Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Birth and Death of The Day"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2
Nasi
"The Birth and Death of The Day"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
06 Юни 2007г.

GRADUATION DAY - Докато деня на завършване на учениците от Три Хл идва, някой мечти започват, а други свършват. Хейли се подготва за училищната си реч, както и за ролята на майка, а Нейтън за живот без баскетбол. Брук прави искренно признание, което поставя бъдещето й в опасност. Лукас се спречква с Дан, живота на Карън е поставен на риск.

ПРОМО

Промо снимки

Официални снимки

4.20 Episode -Music:
Satchel - "Isn't That Right"
New Moscow - "Taking Back What's Mine"
Lucero - "Tell Me What It Takes"
Peter Murphy - "A Strange Kind of Love"
Laura Veirs - "Wrecking"
The Veils - "Under The Folding Branches"
Foo Fighters - "Times Like These" (CODA)

4.20 Download:
Zamunda
Data.Bg

4.20 Субтитри:
20 епизод

Постове, които не са отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
sulu
Промото не е нищо особено,но показва едно-щом Лукас е в операционната при майка си значи не е убил Дан,защото иначе щеше да е затвора или да има някакви полицаи да го пазят.Но знам ли тва е ОТХ всичко може да е.За този епизод най-ми е интересно какво ще стана с баскетболната кариера на Нейтън и разбира се с драмата Лукас/Дан/Керън/мъртвият Кийт.
Nasi
Сега го писах в другата тема, но ще го напиша и тук. Дори и Лукас да не е убил Дан, пак по закон трябва да го арестуват. Не може да си стреляш така и да ти се разминава. Поне да беше взел малко уроци от Деб, тя щеше да му помогне, и Дан вече щеше да е мъртав.

На мен най-интересно ще ми е да видя ражданията на бебетата и какво ще стане с Нейтън. Другите вече не ме интересуват.
acm_pippo
Може Лукас, само да е ранил Дан, който от своя страна да е оставил Люк да заведе майка си в болницата без да казва нищо на никой. Но, това си е ОТХ и както казахте по-горе всичко може да стане.
tekaso
това беше супер епизод, нямам търпение да излезе следващия. 100% Дан е жив - тези като него не умират толкова лесно, а и ако Лукас го е убил това значи, че ще получи доживотна в затвора, а което от своя страна означава, че един от главните герои няма да участва в пети сезон.
FaLLOuTbOy
Ееее ама! Направо прекалиха. През епизод посещават тази болница. Що направо не се настанят там? wacko.gif

Menna
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 31 2007, 22:01) *
През епизод посещават тази болница. Що направо не се настанят там? wacko.gif
Поне вкараха малко разнообразие. Този път посещението не е заради катастрофа. 18.gif
anji_banji
Цитат(Menna @ May 31 2007, 22:41) *
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 31 2007, 22:01) *
През епизод посещават тази болница. Що направо не се настанят там? wacko.gif
Поне вкараха малко разнообразие. Този път посещението не е заради катастрофа. 18.gif

Тва,че е така-такае,ама чакам с нетарпение да вида какво става biggrin.gif 1eyeb[1].gif
milen4eto
Аз пък невярвам Керън да умре, защото после няма кой да гледа бебето... Лукас няма да може да го отгледа както хората, поне така си мисля де!! 2thin[1].gif
mclaren_fen
Предишния епизод определено ми хареса доста. А както се очертава и 20ти ще е много добър smile.gif Много се кефя, че Люк стреля по Дан. Заслужи си го mrgreen[1].gif Евала worthy.gif , а относно Дан почти съм сигурен, че Лукас е пропуснал и нищо няма да му има на тоя смотаняк.
Haley____
От това промо на човек му става "ясно" за абсолютно всичко. Аз лично от него поне разбрах че Лукас ше стане батко и има вероятност да остане полусирак, но имайки в предвид колко много той (Лукас) обича баща си ми е пределно ясно че за него остава сирак (не му го пожелавам (пък и аз не искам Карън да умре - тя е много яка)). Аз лично си мисля че Карън няма да умре. Само ме претеснява едно - ЗАГЛАВИЕТО. Защото ако тя (Карън) не умре трябва да е някой друг... а аз искам всички да са живички и да пращят от здраве...
mishii
Може Керън да умре и Дан и Деб и Лукас да гледат детето tongue.gif Или пък Пейтън и ЛУкас.. dry.gif
Jordan
заглавието на серията е доста...ъм, как да кажа....не мога да намеря дума...
подсказва ми, че нещо ново ще се роди, и старо ще умре. поне така си мисля....
въпреки, че на Карън май й е рано още... wacko.gif
acm_pippo
Това последен епизод за сезона ли ще е???
Nasi
Не, ще има и още едни. Последният щесеизлъчи на 13 юни.
black1wolf
чакам го с нетърпение smile.gif мн искам да го гледам biggrin.gif
bo7evka
А вие защо мислите само за смърт? Нека сички да са живи, Дан в затвора и всичко да си е окей. Така няреченият хепи енд да има знае се че е изтъркано ама е по добре от колкот някой да умира, нали. Колкото до появата на нов герой в отх(бебето на Карън) мисля, чи е рано още по-скоро да има някви усложнения. Предполагам, че в тоя епизод не дето на Карън ша са роди ми тва на Хейли
[dEs]
Съмняваме Карън да умре. А това, че няма кой да гледа бебето Лукас винаги може да си намери някоя Брук, Пейтън... ще ги сменя. Ама нещо почна да става много драматичен този сериал.
beb4o_90
На мен също не ми се иска някой да умира.Ако стане така направо ще си изрева очите cry.gif.Всички са много сладки и искам сериала да има хубав край.Нямам търпение да дочакам 20 епизод за да видя развръзката. smile.gif
ilityy
ами ако заглавието е за Уайти .....confused.gifconfused.gif?/ unsure.gif
Nasi
Може би умирането е използвано метафорично. Може би мечтата на някой ще умре. Като за пример Нейтън, мечтае да иде в Дюк, но може и да не иде.
red_dawn_
Звучи логично и е съвсем вероятно да е точно така..все пак не биха оставили Люк сирак.. unsure.gif
[dEs]
Еее как сирак бе? Нали си има своя мил и загрижен татко Дан. Ами то заглавието може да си отнася до Нейтън, но нали Белия щеше да се погрижи за стипендията му в Дюк и нали този епизод и Брук щяла да си признае за теста така, че може да става дума и за нея... А пък може и просто да е е дно заглавия
Haley____
Цитат(desitoo_91 @ Jun 4 2007, 22:15) *
Еее как сирак бе? Нали си има своя мил и загрижен татко Дан. Ами то заглавието може да си отнася до Нейтън, но нали Белия щеше да се погрижи за стипендията му в Дюк и нали този епизод и Брук щяла да си признае за теста така, че може да става дума и за нея... А пък може и просто да е е дно заглавия

Може да си права за заглавието все пак не бива да забравяме че това е напълно в стил МАРК biggrin2.gif
s3xy_doll
и ето торента към серията smile.gif
http://zamunda.net/download.php/88946/One....XOR.avi.torrent
gabiafrodita
и ето торента към серията smile.gif

здравейте някой има ли серията от дата.Ако я има нека я ка4и във форума,защото не мога да свалям торенти.Моля ви.А ако някои я има направо свалена нека ми я прати на skype ми той е-gabiafrodita МОЛЯ ВИ СЕЕЕЕЕЕЕЕ
pinkovsjason
Някой гледа ли епизода вече?
Ако Да, нека каже как е.... аз сега го свалям smile.gif
CiNdEreLLa``
Страхотен е епизода... на мен мн ми хареса smile.gif но исках да питам 21-ви кога ще излиза.. гледам няма тема за него ;(

Edit: Тъкмо я правех. smile.gif
13 юни - другата седмица
Bloody_Tears
Епизода беше много хубав. Много ми харесаха Брук и Чейс. А Деб ме изуми просто. Много се е променила. Дано Дан най-сетне се предаде dry.gif Стана ми много жал за Лучко и за Нейт, когато разбра, че Дан наистина е убил Кийт sad.gif Свърши много интересно, нямам търпение smile.gif
Nasi
Като се им предвид, че Чейс и Брук се сдобриха и си влюбиха буквално за броени часове и Деб от откачена ненормалница се превърна в нормална жена, също за няколко часа, епизода ми хареса и то много. Един от най-интересните до тук.

Даването на дипломине беше много готино направено, дори и Фърги си я получи. Видяхме й родителите на Бевин и Скилс, те май са единствените нормални хора в този град.

Решението по проблема на Нейтън е едно от малкото реалистични неща, който станаха този сезон, не си й представях, че Белия ще направи това. Със сигурност ще е добър дядо на двете бебенца. Като стана дума момиченцето на Карън беше много хубавко.

Речта, на Хейли е любимата ми част от епизода.
nadezhda_had
One Tree Hill s04e20 + BG SUBS @ torrent-bg.org welcomeani.gif
lonely_rk
абе хора не мога да го сваля нито от замунда а пък от торент-бг ми показва че има някаква грешка моля ви даите друг сайт или ми го изпратете на скупе mandarinka_92 моля ви... worthy.gif
last_unicorn
току що го гледах, готин епизод smile.gif защо ли си мисля, че на Дани не му стиска да се предаде... но дай боже, все пак свършва сезона... беше много хубаво директора като каза Рейчъл на края, също и решението на проблема на Нейтън, някак си не си го представях да пренася стоманени тръби до края на живота си... Керън няма да умре, нали, кажете ми, че няма... unsure.gif
[dEs]
беше много хубава серия, но свърши доста гадничко Хейли ражда, а в същото време Карън може да умре това не ми харесва много... Но постъпката на Брук да каже на директора за тестовете беше много добра. А за речта на Хейли да не говорим любимия ми момент от серията. И Дан щесе предаде. Ако Лукас го беше видял как държи сестра му щеше да го спука от бой...
Linux
Наистина много яка серия. Но да попитам това последния епизод от сезона ли е ? sad.gif
TraumTanzerin
Серията беше страхотна с много завлавяващ край направо ти се иска следващата вече да е излезнал а да можеш да я гледаш. Харесва ми това, че Брук намери новата си любов, а Хейли и Нейтън са много много сладки и влюбени. Май и скоро ще си имат момченце. Както виждаме Дан вече взе да го гризе съвеста и нищо чудно сам да отида да се предаде много ми е интересно дали Карън ще умре или не ..не знам вижда ми се малко безмислено иначе трябва май дъщеричката й да има нови родители като например Лукас и Пейтън, но не вярвам да се случи така мисля, че ще оживее rolleyes.gif А както винаги има някаква драма иначе няма да е интересно, но всички са много задружни и си помагат в трудни моменти нали затова са приятелите, но в живота не всичко е както по филмите, но това е друга тема, която няма нищо общо с тази.
Някой знае ли кога ще излезне следващата серия или още не е ясно...
Като цяло прекрасна серия и особено речта на Рейчъл всички са си просто невероятни. 4.gif 4.gif I love them!
Дано сезона да има хубав край

ani4ka_89
Ами аз ще повторя всички останали, но серията наистина беше страхотна. Брук и Чейс бяха сладки, малко прекалено, но все пак сладки. Много ми хареса разговорът между Уайти и Хейли и речта на Хейли, това определено са ми любимите моменти от този епизод, а и там, където Нейтън видя бебето, реакцията му беше много готина. В този епизод лично аз си припомних за добрите времена на ОТН, когато имаше някакво послание. Постъпката на Брук беше много добра, а постъпката на директора - още по-добра. Нейт беше много следък в тази серия като цяло, а двамата с Хейли... просто нямам думи. Дан май ще вземе да се предаде, жалко, но беше вече крайно време. А подаръкът на Карън за Лукас...просто нямам думи... това е моята лична мечта blush.gif
Много ми хареса и това, че видяхме родителите на Скилс и Бевин и те се оказаха готини и най-веротно от малкото хора от града, които нямат странни истории от миналото си.
winona
епизода ми хареса, въпреки че и аз не мога да определя защо.. нямаше нещо кое знае колко интригуващо..
..ама .. не можах да изляза преди да е свършил и закъснях за работа. unsure.gif
музиката беше просто страхотна..

чейс и брук бяха мн сладки. wub.gif
team Dan forever!! go_team.gif
midnightsun
Само не ми е ясно , Дан открадна ли бебето или само аз съм останала с такова впечатление , иначе защо беше тази полиция пред болницата
Peyton___
този епизод ми хареса мн
жалко ,че само о6те един епизод остава unsure.gif
хуу щеше да е ако имаше и др сезон ама няма
Haley____
Епизода ми хареса много. Най-готиния момент беше речта на Хейли... сега и аз се замислихдали Дан не взе малката сладурана... ако е така незнам дали Лукас ще го спука от бой обаче аз схте го направя...как можа да трявмира детето така?!?
Мисля че този епизод беше най-хубавия от целия сезон...
slipped^
Цитат(midnightsun @ Jun 7 2007, 16:35) *
Само не ми е ясно , Дан открадна ли бебето или само аз съм останала с такова впечатление , иначе защо беше тази полиция пред болницата

Съмнявам се, че Дан е взел бебето. Все пак едва ли е толкова лесно да изнесеш бебе от болницата, без никой да те види. А полицията си стои там за да охранява болницата и пациентите. smile.gif

Епизода ми хареса, въпреки че очаквах да е мноооого по-драматичен. Чейс и Брук бяха много сладки. 4.gif Много ми хареса момента, в който Чейс дотърча и започна да я защитава като говореше с директора. Беше много мило smile.gif Речта на Хейли също много ми хареса, но изражението и на края просто ме уби. Както си говореше и изведнъж с една неловка усмивка... "Ъъъъ ще раждам." и всички как стреснато погледнаха. :] Стана ми жал за Нейт, когато се прибра от фабриката - имаше супер изстрадала физиономия. :\ Но пък Уайти оправи нещата! Бях сигурна, че той ще направи нещо, въпреки че постоянно повтаряше, че не може да помогне. Gooo Coach! mrgreen[1].gif Бебето на Карън беше страшно сладичко. Дано тя да оживее, за да може да му се радва, а и да си го гледа, защото едва ли Лукас ще се справи сам. Любимия ми момент от епизода беше, когато всички се бяха събрали в чакалнята на болницата - приятелството е най-хубавото нещо. :]
Изобщо епизода беше готин и очаквам да видя развръзката. Жалко само, че свършва точно на рождения ми ден. Дано поне ми/ни подарят един добър епизод и един Happy End на сезона. smile.gif
DeSeRt^RoSe
Страхотен епизод наистина случиха се мн неща и почти всички бяха готини и имаше силни моменти само,че не можеше ли Карън да се сабуди накрая а не да се влоши егати sad.gif все пак това е важна серия и те пак го направиха така че накрая да се случи нещо гадно на Марк Шуон това му стана гаден навик.Мн се надявам Карън да не умре иначе това ще е меко казано ужасно.

Peyton___ ще има 5ти сезон wink.gif http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=4012&st=740 маи не четеш мн внимателно из форума.
milen4eto
Този епизод беше много хубав, просто невероятен!!
FaMouS
Аве да попитам от къде да си дръпна субтитрите към 20стия епизиод confused.gif? плсс кажете ?
bo7evka
Цитат(FaMouS @ Jun 7 2007, 21:55) *
Аве да попитам от къде да си дръпна субтитрите към 20стия епизиод confused.gif? плсс кажете ?

http://subs.unacs.bg/

пп а бе ви сега дан кръдец на бебета ли го изкарахте бе biggrin.gif
ludoto_mimi
Oфффф, никакви бебета не е крал Дан. Човека седеше пред полицейското управление! dry.gif
CheerFuL-F
много хубав епизод...обаче ми се струва че следващия ще е още по хубав biggrin2.gif
FaLLOuTbOy
No comment!

worthy.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.