Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ghost Whisperer (2005) / Шепот от отвъдното
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Ghost Whisperer
Страници: 1, 2, 3
pretty_girl
Шепот от отвъдното

В ролите : Дженифър Лав Хюит,Аиша Tейлър,Дейвид Конард

Режисьор: Джон Гари

Резюме : Мелинда Гордън е наскоро омъжила се млада жена, с уникалната способност да контактува с останалите на земята и нуждаещи се от нейната помощ духове на мъртви хора. Мелинда използва дарбата си да предава важни съобщения - неща, които не са успели да си кажат приживе - между мъртвите и техните живи близки. Разбира се, живите често я посрещат скептично и с недоверие, но когато Мелинда успее да предаде съобщенията между живите и мъртвите, всички разбират, че дарбата й е безценна

Година : 2005

Линк към IMDB tv.com

Връзки:
Сезон 1 zamunda
Сезон 2 zamunda
Сезон 3 Епизод 1 zamunda
Сезон 3 Епизод 2 zamunda
Сезон 3 Епизод 3 zamunda
Сезон 3 Епизод 4 zamunda
Сезон 3 Епизод 5 zamunda
Сезон 3 Епизод 6 zamunda
Сезон 3 Епизод 7 zamunda
Сезон 3 Епизод 8 zamunda
Сезон 3 Епизод 9 zamunda
Сезон 3 Епизод 10 zamunda
Сезон 3 Епизод 11 zamunda
Сезон 3 Епизод 12 zamunda
Сезон 3 Епизод 13 zamunda
Сезон 3 Епизод 14 zamunda
Сезон 3 Епизод 15 zamunda
Сезон 3 Епизод 16 zamunda
Субтитри има в http://subs.sab.bz
DesiTo
По БТВ от 12 юни, от понеделник до четвъртък от 21:00 часа започва сериалът "Шепот от отвъдното".
seduction_55
Звучи интересно,ще почна да го гледам по тв-то.
sladuranka
И аз ще го гледам, щом е за духове значи трябва да е интересен biggrin2.gif
Gossip Girl
Гледах рекламата и много се впечатлих, наистина ми се струва интересен и като е с Дженифър гаранцията е по-голяма
DaniEl
Хъм историята ми звучи мноого позната. huh.gif Който е гледал Медиум с Patricia Arquette знае какво имам в предвид. Мисля ,че е тъпо да се правят еднакви сериали или филми ,но с различни заглавия. И все пак щом е с Дженифър Лав Хюит може да дръпна 1-2 епизода. Кой знае може да се окаже и интересен.
luxor
Аз още не съм го гледал,но смятам да го почвам... smile.gif
sulu
Наскоро изгледах финала на 2-ри сезон,така че ще сте малко назад,но определено няма да съжялвате ако го гледате.Не е един от най-вълнуващите,но е хубав като нямате какво да правите.1-ви сезон е по-интересен от 2-ри.А и отново са превели заглавие на сериал тъпо-"Ghost Whisperer"-"Шепот от одвъдното".Дано само хубаво да са го дублирали. wink.gif
divata_airis
Аз сега гледам първи сезон и ми харесва, като изключим факта, че накрая винаги се разтройвам, ама наистина е добър worthy.gif
PoLiTy'
Поне на рекламата изглежда интересен,но в 9 часа през лятото едва ли ще ми се гледа телевизия rolleyes.gif
gotinoto_baby

Шепот от отвъдното” ще владее ефира на bTV всяка седмица от понеделник до четвъртък в 21.00 часа

Границата между живота и смъртта е непредсказуема и загадъчна, докато някой не се осмели да я премине...

Мелинда Гордън притежава рядка мистична дарба – да общува с духове от отвъдното, които имат нужда от нейната помощ, за да осъществят контакт с реалния свят. Мелинда използва своя удивителен талант, за да разчита кодирани послания от мъртвите и по този начин да предава важна информация на живите. Но понякога посланията са твърде шифровани и объркващи и търсенето на отговорите я кара да помага както на мъртвите изгубените души, така и на онези, които са все още живи.

Мелинда се свързва с духове на мъртви хора, които имат недовършени дела на земята, а това им пречи да преминат в отвъдното. Вдъхновен от историите на реалните медиуми Джеймс Ван Прааг и Мери Ан Винковски, “Шепот от отвъдното” разкрива духовната страна на живота и смъртта. Главната героиня осъществява връзката между живите и мъртвите по своя понякога мистичен, понякога съпреживяващ, но винаги изумителен начин да посредничи между духовете и онези, които те преследват.

Джим, съпругът на Мелинда, е нейният съветник и нейната най-голяма емоционална опора в разрешаването на мистичните случаи. Най-добрата й приятелка Андреа е съдружничка на Мелинда в малък антикварен магазин и е очарована от свръхестествените й способности. Мелинда приема своите уникални умения и като благословия, и като проклятие. Но тя е винаги готова да помогне на своите клиенти - хора или духове - в постигането на вечната хармония между живота и смъртта.

Премиерата на първия сезон на сериала е на 23 септември 2005 г. и постига невероятен успех за Американската компания CBS. Излъчването на “Шепот от отвъдното” грабва зрителския интерес още в първата седмица на излъчване на сериала, като отбелязва покачване на цялостния рейтинг на телевизията в есенната й програмна схема с 22 процента. Сериалът доказано печели симпатиите на зрителите и въвежда стилна линия в ефирното медийно поведение на петъчния праймтайм. CBS заслужено постига своето първо място в рейтинговата класация “аудитория 18-49” в седмицата на 25 септември 2005 година, благодарение на солидната премиера на сериала “Шепот от отвъдното”. На 16 май 2007 г. CBS официално обяви завръщането на “Шепот от отвъдното” с новия трети сезон на сериала. Голяма заслуга за това има перфектният актьорски състав. В главната женска роля зрителите ще видят Дженифър Лав Хюит, която стана популярна с участието си в сериала “Party Of Five” и филма “Знам какво направи миналото лято” /1997/
В “Шепот от отвъдното” Хюит е отново в главната женска роля. Нейната героиня Мелинда Гордън притежава дарбата да предава съобщенията на мъртвите на хората в реалния свят, за да могат те спокойно да преминат в света на отвъдното. Въпреки това тя възприема таланта си като помощ за хората и като част от това, което е тя самата. Дейвид Конрад играе главната мъжка роля на съпруга на Мелинда. Вярата в свръхестествени явления му помага да разбира съпругата си и да й осигурява подкрепа в съдбовни ситуации. Аиша Тейлър е другото женско име в сериала. Зрителите я познават като гаджето на Рос от сериала “Приятели”. В “Шепот от отвъдното” Аиша играе най-добрата приятелка на Мелинда в техния малък антикварен магазин.

Инфо от: btv.bg
DjuDju
Гледах първа серия и определено ми хареса, дано да стане интересен, въпреки че съм чувала, че 2 сезон не бил кой знае какво
PoLiTy'
Само задари Wentworth Miller го гледах,ама не е никак лошо филмчето.Дано стане по-интерестно нататък rolleyes.gif
sladuranka
1-ви епизод не бе6е не6то особено, дано по-нататък стане по-интересно. Все пак съм голяма почитателка на този жанр и надеждата умира последна rolleyes.gif biggrin2.gif
vasinka_{P}
Гледах го по Бтв и ми хареса сериалчето (особено Wentworth Miller wub.gif ). Ще се опитам да гледам и следващите епизодчета да видя как ще е по нататък. smile.gif
ani4ka_89
Ами и аз го гледах вчера и мисля, че ще го следя с огромен интерес. Определено е по мой вкус happy.gif
`BruKas`
аз запо4нах да го гледам по бтв и наистина е много интересно
vm_93
Олееее тоя сериял страшно много ме кефи.Днеска гледах 6еп и момчето което играеше духът страшно много ми хареса.Беше някво пънкарче-точно мой тип.Та искам да помоля ако някой може да изрови от някъде името му,ще съм много щастлива.10х предварително. biggrin2.gif
ThePinkDuck
Въпросният субект се казва John Patrick Amedori. На мене ми беше познат от Vanished, а също така и от един епизод на Д-р Хаус. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Цитат(ThePinkDuck @ Jun 20 2007, 23:17) *
Въпросният субект се казва John Patrick Amedori. На мене ми беше познат от Vanished, а също така и от един епизод на Д-р Хаус. mrgreen[1].gif

Аз пък изобщо не си спомних за него, а съм го гледала на още едно място. biggrin2.gif

Относно сериала, не ме влече особено. Няма кой знае какво развитие на сюжета, за 5 епизода едно важно нещо да се случи с главните герои. Всяка серия идва дух, тя му помага, всички са доволни, щастливи и реват. unsure.gif Но все пак става за гледане.
gotinoto_baby
Доста се зарибих по това сериалче. Готинко такова..... 4.gif
Gossip Girl
Хм..разтоварващ сериал е.Приятно за гледане, но като цяло представлява подобие на Медиум, който Дани е споменал..Само дето Патриша Аркет е с по-сериозен вид, а Дженифър Лав Хюит само си сменя парцалките, правейки ни чудесно модно ревю
nad3too
мн хубаво филмче .харесва ми
siska
готинко е и аз го харесвам wink.gif
Bellatrix
Цитат(ludoto_mimi @ Jun 21 2007, 00:07) *
Относно сериала, не ме влече особено. Няма кой знае какво развитие на сюжета, за 5 епизода едно важно нещо да се случи с главните герои. Всяка серия идва дух, тя му помага, всички са доволни, щастливи и реват. unsure.gif Но все пак става за гледане.

Абсолютно си права, аз гледах наскоро първи сезон, с който обикновено се приспивах biggrin2.gif Обаче последните няколко серии много ми харесаха, защото се вкараха 2 нови персонажа - оня със злобната смеховка и другия, приличащ повече на Зоро, отколкото на дух 18.gif Последният епизод ми напомни на филма "Шесто чувство" и докато го гледах, бях настръхнала яко blink.gif Надявам се във втори сезон да има повече такива моменти biggrin2.gif Още сега ще си го пусна да се сваля smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(Bellatrix @ Jul 8 2007, 03:39) *
Надявам се във втори сезон да има повече такива моменти biggrin2.gif Още сега ще си го пусна да се сваля smile.gif

Аз четох, че втори сезон е по-тъп от първи и засега наистина е така. Онзи лошия съвсем се изгуби, завързва се нова мистерия, обаче никакви отговори. dry.gif
toho
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 8 2007, 16:33) *
Цитат(Bellatrix @ Jul 8 2007, 03:39) *
Надявам се във втори сезон да има повече такива моменти biggrin2.gif Още сега ще си го пусна да се сваля smile.gif

Аз четох, че втори сезон е по-тъп от първи и засега наистина е така. Онзи лошия съвсем се изгуби, завързва се нова мистерия, обаче никакви отговори. dry.gif

Сериала е много готин.Хюит е много сладка и си играе ролята супер.Чакаме 3-тия сезон и тва е.
^EmPiRe^GiRl^
А в коя серия е у4аствал Уентуорт Милър, защото аз отна4ало не го гледах и незнам
toho
Цитат(^EmPiRe^GiRl^ @ Jul 16 2007, 08:38) *
А в коя серия е у4аствал Уентуорт Милър, защото аз отна4ало не го гледах и незнам

В първия епизод
Chefata
Много яко сериалче зарибих се тия дни и го гледам wink.gif..В момента съм на 1-сезон на 8-епизод smile.gif..

П.П Ще имали 3-сезон?! blink.gif
ThePinkDuck
Цитат(Chefata @ Jul 25 2007, 13:06) *
Много яко сериалче зарибих се тия дни и го гледам wink.gif..В момента съм на 1-сезон на 8-епизод smile.gif..

П.П Ще имали 3-сезон?! blink.gif

Върни се няколко епизода по-назад и ще разбереш!

Иначе мене сериала ме кефи. Има и слаби епизоди, но като цяло е як. Много ми беше мъчно там...като умря онази девойка ама...айде да не казвам, че който не го е гледал. mrgreen[1].gif
divata_airis
Трети сезон започва на 25 септември 2007г. Вече има и спойлери за първите 2 епизода, ако някой е заинтересуван ще ги пусна тук.
Heaven's A Lie
мнението беше изтрито.
tru
Гледах го по БТВ , когато го даваха! Стана ми интересен!
Be`YouRseLf
Искам да попитам излязла ли е вече първата серия от 3 сезон?И ако някой може да пусне спойлери за сезона, ще съм много благодарна 4.gif
ThePinkDuck
Ghost Whisperer s03e01 (замунда)
toho
Ghost.Whisperer.302.HDTV-LOL
Enchanted
Аз го гледам от самото начало филма и адски много ми харесва... happy.gif
N@det0
Като го даваха по БиТиВи 1 и 2 сезон ли дадоха или само първи?
toho
Ghost.Whisperer.S03E03.HDTV.XViD-Caph
Enchanted
Цитат(N@det0 @ Oct 8 2007, 19:01) *
Като го даваха по БиТиВи 1 и 2 сезон ли дадоха или само първи?

Само първи
vuskutos
много интересен сериал! преполагам, че повечето от вас, както мен, са го гледали по БТВ дженифър лав хюит много ме радва с тази своя роля worthy.gif
Chefata
Да сериала страхотен ама аз трябва да си доизгледам 1-сезон на 22-епизод съм и се го отглагам ;D
Enchanted
Цитат(vuskutos @ Oct 19 2007, 21:02) *
много интересен сериал! преполагам, че повечето от вас, както мен, са го гледали по БТВ дженифър лав хюит много ме радва с тази своя роля worthy.gif

Aз да си призная го изгледах по БТВ и не издържах веднага дръпнах втори сезон,а сега гледам трети rolleyes.gif
vuskutos
Сега имам много за гледане, но когато малко ми се поосвободи "програмата", със сигурност ще си дръпна 2ри сезон smile.gif
Enchanted
Цитат(vuskutos @ Oct 22 2007, 09:08) *
Сега имам много за гледане, но когато малко ми се поосвободи "програмата", със сигурност ще си дръпна 2ри сезон smile.gif

Заслужава си,втори сезон е много добър!
Mr. Winchester
Да, ама първи не струва.
Enchanted
Цитат(LeoWyatt @ Oct 22 2007, 20:09) *
Да, ама първи не струва.

Мдам първи,найстина не беше като втори,но пък чак да не струва...
toho
Ghost.Whisperer.S03E05.HDTV.XviD-XOR
Enchanted
Още не съм изгледала епизода,но миналия просто ме държеше на нокти през цялото време..страхотена серия беше happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.