to a ghost that says she thinks she helped kill Melinda's
husband. Jim begins to see how things work from the other side. (This
is the real plot, not a prediction)
Tagline: Joanna Cassidy guest stars as Faith Clancy

fai7h
Хора искам да попитам нещо,тъй като гледам сериала по Axn и там е на 2ри сезон и не разбрах как е умряла Андрея за всеки случай го слагам като спойлер да не стане гаф smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.